• Dus,ik kreeg net een ideetje voor een verhaal.

    Het gaat over 5 meisjes die allemaal 13 zijn en een geweldige crush hebben op een of andere celeb.
    Als ze 's morgens opstaan,blijkt dat ze allemaal 23 zijn en samen zijn met hun crushes.
    Blijkbaar logeren ze ook allemaal in hetzelfde luxehotel.
    Als ze elkaar ontmoeten en merken dat ze allevijf hetzelfde probleem hebben,gaan ze samen op zoek naar een manier om terug te keren naar hun oorspronkelijke leeftijd.
    Maar als dan blijkt dat ze hier zijn voor een reden,staan er hen dingen te wachten waarvan ze dachten het nooit te moeten meemaken.


    Gekozen titel;
    * Time Passed Us By (4)
    * Thirteen Going On Twenty-Three
    * Father Time's Little Clock Ticks (1)
    * Glimpse Of Future Life


    Gekozen celebs:
    * Nick Jonas -NickandSarah-
    * Tobias Mead -Echoes-
    * Tom Felton (5) -Armistice-
    * Taylor Lautner (2) -MysticFool-
    * Jackson Rathbone (2) -cheryzz-


    Rollen nodig!:
    GEEN ROLLEN MEER NODIG

    [ bericht aangepast op 7 maart 2011 - 22:05 ]


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    * Doen/Niet Doen Doen
    * Zou je het lezen? Ja
    * Welke titel? Time Passed Us By
    * Welke celebs? Taylor Lautner en Tom Felton!

    [ bericht aangepast op 7 maart 2011 - 18:27 ]


    Noem mezelf baas, want ze weten wie ik ben.

    DAMN JA GEWELDIG IDEE,
    En als het mag, wil ik graag een rol maken met als crush Tom Felton. :9~


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    En als het mag, wil ik ook graag een rol maken met als crush TAYLOR LAUTNER (H)


    Noem mezelf baas, want ze weten wie ik ben.

    *doen
    *zkkr lezen
    *time passed us by
    *jackson rathebone en alex pettyfer

    DOEN
    * Father Time's Little Clock Ticks
    Tom Felton :9~


    =

    Zeker doen!
    En ja, ik ga het lezen :)
    Titel: Time Pased Us By
    Celebs: Jackson Rathbone en Tom Felton (H)


    Nothing happens until you make it happen

    Wat ik wil weten:
    * Doen/Niet Doen: doennnn
    * Zou je het lezen?: ja
    * Welke titel?: Time Passed Us By
    * Welke celebs?: tom felton en taylor lautner.

    als je nog rollen nodig hebt vul graag in

    xx


    Be yourself, before you forget who that is.

    Nick Jonas,Joe Jonas en Kevin Jonas.

    Je moet zeker dit verhaal schrijven :)


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,

    Volledige Naam: Demily Heather Morris
    Bijnaam: Demi
    Uiterlijk 13 jaar: Demi werd op haar 13 jarige leeftijd erg onderschat, vele zagen haar als een kind van rond de 11 terwijl ze dat in feite niet was. Demi heeft een normaal postuur en is zo rond de 1.52, dit komt wellicht doordat ze haar groeispurt nog niet heeft gehad. Door het vele buitenspelen heeft Demi van zichzelf een klein tintje gekregen. Grote groene ogen vallen in Demi haar ovale gezicht die worden omringd door wat donkere wimpers, ook heeft Demi een redelijk kleine neus en een aanstekelijke glimlach waarvan volwassenen smelten. Bruinen haren vallen op haar schouders waar mee Demi niet veel mee doet, soms doet ze het in een staart maar heel vaak komt dit niet voor. Persoon op de foto is Bailee Madison
    Uiterlijk 23 jaar: In de loop der jaren is Demi opgegroeid tot een mooie vrouw met een slank postuur en zo rond de 1.70 meter. Na al die jaren is Demi haar zongebruinde huidskleur wel kwijtgeraakt en heeft ze haar natuurlijke huidskleur ervoor ingeruild, wat gewoon blank is. Lange bruine haren vallen langs haar ovale gezicht die stoppen op borstlengte, van nature is het stijl, maar ook Demi gebruikt de krultang dus soms zul je haar met gekruld haar zien. Grote groene ogen worden omringd door lange donkere wimpers waar meestal wel een likje mascara opzit, ook heeft ze behoorlijke volle lippen en een redelijk kleine neus. Haar aanstekelijke glimlach is in de lange tijd kaarsrecht geworden sinds ze op haar 14e een beugel kreeg. Persoon op de foto is Lucy Hale
    Hobby's: Demi is een behoorlijk sportief type, ze doet zowel aan voetbal als aan softbal en traint er redelijk veel voor. Ook heeft ze al van jongs af aan een obsessie met het maken van foto’s en kan ze het niet laten om overal een camera mee naar toe te nemen, zodat ze bij ieder belangrijk of leuk moment een kiekje kan maken. Koken is ook een passie van Demi waar ze veel tijd aan besteed, ze oefent haar kookkunsten dan ook vaak op haar vrienden uit om hun reactie’s te peilen en het “minder goede” te verbeteren, lezen is ook iets dat niet mag missen aan Demi haar leven want dat doet ze zeker vaak.
    Crush: Al sinds dat Harry Potter uit is heeft Demi een ongelofelijke crush op Tom Felton, niet dat ze obsessed met hem is en heel haar kamer volhangt met zijn posters, ze vindt hem gewoon knap en kijkt wel speciaal naar televisieprogramma’s als hij erin voorkomt.
    Favoriete Kledingmerk: Van alles, Demi koopt overal kleding van D&G tot H&M, ook is haar kledingstijl heel verschillend en draagt ze van jurkjes tot shorts en van de kleuren knalroze tot babyblauw. Accessoires is wel een erg belangrijk ding in Demi haar leven, je zult haar dan ook zeker niet zien rondlopen zonder een armbandje, ring of ketting, ook kan haar collectie zonnebrillen niet missen net zoals al haar paren met schoenen.
    Carrière 23 jarige: Demi is fotografe bij Vogue magazine, ook schrijft ze sinds kort columns voor het tijdschrift en heeft ze het er erg naar haar zin, ze heeft een behoorlijk hoog inkomen voor haar leeftijd, maar veel kan haar dat niet schelen, ze is erg vrijgevig en heeft al een behoorlijk bedrag weggeven aan verschillende goede doelen.
    Ouders: Demi heeft 2 schatten van ouders, ze is enig kind waardoor ze een tikkeltje verwend is, haar vader Micheal is in de loop der jaren ook wat grijzer geworden en draagt nu een leeftijd van 46 jaar oud, hij werkt nog steeds in het ziekenhuis als arts en heeft het erg naar zijn zin, haar moeder Lucy is 44 en werkt als peuterleidster op een peuterspeelzaal. Personen op de foto’s zijn George Clooney en Gwyneth Paltrow
    Beste vriendin 13 jaar: De 13 jarige Madison Williams is Demi haar beste vriendin, ze kennen elkaar al sinds de kleuterschool en nog steeds kunnen ze uren met elkaar aan de telefoon hangen en kletsen alsof hun leven er vanaf hangt. Madison is een behoorlijk sociaal meisje die zeker niet op haar tenen is getrapt, ze is erg creatief en behoorlijk slim, sportief is ze ook en net zoals Demi speelt ze voetbal. Persoon op de foto is Selena Gomez
    Extra: Demi woont sinds kort op zichzelf en woont in een klein appartement, ook heeft ze na het 3 keer zakken van haar rijbewijs het eindelijk gehaald en is ze de trotse eigenaar van een zwarte mini cooper.

    Waarschuw je, wanneer je begint en of ik de rol heb? xoxo

    [ bericht aangepast op 7 maart 2011 - 21:22 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    * Volledige Naam: Katherine Graham
    * Bijnaam: Kat
    * Uiterlijk 13 jaar: Kat heeft krullend rood haar met donkere ogen. Verder heeft ze kuiltjes in haar wangen als ze lacht, wat iedereen schattig vind maar waar ze zelf een hekel aan heeft. Ze is vrij slank omdat ze veel aan dansen doet.
    * Uiterlijk 23 jaar: Kat heeft later haar haar laten verven; donker bruin, omdat ze dat rode haar zat werd. Ze heeft een 'zandloper' figuur (if you know what i mean) en is van dansen naar fitness gegaan qua sport.
    * Hobby's: Muziek luisteren, gitaar en piano spelen, afspreken met vrienden, films kijken
    * Crush: Jackson Rathbone
    * Favoriete Kledingmerk: Ze heeft er meerdere, maar als ze echt moest kiezen, gaat ze voor Dolce & Gabbana.
    * Carrière 23 jarige: Kat is een opkomende actrice
    * Ouders: moeder (vader is weggegaan vlak na Kat's geboorte)
    * Beste vrien(in) 13 jaar: Jesse kent Kat al vanaf hun kleutertijd. Jesse is een nogal verlegen jongen die bijna niet voor zichzelf op durft te komen. Hij moet ook niks hebben van de jongens in de klas die stoer proberen te doen.
    * Extra: Kat kan soms erg bijdehand zijn, wat soms wel goed voor haar kan zijn ^^


    Nothing happens until you make it happen

    * Volledige Naam: michelle livera aniana Livingston
    * Bijnaam: mies
    * Uiterlijk 13 jaar: (FOTO + BESCHRIJVING) bruine style haren bruingrijzige ogen ze was samen met haar beste vriendin een beetje buitenbeentjes maar dat vond ze niet erg want haar beste vriendin hielp haar erdoorheen.
    * Uiterlijk 23 jaar: (FOTO + BESCHRIJVING)lange bruina haren grijze met een tintje bruine ogen. michelle heeft een klein tintje omdat haar vader uit rome komt en haar moeder is ook niet heel erg wit, ze is 1.65 maar draagt het liefste hakken zodat ze minstens 1.70 is.
    * Hobby's: ze danst en zingt al zolang ze het zich kan herinneren, op haar 5e is ze op voetballen gegaan en inmiddels kan ze dat ook als de beste. ze houd ook supper van shoppen en sportieve vakanties
    * Crush: sinds ze taylor lautner voor het eerst zag was ze gelijk verkocht al vanaf zijn eerste film ze was gelijk verkocht ze vond hem heel schattig maar nu vind ze hem echt hot.
    * Favoriete Kledingmerk: chanel
    * Carrière 23 jarige: ze begon al vroeg met talentenjachten en daar won ze ook regelmatig nu heeft ze een album opgenomen en voetbald nog steeds in het vrouwenteam, het zijn offieciele wedstrijden en ze krijgt daarvoor betaald.
    * Ouders: (FOTO'S) lilly & antonio zijn de beste ouders die je je maar kan wensen ze doen alles met je geven je echt veel ze zijn ook niet de armste, ze krijgt alles en vaak zie je dat iemand met rijke ouders alleen gelaten word maar dat gebeurt niet ze doen alles met haar en ze mocht overal mee naar toe.
    * Beste vrien(in) 13 jaar: (FOTO + BESCHRIJVING): blonde haren veel sproeten: millie delande ze zijn al bevriend zolang ze zich kunnen herinneren ze zaten samen in de box, hun ouders zijn hele goede vrienden van elkaar
    * Extra:
    michelle heeft een dure bmw x6 en een motor waar ze graag op rijd in de zomer. Ze reist ook veel en houd er ook van maar wel sportieve vakanties zoals bergbeklimmen skien, raften, survivalen en af en toe een strandvakantie.


    wil je laten weten als hij online is en of ik rol heb
    xxxx


    Be yourself, before you forget who that is.

    Rollen nodig!:
    * Volledige Naam: May Valentina Lewis
    * Bijnaam: May
    * Uiterlijk 13 jaar: May heeft donkerblonde haren. Er zit slag in en is half lang. Ze heeft donkere wenkbrauwen in vergelijking met haar haar. May heeft prachtige bruine ogen die mooi uit haar blanke huid springen. May is op haar 13e 1.56. Ze isgewoon voor haar leeftijd. May draagt veel broeken en shirtjes. Ze houdt niet zo van rokjes. May’s lippen zijn niet heel roze maar ze kleuren mooi bij haar huid. May gebruikt niet veel make-up. Soms experimenteert ze met de make-up van haar moeder maar ze gebruikt alleen soms mascara.
    * Uiterlijk 23 jaar: May draagt nu veel meer rokjes en jurkjes in tegen stellening van vroeger. Haar haren zijn iets langer maar verder is ze precies het zelfde als vroeger alleen wat ouder geworden. May is nu 1.78, ze is dus nog flink gegroeid. May houdt van een klassieke engelse look als het om kleding gaat.
    * Hobby's: Zingen, muziek luisteren, schrijven, acteren, lezen, uitgaan, films kijken, flirten
    * Crush: Tom Felton
    * Favoriete Kledingmerk: Burberry
    * Carrière 23 jarige: Actrice en model. Ze heeft films in Hollywood gemaakt en ze is doorgebroken op haar 18e .
    * Ouders: dit zijn de ouders van May. Ze zijn nu bijna 10 jaar bij elkaar en nog steeds verliefd.
    * Beste vrien(in) 13 jaar: foto 1 foto 2 foto 3
    Anna is een mooi meisje. Ze heeft lange bruine haren die een beetje golven. Haar ogen zijn ook bruin en ze maakt ze meestal zwart op. Ze is maar een klein meisje, zo’n 1.60. Dat vindt ze wel jammer omdat ze bijna is uitgegroeid. Haar vader is Italiaans en haar moeder Engels. Dat Italiaanse kan je wel zien in haar uiterlijk. Verder is Anna slank. Ze wordt vaak een jaar of 20 geschat.
    * Extra:-

    Zo goed? Je mag ook een andere Crush kiezen maar bij voorkeur deze:$

    [ bericht aangepast op 7 maart 2011 - 21:45 ]


    You don't know what you got until is gone