• Mijn ouders zijn over het algemeen gewoon dom en dan bedoel ik qua scholing.

    -Mijn vader heeft nooit zijn middelbare school afgemaakt, omdat hij in het leger moest, hij is daar vanaf gegaan en is in een kaaspakhuis gaan werken. (Waar hij tot nu toe nog steeds werkt, al 27 jaar)
    -Mijn moeder heeft haar middelbare school afgesloten met een mavo diploma, ze heeft daarna de koksschool gedaan, maar die nooit afgemaakt. Ze heeft al bij dingen als Spar, C1000, Jongerius (bakker), Ako (boekenwinkel) gewerkt. Nu werkt ze op een kinderdagverblijf en doet op haar 42e jaar de opleiding pw3 (pedagogisch medewerkster voor kinderdagverblijf/daghulp/maatschappelijk werkster)

    Wel grappig aan de ene kant, want ze zijn heel trots op me dat ik de havo doe. :P

    Wat is de werkgeschiedenis van jullie ouders?


    *insert philosophical cringe expression here*

    Geen idee, van mijn vader. werkt nu al 25 jaar bij bravilor bonamat.
    Mijn moeder was verpleegkundige en nu werkt ze bij een soort van kanine iets xD


    Love sheds light one the darkest of times

    Geen idee. Ik weet alleen dat vader accountant is en mijn moeder doet de administratie van een kinderdagverblijf (krul)


    -

    Bijna hetzelfde. Mijn pa heeft ook geen opleidingen en mijn ma ging op haar 40e weer de klas in. Ik heb nu, als ik dit jaar slaag, het hoogste niveau van het gezin hier. o.o


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    Ja dat heb ik dus ook,

    -mijn vader heeft de middelbare (mavo) afgesloten maar is na 1 jaar gestopt met de koksschool en werkt nu in het magazijn van het ziekenhuis,
    - mijn moeder komt uit Polen, is naaister van beroep maar werkt hier in de schoonmaak.

    En dan doe ik havo en wil ik een carrière hebben waar je U tegen zegt (cat)


    Aye, brother! 4 8 15 16 23 42

    Mijn pa heeft een eigen bedrijf sinds een halfjaar in iets van architectenbureau achtig. Hij was eerst een soort van bureaucoördinator in architecten brance.
    Mijn ma is directiesecretaresse bij de VOO.


    SLOAN.

    Mijn moeder heeft mavo gedaan en is toen gaan werken in haar avond uren heeft ze een opleiding tot secretaresse gedaan en nu werkt ze bij de provincie flevoland voor de risicokaart.
    Mijn vader heeft ook mavo gedaan en de koksschool, hij is slager geweest, wou banketbakker worden en hij werkt nu bij triade met geestelijkgehandicapten.
    En ik du nu VWO.


    Be here, be alive, and be the means to a worthwhile end. Head down, chin up, eyes on the horizon. Don’t blow it.

    Mijm vader heeft hts gedaan ofzo en is nu Veiligheids Ingenieur
    En mijn moeder doet nu een opleiding boekhouden.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Hahah ook niet echt heel hoog of zo...
    Mijn vader was loodgieter en nu een soort van beveiliger dacht ik (A)
    En mijn moeder deed bij een boekenwinkel de boekhouding en nu werkt ze in een bibliotheek!
    Iedereen is ook erg verbaasd dat ik het vwo doe terwijl heel mijn familie niet verder kwam dan de mavo! ^^


    Be yourself, life is too short, to be somebody else...

    Mijn vader heeft ook nooit zijn school afgemaakt en mijn moeder heeft ook alleen een mavo diploma. Mijn moeder heeft later wel nog een aantal dingen erbij geleerd, weet niet precies wat. Ik doe nu vwo.


    Even a white rose has a black shadow.

    Mijn vader heeft de technische school volgens mij gedaan, en is nu betonpompmachinist. Ja je zou het maar zijn..
    En mijn mama, geen idee. Ze heeft ooit bij de ABN Amro bank gewerkt, totdat ze kinderen kreeg.. Nu werkt ze bij een boer..

    Mijn 2 broers hebben allebei 1/2 havo gedaan daarna afgestroomd naar GTL.. En mijn broertje zat op GTL en is afgestroomd naar KB...
    En ik, ik doe havo (:


    No man is just a soldier. Every soldier is a hero.

    mijn vader is op zijn 16de gestopt met zijn school,toen heeft die niks gedaan en blablba (alleen maar zichzelf uitgeleeft) en nu werkt die bij het holland casino wat voor hem doen een goede baan is.En mijn moeder heeft gewoon mavo gedaan en moest op haar 30ste nog door leren.Nu werkt ze al iets van 10 jaar bij het radboudt ziekenhuis bij het 'raad van bestuur'ofzo ies(cat)


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Mijn moeder deed de mavo, maar is halverwege de havo gaan doen en daarna de pabo en nu is ze al heel lang juf op de basisschool.
    Mijn vader deed het vwo en daarna universiteit economie en hij werkt ook enzo, haha. Ondertussen heeft hij ook nog universiteit rechten gedaan...


    It ain't broke, so don't fix it.

    Pa is ingenieur ofzo en m'n moeder heeft een uitkering.


    No growth of the heart is ever a waste

    Mijn mama is werkloos ;) Huisvrouw. Vroeger werkte ze op het reisbureau, maar toen ze zwanger was van mij, is ze helemaal gestopt met werken.

    Mijn papa is manager/chef van een koffiefabriek. Dus een soort baas. Als ik dan mee naar mijn vaders werk ga, zeg ik altijd: De dochter van de baas is aanwezig, be careful! (duivel)


    If the compass breaks then follow your heart and I hope it leads you right back into my arms.

    Mijn pa heeft mavo gedaan, is naar MBO (hoe dat toen ook heette) gegaan en is na nog geen halfjaar er weer afgegaan. Hij werkte toen in de mosselen & oesters. Is daarna in de winkel bij zijn broer gaan werken als fietsenmaker, daarna naar Middelburg als fietsenmaker en heeft het daar welgeteld 6 weken uitgehouden en toen naar Rotterdam. Mijn pa kan goed leren (of heeft in ieder geval goed verstand) maar is gewoon lui en heeft totaal geen instelling.
    Mijn moeder heeft eerst mavo gedaan en toen havo. Is naar de hoge school voor toerisme gegaan en heeft die nooit afgemaakt omdat ze naar Amerika ging. Daar heeft ze een jaar gewerkt als au pair, toen ze weer thuis was, ging ze in de horeca werken. Heeft daar gewerkt tot enkele jaren geleden, ze deed tegelijkertijd ook schoonmaakwerk. Is daarna gaan schoonmaken bij een mosselbedrijf, daarna gaan schoonmaken bij Ithaka (kinderpsychiatrieafdeling) en is een studie SPW-mbo gaan doen. Ze heeft wat meer moeite met leren, maar heeft een enorm goede instelling.

    Ik heb het leervermogen van mij pa en de instelling van mijn ma, mijn broer heeft de instelling van mijn pa en het leervermogen van mijn ma. Hij heeft vmbo & mbo gedaan en ik doe vwo :Y)
    -heel levensverhaal-


    And this I believe: that the free, exploring mind of the individual human is the most valuable thing in the world.