• De eerste tovernaarsoorlog was nog maar het begin voor de tweede tovernaarsoorlog. Maar misschien was deze oorlog nog levenseisender dan die van jaren erna. Harry Potter heeft aan alles een einde gemaakt, al sinds hij een jaar oud was. Maar welke vechters van die tijd waren het die Voldemort verslagen hebben en de eerste tovernaarsoorlog hebben weten te overleven?

    Albus Dumbledore is ten einde raad wanneer hij weet dat Voldemort toe zal slaan, maar hij de krachten niet bij zich op school heeft zitten. Hij weet dat hij in Engeland geen tovernaar of heks meer heeft als geheime wapen, dus nodigt hij vier leerlingen uit het buitenland uit om hun schooljaar op Hogwarts te volgen en zich voor te kunnen bereiden op de strijd tegen Voldemort.

    Hij laat De Roemeense Agnes, De -land- -naam-, De -land- -Naam- en De -land- -naam- komen; de krachtigste van hun school en land.

    Kan hij hen klaarstomen tot het gevaar dat dreigt?


    Vragen
    Doen of niet?
    Titel?
    Waarschuwen?
    Origineel?


    Rollen
    Strijder uit een bepaald land - meisje Aria
    Strijder uit een bepaald land - jongen TroutyMouth
    De andere maak ik zelf, want daar heb ik heel veel ideeën voor
    Zusje van Agnes Shithead
    Leerlingen van Hogwarts Aria (2) Azkaban (2)
    Professors Aria

    * is alleen voor de strijders
    Informatie
    Rol:
    Volledige naam: Het speelt zich niet in deze eeuw af, dus namen als Hailey enzo zijn niet erg logisch
    Leeftijd: Strijders: 16
    Karakter: De strijders zijn erg apart, dus niet allemaal over vrolijk en super lief. Ze zijn vreemd, laat ik het zo zeggen
    Uiterlijk: Pak iemand bekends, dan kan ik foto's gebruiken
    Toverstok en patronus:
    Familie: Strijders zijn sowieso volbloed
    Land *:
    School *: Leg van alles uit over de school wat van belang is voor het verhaal
    Specialiteit *: Spreuken bedenken, vliegen, met fabeldieren omgaan. Verzin iets!
    Extra?

    Meerdere rollen per persoon is toegestaan, maar willen jullie dan ook een jongen invullen? :3


    [ bericht aangepast op 7 mei 2011 - 10:41 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Zeker doen! Best origineel & ik heb geen idee voor een titel, sorry. Wel waarschuwen, aub. (: Ik ga zo meteen een rol invullen.

    Rol: Strijder uit een bepaald land - meisje
    Volledige naam: Naria One Capride (Naria: uitgesproken als Narieja, niet Narja. De nadruk op de ie.)
    Leeftijd: 16
    Karakter: Naria heeft een erg sterke wil, dat gaat soms zo ver dat ze nauwelijks rekening houdt met anderen. Ze is redelijk in zichzelf gekeerd en de meeste mensen kunnen geen hoogte van haar krijgen. Ze denken dat ze arrogant is omdat ze steeds doet wat ze zelf wil. Dat dit ook meestal het juiste is, daar denken ze niet aan. Maar het juiste is het meestal wel want Naria heeft een natuurlijk vermogen om de waarheid te zien en op te merken, ze heeft een heldere blik en juist doordat ze zich van niemand iets aantrekt wordt haar mening en oordeel ook niet door hun oordeel vertroebelt.
    Uiterlijk: Taylor Momsen
    Toverstok: Een toverstaf van Iepenhout met een kern van mensenbotten. Deze botten zouden volgens de legende afkomstig zijn van verscheidene jonge maagden die voor hun dertiende levensjaar gestorven zijn. De staf is al eeuwenlang in het bezit van de familie.
    Patronus: Vleermuis
    Familie: De familie Capride is al sinds de middeleeuwen één van de belangrijkste familie in Italië. Ze zijn teruggevonden in vele Middeleeuwse geschriften en schilderijen. Sinds de negentiende eeuw ging het echter minder goed met hen. Door vele tegenslagen zijn zowat alle mannelijke leden vroegtijdig gestorven en doordat Naria enig kind is - haar vader stierf de nacht voor haar geboorte - is zij het laatste lid van de Capride- dynastie.
    Land *: Italië
    School *: De Itaaliaanse tovenaarsschool heet Saggezza, wat letterlijk Wijsheid betekent. Dat slaat zowel op innerlijke wijsheid als kennis. De school ligt in het zuiden van Italië aan een baai. Het is een mooie plek, met veel ramen en erg veel licht. Bovendien is er erg veel groen rond en de jongeren krijgen vaak vrij om naar het strand te gaan of in de uitgestrekte tuinen rond te lopen. Eén van de doelstellingen van de school is dat leerlingen moeten leren discussiëren, dus de lessen zijn interactief. Uiteraard is dat nog niet echt mogelijk als de leerlingen jong zijn, maar hoe ouder ze worden hoe meer nadruk er wordt gelegd op hun eigen wil.
    Het schoolhoofd is een man, professor Capricho. Hij is nog redelijk jong, 36 jaar, en ook vrij knap. Zijn vrouw geeft bezweringen en ze hebben ook een 8-jarig dochtertje dat ook op de school woont. Zij heet Liana.
    Specialiteit *: Naria is erg goed in occlumentie, zowel in het zich afsluiten van anderen als van het binnendringen van het hoofd. Bovendien weet ze àltijd waar het noorden ligt.

    [ bericht aangepast op 6 mei 2011 - 18:38 ]


    Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow on it.

    Doen of niet? DOEN, ghehe!
    Titel? 'As weak as we are devided, as strong as we are united'? Lol, bedank Perkie maar voor die quote (':
    Waarschuwen? Yes, please (:
    Origineel? Ik vind het erg origineel! Ik ben zoiets nog niet tegengekomen ^^ .

    Ik vul strakjes wel een rol (of twee) in, maar we gaan zo meteen eten & daarna zal ik ze maken.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    oehh leuk idee<3


    Alleen maar tranen van geluk

    ohja, doen, joa,
    orgineel JAAAA!
    waarschuwen, Ja!
    Titel: non :?


    Alleen maar tranen van geluk

    Rol: Strijder uit bepaald land, meisje
    Volledige naam: Ariana Evelia Pescador, haar roepnaam is Aria.
    Leeftijd: Ze is zestien jaar oud, geboren op 21 juni.
    Karakter: Aria is een erg gedreven en ijverig meisje, ze gedraagt zich voor haar leven behoorlijk volwassen en straalt leiderschap uit. Ze is niet iemand die snel van haar woorden word gebracht en is dus zeer moeilijk af te leiden. Als Aria iets ziet dat ze wilt hebben, dan krijgt ze het ook, wat ze daar ook voor moet doen. Ze is een echte doorzetter en straalt zeker wat moed uit. Op zijn tijd gebruikt Aria ook wel eens een leugentje, ze wikkelt mensen snel om haar vingers heen en is erg creatief. Buiten dit is Aria ook een erg sociaal type, dit betekend niet dat ze erg veel vrienden heeft, want erg snel vertrouwd ze mensen niet, het zijn maar enkele mensen die zich echt vrienden van Aria kan noemen, dit komt ook omdat Aria de helft van haar vriendengroep alleen maar gebruikt, omdat dit haar goed uitkomt. Ook is Aria ook een tikkeltje sportief, maar kijkt ze toch echt liever naar zwerkbal wedstrijden dan ze zelf te moeten spelen, ook is ze zeer slim en geeft ze vaak wijze raad. Aria is ook een type die erg zorgzaam is, ze is niet iemand die graag de aandacht op zich neemt, deze duwt ze liever af en geeft het aan haar vriendinnen. Op zijn tijd vindt Aria een grapje erg leuk, ze houdt van kattenkwaad en is dol op het aanhoren van mensen hun geheimen. Als het om haar eigen geheimen gaat is Aria net een gesloten kist, ze verteld er nooit één, maar dan ook nooit. De geheimen die ze aanhoort van mensen zullen ook bij Aria in haar hoofd blijven, ze is niet iemand die dingen snel verklapt.
    Uiterlijk:


    Niemand zou durven te zeggen dat Aria een lelijk meisje is, want dat is ze zeker niet. Haar lichtgebruinde huid wordt prachtig gecombineerd door Aria haar zwarte, gekrulde haren die langs haar slanke lichaam vallen en stoppen op borstlengte. Aria heeft een redelijke lengte en is rond de 1.72, hierdoor kan ze gewoon hakken aan op zijn tijd en is ze niet altijd langer dan een jongen. In haar ovale gezicht vallen een paar donkergekleurde, grote ogen die worden omringd door heel wat donkere, lange wimpers, waar meestal wel een beetje mascara op zit. Van zichzelf heeft Aria een zeer rechte neus en erg volle, roodgetinte lippen. Ze is iemand die erg trots is op haar uiterlijk en er niets aan zou willen doen. In haar vrije tijd draagt Aria vooral veel jurkjes en rokjes in donkere kleuren wat mooi staat bij haar huidskleur, ze draagt niet erg snel gewaagde kleding en gaat liever voor simpel. Naya Rivera
    Toverstok en patronus: Aria haar toverstok is gemaakt van het hout van de Spaanse Aak, veldesdoorn dus. De stok is niet erg lang en zo rond de 19.2 centimeter. Als kern heeft de Spaanse toverstok maker centaurenbloed gebruikt, dit is ook de rede waarom de stok onbuigzaam is en niet te breken. De stok is prima geschikt voor het vak bezweringen en verweer tegen de zwarte kunsten. Haar patronus is een wesp, erg prikkelbaar, maar toch een zeer ijverige werker.
    Familie: Aria is opgegroeid in een echt druk en spaans gezin, haar vader Mikael Pescador is een volbloed tovenaar en werkt voor het Spaanse ministerie van toverkunsten, zijn vrouw Esmeralda of te wel Esmé Cortar, een zeer streng opgevoede volbloed heks die nu een eigen snoepwinkeltje heeft. Aria heeft nog een oudere zus genaamd Núria, ze hebben geen goede relatie en bijna altijd ruzie. De familie Pescador heeft het zeer breed, ze wonen in een groot huis en kunnen zichzelf alles wensen wat hun hart toe begeerd. Dit is iets waar Aria eigenlijk nooit gebruik van maakt, in tegenstelling tot haar zus is Aria alles behalve verwend en werkt ze hard voor de dingen die ze wilt krijgen of bereiken in haar leven. George Clooney, Maria Canals Barerra, Shay Mitchell.
    Land: Spanje, ze is geboren en opgegroeid in Santander, ze is erg trots op haar vaderland.
    School: Aria zit op de Spaanse prachtschool Hermosa Palos, die grenst aan het stadje Vigo dichtbij de kust van de Golf van Biskaje. Het schoolhoofd van de school is Paulo Constanzo, de school is al vanaf het begin der tijden in bezit van de familie Costanzo en word doorgegeven van vader op zoon, of dochter – natuurlijk. De school kent vier afdelingen. Als eerste beginnen we met het Spaanse Gryffindor, genaamd La Valentía de afdeling waar Aria bij is ingedeeld. De afdeling staat voor het tonen van moed, vriendschap en trouw, de kleuren zijn donkerblauw en wit. Als tweede komt La Astucia, het sluwe Slytherin voor de Spaanse. Bij deze afdeling draait alles om leugens, bloedsoort en ijverigheid. De kleuren van deze afdeling zijn dan ook niet voor niets zwart en wit. Als derde is El Confiable aan de beurt, wat Hogwarts zal verstaan onder Hufflepuff. Bij deze afdeling draait alles om geduld en vriendschap, de kleuren zijn bruin en wit. Als laatste blijft El Erodito over, die de kleuren donkergroen en wit kent. De afdeling staat bekend om zijn ijverigheid, slimme leerlingen en het streven naar hoge punten, dit kan men dus goed vergelijken met Ravenclaw. Ook is de school een groot pluspunt voor als je later iets wilt gaan doen met zwerkbal, het is dan ook wel bewezen dat de meeste beroemde zwerkbal spelers van Hermosa Palos komen, zwerkbal is dan ook een vast vak op de school, die iedereen verplicht is te nemen, alleen de beste worden uitgekozen voor de teams. Aria kan zwerkballen en goed ook, maar ze doet zich dommer voor dan dat ze is, zodat ze niet in het team hoeft. De school is vooral erg licht ingedeeld, met veel glaswerk, hout en lichte kleuren. Buiten het schoolterrein licht een klein dorpje genaamd Hermosa Magia, waar je nieuwe schoolwaren kan halen of een drankje doen. Hermosa Palos is buiten het zwerkballen totaal geen strenge school, wel word er zeer goed les gegeven in vakken, vooral waarzeggerij is erg populair op de Spaanse prachtschool. Klik hier voor het schooluniform
    Specialiteit: Aria is een genie als het gaat om het vak Verweer Tegen De Zwarte Kunsten en Bezweringen, zonder enige moeite haalt ze hoge voldoendes voor deze vakken. Vanaf haar twaalfde is ze al erg geïnteresseerd in spreukenmakers en dit is iets waar ze later haar beroep van wilt maken. Op een leeftijd van dertien jaar had ze al een spreuk op haar naam staan, de Anapneo spreuk wat ervoor zorgt dat iemand weer kan ademhalen wanneer hij dreigt te stikken. Ze is nu druk bezig met het verzinnen van haar tweede spreuk, maar dit is erg moeilijk en vergt veel concentratie en tijd. Buiten dit is Aria ook zeer goed in waarzeggerij, ze heeft in het vierde jaar geleerd hoe ze de toekomst kan voorspellen en naar haar eigen hand kan draaien.

    [ bericht aangepast op 7 mei 2011 - 9:47 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Oeh het wordt nu al moeilijk, niet leuk. D:

    Ik zoek er echt meer.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik vul er wel eentje in effekes wachten dan he:P


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Rol:Zusje van Agnes
    Volledige naam: Oana Viorica .Achternaam van Agnes.
    Leeftijd: 14 jaar
    Karakter: Oana is een moedig meisje dat haar grote zus als haar enige echte voorbeeld ziet. Ze kijkt erg tegen haar op en wilt net zo'n grote strijder worden als haar. Oana's persoonlijkheid is erg zachtaardig, ze houdt ervan om mensen te helpen en zou het vreselijk vinden als haar dierbaren iets overkwam. Oana is zeker niet verlegen, en durft vreemde zonder een teken van angst aan te spreken. Ze is niet op haar mondje gevallen en laat altijd weten wat ze te zeggen heeft.Mensen kunnen het snel met haar vinden omdat ze zeer spontaan is.
    Uiterlijk:


    Oana heeft lang lichtbruin haar en groenbruine ogen. Ze heeft een egale tint met perzikkleurige wangen. Ze is 1.68 wat voor haar leeftijd al erg lang is. Oana heeft een slank lichaam,waardoor ze soms wat breekbaar kan overkomen. Ze draagt meestal kleding in neutrale tinten zoals; beige,grijs en poederrose. Oana draagt nooit make-up, alleen een beetje vaseline voor op haar zachtrose lippen. Ze heeft een erg volwassen uitstraling, waardoor ze bij de meeste jongens in de smaak valt en als een 16 jarige wordt gezien. Monika Jagaciak
    Toverstok en patronus: Een 32 cm lange toverstok, gemaakt van een kersenbloesem met als kern het bloed van een Re'em, een zeldzaam fabeldier dat leeft in het verre oosten en eruit ziet als een goudkleurige reuzenos. Oana heeft als patronus een kolibrie. De Kolibrie staat verder symbool voor schoonheid, plezier,enthousiasme en snelheid. Al deze dingen passen perfect bij Oana. De schoonheid die ze ge""erft heeft van haar moeder, het plezier en het enthousiasme wat ze heeft in het leren van nieuwe spreuken, en de snelheid op haar bezemsteel.
    Familie: Volbloed
    Extra? Oana's zus Agnes is haar enige echte voorbeeld. Ze wilt daarom ook altijd bij haar zijn en met dezelfde vrienden omgaan, tot ergernis van haar zus.

    [ bericht aangepast op 6 mei 2011 - 20:42 ]


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Rol: Strijder uit een bepaald land - jongen
    Volledige naam: Andréas Marco Bienôt
    Leeftijd: 16
    Karakter: Andréas zijgt bijna nooit iets, alleen wanneer hij dat nodig vindt. Hierdoor is hij nogal een eenzaad, maar dat vindt de jongen niet zo erg. Hij is erg intelligent, maar eerder op een mentale manier. Natuurlijk weet hij alles over gewoonweg al wat er op deze planeet rondloopt, maar hij is ook erg slim op vlak van emoties en gevoelens. Men zou denken dat hij deze 'gave' zal misbruiken, maar eigenlijk gebruikt hij ze vaak in het voordeel van iemand anders. Zo heeft hij al mensen proberen te koppelen. De meesten vinden dat natuurlijk niet zo leuk en daardoor wordt Andréas rap irritant en vervelend genoemd. Hij kan de dingen vaak nogal donker inzien en is regelmatig wel in een pessimistische bui, maar dan vlugt hij weg in de wereld in zijn hoofd. Een wereld waar hij wel geaccepteerd wordt voor wie hij is. Jammer genoeg is Andréas soms niet slim genoeg om op tijd terug te keren uit deze fantasiewereld en loopt hij rond met zijn gedachtes ver, ver weg. Hierdoor geloven de mensen vaak niet dat hij erg slim is. Andréas kraamt vaak ook complete 'onzin' uit, of toch, volgens anderen. Zo beweert hij wezens gezien te hebben die al eeuwenlang niet meer bestaan en gelooft hij dat de oude Grieken hun mythes absoluut niet uit hun duim gezogen hadden. Hierdoor wordt hij ook als koppig omschreven, aangezien hij moedig bij zijn standpunt blijft en er niet van afwijkt. De jongen weet wat hij wilt. Hij kan wel de liefste dingen doen voor de mensen die de moed hebben om vriendelijk en geduldig met hem om te gaan en zal ook zich altijd volledig inzetten voor de vriendschap. Hij toont gemakkelijk zijn emoties, maar zal altijd beleefd blijven. Andréas is meer het type om droevig te worden in de plaats van boos.
    Uiterlijk:


    Andréas doet misschien niet meteen aan de normen om als een 'knappe fransman' omschreven te worden, maar het komt er zeker dicht in de buurt. Zijn bruine haar houdt hij altijd in zijn net-uit-bed-kapsel. Hij is wat aan de magere kant en iets groter dan de andere jongens van zijn leeftijd. Met zijn grote ogen kan hij je erg schattig en lief aankijken. Meneer Andrew Garfield ken je al.
    Toverstok en patronus: 21 cm, essenhout met als kern een eenhoornhaar, perfect voor Gedaanteverwisseling en Verzorging van Fabeldieren. Zijn Patronus is een jonge pinguïn.
    Familie: Andréas is opgegroeid in het warme zuiden van Frankrijk, waar hij nooit iets tekort kwam. Zijn moeder, Louise, is een model en erg gekend over de hele tovenaarswereld. Zijn vader, Marco stierf toen hij nog maar twee jaar oud was, toen hij een draak probeerde te temmen die het dorp aanviel. Hierdoor leeft Andréas al jarenlang onder de druk van zijn moeder en haar drukke leven. Het is grotendeels daardoor dat Andréas constant zo afwezig is. Andréas is enig kind, grotendeels doordat zijn moeder geen tijd heeft voor liefde.
    Land: Frankrijk
    School: Door het drukke leven van zijn moeder, is Andréas nooit naar een echte school kunnen gaan. Hij kreeg les van zijn oppas, maar 's avonds onder de dekens las hij de dikke boeken die hij stiekem in boekenwinkels kocht en zo leerde hij bijna alles wat hij nu weet zichzelf aan. Hoe hij dat gedaan heeft, is nogal onduidelijk, maar vergeet niet dat hij superslim is.
    Specialiteit: Andréas heeft een enorme voorliefde voor Fabeldieren. Hij voelt vaak een sterke connectie met de doordat ze ofwel in gevangenschap leven ofwel de dieren onderdrukt zijn door mensen. Hij voelt zich ook al heel zijn leven onderdrukt door de job van zijn moeder en door het feit dat hij nergens kan komen zonder herkent te worden.
    Extra? Andréas heeft nog nooit de moeite gedaan om een boek over Gedaanteverwisseling te kopen, dus vindt hij het vak erg interessant. Hij heeft de toverstok van zijn vader geërfd en van zijn moeder gekregen op zijn elfde verjaardag. Als er iets met die toverstok gebeurt, zal zijn hele wereld in elkaar storten. Hij heeft ook een witte kater, Wolk, als huisdier. Het beestje is een beetje zijn enigste vriend, maar jammer genoeg is de gezondheid van het beest snel achteruit aan het gaan.

    Shit, ik wou ook een Spaans meisje maken met Naya Rivera als persoon xd.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Rol 1 + 2 > Aria en TroutyMouth. (:

    Guys ik heb er echt nog meer nodig!


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Leerling
    Volledige naam: Jacob Nicholas Sparks, zijn roepnaam is Nick.
    Leeftijd: Nick is 15 jaar oud, geboren op 2 januari.
    Karakter: Nick is een jongen vol humor die soms wel eens van wat kattenkwaad houd. Hij is een echte sportieve jongen en buiten dat nog eens ontzettend moedig en virtuoos. Iets dat Nick zeker niet is dat is verlegen. Nick heeft namelijk overal wel een woordje klaar voor staan, die soms wat bijdehand overkomen, maar ondanks dit is hij erg aardig. Nick is niet iemand die graag over zichzelf praat, maar vind aandacht op zijn tijd toch wel fijn.
    Uiterlijk:


    Niall Horan
    Toverstok en patronus: De toverstok van Nick is verwerkt uit de dure houtsoort palissander, de stok is 29.4 centimeter lang en heeft als kern de veer van een hypogrief. De stok is zeer buigzaam en hierdoor ook niet te breken, ook schijnt hij prima geschikt te zijn voor het maken van spreuken. Nick is nog niet instaat zijn patronus op te roepen, maar als hij dit zou kunnen, dan werd het hoogstwaarschijnlijk een bernen senner.
    Familie: Nick is een volbloed tovenaar, zijn ouders werken beide voor het ministerie van toverkunsten. Ook heeft hij nog een oudere broer die vorig jaar is geslaagd op Hogwarts, hij heeft nog één jonger zusje genaamd Sophia, die dit jaar voor het eerst naar Hogwarts komt, ze zal worden ingedeeld bij huize Hufflepuff. Nick zelf is een trouw Gryffindor.
    Extra? Nick is de beste vriend van Louise, ze zijn vaak samen te zien en er gaan geruchten rond dat ze samen een relatie hebben, maar hun weten wel beter.

    Rol: Leerling
    Volledige naam: Isabella Louise Reaser
    Leeftijd: Louise is 15 jaar oud, geboren op 2 juli.
    Karakter: Louise is een zeer sociaal en vrolijk meisje die door dit bekend staat rond heel de school, ondanks dat ze een halfbloed heks is schijnen ook de leerlingen uit Slytherin het goed met haar te kunnen vinden. Een minpuntje van Louise is dat ze niet één van de slimste is, ze doet er veel moeite voor om voldoendes te halen, maar is en blijft een levensgenieter, ze ziet alles erg positief in. Ook al is Louise erg sociaal, ze is niemand iemand de graag alle aandacht op zich neemt, ze geeft dit erg graag weg en staat liever niet in het middelpunt van de belangstelling. Ook is ze iemand die dingen graag organiseert.
    Uiterlijk:


    Debby Ryan
    Toverstok en patronus: Louise haar toverstok is gemaakt van wilg, de stok is zeer flexibel en heeft een normale lengte van 31.2 centimeter. Als kern heeft de stokkenmaker meerminnenschubben gebruikt. De stok is prima geschikt voor het maken van Toverdranken. Louise is nog niet in staat om een eigen patronus op te roepen, als ze dit wel kon zou het een vlinder zijn.
    Land: Louise is geboren in Ierland, hierdoor heeft ze een zwaar Iers accent.
    Familie: Louise is een halfbloed heks, ze woont samen met haar moeder thuis, sinds haar vader door een mislukte toverdrank is overleden. Ook heeft ze nog een zusje, maar – helaas – is deze een snul en zal ze nooit kunnen toveren. Louise is ingedeeld bij Hufflepuff.

    Rol: Professor Transfiguratie
    Volledige naam: Elisabeth Bennett, haar roepnaam is Elisa.
    Leeftijd: Elisa is 29 jaar oud, ze is geboren op 5 augustus.
    Karakter: Elisa is altijd al een zeer ijverig persoon geweest, die zou en moest meer te weten komen over de dingen waar ze aan meedeed. Hierdoor was ze op een jonge leeftijd al erg intelligent en bezat ze een groot staaltje geduld. Buiten dit is ze ook zeer vriendelijk en zorgzaam aangelegd, haar leerlingen zijn werkelijk haar alles en het zal moeilijk zijn wil je haar echt kwaad maken. Ook is Elisa een echte verteller en straalt ze leiderschap uit, ze is niet iemand die snel een groep zou gaan achtervolgen.
    Uiterlijk:


    Cheryl Cole
    Toverstok en patronus: Elisa haar toverstok is gesneden uit rozenhout, de stok is onbuigzaam en is mooi bewerkt aan de zijkanten door er verschillende patronen in te bewerken. De stok is rond de 25.3 centimeter lang en als kern hebben ze drakenhartenbloed gebruikt. De patronus van Elisa is een vos, het dier waarin Elisa kan veranderen als faunaat.
    Familie: Elisa is een volbloed heks, beide haar ouders waren zeer streng en hadden het erg op bloedsoorten. Elisa in tegendeel helemaal niet, dit was ook wel een rede waarom Elisa haar ouders Maybell en Christopher woedend waren toen ze werd ingedeeld bij Ravenclaw.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol:leerling van Hogwarts
    Volledige naam: Elisabeth Jane McRosaline
    Leeftijd: 14
    Karakter: Elisabeth Jane is een boekenwurm en heel liergierig. Maar is tegelijk ook heel egoïstisch en zal niet snel iemand die ze niet goed kent helpen. Ze is vriendelijk maar kan ook bot uit de hoek komen
    Uiterlijk:


    victoria Justice
    Toverstok en patronus: Eleven inch elm, with phoenix feather en een papegaai
    Familie: Elisabeth's ouders zijn dreuzels, wat dus betekent dat zij een modderbloedje is. Ze heeft nog een jonger broertje, Devon, dat hard naar haar opkijkt.
    extra: Ze heeft een katje, shade genaamd

    Rol: Leerling van Hogwarts
    Volledige naam: Julian James Brook
    Leeftijd: 12
    Karakter: Julian James is een echte pestkop die niemand (buiten zijn bende) ongeroerd laat. Omdat hij volbloed is denkt hij dat hij beter is dan anderen en huiswerk zal hij bijna nooit tot nooit maken. Aan lezen lijkt hij allergisch te zijn. De enige manier dat hij stil te krijgen is, is wel hem zijn bezemsteel af te nemen, want hij houd van Zwerkbal.
    Uiterlijk:


    Leo Howard
    Toverstok en patronus:9 1/2" Rosewood with Phoenix Feather en een vos
    Familie: Hij is enig kind en altijd verwend. Zijn vader en moeder weten dat hij kinderen pest, maar moedigen dit zelfs aan.


    "we are definetely four good reasons not to have children" - Bill Kaulitz

    Het verhaal staat online. (:
    Fight for magic


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Strijder uit een bepaald land - meisje.
    Volledige naam: Gabriella Feliciano.
    Leeftijd: 16.
    Karakter: Gabriella is mysterieus en stil. Ze kan soms wat gemeen uit de hoek komen, maar over het algemeen hoor je haar niet veel. Ze is erg slim en ook ijverig, maar heeft geen vrienden. Die wil ze ook niet, want ze houdt van stilte om zich heen. Gabriella houdt ook veel van het natuur, en ze bevindt zich daar ook vaak.
    Uiterlijk:


    Selena Gomez
    Toverstok en patronus: Haar toverstok is 24,5 cm lang en heeft een haar van een Feniks als kern. Haar toverstok is vooral goed in duelleren. Haar patronus is een hond.
    Familie: Haar ouders zijn allebei tovenaren, en ook hele goeden. Ze hebben een naam in Italië. Daar zijn ze erg belangrijk. Gabriella is enigs kind, maar dat vind ze niet erg, want dan heeft ze ook geen gezeur aan haar hoofd. Haar ouders zijn ook erg gemakkelijk, ze weten dat ze erg stil is, maar laten het zo. Ook heeft Gabriella erg veel vrijheid, maar ze maakt er geen misbruik van. Hun band is ook erg close, en Gabriella kan alles tegen hun zeggen wat ze wil.
    Land *: Italië.
    School *: De school heet "Lezioni Scuola di Magia". Hij geeft vooral les in verdediging, want ze verwachten dat er in Italië een oorlog aankomt. De schoolhoofd heet Fiana Diaroma. Ze geeft zelf ook les in Toverdranken. Op hun school wordt over het algemeen goede cijfers gehaald en er is ook een goede harmonie tussen de leerlingen. Alle afdelingen kunnen goed met elkaar vinden en er zijn soms kleine ruzies, maar niet van de grote ruzies. Er wordt niemand gepest en iedereen hoort erbij. Voor velen is het een droomschool, maar wat niemand weet is dat er stiekem veel met zwarte magie wordt gedaan.
    Specialiteit *: Gabriella kent veel spreuken uit haar hoofd en kan fantastisch vliegen. In Italië had je ook Quidditch, en daar had Gabriella een grote rol in. Ze was een jager en topscoorder. De spreuken die Gabriella kent, zijn meer verdedigend dan aanvallend, maar de aanvallende spreuken die ze kent, kunnen veel schade toebrengen.
    Extra: Gabriella lijkt altijd erg eenzaam, maar zonder mensen om zich heen voelt ze zich in evenwicht, net zoals ze in het natuur is. Daar is het vredig, zoals Gabriella wil. Ze wil dat er vrede komt, en al het slechte uit de wereld weg is.


    Some people believe in God, and I believe in music.

    DOEN!

    Rol:*wat je nog vrij hebt*
    Volledige naam: Kjell McQueens
    Leeftijd: 16
    Karakter: gespleten. de ene kant is hard bruut,nors en genadeloos,de andere liefdevol en vrij vrolijk.
    Uiterlijk:


    Toverstok en patronus:Noorse esdoorn met schubben van de Basilisk. patronus:Artische wolf.
    Familie: Volbloed
    Land *:Canada
    School *:Artic Highschool in Magic and Spells. is een vrij normale toverschool in het artische gerbied van Canada. licht zo noordelijk dat dreuzels zich er niet wagen. de school staat op een ijsschots en word met magie staande en warm gehouden.
    Specialiteit *: snel handelen,de tegenstander net een stapje voor zijn:kortom:Tactiek.
    Extra:
    wil je nog meet weten dan?

    [ bericht aangepast op 7 mei 2011 - 13:18 ]


    why is always london so far away when you need it?