• Dancers are the messengers of God • Cesc & Gerard
    El Clàsico wordt dit jaar ruw onderbroken door een stel streetdancers. Núria en haar danscrew zetten Camp Nou volledig op zijn kop! Ze nemen binnenkort deel aan de grootste streetdance competie van Spanje en ze willen iedereen van hun crew laten horen. De wedstrijd wordt tijdelijk afgelast en Núria en haar vrienden moeten vluchten voor de politie. De crew valt uit elkaar en Núria wordt opgepakt door de politie. Pep Guardiola, trainer van FC Barcelona gaat naar het politiegebouw en zegt dat Núria zijn dochter is. Ze mag terug weg uit het politiekantoor en Pep Guardiola neemt haar mee naar huis. Daar sluit hij een deal met Núria, die op zoek is naar een plek waar ze met haar danscrew kan oefenen. Núria mag een zaal in het Camp Nou gebouw gebruiken, gratis, als ze een deel van zijn spelers in haar groep verwerkt.
    Als het nieuws uitlekt dat FC Barcelona deelneemt aan een streetdancejam deelnemen besluiten meerdere voetbalteams zich een danscrew aan te schaffen. Dat doet ook Arsenal FC. Onder leiding van de dochter van Arséne Wenger neemt hun danscrew deel aan de dansjam. Het wordt een pijnlijk weerzien voor beide teams..
    'Hope is our road, victory our destiny.'


    Rollen:
          Dancing Guns - Arsenal
    - Drie meisjescrewleden
    - Drie jongenscrewleden

          Bailando Blaugrana - Barça
    - Vier meisjescrewleden
    - Twee jongenscrewleden
    - Vriendje van Núria
    BURRITO


    Informatie:
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Thuissituatie:
    Karakter: Uitgebreid
    Uiterlijk: Foto + beschrijving
    Hobbys':
    Relaties: (geen relaties met voetballers)
    Extra's:

    Marjolien & Lynn zouden het oprijs stellen moesten er ook mannenrollen worden ingevuld..

    [ bericht aangepast op 5 maart 2011 - 21:05 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Ik hou er nu al van :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Dude, ik ga een jongen invullen 8D.

    Rol: Ja, vriendje Blair, dude!
    Volledige naam: Ashton Scott.
    Leeftijd: 20?
    Nationaliteit: Catalaans/brits
    Thuissituatie: Ashton heeft geen familie meer, ze zijn omgekomen in een tragisch ondergeval. Zijn vader, moeder, zus en tweelingsbroer. Hij rouwt nog vaak om hun, zijn familie betekende echt alles voor hem.
    Karakter: Ashton is alles behalve een macho. 'Macho doesn't prove mucho.' is zijn motto. Integendeel hij is een heel gevoelige jongen. Het is allemaal nog verergerd sinds de dood van zijn familie. Hij zal niet bang zijn om te huilen, misschien wel in het openbaar, maar niet als hij bij zijn vriendin is of iemand die hij vertrouwd. Verstandig is Ashton zeker, hij moest vroeg zelf volwassen worden en heeft veel voor zichzelf moeten zorgen de laatste jaren. Hij woont nu al alleen. Hij moet alles zelf doen, natuurlijk heeft hij hulp van zijn vrienden en vriendin, maar het is toch anders dan een moeder of vader die aan je zijden staan. Hij is altijd in voor een grapje, maar heeft ook een heel serieuze kant. Als je een goed gesprek wilt hebben ben je bij hem aan het juiste adres. Hij is ook zeer behulpzaam, andere mensen komen voor op zichzelf. Hij gaat eerder andere mensen uit de nood helpen en goed advies geven dan zichzelf helpen. Stiekem is Ashton ook een zeer Naïf persoon, hij gaat veels te snel mensen vetrouwen want iedereen verdient een eerste én misschien tweede kans volgens hem, hierdoor is hij al vaak gekwetst geweest. Maar Ashton zal het nooit leren.
    Uiterlijk: Ashton heeft misschien een engels/britse naam, maar zijn uiterlijk is volledig Spaans. Zijn moeder was een volledige Spaanse. Ashton heeft een mooie gebruinde huid en onze die shirt van hem met grappige teksten of tekeningen schuilt er een mooi afgetraint sixpack waar hij fier op is! Als hij lacht komen er twee rijen perfect witte, kaarsrechte tanden tevoorschijn. Zijn haar is hazelnootbruin en hij heeft mooie, chocoladebruine ogen. Van kledij draagt hij zoals ik al zei, shirts met leuke tekeningen of grappige teksten met een baggypants en meestal met Vans of nikes. Meestal ga je ook een cap -pet- op zijn hoofd zien staan, maar heel uitzonderlijk verdwijnt hij, soms op aanvraag van Blair. Ashton zelf is 1m85 groot en is gespierd gebouwd.
    Hobbys': Hij danst ook hé? Buiten dansen is Ashton ook nog eens een hele goede skater. Als je hem niet ziet dansen ga je hem altijd terug vinden in het dichtsbijzijnde skatepark.
    Relaties: Met Blair dus, meer weet ik daar niet over. Jullie wel waarschijnelijk :')
    Extra's: Ik weet niks.

    [ bericht aangepast op 4 maart 2011 - 23:39 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Moet ik de dochter van Arsène ook invullen enzo? :'D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Woaah, dit verhaal lijkt me te gek_O_


    No man is just a soldier. Every soldier is a hero.

    RxMadridista schreef:
    Woaah, dit verhaal lijkt me te gek_O_


    Ga ook een invullen dan =)


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Francesc schreef:
    (...)

    Ga ook een invullen dan =)


    Nee:Y)


    No man is just a soldier. Every soldier is a hero.

    Rol: Jongen voor de dans crew maakt niet uit welke.
    Volledige naam: Charles Alex Gryfter (roepnaam: Alex)
    Leeftijd: 17
    Nationaliteit: Engels (kan dat?)
    Thuissituatie: Zijn ouders zijn nog samen maar wonen in Londen. Ze betalen zijn huur hier in spanje. Hij krijgt een jaar de tijd om een baan te vinden anders moet hij terug naar Engeland komen. Hij ging naar spanje omdat hij wilde dansen.
    Karakter: Uitgebreid: Sportief, koppig, nieuwsgierig, kan een opschepper zijn maar meestal niet, soms wat verlegen bij bijvoorbeeld een meisje dat hij leuk vind. Verder is hij vrolijk en erg actief, hij doet alles voor zijn vrienden en voor de liefde...
    Uiterlijk: Foto + beschrijving Alex heeft blond haar en groen bruine ogen. Hij is vrij lang 1.85 en is goed gebouwd. Niet te dik niet te dun. Zijn goede bouw heeft hij natuurlijk van eht dansen ;P foto 2
    Hobbys': Dansen, gitaar spelen, uitgaan en feesten.
    Relaties: -
    Extra's: Niks.

    Francesc schreef:
    Moet ik de dochter van Arsène ook invullen enzo? :'D
    Ja. Dat is gemakkelijk. Dan weet ik ook iets van haar af.. Maar stuur het in een privebericht. Dan zal ik je straks Blair ff doorsturen (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Carbonero schreef:
    (...)Ja. Dat is gemakkelijk. Dan weet ik ook iets van haar af.. Maar stuur het in een privebericht. Dan zal ik je straks Blair ff doorsturen (:


    Oke, ik ga zo ff douchen en daarna invullen. _O_


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Dancing Guns - Arsenal MEISJESCREWLID
    Volledige naam: Kim White
    Leeftijd: 20 jaar
    Nationaliteit: Engels
    Thuissituatie: Kim's ouders volgen de Christelijke religie maar zijn alles behalve strenggelovig. Kim heeft een oudere broer die studeert in Zweden. Haar ouders zijn erg oud maar wel heel lief. Moeder is huisvrouw, vader is vaak op zakenreis.
    Karakter: Kim straalt soms wat onzekerheid uit en dat klopt ook. Kim is een heel onzeker meisje. Robin ziet hoe onzeker Kim is en dat doet hem pijn. Kim is een lief meisje wat altijd voor alles en iedereen klaar staat. Ze denkt soms meer aan andere dan om haar zelf en dat veroorzaakt soms dat ze de aandacht die ze verdient niet krijgt. Kim is behulpzaam en kan er niet tegen wanneer iemand waarvan ze houd pijn heeft. Kim kan nogal overbezorgd raken, wat kan leiden tot stresvolle momenten. Kim is een slimme meid, maar toch ook vaak besluiteloos. Kim heeft een aparte soort humor, maar wilt nooit iemand kwetsen. Ze maakt graag nieuwe vrienden, alleen lukt dat soms niet altijd even soepel doordat ze zo verlegen is.
    Uiterlijk: Een mooie meid is Kim zeker. Ze heeft donkere, ronde en glinsterende grijze ogen en goudblond haar. Vaak word Kim omschreven als het standaardtype model. Haar haar krult en is moeilijk steil te krijgen, maar het is erg mooi omdat het zo lang is. Ze heeft een vierkant en smal gezicht wat erg egaal en mooi is en zonder oneffenheden. Ze heeft een scherpe kin wat haar toch een wijze uitstraling geeft. Haar kleding is van de beste kwaliteit en alleen gemaakt door de beste ontwerpers. Op school draagt ze trouw haar schooluniform, en buiten school draagt ze vaak lange donkerblauwe jurken en witte hoedjes met bijpassende handschoenen.
    Hobby's: Dansen, lezen, winkelen, muziek luisteren, films kijken
    Relaties: Kim is vrijgezel, dat komt voornamelijk doordat ze nooit op jongens durft af te stappen. Stiekem vind ze dit wel erg jammer, want ze hunkert naar een goede relatie.
    Extra's: -

    Dit verhaal klinkt goed :3


    SLOAN.

    Zacksass schreef:
    Dit verhaal klinkt goed :3
    Vul in dan 8D


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Francesc zei op 4 maart 2011 - 23:00:

    Ik hou er nu al van


    I´m nothing special.

    ROLLEN JONGENS, ROLLEN!


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    hebben jullie nog rollen nodig? ;$
    want ik zie dit rollentopic nu pas ;$


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John