• Ik begin een nieuwe story over Harry Potter, en daarbij zoek ik een altijd nieuwe rollen. Het gaat over een school, Archilan School, een magische school waar allemaal krachtige tovenaars en heksen naartoe gaan. Allemaal puurbloed en er zijn strikte regels. Ook heb je vier verschillende afdelingen, Astúcia, voor de slimme mensen, Vallent, voor de dappere mensen, Bellesa, voor de beeldschone mensen en Força, voor de krachtige mensen. Maar als er een groepje van vijf leerlingen op de Archilan School komen, veranderd het er helemaal.

    Ik heb nodig:
    5 relschoppers
    7 leraren van verschillende vakken
    zoveel mogelijk andere leerlingen
    1 schoolhoofd.

    Invullen:

    School:
    Naam:
    Leeftijd:
    Afdeling:
    Innerlijk:
    Uiterlijk- picc en naam van beroemdheid die je gekozen hebt:
    Toverstok:
    Extra:
    Door:




    School: Archilan School.
    Naam: Aileen McFlash
    Leeftijd: 15 jaar
    Afdeling: Força.
    Innerlijk: Aileen kan best wel brutaal zijn en is snel verveeld. Als iets haar niet interesseert laat ze dat duidelijk weten. Soms komt ze wat arrogant over en ze is verder erg krachtig. Ook heeft Aileen een goed gevoel voor humor en heeft rake opmerking. Ze is geliefd bij de leraren omdat ze zo krachtig is, maar van de rest willen de leraren niks te weten hebben. Ook kan je Aileen niet lelijk noemen.
    Uiterlijk- picc en naam van beroemdheid die je gekozen hebt: Dit is Aileen McFlash, ze wordt gespeeld door Demi Lovato en houdt van een aparte kledingstijl. Ook houdt ze van de uniform van Archilan School
    Toverstok: 24,5 lang en een kern van drakenbloed. Gemaakt van wilgenhout en met een haar van een eenhoorn.
    Extra: Aileen heeft een tattoeage op haar enkel van een kroontje.
    Door: SsuusszRawrr

    [ bericht aangepast op 11 feb 2011 - 22:26 ]


    Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

    School: Archilan School
    Naam: Fae June Smith
    Leeftijd: 17
    Afdeling: Bellesa
    Innerlijk: Fae is een lief meisje. Ze is heel vriendelijk en ze praat heel graag. Ze helpt graag andere mensen en ze is heel slim. Fae is een beetje verlegen maar wie haar goed kent weet dat ze een echte losbol is. Fae lacht ook heel graag en ze kan heel goed dansen.
    Uiterlijk: Selena Gomez Fae is beeldschoon. Ze heeft lang bruin golvend haar en bruine ogen. Ze is ongeveer 1.69m groot en slank gebouwd. Fae ziet niet zo goed en daarom draagt ze soms een bril. Fae is een natuurlijke schoonheid dus ze moet eigenlijk geen make-up dragen, ze doet dit toch omdat ze zich er graag mee bezig houdt. Fae draagt buiten haar schooluniform het liefste kleedjes. Maar ze draagt ook vaak skinny's met daarop een t-shirt of een hemdje. Ze draagt ook bijna altijd ballerina's of hakken.
    Toverstok: Gemaakt uit het hout van een treurwilg, hij is 26.7 cm lang en de kern bevat een haar van haar grootmoeder, een glamorgana.
    Extra: Fae is een beperkte transformagier. Ze kan haar haar in alle modellen laten veranderen.
    Kort, lang, stijl, volumineus , opgestoken, .... Ze kan het wel niet van kleur veranderen.
    Door: Amused/Hanne

    [ bericht aangepast op 7 feb 2011 - 22:00 ]


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn

    School: Archilan School
    Naam: Adelle Lysa James
    Leeftijd: 16
    Afdeling:Bellesa
    Innerlijk:Adelle is een lief meisje. Ze is heel medelevend naar andere toe. Ze laat zich snel meesleuren in het gedrag van anderen en is niet sterk genoeg om en wat van te zeggen. Ze houdt veel van mensen maar ik op zijn tijd ook graag alleen. Ze ziet in iedereen het goede en is ook goedgelovig. Soms vertrouwd ze mensen te snel en dat komt haar dan ook duur te staan. Voor vrienden gaat ze door het vuur. Wie er aan haar vrienden komt, komt aan haar. Adelle mag dan niet snel boos worden, maar als ze dat wel wordt mag je jezelf verstoppen.
    Uiterlijk: (Anna Popplewell) Adelleis zo’n 1.75 lang en heeft mooie bruine haren. Ze heeft blauwe ogen wat haar een beauty maakt. Ze draagt weinig make-up en heeft schattige sproetjes. Adelle houdt van jurken. Ze heeft er ook heel veel. Je ziet haar niet vaak in een broek.
    Toverstok:Beukenhout, de lengte is 23,8cm en de kern is een stukje terzieler vleugel .
    Extra:Adelle is een Faunaat. Ze verandert in een hond.
    Door: DemiBBarnes/Demi

    [ bericht aangepast op 7 feb 2011 - 20:55 ]


    You don't know what you got until is gone

    School: Archilan School

    Naam: Amber Freya Henderson

    Leeftijd: 16

    Afdeling: Astúcia

    Innerlijk: Amber lijkt op het eerste gezicht een zwijgzame nerd, maar eigenlijk is ze iemand die zich niet aan de regels houd en snel ruzie maakt met iemand. Ze wordt daarom ook wel BitchNerd genoemd. Dit doet ze eigenlijk alleen maar om te laten zien wie ze echt is.

    Als je eenmaal vrienden met haar bent valt ze best wel mee en is ze aardig en trouw, ze doet ook echt alles voor haar vrienden.
    Tegen leraren gedraagt ze zich, daarom wordt ze ook Nerd genoemd.
    Ook is Amber nogal onhandig..

    Uiterlijk: (Vanessa Hudgens) Amber heeft lang bruin krullend haar met bruin gouden ogen. Ze is zo'n 1.80M. Als make-up heeft ze meestal alleen wat mascara.
    Als kleren draagt ze vaak een korte spijkerbroek met een t-shirt of een blouse en Vans of All Stars.

    Toverstok: 24,2 cm gemaakt van kersenhout met als kern een haar uit de staart van een eenhoornhengst.

    Extra: Amber is meestal buiten te vinden, waar ze altijd in een boom zit muziek te luisteren.
    Amber heeft ook een litteken onder haar kin dit komt doordat ze een keer een glasscherf tegen haar kin kreeg tijdens een ruzie.

    Door: AmHenderson/Amber

    Ik hoop dat het zo goed is ;D

    [ bericht aangepast op 12 feb 2011 - 17:21 ]

    School:Archilan School
    Naam:caterina rose valentine iedereen zecht cat
    Leeftijd:15
    Afdeling:Bellesa
    Innerlijk: ze is zeer mooi en begaafd ze is ook heel lief grappig en sociaal ze heeft goed vrienden waar ze veel me optrekt maar ze is ook heel koppig op sommige momenten


    Uiterlijk:ariana grande http://www.fanpop.com/spots/ariana-grande/images/13309382/title/ariana-grande-2010-albert-michael-photo ze heeft fel rood haar en is zeer knap en slank aleen een beetje aan de kleine kant want ze is maar 1,50m groot
    Toverstok:28,9 cm , kersen hout , feniks veer als kern
    Extra:ze is heel sociaal en een geweldige dansers,actrice en zangeres want als ze geen tovenaar was was ze dat al lang geworden
    Door: mis0cat / cat


    don't rush into love, because even in fairy tales ,the happy ending takes place on the last page