• Agnes leeft al haar hele leven als een Stifler. Ze is het nichtje van Dwight, Steve, Matt en Erik. Alleen is zij misschien wel de ergste van hen. Ze is een onschuldige maagd en dat wil ze graag zo houden totdat ze de ''ware'' gevonden heeft. Ze heeft dan ook nooit contacten met haar neven, omdat ze al heel haar leven in Engeland woont.
    Als ze eindelijk in het examenjaar zit, verhuist ze met haar ouders terug naar Amerika. Ze raakt goed bevriend met Erik, aangezien hij ongeveer hetzelfde als zij is. Omdat ze nog maagd is en dus een schande voor de familienaam, mag ze van Erik niet vertellen dat ze een Stifles is op school. Ze houdt haar familienaam achter zich en is algauw een van de onpopulairste meisjes van de school, aangezien ze nog maagd is.
    Als een grote groep er achter komt dat zij een geboren Stifler is, wordt ze plots de populairste ''chick'' van de school. Meisjes zien haar als voorbeeld en de jongens zien haar graag als seksobject.

    Rollen
    - Zusje Agnes (Slim, bijdehand, grappig en blond)
    Opportunity
    - Populaire meisjes (Mooi, dom, arrogant en rijk)
    Dushiix
    - Vriendin Agnes (Onpopulair, slim, niet erg knap en aardig)
    Anderson

    Informatie
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk: Beschrijving, geen foto
    Karakter:
    Relatie: Vrijgezel, bezet (Door wie, hoelang al etc.), crush opExtra?


    Stifler, my name, my legacy, my curse.

    [ bericht aangepast op 25 april 2011 - 9:58 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Aaaah, laat je het weten als je begint? (:


    I hope heaven needs you more than I do now.

    Carcass schreef:
    Aaaah, laat je het weten als je begint? (:


    I know there's a way so I promise: 'I'm gonna clean up the mess I made'

    Rol: Zusje

    Volledige naam: Alix

    Leeftijd: 7

    Uiterlijk: Alix heeft blond haar en grote blauwe ogen. Ze heeft een beetje een wipneusje wat haar een nieuwsgierige en lieve uitstraling geeft. Als ze lacht heeft ze kleine keultjes in haar wangen en stralen haar ogen. Rond haar neus heeft ze een paar kleine sproetjes. Haar huid is vrij bleek maar word in de zomer wel snel bruin.

    Karakter: Alix is het soort meisje dat altijd haar woordje klaar heeft. Ze is totaal niet verlegen en maakt gevatte grapjes voor haar leeftijd. Dit komt door haar IQ ze is met haar 7 jaar erg slim en begrijpt dingen beter dan haar leeftijds genootjes. Ze is gek op muziek en zit sinds kort op piano les.

    Relatie: niet van toepassing denk ik.

    Meld je als je hem gebruikt??

    xx

    Rol: vriendin Agnes
    Volledige naam: Annabelle 'Anna' Highlight
    Leeftijd: 16, wordt 17 op 12/11
    Uiterlijk: Anna heeft dik, lang, bruin en krullend haar dat ze nooit in de gewenste richting krijgt. Ze heeft grote, bruine ogen en een neus die iets groter is dan hij moet zijn. Anna is iets breder dan de normale meisjes, maar niet op te zeggen 'dik'. Ze is van normale lengte, 1m67. Ze heeft regelmatig wel nog wat last van acné, die ze wanhopig probeert te bestrijden met verschillende schoonheidsproducten en dingen op grootmoeders wijze. Ze weigert wel enige vorm van make-up op te doen. Haar kledingsstijl is net iets extravaganter dan de normale mens. Ze draagt altijd oversized truien/T-shirts en baggy broeken om haar figuur niet te hard te benadrukken. Ze zorgt er wel voor dat haar kleren mee zijn met de mode. De kleur van haar voorkomen heeft altijd te maken met hoe ze zich voelt.
    Karakter: Annabelle probeert om elke dag met een glimlach te beginnen, ook al is ze niet echt geliefd op school. Ze weet goed genoeg dat ze met al haar voldoendes veel verder zal geraken dan al die populiare bimbo's (zoals ze hen zelf noemt). Anna studeert ook echt voor de resulaten die ze voor school haalt. Ze geeft het niet zo gemakkelijk op en is een doorbijter. Ze is graag alleen omdat ze dan het gevoel heeft dat ze helemaal zichzelf kan zijn en dat ze dan met niemand rekening moet houden. Mensen zijn voor haar maar een last, hoewel ze altijd wel vriendelijk doet tegen iedereen. Zij is zo één van de weinige mensen op aarde die het voor je zal opnemen tegenover het footballteam en zal met je meegaan naar de wc's om je te helpen het eten uit je haar te wassen. Ze kan soms wel erg koppig en irritant uit de hoek komen. Wanneer je haar goed kent, weet je dat niemand echt 100% veilig is in haar buurt: Annabelle is verzot op practical jokes.
    Relatie: Annabelle is nog nooit verliefd geweest op iemand, wat ervoor zorgt dat ze zich stillaan vreemd begint te voelen. Is ze nu hetro, bi of lesbisch?
    Extra? Anna's grootste hobby is foto's trekken. Ze heeft jarenlang moeten spraren voor haar professionele fotocamera en die heeft dus ook altijd met zich mee. Haar foto's ontwikkelt ze zelf en verzamelt ze allemaal op haar computer en in fotoalbums die ze zelf pimpt.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    haha jij heb American Pie gister gekeken.


    I live for the applause, you will die for it.

    Rol: Populair meisje
    Volledige naam: Lavinia 'Lavi' Jersey Corleone
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: Ze heeft lange blonde haren met wat slag in. Ze heeft donkere bruine ogen en een lichte getinte huid wegens haar Italiaanse afkomst. Ze is slank en 1.70 meter lang. Ze heeft een navelpiercing en een tatoeage p haar rug met deze tekst op "Io non lavoro per te. Ho brutti ricordi. Sarò sempre tua figlia, ma non potrò mai avere a che fare con il vostro business." (="I will never work for you. I have bad memories. I'll always be your daughter, but I will never have anything to do with your business." ) wat te maken heeft met haar vader.
    Karakter: Ze is niet zoals de meeste populaire meisjes dom , maar ze behaald goede punten op school. Ze is heel er op vliegend als je haar uitscheld. Ze kan veel verdragen , maar zeg iets slechts over ha familie en ik zou maar best gaan rennen voor je leven. Ze gedraagt zich natuurlijk ook vaak arrogant , maar als je haar kent kan ze best nog vriendelijk zijn.
    Relatie: Lavi's vader heeft er voor gezorgd dat ze op haar 18 jaar trouwt met een jongeman die hij kent 'Santino'. Maar Lavi moet niks Santino 'Sonny' weten. Ze mag hem niet.(Daar komt later verandering in.)
    Extra? Lavinia's vader zit in de mafia van Italië. Niemand weet dat en zo wil Lavi het ook houden.


    "Fifty shades of fucked up" ~ Christian Grey

    Carcass schreef:
    Aaaah, laat je het weten als je begint? (:


    If you had never come out of the blue, I would've stay

    Carcass schreef:
    Aaaah, laat je het weten als je begint? (:


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Rol: Zusje Agnes (Slim, bijdehand, grappig en blond)
    Volledige naam: Naomi Levi Stiffler.
    Leeftijd: 16. (kan dat?)
    Uiterlijk: Naomi is niet erg groot, ze is namelijk maar 1,62 lang. Toch heeft ze een uiterlijk waar veel mensen jaloers op zijn. Ze heeft lang blond haar, tot ongeveer haar billen, waar een beetje slag in zit. Ze stijlt haar haar soms, maar dan alleen voor bepaalde gelegenheden, aangezien ze best trots is op haar haar. Naomi heeft groene ogen, die volgens velen haarzelf prijsgeven. Ze is trots op haar rondingen, maar voelt zich soms toch onzeker over haar lichaam. Naomi draagt vooral kleding dat in de mode is, niet omdat ze daardoor populair is, maar omdat ze dat mooi vindt. Ze vindt het leuk om kleding te combineren en zo leuke outfits te maken. Ze wil er altijd op haar best uitzien en durft hierdoor ook niet zonder make-up rond te lopen.
    Karakter: Naomi is erg slim, maar probeert hier niet veel mee op te scheppen. Ze haalt erg hoge cijfers, maar wil niet dat mensen haar hiermee pesten, daardoor doet ze erg bescheiden over haar cijfers. Ook is ze erg positief ingesteld met veel humor. Ze loopt altijd met een glimlach rond en zorgt ook voor een goede sfeer. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak bij haar. Ze is een beetje bijdehand, maar dit wordt haar vergeven door haar lieve lach. Ze is echter erg koppig en vaak té overtuigd van haar gelijk, waardoor ze haar fouten niet vaak zal toegeven. Voordat er iets aan haar geleerd kan worden, zal ze eerst goed de fout in moeten gaan. Naomi is redelijk populair, al heeft ze hier niet zelf voor gekozen.
    Relatie: Naomi heeft geen relatie, aangezien ze zich nog niet aan iemand wil binden. Er zijn wel jongens die haar leuk lijken, maar verder dan dit gaat het bij haar echter niet.
    Extra: Naomi staat op school wel bekend als Stiffler, maar besteedt hier niet veel aandacht aan. Ook weet niemand op school dat Agnes haar zus is, toch hebben ze een erg goede band. Thuis vertellen Agnes en Naomi elkaar alles en is het net alsof ze vriendinnen zijn, wat niet op school kan.

    Zoiets? Wil je het me iig melden als hij online staat? Ik ben namelijk dol op American Pie! :'D