• Ik heb nog een heleboel mensen nodig je mag een 2de rol maken!

    Ik Dakota, ben hier bij dood verklaard, mijn ouders willen naar Nederland, ik weet niet eens waar dat ligt! Vast niet in de buurt van de VS,
    Ik laat al mijn vriendinnen achter, mijn populariteit, mijn imago. Alles laat ik achter om naar een kikkerlandje te gaan. En dan moet ik nog vriendinnen maken daar. Waar bij wie hoor ik nu eigenlijk?

    Dakota (Ik persoon) verhuisd van New York naar Nederland.
    Alles laat ze achter, en dan moet ze nieuwe vriendinnen maken, maar nu er geen cheerleaders meer zijn, waar hoort ze dan bij?

    Rollen:
    # Een hele hoop apparte meisjes, populaire,bitches, gothics, emos, scenes, nerds, alles als het maar geen doodnormale meisjes zijn, de grootste rollen zijn voor de orgineelste meisjes.
    Chloe, Kya, Callypso, Purslane, Peggylonne, Eva, Lauren, Elise, Cat
    Invullen:
    Hele Naam:
    Roepnaam:
    Leeftijd(niet allemaal 15 of 16):
    Geboortedatum:
    Status (Nerd, populair, gothic etc.):
    Karakter:
    Uiterlijk (beschrijving+Foto):
    Likes:
    Dislikes:
    Hobby's:
    Familie (iets kort over je familie):
    Extra(alles wat nog meer belangrijk is):


    (dakota is 13 bijna 14 maar oudere mensen mag altijd (A))

    [ bericht aangepast op 21 jan 2011 - 16:47 ]


    Sterf niet voordat je dood bent

    ik vul zo alles in, eerst eten ;]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Hele Naam: Samantha Elena Williams.
    Roepnaam: Sam.
    Leeftijd(niet allemaal 15 of 16): 17 jaar.
    Geboortedatum: 13 maart 1993
    Status (Nerd, populair, gothic etc.): Populair
    Karakter: Samantha houd van feesten. Het liefst gaat ze naar elk feest wat er is. Haar ouders zijn ook heel rijk. Als Samantha iets wilt hoeft ze het alleen maar te vragen en dan kan ze het krijgen. Ze is best close met haar grote zus en ze gaat dan ook soms samen met haar naar clubs om jongens te spotten. Ze houd ervan om naar jongens te kijken en heeft dan ook heel vaak een ander vriendje. Haar langste relatie was 2 maanden, met ene Riley. Het is uitgegaan omdat ze vreemd ging met zijn beste vriend, Jason. Ze is best snel op haar teentjes getrapt en ze vertrouwt mensen niet zo snel. Ze is niet bang om gekwetst te worden, maar ze kan er niet tegen als ze iemand niet kent. Ze weet dan nooit of diegene vrienden met haar wil zijn om haar geld of omdat ze haar echt aardig vinden.
    Uiterlijk (beschrijving+Foto): Samantha heeft lang stijl blond haar. Ze krult hier en daar een beetje, maar dat weet ze te voorkomen door het te stijlen. Ze heeft groene ogen en door haar dikke wimpers komen die goed uit. Ze heeft een slank figuur en ze is trots op haar benen. Ze draagt het liefst leuke jurkjes met sandalen (met kleine hakjes) eronder.#Foto2
    Likes: Jongens, kleding, stiekem ook zoenen.
    Dislikes: Nerdjes, mensen die slim willen spelen, Emo's&Gothics
    Hobby's: Feesten, jongens spotten, shoppen en voor de camera poseren.
    Familie (iets kort over je familie): Haar ouders zijn ook heel rijk. Als Samantha iets wilt hoeft ze het alleen maar te vragen en dan kan ze het krijgen. Ze is best close met haar grote zus en ze gaat dan ook soms samen met haar naar clubs om jongens te spotten. Haar ouders zijn daarentegen niet zo vaak thuis en vaak op zakenreis.
    Extra(alles wat nog meer belangrijk is): Ze is geknipt als model en doet soms fotoshoots.

    Hele Naam: Kya Moore
    Roepnaam: Kya
    Leeftijd: 17
    Geboortedatum: 16 augustus 1993
    Status: Nerd
    Karakter: Kya is een stil meisje. Ze leest heel graag en is heel slim. Doordat ze altijd goede punten haalt pesten sommige mensen haar. Ze trekt zich hier niets van aan en doet gewoon waar ze goed in is, piano spelen en leren. Ze helpt graag mensen en zit daarom elke woensdag in het bejaardentehuis waar ze bejaarden voorleest.
    Uiterlijk: Kya heeft kort bruin krullend haar. Ze heeft een bril en bruine ogen. Ze is 1.62m en slank gebouwd. Ze draagt meestal gewoon een skinny en een hemdje en ballerina's of allstars.
    Likes: Boeken, piano spelen, voorlezen
    Dislikes: Ruzie, mensen die anderen uitlachen
    Hobby's: Lezen, Piano spelen, bejaarden voorlezen
    Familie: Kya is enig kind. Haar kleine broertje is gestorven toen hij 3 jaar was. Haar vader werkt in een bank en haar moeder is kleuterjuf. Ze had vroeger een goede band met haar ouders maar sinds de dood van haar broertje 5 jaar geleden is die band verslechterd.
    Extra: Kya heeft de naam van haar broertje op haar pols getatoeëerd.


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn

    Hele Naam: Calypso Huisman

    Roepnaam: Callie

    Leeftijd(niet allemaal 15 of 16):18

    Geboortedatum: 15 september 1992

    Status (Nerd, populair, gothic etc.): Loner

    Karakter: Callie is een lief maar onzeker meisje. Ze hoort nergens bij en heeft geen echte vrienden, iets wat ze wel erg graag wil, ze heeft behoefte aan een goede vriendin. Naar de buiten wereld doet ze erg vrolijk maar van binnen is ze gebroken. Sinds haar tweelingzusje en haar vader zijn omgekomen bij een auto ongeluk (5 jaar geleden) is ze gestopt met eten. Ze sport verder veel, vooral turnen.

    Uiterlijk (beschrijving+Foto):Ze is klein (1,59 meter) en graatmager. Ze heeft lang stijl blond haar en groene ogen. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lelh2kts271qfmaw5o1_500.jpg

    Likes:Muziek, sporten(turnen, hardlopen), jongens, kleding

    Dislikes:Eten, mensen die andere mensen kwetsen

    Hobby's:Muziek luisteren, sporten

    Familie (iets kort over je familie): Woont samen met haar moeder in een rijtjeshuis. Haar vader en tweelingzusje(met wie ze erg close was) zijn omgekomen in een auto ongeluk.

    Extra(alles wat nog meer belangrijk is):Ze wil niets liever dan naar Amerika verhuizen, het liefst naar Californië. Ze vindt Nederland maar een stom landje.

    [ bericht aangepast op 14 jan 2011 - 20:08 ]

    Hele Naam:Purslane Cassidy Scarlett Noway
    Roepnaam:Pursy
    Leeftijd:17
    Geboortedatum: 4 Januari 1994
    Status:Scene
    Karakter:Purslane is een Vrolijke en spontane meid, die alles uit het leven wil halen. Purslane is enorm zelfverzekkerd en trekt zich van niks of niemand iets aan. Ze is nu eenmaal erg eigenweis. Ook is Purslane een flapuit en zeg altijd alles wat ze denkt en vind. Maar omdat ze nooit naadenkt voordat ze iets zegt, geeft dat vaak problemen. Dat is dan ook de reden, dat ze redelijk vaak ruzie met mensen kan maken, terwijl dat hellemaal niet haar bedoeling is. Purslane kan enorm druk zijn en houd totaal niet van stilzitten. Ze moet altijd wat in haar handen hebben om aan te frunniken, en heeft daarom totaal geen consentratie vermogen. Je kan dan ook, als ze druk is, geen normaal gesprek voeren van 5 minuten. tenminsten niet als ze zelf niet mag praten. Purslane houd van praten, en mischien doet ze dat dan ook wel iets te veel. En als ze niemand heeft om tegen te praten, praat ze wel tegen zichzelf. en als ze zich verveelt trekt ze standaart gekke bekken, en lacht ze om zichzelf. Ook heeft Purslane een Sirieuze kant, maar die zal je niet vaak zien. Je moet van het leven genieten, vind Purslane. Dus je neit druk gaan maken over dingen die niet nodig zijn.
    ONdanks Purslane haar Drukte probleempje, kan ze bij zomige situaties wel gewoon rustig zijn. Zoals bij problemen van haar vrienden. Vrienden betekenen voor Purslane enorm veel, en ze zou er altijd voor ze zijn.
    Uiterlijk:Purslane heeft op het moment lang wit haar, dat altijd mooi getoupeert is. Maar omdat Purslane van afwisseling houd, heeft ze nog wel eens een ander kleurtje in haar haar. Ze heeft mooie groote grijze ogen, die altijd omrand zijn door een laag oog make-up. Purslane zit onder de piercings en Tatoages, maar degene die echt opvallen zitten tog we lin haar gezicht. zoals haar Septum, snakebite en de 18mm tunnel in haar oor.
    Purslane, is maar een klein meisje van 1.62 en ze heeft een mooi dun postuur.
    Likes:Zingen,Gitaar, fotografie, tekenen, gekkenbekken trekken
    Dislikes:Vooroordelen, gym, populariteit
    Hobby's:Purlane speelt al vanaf jongs af aan gitaar en rond haar 10 ging ze op Zangles. ze is dus erg muziekaal. Daarbij heeft ze ook nog een opsesie met haar fotocamera.
    Familie:Purslane komt niet echt uit een bizondere familie. Ze heeft een vader, moeder, een groote broer, en een kleine broer. Ze is dus de middelste, en daar heeft ze vaak mee te doen. Als klein meidje keek Purslane altijd erg op tegen haar grote broer, Ash. Vandaar dat ze nu, net als hem, onder de piercings en tatoo's zit.
    Extra:Purslane, is al een tijdje zwanger, van haar exvriendje, Flex. Ze heeft besloten het kindje te houden. Het word dan ook een zoontje, die ze de naam Destery geeft.

    [ bericht aangepast op 14 jan 2011 - 20:51 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Hele Naam: Lysandra Allison Johnson
    Roepnaam: Lysa of Sandra
    Leeftijd(niet allemaal 15 of 16): 14
    Geboortedatum: 3 januari 1997
    Status (Nerd, populair, gothic etc.): Populair .
    Karakter: Lysandra is niet zoals de meeste populaire meisjes arrogant en rijk . Maar is juist heel geliefd omdat ze zo aardig is . Ze kan het wel met bijna iedereen goed vinden en geeft iedereen een kans . Van Populair tot nerd ze geeft ze allemaal een kans . Ze is een persoon waar mensen vaak naar toegaan als ze een probleem hebben en zij zal het probleem of geheim zeker niet door vertellen . Ze heeft dus een luisterend oor . Ze vertrouwd niet zo rap mensen en als je haar vertrouwen schend kan je er zeker van zijn dat je misschien geen tweede kans krijgt . Alsiemand haar uitscheld voor iets wat ze niet is kan ze nogal hevig uit de hoek komen en is ze niet meer het lieve meisje dat iedereen kent .
    Uiterlijk (beschrijving+Foto): Lysandra heeft lange blonde haren en zachte grijze ogen . Ze heeft een bleke huidskleur en is slank gebouwd . Ze is ongeveer 1.65 meter .
    Likes: Dieren , Natuur , Muziek , wandelingen op het strand of in het bos
    Dislikes: liegen en bedriegen , bijen en arrogante mensen
    Hobby's: Gitaar spelen en paardrijden .
    Familie (iets kort over je familie): Lysandra is heel close met haar stiefbroer Nic . Hij zit bij haar op school in het zelfde jaar , maar niet dezelfde richting .Want niemand is dat ze ondertussen al een tijdje verliefd op hem is . Wat zij natuurlijk ook niet weet is dat hij ook op haar is . Haar ouder zijn gescheiden en nu zit ze om de 2 weke in het weekend bij haar bij en al de rest bij haar ma . In de grote vakantie zit ze 1 maand bij haar ma en 1 maand bij haar pa . Haar moeder heeft ondertussen al een nieuwe vriend dia al een zoon heeft , maar haar vader is nog alleen .
    Extra(alles wat nog meer belangrijk is): als Lysa nerveus , gestresseert of kwaad is begint ze over en weer te open de enige die haar dan kan kalmeren is haar stiefbroer Nic

    Laat weten of ik de rol heb en wanneer het online staat oké ? (A)


    You make my life perfect ! <3

    Hele Naam: Chloe Natascha Hale
    Roepnaam: Chloe
    Leeftijd: 15
    Geboortedatum: 16 juli, 1995
    Status: One of the guys
    Karakter: Chloe is absoluut geen meisjes meisje en is meer bevriend met jongens dan met meisjes. Chloe is erg sportief, altijd wel in om te praten en soms ook wel in voor een stoeipartij met haar vrienden. Ze heeft ook nooit zin in ruzie, dus ze vindt het fijn als ze de ruzie van andere op een manier kan oplossen. Al hoewel ze soms wel erg goed is in het ruzie maken zelf met bijvoorbeeld de populaire kinderen. Ook is Chloe een feestbeest en wilt het liefst zo veel mogelijk uitgaan als het kan, ze kan dan ook niet wachten tot ze 16 is en de meeste clubs in mag. Ook heeft ze haar rustige kanten en zit ze graag voor het raam met een warme chocomelk een boek te lezen of naar buiten te kijken. Ze is dol op koken en doet dat dan ook graag in haar vrije tijd voor vrienden. Om geen moment te missen in haar leven heeft Chloe ook altijd haar camera mee, die in de loop der jaren steeds groter en uitgebreider is geworden. Ze wilt dan ook echt van haar hobby haar beroep maken.
    Uiterlijk: Chloe heeft lichtbruin stijl haar tot iets over haar schouders waar aan de zijkant meestal een vlecht inzit. Ze heeft amandelvormige ogen in de kleur blauw. Ze is 1.75 en weegt rond de 60 kilo. Als ze lacht heeft ze kuiltjes in haar wangen en ze heeft een wat dikke neus. Meestal loopt ze rond met skinny jeans of boyfriend model. Daarop draagt ze vesten, sweaters, houthakkers blousejes en gewoon simpele shirts in allerlei verschillende kleuren. Ze is verslaafd aan schoenen kopen en loopt dan ook altijd met andere sneakers rond. Chloe heeft een hekel aan jurkjes en rokken dus daar zal je haar ook niet vaak mee zien lopen, alleen met speciale gelegenheden. Foto 1 Foto 2, Foto 3, Foto 4, Foto 5
    Likes: Dat Chloe veel meer met jongens omgaat dan met meisjes betekend het niet meteen dat ze niet gek op ze is, want ze is een jongensgek. Ze word heel snel verliefd en vind het geweldig om ze te spotten. Ze is dol op fotograferen en vind het ook erg leuk om samen met haar vrienden naar de stad te gaan en al haar zakgeld op te maken aan kleding, vooral schoenen en accessoires kan ze niet van af blijven in winkels. Ook is ze een echte fan van Paramore en verzameld ze al hun cd’s.
    Dislikes: Chloe haat alle populaire kinderen op school, het komt dan ook vaak voor dat ze ruzie met 1 van hen heeft. Ook heeft ze een hekel aan jurkjes en rokjes. Melk is ook iets dat Chloe vreselijk smerig vind en heeft ze een hekel aan de sport basketbal en tennis.
    Hobby's: Chloe zit al een aantal jaar op voetbal en dat vind ze erg leuk, ook speelt ze gitaar in haar vrije tijd en soms mag het wel is gebeuren dat ze daar van een filmpje op youtube zet. Fotografie is ook een hobby van haar en ook vind ze het erg leuk om te winkelen of boeken te lezen.
    Familie (iets kort over je familie): Chloe woont al haar hele leven bij haar opa en oma, omdat haar ouders zijn overleden. Haar moeder is op jonge leeftijd aangereden, haar vader had het daarmee zo zwaar dat hij uiteindelijk voor makkelijke weg heeft gekozen en zichzelf heeft opgehangen, Chloe was toen 2 jaar oud dus veel kan ze zich daarvan niet meer herrineren. Ze kan zich daarom ook geen betere mensen op deze hele wereld bedenken dan haar opa en oma.
    Extra(alles wat nog meer belangrijk is):Een probleem van Chloe is ook dat ze vaak spullen kwijt raakt, waardoor ze soms erg hysterisch kan reageren en dat ze het allemaal heel erg snel moet opzoeken.

    Waarschuw je wanneer je begint?

    [ bericht aangepast op 15 jan 2011 - 8:35 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Hele Naam: Peglonne Delena Justice
    Roepnaam: Peggy
    Leeftijd(niet allemaal 15 of 16):14
    Geboortedatum: 22 oktober 1996
    Status:Lolita
    Karakter: Peggy is erg spontaan, ze is altijd vrolijk en erg lief.
    Ze is erg goed in acteren wat er toe leidt dat ze veel mensen voor de gek houd als ze denken dat Peggy hun aardig vind en ze is een kei in liegen.
    Peggy is niet bepaald betrouwbaar alleen echte vriendinnen kunnen Peggy vertrouwen ook alleen echte vriendinnen weten wie Peggy echt is.
    Uiterlijk (beschrijving+Foto): Peggy Heeft half lang krullend blond haar met een pony, ze is 1.60 lang en erg slank, ze draagt het meeste rokjes/jurkjes in het roze of wit ze heeft bruine ogen.
    Likes: vriendinnen, lolita's, roze, de zon
    Dislikes:mensen, gothics, zwart, regen, de nacht, chocola
    Hobby's: Peggy houdt een blog bij over Beauty&Fashion en is daar meestal mee bezig, veder is ze dol op dingen bakken.
    Familie (iets kort over je familie): Peggy komt uit een zeer bekakte familie, ze woont op een groot landhuis met haar broer Chip(19) haar zusjes Bente(4) en Nileen(10) haar ouders Lex en Mirna (Beide 49). Iedereen in haar familie is ontzettend bekakt en tegen niet rijke mensen / of mensen die er anders uitzien behalve Peggy en haar zusje bente die de kleding van haar zus bewondert.
    Extra(alles wat nog meer belangrijk is):
    Als peggy de kans krijgt is ze bezig met haar uiterlijk


    Hoi is het beste woord, doei komt erna

    ^een aantal van jullie hebben de rol


    Sterf niet voordat je dood bent

    Zitten, der alleen meisjes op die school ofzo dan?


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Ja


    Sterf niet voordat je dood bent

    Lotis schreef:
    Ja

    haha, oke. ;)
    Is het goed, als ik nog een personage verzin? moet je zelf maar kijken wat je er mee doet?


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Is goed je mag er zoveel bedenken als je wil :)


    Sterf niet voordat je dood bent

    Wil je nog meer meisjes of mogen er ook jongens tussen zitten?

    Meisjes (A)


    Sterf niet voordat je dood bent