• Will Schuester heeft zijn 'New Directions' opgegeven voor een nieuw soort zangwedstrijd, voor Glee clubs. Het enige probleem voor hem en zijn club is, dat de club uit twintig leden moet bestaan, anders kan geen club meedelen aan de wedstrijd. William weet dat hij leerlingen bij kan krijgen want dat is hem al eerder gelukt, maar dit keer wil niemand zich aanmelden. De wedstrijd zal pas in het midden van het tweede semester plaatsvinden, dus hij heeft nog een half jaar. Nadat alle leerlingen fris opschool komen na de zomervakantie, ziet hij een groepje schattige brugklassers lopen. Dan heeft hij hét idee. Hij gaat naar een brugklas toe en hij vraagt daar voor hulp. Precies acht leerlingen, meisjes en jongens, willen wel meedoen met hun Glee clubje.
    Ze worden wel geaccepteerd door de meesten van New Directions, behalve door enkele. Rachel heeft moeite met de komst van Agness omdat zij ook veel talent bezit. Finn lijkt ineens alleen maar oog te hebben voor Seth, die plots zijn beste vriend is geworden, en Kurt zal de kinderen eens een make-over geven. Wordt New Directions getalenteerd of blijft Sue Silvester stoken, met behulp van de brugklassers? Is het leeftijds verschil van drie jaar niet te groot, of valt dat voor sommige sterk tegen?


    3D en ik zijn van plan om samen een Glee verhaal te schrijven, maar daarvoor hebben we wel wat personages nodig. Misschien dat jullie dus zo lief zijn om te helpen?

    De aanhalingstekens worden trouwens binnenkort vervangen door namen, maar omdat 3D en ik de 2 rollen nog moeten verzinnen komen die later pas. (:

    NODIG
    3 brugklassers, meisjes.
    3 brugklassers, jongens.

    OM IN TE VULLEN?
    Rol:
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Religie: Geloof dus.
    Familie: Vertel kort iets over het personage zijn/haar familie.
    Uiterlijk: Graag een foto erbij en omschrijving.Karakter:
    Status: populair, cheerleader, nerd etc.
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee. Het liefst niet allemaal Finn & Puck.
    Favoriete liedje:
    Kledingstijl: Graag een foto en omschrijving.
    Extra:
    Titel?

    Het liefst zien we trouwens zo veel mogelijk uiteenlopende personages! Dus niet allemaal populair, footballspeler en cheerleader. Maar bijvoorbeeld ook Gothic, nerd enz.

    EN LET OP, NIET DE 1E MAAR DE BESTE!

    [ bericht aangepast op 28 dec 2010 - 12:08 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Je titel mag niet volledig in hoofdletters, dus dat heb ik aangepast. ^^


    Let the Night embrace you

    Rol: brugklas jongen
    Volledige naam: Markus Angaro
    Roepnaam: Mark
    Religie: Karma XD
    Familie: Alleen nog een oom. Zijn ouders zijn overleden in een auto ongeluk toen hij 4 was.
    Uiterlijk: Mark
    Blond haar, blauwe ogen. Draagt 24/7 een muts op zijn hoofd. Muts
    Karakter: Erg onzeker al gedraagt hij zich niet zo. Hij geeft veel om zijn vrienden en is het liefst niet thuis maar met hun.
    Status: Een van de populaire jongens waar de meeste meiden achteraan lopen. Maar geen footballer.
    Crush: Rachel, al probeert hij ervan af te komen.
    Favoriete liedje: The man who can't be moved van The Script
    Kledingstijl: Dit zijn dingen uit zijn kledingkast
    Simpele broek met een stoer t-shirt. Hij heeft 15 paar sneakers in zijn kast staan. Soms heeft hij er ook nog een vest bij. Hij heeft ook vak witte t-shirts aan met een losse blouse eroverheen.
    Extra: Eerst is hij niet helemaal blij met zij plek in Glee Club omdat het zijn status een beetje aantast. Maar hoe meer hij meemaakt met Glee hoe leuker hij het vindt.

    Titel: New team, new goals???

    hij is een beetje kort sorry daarvoor maar ik heb niet veel tijd...


    #WWED - What Would Emma Do?

    Rol: Brugklasser meisje.
    Volledige naam:Tessa Gabrielle Santiago
    Roepnaam: Tessa
    Religie: Geen, ze geloofd in de Big Bang theory.
    Familie: Tessa is geëmigreerd uit Mexico naar Amerika omdat haar vader daar vandaan kwam. Ze woont nu best fijn in Amerika, en de Engelse taal had ze ook al snel aangeleerd. Verder heeft ze nog een jonger broertje, Emilio en een oudere zus, Chanine.
    Uiterlijk: Tessa heeft bruin haar en bruine ogen. Verder is ze tamelijk kort. Ze probeert er alles aan te doen om langer te lijken, andere broeken aan doen, hakken dragen. Maar alles werkt helemaal niet. Ze heeft een licht getinte huid en een apart accent.
    Karakter: Tessa is aardig en ze heeft een groot hart. Ze respecteert iedereen en ze probeert iedereen te vriend te houden. Soms denkt ze toch wel anders. Ze heeft ook wel een hekel aan andere mensen. Tessa is een virtuoos en daarom doet ze ook auditie voor Glee Club. Ze speelt gitaar en daarmee raakt ze veel verschillende mensen. Ze is een softy, ze huilt snel als iemand haar uitscheldt of iets op een andere manier haar raakt. Ze is goed, en geeft graag geld aan verschijdene goede doelen, want ze weet dat de mensen het daar harder nodig hebben dan zij zelf. Ze is ook een lichte slaper, dus als ze slaapt wordt ze bij elk kleine geluidje wakker.
    Status: Ze is gewoon normaal. Ze hoort eerder bij de nerds dan bij de populaire mensen.
    Crush: Geen enkele.
    Favoriete liedje: Avenged Sevenfold - Seize The Day
    Kledingstijl: Tessa draagt het liefst band shirt van haar favoriete bands en een gewone broek en draagt ook niet veel andere interessante dingen.
    Extra:
    Titel? Je ne sais pas.


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Rol: Brugklasser, meisje
    Voornaam: Samantha Blackwood
    Roepnaam: Sam, Sammie, Sammy.
    Volledige naam: Katholiek -al let haar familie daar niet erg op-
    Familie: Sam haar familie bestaat momenteel uit haar moeder, Kathlyn, haar stiefvader, Mike, en haar zusjes, Amanda en Ayleen. Ze had ook een oudere broer, Michael, maar die is net als haar vader gestorven. -zie extra-
    Uiterlijk: Sam heeft prachtige en grote mosgroene ogen, waarvan de randen diepzwart zijn, met lange, zwarte wimpers. Haar ogen zijn ook wel het opvallendste van haar hele gezicht, echte eyecatchers die versterkt worden door haar relatief kleine neus en hartvormige gezicht. Over haar neus en onder haar ogen heeft ze lichte sproeten lopen en haar lippen zijn lichtroze en niet al te vol. Ze heeft lang, donkerbruin haar dat lichtjes golft. Ze is lang voor haar leeftijd en vaak schatten mensen haar ouder in dan dat ze werkelijk is. Al heeft dit voor een groot deel ook te maken met haar persoonlijkheid.
    Karakter: Samantha is een complex persoon en haar persoonlijkheid ligt diepgeworteld. Ze komt over als een verlegen en gesloten meisje, dat snel bloost, maar in werkelijkheid valt dit nog reuze mee. Als je haar eenmaal aanspreekt blijkt ze juist heel open te zijn voor mensen en vindt ze het geweldig om gezellig met anderen te praten. Ze is geen kletskous, dat niet, maar als ze de kans krijgt om over iets te praten wat ze leuk vindt om te doen, dan grijpt ze die kans aan. Toch is ze meestal het luisterende oor, niet alleen voor vrienden, maar ook voor mensen die ze eigenlijk niet eens zo goed kent.

    Ze staat optimistisch in het leven en vecht dan ook voor wat ze wil bereiken. Haar motto? 'I can achieve anything I want to, if I try hard enough that is. It's not like it will just fall in my lap, that would be too easy.'. Ze laat zich niet tegenhouden door de slechte dingen die in haar leven gebeurd zijn, wat eigenlijk niet zo heel slim is. Net als het niet zo slim is, dat ze altijd anderen op de eerste plaats stelt. Dit zorgt er namelijk voor, dat ze over haar problemen heen walst en ze alles zich laat opstapelen, totdat er niet meer opgestapeld kan worden. Tot nu toe heeft ze nog nooit een echte breakdown gehad, maar dat zal in de toekomst zo maar kunnen staan te gebeuren.

    Sam is dus een erg positief en vrolijk meisje. Ze kan niet tegen mensen die constant in een depressie lijken te zitten en ze kan er niet tegen om vrienden, of andere mensen, verdrietig te zien. Dus zal ze er alles aan doen om hun op te vrolijken. Nouja, alles is misschien overdreven, maar veel zou ze toch zeker doen.

    Sam gedraagt zich volwassen voor haar leeftijd en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit komt door zekere gebeurtenissen in haar leven, waardoor ze vaak de verantwoordelijkheid moest nemen. Soms vindt ze haar leeftijdsgenoten maar kinderachtig, maar toch kan ze nog wel eens door hun gedrag meegesleept worden. Ze heeft heel wat jeugd in te halen, maar durft dat eigenlijk niet. Haar volwassen gedrag is, net als haar constante optimisme, een staand iets waar ze zich nog wel eens achter wil verschuilen.

    Muziek is zeker wel Sam haar passie. Al vanaf dat ze een klein meisje was stond ze elke dag te zingen, inclusief het bedenken van dansjes. Ze heeft een lange tijd zangles gehad, maar is hier mee gestopt omdat ze het niet fijn vond hoe erg ze gepusht werd te presteren door haar leraar. Het nam het plezier van haar weg, waardoor haar zang minder levendig werd. 'Music is all about feelings. Without feelings, it's nothing. When words fail, music speaks.' En zij wil er voor zorgen dat muziek spreekt, dat het anderen raakt.
    Eenmaal weg van de zangles werd haar zag opeens veel beter, vol emotie. Ruw waar het hoort, zacht waar het moet. Ook kan ze piano spelen. Vooral balads vindt ze prachtig om te zingen, ze kan alle emoties kwijt in een mooi rustig nummer, al kan ze een hardcore rock nummer ook prima aan. Muziek is dus ook echt hetgeen waar Sam zich instort, het zorgt er voor dat ze zich beter voelt, helpt haar gevoelens uiten en is een prachtige passie ineen.

    Status: Ze staat vooral bekend als het meisje dat voor iedereen klaar staat en die iedereen mag. Eigenlijk is ze ook een verschrikkelijke nerd.
    Crush: Mike Chang. -de stille aziaat-
    Favoriete liedje: Grenade - Bruno Mars + Hotel California - The Eagles + Johnny Cuckoo - Joan Baez (dit komt door haar vader, vroeger draaide hij dit heel vaak en zij zong dan altijd vrolijk mee en draaide rondjes.)

    Kledingstijl: gewoon een spijkerbroek, een shirt en een vest, dat draagt ze het liefst. Ze heeft zwarte vans, met een soort van wit checkerboard patroon op de achterkant. Eigenlijk draagt ze alles wel, maar in een jeans -skinny, baggy of normaal- en een shirt met een vest voelt ze zich het fijnst. Als ze een slechte dag heeft waarin in ze moe is, dan merk je dat ook meteen. Dit gaat namelijk gepaard met een baggy jeans en een oversized trui. Ze draagt ook wel rokjes en jurkjes, maar dat alleen in de zomer, als het heel warm is.

    Extra: Toen Sam negen jaar oud was, is haar oudere broer Michael gestorven. Aangereden door dronken bestuurder, die doorreed na het ongeluk. Michael heeft nog twee weken in coma gelegen, voordat hij niet meer kon vechten. De bestuurder is opgepakt en veroordeeld voor vijf jaar cel. Haar vader dronk zijn verdriet weg en haar moeder die stortte zichzelf in een depressie, waardoor Sam voor haar twee jongere zusjes -Amanda (toen 5) en Ayleen (toen 2)- moest zorgen. De dood van Michael heeft haar hele gezin uit elkaar getrokken, maar Sam heeft nooit goed over Michael kunnen rouwen, omdat zij de verzorgende rol op zich moest nemen. Haar vader dronk zijn verdriet weg en heeft zich hiermee de dood in gedronken.

    Dit schudde haar moeder echter wel wakker, die zich meteen voornam om weer voor haar kinderen te gaan zorgen. Dit gebeurde toen Sam elf jaar was, dit is dan ook wanneer ze verhuist zijn naar de andere kant van het land zo'n beetje. Voor Sam was het te laat, ze heeft de dood van Michael nooit kunnen verwerken, net zoals die van haar vader, en heeft ze beiden in een ver hoekje van haar gedachten verstopt. Het leven gaat nu weer goed, haar moeder heeft een nieuwe, lieve vriend, die goed is voor haar zusjes en Sam die kan weer het kind zijn dat ze hoort te zijn. Al is het misschien een beetje te laat.
    Titel?: When youth takes over - We are the youth of today - Talent isn't bound to age - New directions heading everywhere.

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 20:31 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Brugklas meisje
    Volledige naam: Hillary Olivia Penelope Eva Zevend
    Roepnaam: Hope
    Religie: Wicca
    Familie: Hope woont samen met haar moeder (Lisa Zevend) in een klein flatje, haar ouders zijn toen ze nog niet geboren was gescheiden. Haar moeder gelooft erg in Wicca (Hope maar een beetje)
    Uiterlijk: Hope Hope heeft donkerbruin haar en bruine ogen, ze gebruikt meestal een beetje make-up en draagt veel gekleurde kleding, jurken, rokjes, shirts, topjes, truien in allemaal verschillende kleuren en bijapssende accessoires en schoenen. Ze draagt veel eigengemaakte kleding (ze kan heel goed breien, en naaien met een naaimachine)
    Karakter:Volgens veel mensen straalt ze zelfvertrouwen, kracht en vrolijkheid uit. Ze is erg behulpzaam en neemt het vaak op voor nerds, goths, of andere alternatieve mensen die gepest worden.
    Ze houdt van helpen en is erg aardig en slim. Ze is ook erg creatief en veel mensen vinden haar gewoon aardig, maar ze heeft maar een klein groepje echte vrienden.
    Status: Alto's
    Crush:Artie
    Favoriete liedje: Alles eigenlijk maar het leukste liedje vind ze heaven van Do (kan ze ook heel mooi zingen) en Sweet Escape van Gwen Stefani
    Kledingstijl: Zoiets zou Hope zo dragen ze houdt van rare aparte kleding met veel kleur ze zou zoiets dragen maar ook alle andere dingen die apart en kleurrijk zijn.
    Extra: Hope is dol op haar BJD Ai (die neemt ze bijna overal naartoe mee
    Titel? Glee refreshed


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: brugklas meisje
    Volledige naam: Lauren Mallory Richardson
    Roepnaam: Lauren
    Religie: rock'n'roll??
    Familie: haar moeder is dokter, en haar vader werkloos en drugsverslaafd, maar dat weet de moeder niet, enkel Lauren weet dat. haar moeder is bijna nooit thuis, en zit dus vaak alleen bij haar vader die nooit op haar let, en daarom zit Lauren een beetje in het foute milieu. haar familie is meer de muziekwinkel dan thuis, omdat ze daar gerust kan jammen op haar elektrisch gitaar, en kan zingen en schrijven met haar maten.
    Uiterlijk: ze heeft zwart haar, bruine ogen, is vrij kort en draagt vooral rock en punkish outfits http://www.google.be/imgres?imgurl=http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/06/kristen-stewart-new-haircut-photos.jpg&imgrefurl=http://gossipteen.com/2009/06/25/kristen-stewart-on-joan-jett-%25E2%2580%2598the-runaways%25E2%2580%2599/&usg=__PdtTpR4ejkdqMz_JMBapHL2TydM=&h=555&w=400&sz=67&hl=nl&start=22&zoom=1&tbnid=_L0row7aEb7JeM:&tbnh=148&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dkristen%2Bstewart%2Bthe%2Brunaways%26hl%3Dnl%26biw%3D1024%26bih%3D466%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10,7030,703&itbs=1&iact=hc&vpx=246&vpy=94&dur=141&hovh=265&hovw=191&tx=108&ty=129&ei=KZsXTcqsMJDrOZy1wKsJ&oei=3JoXTbrwJsGa8QPPqJiFBw&esq=7&page=3&ndsp=12&ved=1t:429,r:1,s:22&biw=1024&bih=466
    Karakter: ze heeft een echte rock'n'roll attitude en geeft totaal niets om school, het enige dat haar kan schelen is haar muziektalent, en dat heeft
    Status: moet ik er nog bij zeggen dat zij de rockchick en rebel van school is?
    favo liedjs: alles van Joan Jett, bikini kill, maar haar topfavoriet is toch I love Rock'n'Roll van Joan Jett
    Crush: geen.
    Kledingstijl:http://www.polyvore.com/lt_rock_roll/set?id=26375911 vooral rock'n'roll stuff, jeweetwel, studs, skulls, bandshirts, die dingen
    Extra: ze speelt gitaar en ijkt een beetje op kristen stewart xD
    Titel? ik zou het niet weten Ö


    Maybe we should doubt our fears instead our dreams.

    Rol: Brugklas Meisje.
    Volledige naam: Jessica Hilary Stonebridge.
    Roepnaam: Jesz
    Religie: Satanisme.
    Familie: Jesz heeft een familie die haar niet serieus neemt, Ze zijn Christelijk en vinden het Satanistische geloof onzin, Het bestaat voor hun niet.
    Voor Jesz wel, Jesz gelooft niet in god, Omdat als hij zou bestaan, Hij heus wel iets tegen de oorlogen deed, Hij heus wel ervoor zou zorgen dat mensen geen pijn meer hadden.
    Jesz woont samen met haar ouders en haar broer in een groot huis, Haar moeder heet Ariana Melissa Evanna Stonebridge en haar vader Alexander Dominique Stonebridge, Haar broer is netzoals Jesz zelf Satanist, Zijn naam is Alex Alexander Yulius Stonebridge.
    Uiterlijk: Klik.
    Jesz heeft lang blond haar, Blauwe ogen, Witte tanden die kaarsrecht staan en draagt veel makeup om haar ogen, Ze heeft lange benen.
    Karakter: Kan bitchy uitvallen maar bedoelt dit meestal niet zo, Ze is dan satanistisch maar dat betekent zeker niet dat ze niet aardig is, Jesz is juist super aardig en vind iedereen aardig, Hoe ze ook zijn.
    Status: Alto's.
    Crush: Geen.
    Favoriete liedje: Escape the fate - Situations
    Kledingstijl: Klik.Extra: -


    “There is no heaven, there is no hell, except here on Earth.” - Anton LaVey.

    Rol:Beste vriend Finn
    Volledige naam: Christian Logan Groff
    Roepnaam: Chris of logan
    Religie: Geloof dus.: atheïst, Christian gelooft niet in een god maar respecteerd de mening en het geloof van andere.
    Familie: Vertel kort iets over het personage zijn/haar familie. : Christian is een spontane jongen die houd van football. Hij is toen hij 5 was geadopteerd door zijn oom en tante omdat zijn ouder zijn omgekomen bij een auto ongeluk. Nu woont hij dus samen met zijn oom, tante en neef, waar hij heel gelukkig is. Met zijn neef die 18 is kan hij goed opschieten, samen schrijven ze muziek en songteksten.
    Uiterlijk: Graag een foto erbij en omschrijving. Christian ziet er ouder uit dan hij werkelijk is. Hij heeft kort donkerbruin haar en donkerkleurige ogen. Hij heeft een gespierd lichaam die mooi gebruint is door de zon. Veel meisjes vinden hem aantrekkelijk door zijn zwoele blikken. Christian draagt vaak casual kleding. Het liefst draagt hij een goede spijkerbroek met een blouse, polo, of een vest. Zijn lievelings kleur is wit. Hij heeft daarom ook duizende witte t-shirt en vesten. Hij haat het als hij iemand helemaal in het zwart ziet, laat hem maar lekker stralen.Christian
    Karakter: Christian is een lieve jongen die met iedereen goed kan omgaan. Wel is hij een beetje verlegen wat betreft meisjes, hij durft niet snel op een meisje af te stappen en wacht liever todat zij naar hem toekomt.
    Status: populair, cheerleader, nerd etc. : Footballer
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee. Het liefst niet allemaal Finn & Puck. :Hij is smoor op Quinn maar durft geen eerste move te maken omdat hij bang is dat hij wordt afgewezen.
    Favoriete liedje: The Doors - Hello, I Love You
    Kledingstijl: Graag een foto en omschrijving.: Staat al bij uiterlijk maar hier is een foto : zijn kleidngstijl lijkt erg op die van Finn
    Extra:Christian blijkt heel erg op Finn te lijken, ze beginnen veel met elkaar op te schieten en er ontstaat een ware vriendschap.
    Titel? Young talent versus the old !?


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Rol: Brugklas meisje
    Volledige naam: Casey Bridewell
    Roepnaam: Casey of Case [kees]
    Religie: Atheïsme
    Familie: De familie van Casey is een beetje apart. Haar pa zat tijdens zijn tienerjaren in een punkband en heeft zijn vrouw - en dus Casey's moeder - tijdens een optreden ontmoet. Tegenwoordig werkt hij bij een platenmaatschappij. Casey's moeder doet het huishouden en schrijft voor een kookmagazine. Casey heeft één oudere broer, maar die is het huis uit en wisselt om de zoveel maanden van studie.
    Uiterlijk: http://i52.tinypic.com/i1ablv.jpg
    Casey houdt van de Punk/Gothic/New Wave stijl uit de 80's en de vroege 90's, met big hair, studs, spikes en leer. Ze heeft donkergrijze ogen, een lichte huid en houdt van een dikke laag make-up. Ook wisselt ze zo nu en dan van haarkleur, soms is het blond, dan groen, dan blauw, dan felrood, et cetera. Ze heeft altijd zwarte nagellak op.
    Karakter: Als Casey je nog niet zo goed kent is ze heel verlegen en kan een gesprek met haar proberen te beginnen heel moeilijk zijn. Naarmate ze je beter leert kennen wordt ze steeds spontaner. Ze is een heilig boontje maar heeft een hekel aan school en maakt haast nooit huiswerk. Casey is onlosmakelijk verbonden met haar gitaar en kan er uren achter elkaar op zitten tokkelen. Ze gaat graag naar concerten en festivals en hangt graag rond met vrienden.
    Status: Casey is degene die bij de Goths én de Punks hoort en probeert er voor te zorgen dat die twee niet met elkaar op de vuist gaan.
    Crush: Niemand
    Favoriete liedje: Nirvana - Smells Like Teen Spirit
    Kledingstijl: http://i55.tinypic.com/xfak46.jpg
    http://i56.tinypic.com/2gxmkyb.jpg
    http://i52.tinypic.com/64f30h.jpg
    http://i54.tinypic.com/2znoi8g.jpg
    Casey draagt altijd haar zelfgemaakte leren jack, ook al is het 35 graden buiten. Vaak draagt ze er ripped jeans of een kort rokje met een gescheurde visnetpanty. Haar t-shirts zijn of bandshirts, of zwarte shirts met veiligheidsspelden, studs, spikes, enz. die ze zelf maakt. Qua accessoires draagt ze altijd een riem met studs, vaak met bijpassende armbanden, heel veel zilveren kettingen en vingerloze handschoenen.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 22:45 ]


    you are the smell before rain | you are the blood in my veins

    Het liefst nog een paar jongens! (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol:Brugklas jongen
    Volledige naam: Liam Julian VonDunn
    Roepnaam: Gewoon Liam
    Religie: Geloof dus. Liam is streng Joods opgevoed, hij moet zich van zijn ouders aan alle regels van het jodendom houden.
    Familie: Vertel kort iets over het personage zijn/haar familie. Liam's ouders zijn heel streng maar ook weer heel beschermend. Hij is enigskind en wordt vooral door zijn moeder betroeteld. Hij krijgt alleen niet veel vrijheid omdat zijn ouders te beschermend zijn. Hierdoor loopt hij een beetje achter op het leven outside his house.
    Uiterlijk: Graag een foto erbij en omschrijving. Liam heeft lichtblond stekelig haar, zijn ogen zijn groen en hij draagt een grote bril. Hij is ongeveer 1.89 en hij is best gespierd. Hij heeft een egale huid zonder enig teken van pukkeltjes. Zijn ogen zien er heel groot uit omdat de glazen van zijn bril iets weghebben van een vergrootglas die wel 1 cm dik zijn. Maar wanneer Liam zijn bril afdoet ziet hij er niet verkeerd uit. Hij is eigelijk best cute. klik
    Karakter:Liam is een schattige verlegen jongen. Zijn leven draait om leren, leren en nog eens leren. In het bijzijn van meisjes is hij heel zenuwachtig. Hij weet niet hoe hij met hun om moet gaan en blijft dan ook het liefst bij hun uit de buurt. Liam heeft niet veel vrienden buiten zijn studieclub om. Hij houd ervan om mensen te helpen met hun huiswerk en legt dan met plezier de stof uit. Mensen maken al snel gebruik van zijn behulpzaamheid en dwingen hem om het huiswerk van anderen te maken. Hij durft niet voor zichzelf op te komen en is dus voor vele pestkoppen het doelwit.
    Status: populair, cheerleader, nerd etc. : NERD (nerd)
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee. Het liefst niet allemaal Finn & Puck. : Brittany
    Favoriete liedje: De Vijfde Symfonie - Beethoven
    Kledingstijl: Graag een foto en omschrijving. Liam draagt bijna altijd te hoog opgetrokken broeken met een ruitjesblouse,die hij ver in zijn broek stopt, soms draagt hij ook nog een geruitentrui of een vest verder heeft hij een bruinkleurige bril.klik
    Extra: Liam speelt al vanaf zijn 5e viool, hij is dol op klassieke muziek en is door Beethoven geïnspireerd om te gaan vioolspelen.
    Titel? -

    [ bericht aangepast op 27 dec 2010 - 15:31 ]


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    shithead schreef:
    Rol:Brugklas jongen
    Volledige naam: Liam Julian VonDunn
    Roepnaam: Gewoon Liam
    Religie: Geloof dus. Liam is streng Joods opgevoed, hij moet zich van zijn ouders aan alle regels van het jodendom houden.
    Familie: Vertel kort iets over het personage zijn/haar familie. Liam's ouders zijn heel streng maar ook weer heel beschermend. Hij is enigskind en wordt vooral door zijn moeder betroeteld. Hij krijgt alleen niet veel vrijheid omdat zijn ouders te beschermend zijn. Hierdoor loopt hij een beetje achter op het leven outside his house.
    Uiterlijk: Graag een foto erbij en omschrijving. Liam heeft lichtblond stekelig haar, zijn ogen zijn groen en hij draagt een grote bril. Hij is ongeveer 1.89 en hij is best gespierd. Hij heeft een egale huid zonder enig teken van pukkeltjes. Zijn ogen zien er heel groot uit omdat de glazen van zijn bril iets weghebben van een vergrootglas die wel 1 cm dik zijn. Maar wanneer Liam zijn bril afdoet ziet hij er niet verkeerd uit. Hij is eigelijk best cute. klik
    Karakter:Liam is een schattige verlegen jongen. Zijn leven draait om leren, leren en nog eens leren. In het bijzijn van meisjes is hij heel zenuwachtig. Hij weet niet hoe hij met hun om moet gaan en blijft dan ook het liefst bij hun uit de buurt. Liam heeft niet veel vrienden buiten zijn studieclub om. Hij houd ervan om mensen te helpen met hun huiswerk en legt dan met plezier de stof uit. Mensen maken al snel gebruik van zijn behulpzaamheid en dwingen hem om het huiswerk van anderen te maken. Hij durft niet voor zichzelf op te komen en is dus voor vele pestkoppen het doelwit.
    Status: populair, cheerleader, nerd etc. : NERD (nerd)
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee. Het liefst niet allemaal Finn & Puck. : Brittany
    Favoriete liedje: De Vijfde Symfonie - Beethoven
    Kledingstijl: Graag een foto en omschrijving. Liam draagt bijna altijd te hoog opgetrokken broeken met een ruitjesblouse,die hij ver in zijn broek stopt, soms draagt hij ook nog een geruitentrui of een vest verder heeft hij een bruinkleurige bril.klik
    Extra: Liam speelt al vanaf zijn 5e viool, hij is dol op klassieke muziek en is door Beethoven geïnspireerd om te gaan vioolspelen.
    Titel? -



    Mag ik even zeggen dat ik deze echt briljant vind.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    xoxooamy schreef:
    (...)


    Mag ik even zeggen dat ik deze echt briljant vind.

    hahah thanks (H)


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Ik maak ook nog maar even een jongen (nerd)

    Rol: Brugklasser jongen
    Volledige naam: Emanuel Aemiliano Gemino Delgado
    Roepnaam: Manny
    Religie: Protestants
    Familie: Manny woont bij zijn moeder en zijn stiefvader. Zijn stiefvader is echter veel ouder dan zijn moeder, maar dat maakt niet uit. Zijn biologische vader ziet hij nietvaak en komt bijna nooit zijn beloften waar. Toen zijn moeder trouwde kreeg hij er een grote familie bij.
    Uiterlijk: Manny is een vrolijke, maar bolle jongen die vaak jonger wordt ingeschat dan hij daadwerkelijk is. Hij heeft zwart krulletjes haar en erg donkerbruine ogen. Hij is niet erg lang en heeft een vrolijke glimlach. Al in al straalt vrolijkheid dan ook van hem af. Mensen herkennen hem vaak aan het waggeltje wat hij kan hebben, als hij ergens gehaast heen wilt komen. Zijn huid is lichtjes getint. [voor een betere foto, kijk bij kleding. Dat zijn ook allemaal foto's van Manny (nerd)]
    Karakter: Manny is een vrolijke jongen, die erg excentriek kan zijn. Toegegeven, hij is een tikkeltje raar. Maar toch werkt zijn lach aanstekelijk.

    Manny is een bang aangelegd kind en kan om de raarste dingen helemaal in paniek raken. Laat hem geen horrorfilms zien, hij zal dagen niet slapen, op wacht gaan staan midden in de nacht met een degen in zijn hand en zweren iedereen die hij lief heeft te beschermen.

    Als er iets is waar hij niet tegen kan dan is het bloed, hij gaat dan ook bijna meteen plat als hij dat ziet. Hij is het type dat altijd dingen goed probeert te doen, iets wat lang niet altijd lukt. Manny is een echte dierenvriend en heeft zelf dan ook een 'knuffelschildpad', waar hij zielsveel van houdt. Manny wil ook geen ander huisdier, zijn schildpas, Sancho, is zijn waardevolste bezit. Hij praat er dan ook wel vaak mee. Hij neemt hem nog nét niet mee naar school.

    Als er iets is wat je niet moet doen bij Manny, dan is het zijn moeder beledigen. Dan wordt hij boos an vliegt hij je aan. En als hij je aanvliegt, dan is hij een hevige vechtersbaas, al ziet hij er zo niet uit. Puck moet dus geen verkeerde opmerking maken over zijn moeder, die er zeker niet verkeerd uit ziet. En iedereen weet hoe Puck denkt over MILFS -zo erg eigenlijk >.< - Eigenlijk ziet het er niet uit als Manny met iemand vecht, maar hij speelt gemeen. Hij trapt, bijt, slaat, en met zijn gewicht krijgt hij mensen van zijn eigen leeftijd makkelijk onder controle.

    Al met al, is Manny gewoon een vrolijk en lief kind, alleen een beetje apart. -Al is dat een beetje een understatement-
    Status: Het rare Mexicaanse kind
    Crush: Santana Lopez
    Favoriete liedje: My way (spanish) - Guillermo Orozco
    Kledingstijl: Manny draagt het lieft overhemden of poloshirts met een gewone broek. Al is hij ook zo in staat om vol trots een Mexicaanse poncho naar school aan te doen. Klik - Klik - Klik
    Extra: Ondanks wat je van Manny zou verwachten, heeft hij een lage basstem. Zijn stem is erg fijn om naar de luisteren, diep en vol gevoel.


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    hahah hij is van modern family toch :P


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille