• Als Natasha haar huis uit wordt gezet door haar moeder, zwerft ze jaren lang door de straten vaan Barcelona.
    Wanneer ze op een dag een keer een oudere man tegen komt, neemt de man haar mee naar zijn huis en voedt haar op alsof het zijn eigen dochter is. De man neemt haar op een dag mee naar zijn werk. Hij is coach van FC Barcelona, Pep Guardiola. Maar waar moet ze heen, als Pep niet meer in staat is voor haar te zorgen? En waarom biedt Ibrahim Afellay zich aan om haar in huis te nemen?



    'Van zwerfster naar voetbalvrouw'


    Rollen ~
    ~ Vriendinnen Natasha ~ 2 of 3
    ~ WAG's Barçadudes
    ~ Zelfverzonnen rol ~ wel bij melden wat ~ kunnen WAG's Arsenaldudes zijn

    Invullen ~
    ~ Rol
    ~ Naam
    ~ Achternaam
    ~ Relatie
    ~ Familie
    ~ Uiterlijk + foto
    ~ Karakter
    ~ Hobby's
    ~ Extra's

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 16:30 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Is het niet Tramp?


    SLOAN.

    Zacksass schreef:
    Is het niet Tramp?

    OEPS HAHAHA, ach boeiend


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Geen Arsenal dudes, dus ik vul niet in =)


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik wil Cesciee(huil)


    ~

    HET IS MOGELIJK WAG'S ARSENAL DUDES IN TE VULLEN, maar dan moet je even zeggen hoe die dan in het verhaal zou moeten komen. :Y)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik ga Dav invullen.:Y)


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik ga Bojie invullen maar eerst even lezen.


    Everything is worse without music.

    ~ Rol Wag David.
    ~ Naam Louise
    ~ Achternaam Gonzalès Azofeifa.
    ~ Relatie Louise en David kennen elkaar al sinds de peuterschool. Hun ouders waren beste vrienden, net zoals hun. In hun pubertijd gingen ze elk hun eigen weg op. Louise ging gewoon verder naar school, terwijl David zichzelf vond in het voetbal. Op hun 19e kwamen ze elkaar terug tegen. Een vriend van hen, die altijd een vriend van beide is gebleven vond dat ze dringend contact moesten opnemen samen. Hij regelde een afspraak met beiden, maar ging zelf niet. Zo leerden ze elkaar terug kennen. Nu zijn ze 7 jaar samen en net twee jaar getrouwd. ze hebben samen een drie jarig dochtertje, Maxine.
    ~ Familie Louise is een van de twee dochters van, Marie en Randall. Ze heeft nog een broertje, die twee jaar ouder is. Iedere keer als Louise een 'heartbreak' had of iemand deed haar pijn was hij daar. Ze zijn twee handen op één buik want Louise heeft ook nog een overleden tweeling zus, Florèntine en een overleden beste vriendin Alyss allebei heeft ze ze verloren aan zelfmoord. Haar broer noemt Bryan.
    ~ Uiterlijk + foto

    Louiseis niet het alledaagse-type met de lange haren. Ze heeft mooie korte, bruine haren langs de ene kant en langs de andere kant hangen haar haren in een bless net niet over haar ogen. Ze heeft een mooie, bruine huid die onmiddellijk haar Cubaanse afkomst. Vaak doet ze haar lippen felrood zodat ze mooi uitkomen en haar ogen doet ze vaak ites donkerder zodat haar mooie, bruine puppillen om van te smelten zijn. Van kledij volgt ze nooit wat er in is, ze draagt wat ze wilt dragen en mooit vind al is het al jaren "passé". Ze houdt ook van het iets extra vagantere, maar gaat zeker niet overdrijven ze wilt gewoon haar eigen stijl uitdruken. Louise s klein en slank gebouwd, door haar 1m62 draagt ze bijna altijd hakken, alleen thuis of als ze gaat dansen draagt ze sneakers.
    ~ KarakterLouise is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Louise dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Louise die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Louise is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Louise stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Louise straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, door haar andere haar enzo, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Louise vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Louise ook best een grote mond hebben.
    ~ Hobby'sFloor heeft geen specifiekee hobby's, aloewel ze wel een echt uitgaanders type is vind je haar nooit op de dansvloer. Zehangt altijd met de jongens aan de toog met bergen bier, zitten lullen over mensen in de club. Of gezellig met z'n alle op een terrasje in de zon zitten vind ze zeker geweldig. Ook is ze in het bezit van een Nikon waarmee ze alle momenten wil vast leggen, ze heeft hem zo ongeveer altijd bij zich. Floor heeft in haar jeugd 13 jaar lang 14 uur in de week gedanst, maar is ongelukkig ten val gekomen en daardoor heeft ze zich zelf opgelegt nooit meer te dansen tot op haar openingsdans op haar trouw.
    ~ Extra's De naam van haar overleden zus, Florentina en de naam van haar beste vriendin, Alyss staan op haar twee polsen getatoeeërd.


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik ga Nicklas invullen maar eerst ff schrijven.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ~ Rol:Vriendin Cesc Fàbregas
    ~ Naam:Luena Maria
    ~ Achternaam:Fuentes
    ~ Relatie:Luena en Cesc hebben elkaar ontmoet tijdens het nieuwjaarsfeest in Barcelona. Cesc was daar met zijn vrienden en Luena met haar vriendinnen. Ze vonden elkaar meteen al leuk en met wat hulp van elkaars vrienden zijn ze bij elkaar gekomen. Cesc en Luena zijn nu inmiddels al bijna 3 jaar samen. Ze zijn nog steeds hopeloos verliefd en denken erover om op hun 25 ste te gaan trouwen. Luena is er pas geleden achter gekomen dat ze bijna 2 maand zwanger is. Doordat Cesc nu met zijn blessure zit heeft ze besloten nog even te wachten met het nieuws te vertellen. Wel weet ze dat Cesc gek is op kinderen en zelf ook graag een kindje wil. Ze denkt erover na om hem het in Barcelona te vertellen.
    ~ Familie:Luena heeft in Barcelona nog een zus wonen. Haar ouders zijn vroeg gestorven door een auto-ongeluk. Ze werden toen van elkaar gescheiden en beide in een pleeggezin gestopt. Luena heeft vlak nadat ze Cesc ontmoet heeft haar zus ook gevonden. Heel toevallig was zij de beste vriendin van haar beste vriendin. Als Luena en Cesc tijdens de vakantie naar Barcelona gaan nemen ze altijd ook even een kijkje bij haar zus.
    ~ Uiterlijk + foto:Luena is een mooi meid met een dik bos blond haar. Ze draagt haar haren vaak in een slordige knoet met een paar losse plukken. Luena heeft mooie heldere ogen. Die heeft ze van haar vader. Luena is namelijk half Spaans half Engels. Verder heeft Luena een mooi slank lichaam met prachtige benen. Ze heeft een vrij lichte huid maar word in de zon gemakkelijk bruik. Luena draagt het liefst strakke broeken met leuke shirtjes en hakken omdat ze niet bepaald groot is. In de zomer draagt ze veel vrolijke jurkjes met slippers en bikini's. S' avonds en in het weekend als ze met Cesc alleen thuis ik loopt ze in een jogginsbroek en een oversized shirt van hem rond.
    ~ Karakter:Luena is een lieve vrolijke meid. Ze staat niet graag in de belangstelling en blijft het liefst een beetje op de achtergrond. Dit komt ook door wat ze allemaal heeft mee gemaakt. Tegen haar beste vriendinnen en de vriendinnen van andere spelers van Arsenal praat ze wel veel. Dit komt omdat ze hun kent en ook vertrouwt.Luena praat niet graag over haar verleden omdat het nog steeds een moeilijk onderwerp voor haar is. Cesc begrijpt dit heel goed en weet bij Luena ook precies wat hij wel en niet kan zeggen. En anders om is dit ook zo. Luena weer wanneer ze Cesc met rust moet laten of wanneer hij haar juist wel nodig heeft. Ze staat wel altijd voor hem klaar en zorgt dat alles tot in de puntjes toe verzorgt en klaar is.
    ~ Hobby's:Luena houd heel erg veel van dansen. Dit doet ze al van kleins af aan en is er nog steeds veel mee bezig in haar vrij tijd. Luena is nu druk bezig met het leren van Spaanse dansen zodat ze dit jaar eindelijk eens kan mee dansen.
    ~ Extra's:Luena heeft op haar heup Cesc' naam staan met een hartje en de datum dat ze iets kregen. Cesc en Luena dragen beide een ketting met ring om hun nek met daarin een hartje en daarin elkaar naam. Ze hebben elkaar dit gegeven toen ze één jaar samen waren.

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 17:32 ]


    ~

    Rollen ~
    ~ Vriendinnen Natasha ~ 2 of 3

    Invullen
    ~ Rol ; beste vriendin van Natasha.
    ~ Naam ; Celine.
    ~ Achternaam ; Bolasepak.
    ~ Relatie ; Celine is de allerbeste vriendin van Natasha, ze kennen elkaar al sinds de kleuterschool en zijn nooit te scheiden geweest. Ze doen alles samen. Celine had altijd al problemen met de moeder van Natasha. Ze konden het nooit goed vinden en de moeder van Natasha vond Celine dan ook een ongelofelijke trut. De ouders van Celine hadden ook veel moeite met de moeder van Natasha maar vinden Celine een geweldige meid. Nu ze ouder worden groeien ze nog meer naar elkaar toe.
    ~ Familie ; de familie van Celine bestaat uit haar vader en moeder ; Fay en Charl. En haar broertjes Chris en Wil. Ook heeft ze nog een zus van 18 en haar naam is Esmee. Esmee en Celine delen niet veel omdat ze totaal andere types zijn. Celine kan het beter vinden met haar twee broertjes. Ze helpt hen vaak en zij vinden Celine ook leuker als Esmée. Esmée is een duidelijk stevige puber en is tot niets toe aan te zetten. Ze is nogal lui en voert bijna niets uit. Chris en Wil zijn altijd heel druk en rennen de hele dag rond. De ouders zijn niet druk, niet rustig. En Celine mag heel veel van haar ouders.
    ~ Uiterlijk + foto
    Zoals op de foto te zien is heeft ze blond krullend lang haar. Ze heeft donkerblauwe ogen en onwijs lange wimpers. Ze is ongeveer 1.70 en gaat altijd mee met de mode.

    [/img]
    ~ Karakter
    Celine is een meisje met een mooi karakter. Ze is altijd lief voor haar vrienden en familie. Maar verveel je haar kan ze ook behoorlijk kwaad op je worden. Ze is zachtaardig en weet overal uit te komen. Ze kan af en toe behoorlijk irritant zijn. Maar dat komt niet vaak voor. Ze heeft gevoel voor humor.
    ~ Hobby's
    Ze zit op tennis en dansen. Ze danst bij de selectie van de dansvereniging D.V. Berdansa en gaat er vol voor. Tennis is een tweede sport, daar besteed ze niet echt veel aandacht aan. Ook kan ze gitaar spelen, dat doet ze ook veel. Ze zit ook op gitaarles.
    ~ Extra's
    Celine gaat vaker naar dansclubs. Ook is ze al twee keer kampioen dansen geworden. Hoop dat je haar leuk vind!


    nobody's ever made me feel the way that you do.

    ik zie dat je het plaatje niet kunt zien.
    anders hier een link.
    http://i51.tinypic.com/osaas8.jpg

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 17:37 ]


    nobody's ever made me feel the way that you do.

    Rol: Bojan Krkic WAG.
    Naam: Sofia Adriana.
    Achternaam: Gonzalez.
    Relatie:Sofia is al drie jaar bij Bojan. Toen ze zeventien waren kwamen ze elkaar toevallig een keer tegen tijdens het uitgaan, naar een gezellige avond zagen ze allebei meer in elkaar dan dat ze hadden verwacht, Uiteindelijk kwamen ze erachter dat het een voor opgezet plan was, omdat hun vrienden dachten dat ze wel voor elkaar gemaakt waren, en ze hadden gelijk. Ze zijn geen klef stel maar zijn wel perfect gemaakt voor elkaar. Zo is hun eerste prioriteit hun vrienden en familie, maar dat betekent niet dat Bojan niet belangrijk voor der is, ze kan haar tijd voor de mensen die ze lief heeft goed plannen, en zo zien ze elkaar dan ook bijna elke dag aangezien ze bij elkaar wonen sinds een half jaar. Ze hebben verder nog niet veel toekomst plannen, stap voor stap willen ze met elkaar het leven door, er is geen haast voor dingen aangezien ze allebei nog jong zijn en willen genieten van elkaar en hun leven. Het Huwelijk en Kinderen kan best nog wel even wachten voor allebei. Maar allebei willen ze wel graag kinderen.
    Familie: Sofia is enigst kind, wat ze super jammer vind. Het liefst was ze opgegroeid in een groot gezien met zussen en broers. Haar vader werkt als een gek, en ze is dus ook opgevoed in pure rijkdom, dat maakt Sofia geen verwaand nest, alles behalve. Haar moeder heeft haar opgevoed, meer en deels met haar oma omdat ze daar vaak was te vinden, aangezien haar moeder het ook te vaak te druk had met zichzelf. Misschien ziet Sofia daarom de dingen anders als dat haar ouders doen.


    Uiterlijk:Sofia is een mooie meid, maar ze blijft er gewoon onder, ze heeft donker bruin haar en lichtblauwe ogen. Haar gezicht is besprinkelt met sproetjes. Ze heeft volle dikke lippen en een spleetje tussen haar tanden, voor de rest heeft ze mooie huidskleur die een beetje donkerder is als normaal en ze heeft een egale huid. Ze is niet heel erg groot en draagt daarom altijd hakken, ze is met hakken precies 1.70 en dan is ze even groot als Bojan. Alleen in de zomer draagt ze nooit hakken maar gaat ze liever met haar sandaaltjes en slippers door het leven, haar kledingstijl verder is vrij normaal lekker casual maar vaak donker. Ze draagt niet veel Make-up omdat Bojan haar vaak genoeg verteld dat ze mooi genoeg is zonder. Zelf houd ze ook niet heel erg veel van make-up het enigste wat ze altijd draagt is een klodder mascara.
    Karakter:Sofia is een die hard en heeft een eigen vaste mening. Wanneer ze een doel heeft en ze wilt hem bereiken zal ze hem ook bereiken wie haar dan ook in de weg staat. Ze houd geen blad voor der mond en is erg direct naar mensen toe, aangezien ze ook zo wil worden behandeld. Ze vind namelijk dat je mensen je mening goed moet duidelijk maken. Ze is ook enorm liefhebbend, de mensen die ze lief heeft ziet ze het liefst alle dagen en beschermt ze met haar hart. Ze zal het dan ook altijd opnemen voor de mensen die ze lief hebt en zal hun ook nooit pijn willen doen.
    Hobby's:Sofia heeft doodnormale hobby ook al is ze nu al 3 jaar een ''wag'' en staat ze vaak genoeg in de belangstelling. Ze mag graag een dagje aan het rand van het water zitten en een boek lezen. Ook mag ze graag sportief in de benen zijn en houd ze wel van een partijtje hardlopen - skeeleren - en voetballen 1 op 1 tegen Bojan in de tuin. Ook vind ze het heerlijk om op een lekkere dag met de hond te wandelen. Ook mag ze graag shoppen met haar vriendinnen want zeg nou zelf wie doet dat niet graag? Ze is ook niet vies van een luie film avond op de bank met een zak chips en een glaasje seven up.
    Extra's: Sofia draagt een armbandje die ze van haar oma gekregen heeft er hangt een klein bedeltje aan.


    Everything is worse without music.

    Rol vriendin Natasha
    ~ Naam
    Lilian(lily)
    ~ AchternaamDune
    ~ RelatieNee ze is vrijgezel
    ~ FamilieLily is opgegroeid als enigst kind in een arm gezin, ze zwerft vaak over straat rond. haar moeder is ziek, en haar vader is alcoholist.
    ~ Uiterlijk + foto
    Lily Dune heeft een slank figuur, en lange blonden golvende haren. ze heeft een aparte oogkleur, wat haar bijzonder maakt. ze loopt absoluut niet mee in de mode, dit heeft te maken omdat ze daar geen geld voor heeft.
    ~ KarakterLily is een heel medelevend persoon. je kunt goed met haar praten, en ze staat altijd voor iedereen klaar. Ook is ze wat verlegen en onzeker, maar dat komt omdat haar vader haar altijd het gevoel geeft, dat ze niets is. Ook kun je met lily lachen, ze wacht eerst altijd af voor dat ze iets zegt, omdat ze bang is iets verkeerd te zeggen.
    ~ Hobby'sLily kan goed piano spelen, ook heeft ze een erg mooie stem waar ze graag gebruik van maakt.
    ~ Extra's-

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 18:55 ]

    Invullen ~
    ~ Rol:vriendin natasha wag Gerard Piquév
    ~ Naam:Natasia
    ~ Achternaam: Endless
    ~ Relatie:Gerard Piqué en natasia hebben elkaar tijdens de treining van barca elkaar ontmoet het was liefde op het eerste gezicht en nu hebben ze al 5 jaar een relatie
    ~ Familie:eliza haar moeder is de verloofde van Pep Guardiola en heeft hier voor nog een relatie gehad met matt endless die een paar jaar geleden is ovenleden
    ~ Uiterlijk + foto:http://farm4.static.flickr.com/3123/2765437958_cc277f230a.jpg:blauwe ogen zwart haar slank haar kleding style is nogal apart want die maakt ze zelf.
    ~ Karakter:ze is altijd vrolijk kan de mond bijna niet houden en zijn haat shoppen.
    ~ Hobby's:ze danst graag en zingt af en toe want ze is bang dat mensen haar stem niet mooi vinden maar heeft een prachtige stem.
    ~ Extra's:ze heeft een tatoeage voor als herinnering voor haar vader ze rookt en soms nog joint maar probeert af te kicken

    [ bericht aangepast op 29 maart 2011 - 6:19 ]