• Hooligans

    El Clásico is weer begonnen, dat betekend FC Barcelona tegen Real Madrid. En dat betekent dat er weer rellen komen tussen de beidde supporters in de Spaanse steegjes. De leider en tevens de broer van Annabelle 'Anna' García Petrova is een echte Madridista en neemt een keer voor de lol zijn zusje mee naar de rellen als de volgende El Clásico aanbreekt. Tijdens een wedstrijd krijgt Anna het benauwd en vlucht ze naar de toiletten waar ze Bojan Krkic ontmoet. Anna heeft van te voren geen flauw benul wie hij is, en raakt aardig bevriend met hem. Als Anna betrokken raakt bij een rel en Bojan Krkic ziet haar mee doen met een Real Madrid shirt breken allebei hun harten van verdriet.

    Rollen
    Beste vriendin Annabelle ~
    Vriendinnen van Real Madrid spelers ~
    Vriendinnen van Barça spelers ~
    Zelfverzonnen rollen (Origineel graag!) ~
    Andere rellen schoppers (Hooligans) ~

    Invul ding
    > Rol:
    > Naam:
    > Tweede naam:
    > Achternaam:
    > Leeftijd:
    > Uiterlijk met foto:
    > Relatie status:
    > Extra's:


    Ga niet reserveren, dan krijg je hem sowieso niet!
    & de beste, niet de eerste!

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 14:37 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik ga even invullen dan maar, zoals usual _O_


    Everything is worse without music.

    > Rol: Vriendin Leo Messi
    > Naam: Rosie Tamina Alvarez
    > Leeftijd: 20
    > Uiterlijk met foto: Rosie is een klein, vrolijk meisje van ongeveer 1.60m. Ze heeft piekerig, roestbuin haar, donkerbruine amandelvormige ogen en een licht gebruinde huid. Ze draagt vaak zomerse kleding en heeft altijd een glimlach op haar gezicht geplakt.
    > Relatie status: Rosie heeft Leo leren kennen op een familiefeest van eén van Rosie's beste vrienden. Ze deed daar speciaal voor hem de catering en raakte met Leo, die verre familie van Rosie's vriend is, aan de praat. Ze spraken af elkaar vaker te zien, en van het een kwam het ander. Rosie en Lionel hebben nu al zo'n 3 jaar een steady relatie waarin ze veel van elkaar verdragen en beide nog heel gelukkig zijn. Aan trouwen of kinderen hebben ze -nog?- geen behoefte.
    > Extra's: Ze heeft dit teken in haar nek laten tatoeëren met als betekenis: 'Elke einde is een nieuw begin, dus blijf niet bij de pakken zitten en los je problemen op.'


    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 16:42 ]


    Hope goes lost but never dies.

    > Rol: Vriendin Segio Canales.
    > Naam: Nora.
    > Tweede naam: Isolde.
    > Achternaam: Delgado.
    > Leeftijd: 21.
    > Uiterlijk: Nora, Heeft een licht getinte maar gave huid. In de zon word haar huid heerlijk bruin. Ze heeft chocolade mooie bruine ogen waar je, je uren in kan verdiepen en ze heeft lang donkerbruin stijl haar. Ze is ongeveer 1.70 en heeft redelijk lange benen. Ze heeft perfect gevormde rozige lippen. Ze houd van lichte kleding en draagt het liefste rokjes en jurkjes. Ze houd van sieraden, en heeft dan ook het liefste veel armbanden om.
    > Relatie status: Ze is nu al een half jaar samen met Sergio en nog steeds zijn ze super verliefd, en erg gelukkig met elkaar.
    > Extra's: Nora is een echte nerd, en ze is dan ook bekend om haar bekende poëzie werk. Ze is een rustig persoon die overal alle rust voor neemt en de mooie dingen in bijna alles van het leven wel ziet.


    Everything is worse without music.

    > Rol: Beste vriendin Annabelle
    > Naam: Santana
    > Tweede naam: Charlie
    > Achternaam: Lopez
    > Leeftijd: Eenentwintig
    > Uiterlijk: Santana is een leuke en schattige meid om te zien. Dat komt vooral door haar opvallende ogen, die groenig van kleur zijn. Vaak lijken ze nogal gelig, maar dat komt alleen door het licht dat er dan op valt. Haar haren zijn rood met een mooie oranje gloed er over heen. Ze zijn redelijk stijl, maar wel vol met volume. Haar draagt ze ze gewoon los en afentoe in een lossige staart, waardoor er nonchalant wat plukjes los hangen. Ze heeft een egale, bleke huid met mooie dunne, lichte lippen. Vaak draagt ze redelijk stoere kleding zoals leren jasjes, spijkerbroeken met wat gaten er in, maar ze houdt het meestal wel wat vrouwelijk. Ze is niet iemand die haar borsten graag laat zien of haar lange benen, ze draagt namelijk het liefste gewoon lange kleding en wat lossige kleding. Ze draagt ook graag wel strakke, zwarte hempjes met een losse, drie kwarts broek er onder. Qua schoenen draagt ze meestal nikes, vans of nikes.
    > Relatie status: Santana is sinds een maandje samen met de vijfjaar oudere Chase Wood. Santana luistert er niet naar als mensen zeggen dat hij te oud voor haar is en zelfs luistert ze niet naar Annabelle, als ze keer op keer zegt dat het niet goed voor haar is.
    > Extra's: Santana heeft drie broers en vier zussen. Eén van haar zussen heeft een verstandelijke handicap, maar het is wel de beste van alle zussen. Santana doet erg veel met haar samen en ze gaat veel met Beth om.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    > Rol: Vriendin Lionel Messi
    > Naam: Lily
    > Tweede naam: Mary
    > Achternaam: Johnson
    > Leeftijd: 19
    > Uiterlijk met foto: Lily heeft een mooie gave huid en hazelnoot bruine ogen. Ze is rond de 1,68 m lang. Ze heeft lang blond haar dat van nature een slag heeft. Maar vaak stijlt ze het. Lily kleedt zich sportief, dat is meestal een paar sneakers een skinnie jeans en een baseball jack erboven. Lily heeft een sneaker tik.
    > Relatie status: Ze heeft Leo 2 jaar geleden leren kennen. Eerst zagen ze niet veel in elkaar, ze hadden voornamelijk ruzie. Maar op een of andere manier begon Lily gevoelens voor Leo te krijgen -waar ze eerst niet aan toe wilde geven -. Maar toen bleek dat het wederzijds was, zijn ze begonnen met daten. En sinds een jaar hebben ze wat.
    > Extra's: Ze studeert geschiedenis. Lily is gek op geschiedenis, en dan vooral de griekse mythologie. Ze is eigenlijk beetje een nerd, want ze heeft overal wel antwoord op.
    Ook is Lily verzot op reizen, daarom gaat ze met elke wedstrijd die Leo speelt mee.

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 15:41 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    > Rol: Vriendin David Villa
    > Naam: Myrthe
    > Tweede naam: Isabella
    > Achternaam: Crosswell
    > Leeftijd: 25.
    > Uiterlijk met foto: Myrthe is een sportieve meid. Ze is niet erg lang, misschien net 1.70. Haar maakt het niet uit.
    Ze heeft haar haar bijna altijd los hangen, en laat het het liefst zo lang mogelijk groeien. Ze draagt vaak de nieuwste mode, daar is ze gek op.
    Ze heeft goede smaak, en kan zich behoorlijk ergeren aan mensen die dat niet hebben. Ook zorgt ze vaak dat ze matcht met de mensen bij wie ze is. Wie het ook moge zijn.
    > Relatie status: Myrthe is net een paar maanden samen met David. Ze hebben de laatste tijd al wel wat vaker kleine ruzietjes. Maar ze komen er wel samen uit. En uiteraard, zijn ze nog beide dol op elkaar.
    > Extra's: Myrthe was vroeger echt een bitch, af en toe kan je dat terug zien in haar karakter. Ze faalt niet graag.


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Ik ga straks Gery invullen maar ik heb nu een verjaardagsfeestje zodus (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    > Rol: Vriendin Ricardo Kaka
    > Naam: Noëmy
    > Tweede naam:Lorena
    > Achternaam: Delgado
    > Leeftijd:24 jaar
    > Uiterlijk met foto:Noëmy Lorena Delgado Noëmy is een meisje met lang blond haar en blauwe ogen. Ze heeft een slank figuur, maar is niet groot. Haar haren draagt ze het liefst in een losse knot of helemaal los. Op haar enkel heeft Noëmy de initialen van haar naam staan. Ook heeft ze een navelpiercing. Verder draagt ze het liefst jurkjes en rokjes. Haar voorkeur voor schoenen gaan uit naar naaldhakken, omdat ze zelf maar klein is en Ricardo groot.
    > Relatie status: Ricardo en Noëmy zijn 1 en een half jaar samen nu. Ze hebben elkaar ontmoet bij de ingang van het stadion toen Noëmy struikelde en viel. De vonk sloeg meteen over en inmiddels wonen ze sinds een maand samen.
    > Extra's: Werkt bij een modetijdschrift. In haar vrije tijd mag ze graag lezen of dansen. Noëmy was ooit kampioen stijldansen.

    Ik hoop dat het zo goed is:D

    xx<33

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 16:37 ]


    ~