• Nora heeft Cesc leren kennen op vakantie in Amerika. Na twee weken in Amerika gingen ze beide terug, Cesc naar Londen en Nora naar Barcelona. Ze bleven schrijven, elke dag, beloofden ze. Dat werd om de dag, elke week, elke maand. Toen niet meer.
    Een paar maanden later kreeg Nora weer een brief van Cesc. Dat hij een vriendin had. Steken van jaloezie gingen door haar heen. Toen besloot ze zelf het 'slechtere' pad op te gaan. Seks, drugs en drank. Totdat ze David leerde kennen, dit was meer dan een one-night stand. Veel meer. Samen kregen ze een relatie. Totdat Nora Cesc weer tegen kwam bij de training van het Spaanse team voor het EK. Voelt ze nog wat voor Cesc? Of Cesc voor haar?

    Rollen:
    ~ Twee WAG's Barça dudes
    Balloonatic - Ibi Afellay & Campeones - Xavi
    ~ Twee WAG's Arsenal dudes Beckham - Nicklas Bendtner & Azza - Jack Wilshere
    ~ BFF's Nora Molinari & Beckham
    ~ Mens waarvoor Cesc Nora verlaat Beckham

    Nodig:
    ~ Naam + Achternaam
    ~ Leeftijd
    ~ Uiterlijk + Foto
    ~ Hobby's
    ~ Karakter - Steekwoorden
    ~ Relatie
    ~ Extra's

    Het verhaal

    [ bericht aangepast op 21 mei 2011 - 20:21 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Kan je Nick reserveren ? Ik ga zo aan Cesc schrijven.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Lievieee ik hoef geen rol ;$
    Maar ik eis dat je zegt wanneer hij online komt..


    No man is just a soldier. Every soldier is a hero.

    WAG Ibrahim Afellay.
    ~ Naam + Achternaam Zoë Rodriguez
    ~ Leeftijd 22
    ~ Uiterlijk + Foto Zoë is klein en dun. Meestal moet ze ook naar de kinderafdeling voor kleding. Maar haar maakt het niet uit, want daar hebben ze altijd vrolijke kleding. Om haar lengte wat minder klein te maken draagt ze wel eens hakken, maar ze vindt het zonder ook wel best.
    ~ Hobby's Zoë houd van muziek, automatisch horen daar zingen en dansen bij. Niet dat ze een ster is, maar wat maakt haar dat uit. Verder houd ze van lezen, shoppen en van alles.
    ~ Karakter - Steekwoorden Optimistisch, behulpzaam/zorgzaam, slim, oplettend & nauwkeurig, betrouwbaar.
    ~ Relatie Zoë heeft nu een 1 jaar lang durige relatie met Ibi, het was liefde op het eerste gezicht en ze zijn nogsteeds dol op elkaar.
    ~ Extra's -


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    WAG Lionel Messi
    ~ Naam + Achternaam: Eleonora Piolenizz
    ~ Leeftijd: 20
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Eleonora heeft paarse lokken haren die losjes over haar schouders hangen. Haar bruine ogen pronken vanonder haar zwarte wimpers.Haar lippen hebben een zachtroze kleur een haar huid heeft een bleke kleur. Ze heeft een lengte van 1.68m lang
    ~ Hobby's: Eleonora houdt van uitdagende sporten,zo doet ze regelmatig aan BMX'en,muurklimmen,raften en haar absolute kicksport sky surfing. Als ze het rustig wilt hebben speelt gitaar of speelt een een partijtje voetbal met Lionel en zijn vrienden
    ~ Karakter - Steekwoorden: vrolijk,hyper,zorgzaam,sportief, humoristisch
    ~ Relatie: Eleonora leerde anderhalf jaar geleden Lionel
    ~ Extra's /

    Ik ga Jack wilsherez invullen ;D


    The best things in life aren't things.

    Nodig:
    ~ Naam + Achternaam Megan Newton
    ~ Leeftijd 19
    ~ Uiterlijk + Foto


    Megan haar uiterlijk is heel uitzonderlijk. Haar donker, zwarte haren zijn volledig natuurlijk net zoals haar fel, diepblauwe ogen. Haar huid is licht gebruind, altijd door de zon of ook van nature is Megan niet echt bleek. Megan heeft een tattoo op haar rechter onderarm waar gewoon simpelweg"alive" staat als teken dat je van je leven moet genieten. Tevens is er aan haar armen altijd een hele stapel armbanden te vinden ; van festivals, feestjes of gewoon gouden of leuke gevlochten, etc. Haar kledingsstijl is heel verschillend. Megan kan buiten komen met een veels te groot tshirt van een of andere metal/rock band of met een heel vrouwelijk kleedje.
    ~ Hobby's Surfen. Megan is van Miami en Miami staat bekend voor de grote golven en de felle zon, strandfeestjes, etc. Voor Jack kwam ze naar Londen en gaf ze alles op onder andere haar hobby. Dus nu heeft ze niet bepaald een hobby maar ze houdt wel van shoppen, terrasjes doen, etc, maar toch gaat Megan zoveel mogelijk naar Miami met Jack om te surfen.
    ~ Karakter Hyperactief, koppig, luisterend oor, lief, veel lef, weinig zelfvertrouwen, heeft rap stress, controle freak, übergevoelig, geduldig, grappig maakt graag droge opmerkingen,
    ~ RelatieJack (19) en Megan (19) hebben vijf jaar lang in dezelfde klas gezeten. Ze hadden nooit veel aandacht voor elkaar, maar 3 jaar geleden moesten de twee samen werken voor hun eindwerk in het laatste jaar. Daardoor moesten de twee afspreken bij elkaar thuis en zo werden ze eerst beste vrienden omdat ze meer bij elkaar waren dan alleen thuis of ergens anders. Megan wist wel dat Jack een 'pro voetballer' was, maar ze deed hard-to-get tegenover hem omdat hij al enkele keren haar had proberen versieren op dat jaar tijd. Natuurlijk viel Megan voor Jack, maar ze wou zien of hij het echt meende en speelde het hard-to-get. Nu hebben ze twee jaar een relatie en velen denken omdat ze nog jong zijn denken velen dat alles pril is en dat het niet veel langer gaat duren tussen beiden, maar zijzelf denken anders. Ze zijn niet alleen elkaars soulmate, maar ook elkaars beste vriend. Ze vinden beiden humor zeer belangerijk in een relatie dus soms kunnen de twee samen heel kinderachtig beginnen doen of met elkaar een grap uithalen. Elkaar liefdevol pesten dus. Ook passie ontbreekt niet en aangezien ze beiden heel romantisch zijn aangelegt hebben de twee al heel veel romantische en passionele momenten met elkaar gehad.
    ~ Extra'sZe spreekt 4 talen engels, sloveens, frans en spaans.


    The best things in life aren't things.

    ~ Naam + Achternaam Julia Maeve Latanez
    ~ Leeftijd 22
    ~ Uiterlijk + Foto


    Julia heeft bruin haar, met nonchalante krullen in de uiteindes. Haar heldere blauwe ogen staat altijd vrolijk. Op haar lange wimpers doet ze meestal wat mascara en maakt een eyeliner lijntje op haar bovenste ooglid. Qua kleding draagt ze graag meisjesachtige dingen, rokjes, shirtjes met allerlei franjes en gedoe. Omdat ze niet zo lang is draagt ze ook vaak pumps, maar haar rode Vans heeft ze ook erg vaak aan. Op haar linker schouderblad heeft ze een tattoo "Stay Strong" Het is voor haar jongere zusje dat ze heeft verloren aan leukemie. Julia draagt vaak allerlei armbandjes om haar polsen, draagt altijd ringen om haar vingers en als oorbellen draagt ze eigenlijk nooit hangertjes maar alleen subtiele knopjes.
    ~ Hobby's Sinds haar veertiende speelt ze gitaar, later heeft ze zichzelf piano aangeleerd. Julia is erg creatief, ze kan heel mooi schilderen. Ze schildert foto's na, zo hangt bij haar oma thuis een heel groot schilderij met de hele familie erop. Ze gaat graag bakken in de tuin of op het strand, ze is een snelle zwemmer en vind het altijd leuk om een potje Beach Volleybal te spelen.
    ~ Karakter Vrolijk, Optimist, Spontaan, Onvermoeibaar, Ongeduldig, Zenuwpees, Grappig, Onverantwoordelijk, Betrouwbaar
    ~ Relatie Single. Ze heeft net een langere relatie achter de rug. Flirten kan altijd wel, wel maar is niet specifiek op zoek. Als er iets leuks op haar pad komt gaat ze er wel voor.
    ~ Extra's -


    No guts no glory.

    Schatjeee(H)

    Kan ik nog een rol als WAG invullen:Y)


    ~

    FabregasCesc schreef:
    Schatjeee(H)

    Kan ik nog een rol als WAG invullen:Y)

    Ja hoor, ik heb toch nog niet gekozen


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    ~ Naam + Achternaam: Luena Maria Fuentes
    ~ Leeftijd: twintig jaar
    ~ Uiterlijk + Foto:

    Luena is een meisje met lang blond haar. Ze heeft mooie blauw groeninge ogen die de accentueert met mascara en oogpotlood. Door haar lange wimpers lijken haar ogen nog mooier. Luena heeft mooie zacht roze lippen waardoor ze een nog sprekender gezicht krijgt. Ze heeft een mooi slank lichaam met mooie lange benen. Het liefst draagt ze rokjes met een fleurig shirtje of jurkjes. Luena loopt het liefst op ballerina's of slippers. Als ze 's avonds of in het weekend lekker met Bojan op de bank hangt draagt ze meestal een jogginsbroek met een oversized shirt van hem.
    ~ Hobby's:Luena houd van fotograveren. Ze maakt daarom ook sinds kort foto's voor de website van FC Barcelona. Luena heeft zolang Bojan en zij al samen zijn een prachtig fotoalbum gemaakt wat alleen maar meer uitbreid. Ze heeft pas geleden de fotobewerkingscursus afgerond waardoor ze nu nog meer met foto's kan. Bojan vind dat ze hier iets mee moet doen, maar Luena is er nog niet helemaal zeker van. Ze is ook gek op bloemen en wil misschien ook zelf wel een bloemenwinkel beginnen.
    ~ Karakter:Luena is beslist geen stil meisje maar niet op een verkeerde manier. Ze helpt graag andere mensen, maar bemoeit zich niet met dingen die haar niks aan gaan. Ze staat niet graag vooraan of in de belangstelling. Doordat haar zusje vroeg gestorven is heeft ze wel geleerd om van het leven te genieten. Door dat is wel iets meer gaan nadenken over wat ze echt wil en staat ze nu een stuk vaster in haar schoenen. Ze kan slecht tegen mensen die schelden met een ziekte of iets anders.Ze is dan ook niet bang om hier iets van te zeggen. Verder is Luena zeker een leuke meid om vriendinnen mee te worden. Je zult niet snel ruzie met haar krijgen.
    ~ Relatie:Luena en Bojan hebben elkaar ontmoet op het strand in hun thuisland Spanje. Hij was met zijn maten aan het voetballen alleen schopte de bal per ongeluk tegen Luena aan. Ze hadden meteen een klik en ging samen die avond iets drinken. Na een paar dagen durfden ze eindelijk hun gevoelens te uiten en kregen een relatie. Het was meteen serieus en ze wisten zeker dat ze in elkaar de ware hadden gevonden. Inmiddels wonen ze een half jaar samen in het huis van Bojan.
    ~ Extra's:Luena heeft op haar pols een klein diamantje zitten. Deze is voor haar overleden zusje. Ze had een erg goede band met haar zusje maar door leukemie heeft ze maar een paar jaar geleefd. Hier door heeft Luena het een tijdje erg moeilijk gehad maar vond toch de kracht om door te gaan. Rond haar nek heeft ze een ketting met 2 hartjes met daarin de naam 'Bojan'. Bojan zelf heeft precies dezelfde met Luena haar naam.

    [ bericht aangepast op 26 april 2011 - 16:35 ]


    ~

    Kun je ook een andere spanjaard kiezen die ze dan bijvoorbeeld tegenkomt op het EK?


    Not all those who wander are lost.

    tessaahx schreef:
    Kun je ook een andere spanjaard kiezen die ze dan bijvoorbeeld tegenkomt op het EK?

    Nee, dan worden het er te veel, sorry =$


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Spanjaard schreef:
    (...)
    Nee, dan worden het er te veel, sorry =$


    Dan doe ik wel een ander iemand ;D


    Not all those who wander are lost.

    Kan ik Xavi nog invullen Elenaaaa? Of heb je er al genoeg?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    WAG Gerard Piqué
    ~ Naam + Achternaam
    Fadilah Kouri, Fadilah komt uit Abu Dhabi en is dus Arabisch
    ~ Leeftijd
    22
    ~ Uiterlijk + Foto


    ~ Hobby's
    Fadilah houdt van zonnen en kletsen met vriendinnen. Ze houdt enorm van op het strand hangen en vind voetbal een interessante sport. Ze probeert zelf ook elke dag te sporten en het liefst speelt ze dan voetbal.
    ~ Karakter - Steekwoorden
    Vriendelijk, enthousiast, grappig, lief, slim, serieus als het nodig is, nogal jaloers en shopaholic. Ze is erg druk maar kan ook rustig zijn, last van claustrofobie, romantisch en dominant.
    ~ Relatie
    Ze heeft al sinds Piqué bij Barcelona kwam een relatie met hem. Ze komt uit een rijke familie die enorm fan was van Manchester United (z'n vorige club). Hier kwam ze hem een keer tegen en vond ze hem wel leuk. Gerard had toen geen relatie en was eerst niet geïnterresseerd in Fadilah. Toen hij haar vaker zag, vroeg hij haar mee uit en sindsdien zijn ze gek op elkaar. In Engeland probeerden ze hun relatie zo geheim mogelijk te houden, maar eenmaal bij Barcelona maakten ze er geen geheim meer van en hebben ze openlijk over hun relatie gepraat. Fadilah was ook één van de weinige vrouwen die al vanaf het begin in Zuid-Afrika waren om het WK bij te wonen.
    ~ Extra's
    Fadilah is Arabisch en komt uit Abu Dhabi, een grote stad in Arabië. Haar vader is een rijke oliemeester en haar moeder doet eigenlijk niks voor de kost. Fadilah's zusters zijn enorm verwend maar Fadilah eigenlijk niet, al wordt ze door de media wel afgebeeld als 'De Voetbalvrouw'. Fadilah houdt meer van Europa dan van het Midden-Oosten en is heel blij dat ze in Spanje woont.
    Fadilah heeft één hondje en één katje genaamd Ricky en Kissy
    Fadilah heeft een baan als een columnist in het Spaanse maandblad genaamd 'El Clásico' een blad over van alles en nog wat.

    Hoopt dat je er wat aanhebt


    Not all those who wander are lost.