• Toen Roseline vroeger nog een klein meisje was, wenste ze altijd dat ze nooit oud zou worden. Het leek haar helemaal geweldig, maar toen ze bijna 18 werd, kwam haar wens uit. Ze werd niet ouder, geen rimpels, geen grijze haren. Ze was blij, maar achteraf zou ze nooit volwassen worden, nooit kinderen krijgen, dat wilde ze niet met 17 jaar, nooit trouwen..
    De wens verbreekt pas, als ze iemand vindt, waarmee ze verder wil. Niet even verliefd, maar voor altijd. Als ze die iemand zou vinden, zijn ze voor altijd verbonden, gaan nooit meer uit elkaar. En die ene vindt ze. Na zo veel anderen, waar het niet mee is gelukt. En die ene is Samir.


    Rollen:
    ~ Twee vriendinnen Roseline
    ~ Vriendinnen van Gunners, Fàbregas en Bendtner zijn weggegeven
    ~ Bitchie ex van Samir


    Invullen:
    ~ Naam (+ Tweede naam)
    ~ Achternaam
    ~ Leeftijd
    ~ Nationaliteit
    ~ Uiterlijk (foto + beschrijving)
    ~ Karakter (in steekwoorden)
    ~ Werk/studies
    ~ Relatie
    ~ Hobby's
    ~ Familie
    ~ Extra's

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 10:49 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik ga zo invullen! Wacht... Heb ik ze allebei? ;o


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Bitchie ex van Samir.

    ~ Naam (+ Tweede naam): Lisanne (2e naam heeft ze niet.)
    ~ Achternaam: de Jong.
    ~ Leeftijd: 17
    ~ Nationaliteit: Half Nederlands, half Amerikaans.
    ~ Uiterlijk (foto + beschrijving): Lisanne. = Bruin golvend haar, bruine ogen. Ze is lang.
    ~ Karakter (in steekwoorden): Bitchy, kapsones, kán aardig zijn, oplettend, nieuwsgierig.
    ~ Werk/studies: Ze werkt in een discotheek achter de bar.
    ~ Relatie: Bitchie ex van Samir.
    ~ Hobby's: Dansen, Uitgaan.
    ~ Familie: Ze woont alleen, haar ouders willen niks met haar te maken hebben. Soms voelt ze zich daar erg verdrietig over.
    ~ Extra's: Ze doet wel als een bitchy, maar van binnen kan ze eigenlijk wel een lief meisje zijn. Ze wil de pijn niet laten zien die ze altijd al heeft gehad.

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 11:00 ]


    We accept the love we think we deserve.

    Weer Arsenal, fuck vriend. XD


    Hope goes lost but never dies.

    Francesc schreef:
    Ik ga zo invullen! Wacht... Heb ik ze allebei? ;o

    Ja, dat wilde je toch? ;$


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Zaida schreef:
    Weer Arsenal, fuck vriend. XD

    Sorry mattie


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik vul meteen een rol in voor Aaron Ramsey:9~


    Fighting for peace is like fucking for virginity.

    Olaya schreef:
    (...)
    Ja, dat wilde je toch? ;$


    Ik wist niet dat je dat ging doen haha! Maar ik ga nu douchen en daarna invullen ;D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik vul Jack Wilshere in (: En misschien later Theo Walcott
    Heb geen tijd, moet helpen met het middagmaal, :z. Straks! (:

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 11:37 ]

    Rol voor vriendin Aaron Ramsey.

    ~ Naam; Elina Savannah
    ~ Achternaam; Ebrevan
    ~ Leeftijd: 18
    ~ Nationaliteit; Brits, Bulgaars.
    ~ Uiterlijk : Elina is 1m70 groot en slank gebouwd. Ze heeft lange bruine haren, donkerbruine ogen en een lichtbruine huid. Als ze lacht heeft ze van die schattige kuiltjes in haar wangen, wat ze soms vervelend vindt. Elina heeft lange, mooie benen die ze dan ook veel laat zien.
    ~ Karakter; Aardig, vaak behulpzaam, soms koppig, veel gevoel voor humor en heel sociaal.
    ~ Werk/studies: Ze is net afgestuurd. En nu studeert ze aan de universiteit Psychologie. Om geld te verdienen, werkt ze soms na school in haar moeders kledingzaak.
    ~ Relatie; Ze kende Aaron Ramsey al van jongs af. Ze zaten beide op dezelfde school, maar toen hij het wou maken in de voetbalwereld zagen ze elkaar minder. Toen ze naar een match van hem kwam kijken, voelden ze de klik opnieuw. Eerst begonnen ze te daten en toen werden ze een koppel.
    ~ Hobby's; Kleren ontwerpen, badminton en piano spelen.
    ~ Familie; Elina woont in haar eigen appartement, maar ze bezoekt haar ouders nog regelmatig. Haar vader is van Bulgaarse afkomst en haar moeder is Brits. Ze is enig kind en heeft een goede band met haar familie.
    ~ Extra's; Elina doet vrijwilligerswerk en helpt liefdadigheidsorganisaties.

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 11:29 ]


    Fighting for peace is like fucking for virginity.

    ~ Naam: Lianna Rose.
    ~ Achternaam: Petrova.
    ~ Leeftijd: Tweeëntwintig.
    ~ Nationaliteit: Italiaans.
    ~ Uiterlijk: Lianna is een jonge vrouw met een licht getinte huid, lange bruine haren met slagen erin en donker blauwe ogen. Ze heeft een spierwitte glimlach en is zo'n 1 meter 65 lang. Ze draagt altijd make up, behalve als ze thuis blijft. Lianna krijgt van haar vader ook veel aandacht, en stiekem is ze een beetje verwend. Lianna draagt bijna altijd pumps, en soms sneakers van Adidas. Ze is een echte voetbalvrouw. Ze krijgt altijd kuiltjes in haar wangen als ze lacht en als ze lacht lacht iedereen vrolijk met haar mee. Lianna heeft een tattoo op haar schouderblad. Ze heeft hem op haar zeventiende laten zitten en is er super trots op. Lianna draagt zomers altijd vrolijke jurkjes en hemdjes zonder bandjes.
    ~ Karakter: Begripvol, aardig, positief ingesteld en soms een harde tante.
    ~ Werk/studies: Lianna studeerde zorg, ze werkt nu bij een kleuterschool, vlakbij het Emirates stadium. Ze is juf van groep 2, en soms gaat ze met de kinderen naar het stadium om ze daar te laten spelen op het grote groene veld. Lianna is goed bevriend met Arsène Wenger, vandaar dat ze in en uit mag lopen zovaak als ze wilt, en de kinderen vinden het fantastisch om met de grote voetballers even te voetballen.
    ~ Relatie: Lianna leerde Cesc kennen in het Emirates stadium. Cesc had het net uit met Carla en vroeg toen een gesprekje met Lianna. Ze zijn naar het dak gelopen en vanaf toen zitten ze vaker op het dak om van alles te bespreken. Ze leerden elkaar beter kennen, en toen kwamen de gevoelens. Lianna vond het eerst best eng om een relatie met een voetballer te hebben. Cesc wordt bijna 24 op 4 mei, en Lianna besluit een speciaal cadeau te doen. Ze wilt zich zelf aan hem geven als teken dat ze voor altijd bij hem wilt blijven. Ook al is Lianna nog maar negentien, ze is het zeker dat Cesc is wat ze wilt. En normaal vragen mannen vrouwen tenhuwelijk, maar nu is het andersom, en wilt Lianna Cesc vragen.
    ~ Hobby's: Lianna houd veel van wandelen, ze gaat in het weekend vaak wanden met haar twee honden en samen met Cesc. Dan komen ze een bankje tegen en rusten ze daar uit, maakt niet uit wat voor een weer het is, Lianna vind het super romantisch. Voor de rest zit ze op handbal.
    ~ Familie: Lianna is het 10 minuten oudere zusje van Nia, ze zijn een tweeling. Hun ouders wonen nog steeds in Italië, en Lianna en Nia in Engeland.
    ~ Extra's: Lianna heeft een idee om Cesc tenhuwelijk te vragen, namelijk op het dak van het stadium als het avond is en het stadium schitterd van de lichtjes.

    -

    ~ Naam Nia Cecilia
    ~ Achternaam Petrova.
    ~ Leeftijd Tweeëntwintig.
    ~ Nationaliteit Italiaans.
    ~ Uiterlijk Nia beschrijving komt.
    ~ Karakter; Doorzetter, harde denker, af en toe de bitch, sociaal en nonchalant.
    ~ Werk/studies; Nia werkt in het Emirates stadium als spycholoog. Als de voetballers met iets zitten, komen ze graag naar Nia om hun verhaal te vertellen.
    ~ Relatie Nia leerde via haar werk, in het stadium, Nicklas kennen. Het was net uit met zijn verloofde Caroline en hij kon zijn hoofd niet bij het voetbal houden. Nia had meteen medelijden met hem en zo hadden ze vaker een gesprek. Nicklas zat er erg doorheen omdat hij een zoontje heeft van December 2010. Een pasgeboren baby. Nia besloot om op zijn zoontje te passen als hij ging voetballen, en toen Nicklas Nia zag op de bank met zijn zoontje in zijn handen vergat hij Caroline totaal. Ze werden hartstikke verliefd, en Nia ging vaker naar zijn huis. Ze hadden zes maanden toen ze voor het eerst de liefde bedreven en het was ook meteen raak. Nia is zwanger, en Nicklas scoort bijna bij elke wedstrijd bij het nieuws. Nicklas en Nia zijn samen gaan wonen vlakbij Nia's zusje en Cesc. In het weekend zijn ze bezig met de babykamer.
    ~ Hobby's Nia houd van lezen, grote dikke boeken.
    ~ Familie Komt.
    ~ Extra's Komt.




    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol vriendin Jack Wilshere

    ~ Naam (+ Tweede naam): Elodie Cici
    ~ Achternaam: Amadou
    ~ Leeftijd: 18
    ~ Nationaliteit: Haar vader is Frans, maar haar moeder is Engels.
    ~ Uiterlijk (foto + beschrijving): Elodie heeft lang, golvend lichtbruin/blond haar en prachtig glinsterende goudbruine ogen. Ze is slank gebouwd en heeft mooie, lange benen. Ze haat de zomer, want ze houdt er niet van om topjes aan te trekken en dan krijgt ze ook van die lichte zomersproetjes. Het liefst draagt ze een trainingsbroek en een Baseball jacket, zo vindt Jack haar ook het leukst.
    ~ Karakter (in steekwoorden): Spontaan, sociaal, vriendelijk en koppig.
    ~ Werk/studies: Ze start volgend jaar met haar studies Taal- en letterkunde.
    ~ Relatie: Ze woont in dezelfde straat als Jack, vroeger speelde ze vaak voetbal samen met hem. Dan deden ze wedstrijdjes; straat tegen straat en zat ze natuurlijk bij Jack in het team. Vroeger waren ze gewoon goeie vrienden, maar rond haar vijftiende ontdekte ze dat ze gevoelens voor hem kreeg. Jack kreeg een contract bij de club Arsenal en Elodie had hem belooft dat ze steeds zou komen kijken. Sindsdien is zij z'n trouwste supporter...
    Jack zette de eerste stap, - tot een realtie. Nu zijn ze 2,5 jaar samen.
    ~ Hobby's: Voetbal en verhalen schrijven.
    ~ Familie: Ze is enig kind en op haar zevende scheidde haar ouders. Ze ging bij haar moeder in Hitchin, -Engeland- wonen. Ze heeft nooit begrepen waarom haar ouders gescheiden zijn en ze mag van haar moeder geen contact zoeken met haar vader.
    ~ Extra's: Ze spreekt Frans en Engels. Haar tweede naam is de naam van haar grootmoeder, -aan haar vaders kant.

    [ bericht aangepast op 12 maart 2011 - 12:59 ]

    Het verhaal staat online!


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John