• Nog geen titel!
    I swear the world better prepare
    For when I’m a WAG

    Serena McTaylor, Amber Santiago, Santana Grice, [.] en [.] zijn vijf doodnormale meisjes uit Belgie en Nederland, die hun tijd verdoen op Quizlet. Het WK voetbal zou over een maand moeten gaan beginnen maar de organisatoren zijn er nog steeds niet over uit of dit in Rusland of in de BeNe zal plaats vinden. Rusland mankeerde twee stadions om in orde te zijn en de BeNe mankeert vijf verblijfplaatsen. De BeNe heeft de moed al opgegeven tot een van de vijf Q'er het licht ziet en de vijf vriendinnen het voor elkaar krijgen om Rusland te verslaan. Maar wat gebeurt er met de vijf doodnormale meisjes als hun leven van normaal naar "Everything-about-Football" gaat? Blijven ze die lieve, grappige meisjes die ze daarvoor waren of worden ze van die voetbalvrouwen waar heel de wereld een hekel aan heeft?..


    Rollen:
    1. Vier Q-vriendinnen
    XAVI - 3D - Messiah

    Informatie:
    Naam: voor- én achternaam
    Leeftijd: Denk effe na okay. Geen 14 als je crush 26 is!
    Woonplaats: België/Nederland + stad, geweente weet ik veel. Ik ken niet veel van Ned dus een beetje een bekende plaats (:
    Uiterlijk:
    Karakter: Liefst een beetje verschillend, snapje. Nerdy, verwent, weet ik veel.
    Q-Usernaam:
    Gastenland: Het land dat jij wil opvangen. Spanje/Brazilië/Argentinië zijn bezet.
    Speler: Toekomstig vriendje uit het gastenland
    Hobbys:
    Extras:
    Titel:

    I am really really sorry. Ik was de woonplaats er vergeten bij te zetten xS

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 23:32 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Ik ga hem zo invullen, maar mag ik wel een andere voornaam gebruiken? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    3D schreef:
    Ik ga hem zo invullen, maar mag ik wel een andere voornaam gebruiken? (:

    Toerlijk (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Naam: Tricia.
    leeftijd: 13
    uiterlijk: donker bruin haar, filipijns/nederlands. lichte huidskleur. donker bruine ogen
    Q-Username: Snuggle
    Gasten land: hum, Duitsland? =ó
    Speler: kies zelf maar =D
    Hobby's: tekenen, kletsen.
    Extras: zelf bedenken =D
    Titel: Geen idee


    They fell in love, didn't they?

    Shit ik wou Spanje en Torres D:


    Be here, be alive, and be the means to a worthwhile end. Head down, chin up, eyes on the horizon. Don’t blow it.

    Naam: Santana Eden Grice.
    Leeftijd: Tweeëntwintig.
    Woonplaats: Ze woont sowieso in Nederland. Ze is een Brabantse en ze woont in Tilburg.
    Uiterlijk: Santana.
    Ze is een meisje die er zeker niet helemaal honderd procent Nederlands uitziet, maar dat komt door haar ouders die niet in Nederland geboren zijn. Ze zijn opgegroeid in Amerika, Texas. Haar ouders waren allebei al getint, en van hun heeft ze haar mooie getinte huid geërft. Haar haren passen bijna perfect bij de ietwat donkere huid. Ze zijn wild maar mooi door de grote krullen die er in zitten. Er zit vaak veel volume in, terwijl ze er echt niet zo veel moeite voor doet. Het gekke is dat haar ogen blauw zijn. Ze passen niet bij haar huidskleur en haarkleur, maar ze staan er wel mooi bij. Ze vallen namelijk erg op, omdat bijna iedereen had gedacht als je naar haar zou kijken, dat ze bruine ogen zou hebben. Haar lippen zijn vol en licht roze van kleur. Ze draagt ook een bril, een grote nerd-bril zoals velen het zouden noemen. Ze had lenzen kunnen nemen, maar ze heeft het eens uitgeprobeerd en toen heeft ze de hele dag er last van gehad, dus deed ze maar verder met haar grote bril. Ze was er vroeger wel mee gepest, aangezien iedereen haar meteen nerd noemde. Het is dan ook niet geheel onterrecht dat ze haar zo noemde, maar het was toen zeker nog niet ''in''. Santana is maar een kort meisje, 1.60 m. Ze heeft erg last van haar lengte, omdat ze nooit dé perfecte broek kan kopen, omdat hij altijd te lang of te kort is. Haar kleding is meestal erg simpel. Vaak draagt ze t-shirts of truien die maar van één kleur zijn gemaakt, en een simpele spijkerbroek. Ze is over de tijd heen van opvallende foute kleding dragen, zoals ze je in films weleens ziet. Ze heeft zich ditmaal gericht op de simpelheid van kleding en schoenen. Ze draagt ook nooit veel dingen erbij, als armbandjes en kettingen. Dat is dan misschien ook waar ze weer op een nerd lijkt, maar velen vinden het schattig omdat het typisch haar is.
    Karakter: Santana is een typische nerd. Ze hoeft niet vaak in de boeken te zitten voor haar punten, maar een acht was nooit goed genoeg voor haar op de middelbare school. Ze eiste altijd al hoge dingen van zichzelf, omdat ze niet snel tevreden was. Ze was van zichzelf al erg intelligent, hoogbegaafd zelfs. Ze mocht altijd al door werken op school, en dat heeft haar waarschijnlijk erg anders gemaakt. Ze kreeg daardoor veel zelfvertrouwen, misschien wel té veel. Ze noemde mensen gauw ''dom'' als ze een vraag niet wisten, die zij wel wist en ze kon iemand helemaal ondergooien met bijdehandte opmerkingen, omdat diegene iets fout zei. Mensen hebben haar vaak buitengeloten vanwege haar vervelende gedrag. Ze raakte snel verveeld en daarom ging ze voor zichzelf maar dingen doen, dus ze had nooit last gehad dat ze alleen was. Santana kon echt wel aardig zijn, maar het was moeilijk om het bij haar vol te houden wanneer ze weer eens onaardig deed over hoe ''dom'' je wel niet was. Ze maakte er meestal grapjes over maar het kon vaak erg beledigend zijn. Hoe slim ze ook was, ze had niet door dat ze mensen afstootte met haar gedrag. Toen ze ging studeren kwam ze bij mensen terrecht die hetzelfde als haar waren, en toen werd ze al veel gezelliger. Ze bleef altijd een echte nerd, maar ze werd meer iemand die dingen met mensen samen deed en ze kon eindelijk ook echt lol hebben. Ze heeft nooit echt liefde voor iemand gehad, behalve een jongetje van de basisschool toen ze vijf jaar oud was. De meeste studiebollen aka. nerds vielen vrijwel méteen voor haar, maar ze intereseerde zich nooit echt in jongens. Nu ze ouder is, kan ze het ook beter vinden met mensen die wat minder slim zijn. Vroeger schermde ze zich meteen af van dat soort mensen, omdat ze er altijd vooroordelen overhad. Ze is gezellig worden en ze maakt overal wel een grap van. Ze is niet echt van de feesten, omdat ze gauw bang is dat ze iets verkeerds doet en ze drinkt ook nooit. Ze is één keer erg dronken geweest en dat liep af in een grote roddel door het hele studentenhuis. Ze is geen echte voetbalfreak, maar haar vriendinnen wel. Ze weet de stragieën als een van de beste, maar ze kijkt nooit net zoals haar vriendinnen naar de lekkere koppen van de voetballers. Ze vindt het allemaal rijke mannen, die niks beters te doen hebben dan tegen een balletje trappen. Eens zag ze Ricardo voetballen op tv en toen was ze dus wel verkocht, maar dat weet niemand, zelfs haar vriendinnen niet. Ze wil niet toegeven aan het feit dat voetballer wél leuk kunnen zijn, dus houdt ze het voor zichzelf.
    Q-Usernaam: Bro.
    Gastenland: Brazilië.
    Speler: Ricardo Kaka.
    Hobbys: Musea bezoeken. Ja het klinkt saai, maar ze is erg geïntereseerd in dat soort dingen. Ze is namelijk een echte studiebol die zich vroeger al in dat soort dingen intereseerde, en daarom kan ze nu uren door een museum lopen.
    Extras: Santana heeft niet alleen liefde voor Musea maar ook voor haar huisdieren. Pretty, Harry Potter en Pleasure.
    Titel: The Quizlet WK-gang.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 16:36 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    never mind

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 15:48 ]


    I solemny swear i am up to no good

    Gangbang XD


    I live for the applause, you will die for it.

    @XAVI
    Maar ga jij dan dat verhaal schrijven?


    Life is what you make it

    Naam: Amber Santiago
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk: Ik kan niemand vinden die een beetje op het plaatje in mijn hoofd lijkt, dus maar zo:
    Lang, kastanjebruin haar tot halverwege haar middel - grijsblauwe, grote ogen - atletische bouw - lange benen - draagt vaak jeans&hakken.
    Karakter: Amber is een beetje vreemd type met meerdere gezichten. Over het algemeen is ze makkelijk in de omgang, maar op bepaalde momenten heeft ze wel degelijk een gebruiksaanwijzing. Ze is een tikje agressief, dus maak haar niet boos of je hebt problemen. Verder is ze een fanatiek voetbalster met veel enthousiasme en zelfvertrouwen- uitdagingen gaat ze graag aan. Ze heeft veel lef en durft alles wat je haar vraagt, en is nergens bang voor. Voor vrienden is ze een loyale, betrouwbare vriendin met veel humor en prettig gezelschap. In een relatie houd ze van afwisseling- veel samen leuke dingen doen, uitjes, avontuurlijke vakanties. En natuurlijk véél voetbal!
    Q-Usernaam: Lionel
    Gastenland: Argentinië
    Speler: Lionel Messi
    Hobbys: Voetballen. Klaar. (:
    Extras: fanatiek supporter van FC Barcelona.
    Titel: gewoon de Quizlet WK-Gang ? :'D

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 16:17 ]


    Hope goes lost but never dies.

    Naam: voor- én achternaam: Samantha van der Velde.
    Leeftijd: 24
    Uiterlijk: Sam
    Karakter: Sam is een beetje een gamer, netzoals die tienerjochies. Ze houd van elk eletronisch apparaat, of het nu muziek maakt of je er een spel op kan spelen. Het moet elektronisch zijn. Daardoor gedraagd ze zich ook een beetje jongensachtig, ze heeft zelden make-up en durft veel. Ook hangt ze meer bij jongens dan bij meisjes. Ze is wel een schat.
    Q-Usernaam: Sonatina
    Gastenland: Portugal
    Speler: Cristiano Ronaldo
    Hobbys: Sam houd van Lezen, wanneer ze alleen is gaat ze los, dan danst ze, zingt ze en doet ze gek. Maar nooit met andere, zelfs niet met personen wie ze extreem vertrouwd.
    Extras: -
    Titel: En -same as the rest- ga ik ook denken.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 16:05 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Vampie123 schreef:
    @XAVI
    Maar ga jij dan dat verhaal schrijven?

    Hu? Ik begrijp je niet?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Geef me een rol. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Naam: Isa Molenaar.
    Leeftijd: 20.
    Woonplaats: Groningen.
    Uiterlijk: Isa
    Karakter: Isa is een verwent meisje. Ze krijgt alles van haar ouders, als ze een paard wil, krijgt ze een paard. Isa houd van te zeggen wat ze denkt, en is niet zo'n opkrop iemand. Isa is sociaal, en kan ook lief en begripvol zijn.
    Q-Usernaam: Arsenal.
    Gastenland: Nederland.
    Speler: Moet dat persé uit het Gastenland? O_O In iedergeval: Cesc Fàbregas.
    Hobbys: Gitaar spelen, shoppen, dansen, zingen, en paardrijden.
    Extras: Isa is net klaar met haar studie in Groningen, en verhuisd binnenkort naar Amsterdam.
    Titel: The Quizlet Maniaks. -ofzo-


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    @Sanne-
    LOL die kat. Harry Potter ahahah :'D


    Hope goes lost but never dies.

    Al twee rollen bekent! :]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.