• " waarschuwing misschien is het eerst handig om het boek te lezen het hoeft niet perse maar dit verhaal bevat het einde van het boek "de anderen"


    Nadat Anna en Peter zijn ontsnapt uit Grande Hall . Gingen ze samen naar de ouders van Anna. Daar ontdekte Anna dat haar ouders echt van har hielden en dat ze een broertje heeft Ben. Anna en Ben werden legaal toen de ouders hun leven voor een leven gaven. Peter werd legaal Omdat mevr.pincent haar ex heeft dood geschoten om haar eigen zoon te reden.

    Daar stond ze dan. In de regen . In de kou . Bij het garf van haar ouders. ‘een leven voor een leven’ was de regel als je wilt dat je eigen kinderen legaal worden en niet worden weg gestopt in een tehuis om daar te leren werken voor legale. Legale die hier niet meer hadden moeten rond lopen. Ze hadden allang weg moeten zijn door ouderdom.De Natuur en mensen moesten steeds vernieuwt worden. Zoals de bladeren aan de bomen als het herfst word . Of Die ene bloem dat verwelkt en de mooie kleuren op de bloem dat langzamer bruiner word. Alle leven dat uit de bloem gaat . Langzaam. Dat zag Anna ook toen haar ouders hun leven gaven aan Ben en haar zelf . Het leven dat langzaam weg trekt uit de ogen.De wazige ogen die lagen op te grond. En weten dat ze nooit meer terug keren.
    Het was nu precies 1 jaar geleden dat haar ouders werden dood geschoten. Het staat nog steeds helder op haar netvlies.


    Ik ben bezig met het schrijven van het vervolg:Y) op het boek "de anderen" Zouden jullie hem misschien willen lezen (als ik h1 klaar hem)


    “You want weapons? We’re in a library! Books! The best weapons in the world!” ~The Doctor