• Als Elizabeth net is verhuisd naar het kleine dorpje in Engeland- Klein Zanikem. Als ze de stad voor het eerst gaat bekijken raakt ze de weg kwijt en beland in de Ligusterlaan. Daar ziet ze een familie vol verwachting zitten tot er iemand uit de haard stapt. Alles wordt opgeblazen en ze ziet de rare activiteiten die daar plaatsvinden. Waardoor zij achter haar ware aard komt.

    Na een lange zomervakantie, doorgebracht in een klein kamertje achter het kantoor van Perkamentus, waar ze privé les heeft gehad, en verbazingwekkend snel dag en nacht alle stof van de 3 klassen die ze heeft gemist heeft bijgehaald wil ze het kasteel zelf gaan bekijken, wat een paar maanden is nadat het schooljaar is begonnen. Als ze een beker ziet staan met vuur is ze te nieuwschierig en laat het eerste beste perkament wat ze heeft erin vallen Het begin van het einde...


    Ik heb een aantal dingen nodig, ghi.

    Titel
    Cover
    Rollen:
    - Best Friend Zweinstein
    BARCA & Bro
    - Vriendinnen zweinstein
    Patronize, Unagi, mine en SpeakNow
    - Mensen die haar haten.
    - Aanhangers Voldemort
    Ginaia



    Informatie:
    Rol:
    Volledige naam:
    Afdeling:
    Leeftijd:
    Bloed:
    Karakter: Uitgebreid
    Uiterlijk: Foto en beschrijving
    Beste vak:
    Patronus:
    Angst:
    Extra's:

    [ bericht aangepast op 15 nov 2010 - 16:44 ]


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    Rol: Beste vriendin op Zweinstein
    Volledige naam: Serena Demi Cooper
    Afdeling: Griffoendor
    Leeftijd: 14
    Bloed: Dreuzeltelg
    Karakter: Serena is van iedereen de favoriete persoon die ze kennen. Ze nestelt zich nog sneller in iemands hart dan dat je "Avadakadava" kan roepen en je hebt gewoon geen behoefte om haar er uit te halen. Ze heeft een kinderlijk gedrag waar iedereen van houdt. Ze klimt graag op iemands rug en is altijd in voor een grapje. Ze heeft een creatieve geest en dat is één van de vele redenen waarom ze ook vaak met de Wemeltweeling optrekt. Ze is van iedereen de favoriet en zelfs bij de Zwadderaars zijn er leerlingen die haar diep vanbinnen ook leuk en aantrekkelijk vinden. Ze heeft een zeer aanstekelijke lach en maakt vaak sarcastische opmerkingen waardoor iedereen in de slappe lach beland. Serena lacht dus heel graag en is een zeer gelukkig meisje. Maar ze vindt het ook zeer belangrijk dat andere mensen gelukkig zijn en zich goed in hun vel voelen. Ze doorziet als geen andere een fake glimlach en heeft zo die kracht dat je haar gewoon moét vertellen wat er scheelt ookal vraagt ze er niet eens achter. Serena heeft een hart van goud en is een goed luisterend oor. Ze is er altijd voor iedereen als iemand haar nodig heeft. Serena wil graag dat de personen die het dichtste bij haar hart zitten -haar familie, haar vrienden- gelukkig zijn en kan er niet tegen als iemand hen iets aandoet. Ze kan fel uit de hoek komen als iemand met zijn tengels aan hen komt of hen pijn doen.
    Uiterlijk: Serena Cooper. Serena bezit twee van de zeven schoonheden. Haar gezicht, dat een zeer lichte huidkleur heeft ondanks haar afkomst, staat vol lieve, lichtbruine sproetjes rond haar neus en wangen. Als ze lacht verschijnen er kuiltjes in haar lichtroze wangen. Serena heeft redelijk dunne lippen die een leuke rode kleur hebben en ze heeft twee rijen kaarsrechte, spierwitte tanden als ze lacht. Haar haren zijn lang en bruin en komen tot ongeveer iets onder haar schouders. Er zitten en paar slagen in en ze heeft ze meestal los hangen. Ze heeft dunne wenkbrauwen en haar wimpers zijn van natura al donker en vol. Serena heeft grote, lichtbruine ogen die volzitten met pretlichtjes. Haar vrienden zeggen vaak dat ze de sterren uit het heelal heeft ontvoert en ze in haar ogen verborgen houdt.
    Serena is een accessoire-griet. Ze heeft altijd een ketting aan, of oorbellen, of armbanden of eender wat dan ook. Serena's favoriete accessoire is en blijven beenverwarmers. Ze heeft ze in alle kleuren, maten en stoffen. Serena heeft een hekel aan broeken, of het moet een joggingsbroek zijn of een zeer kort shortje. Ze draagt constant kleedjes en als ze al eens een broek draagt zal het een boyfriend-broek zijn. Serena draagt gewoon het liefst van al kleedjes. Ze voelt zich veel vrouwelijker daardoor en vind het gewoon leuker. Ze draagt ze altijd, ook in de winter. Ze draagt ook redelijk vaak sneakers of pantoffels onder haar kleedjes in plaats van haar gebruikelijke pumps, waardoor ze ook groter lijkt.
    Beste vak: Verweer Tegen de Zwarte Kunsten
    Patronus: Een gevleugeld paard. Omdat Serena de meest vrije persoon op Zweinstein in (:
    Angst: Serena is vooral bang om de mensen waarvan ze houdt te zien sterven. Ze houdt zoveel van hen dat ze het niet zou aankunnen om hen te zien sterven. Haar vader verlaatte haar en haar moeder toen Serena nog maar zeven was en haar moeder klamt nu al een paar jaar met borstkanker.
    Extra's: Serena heeft sinds twee maand voor de vakantie een relatie met Fred Weasley. Ze houdt ervan om haar vakantie bij hem en zijn familie in het Nest door te brengen maar dat kan niet altijd omdat Serena ook graag bij haar zieke moeder wil zijn. Daarom verhuizen zij en Fred de laatste maand van de vakantie naar Serena's ouderlijk huis om samen op Serena's moeder te passen.
    En ik ga denken voor een titel (:

    [ bericht aangepast op 22 nov 2010 - 21:02 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Link doet het niet^^ x]


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    Sphere schreef:
    Link doet het niet^^ x]

    Nu wel normaal (;
    Ik was vergeten er de link bij te zetten (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    BARCA schreef:
    (...)
    Nu wel normaal (;
    Ik was vergeten er de link bij te zetten (:


    ghi, heb ik ook wel eens


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    ben eigenlijk niet egt een hp fan maar ik zal eens lief wezen en je story gaan lezen:Y)

    Rol: Best friend on Hogworts
    Volledige naam: Juliet Delila Angel McCarthy
    Afdeling: Dezelfde afdeling als Elizabeth
    Leeftijd: bijna 15 -10 oktober-
    Bloed: halfbloed
    Karakter: Juliet is best wel verlegen als je haar niet kent maar ook heel erg hysterische als ze bijvoorbeeld in tijd nood zit. Ze is een echte chiebeltut als ze daarvoor in de mood is en ze heeft ook hele droge en flauwe humor die de meeste mensen wel snappen. Ze is heel onschuldig en ziet altijd het goed van mensen in en vertrouwt edereen meteen wat niet altijd goed uitkomt. Ze is haar vrienden altijd trouw en dat zie je zelfs in de kleinste dingen. Ze is echt girly en kleedt zich ook wel een beetje zo -tenminste als ze haar schooluniform niet aan heeft-. Verder houdt ze van gezelschap ook al wordt ze daar -als het gezelschap té groot wordt- verlegen van. Alles beter dan alleen en vriendloos achter blijven.
    Uiterlijk:Juliet heeft donkerbruin haar met natuurlijk lichte plukjes. Een gave bruine huid en fel groene ogen. Haar wimpers zijn wat kort maar van nature donker. Ze heeft lange vingers met lange nagels maar is zelf niet echt lang (ongeveer 1.70). Ze heeft ook volle lippen met een tandpasta glimlach dat wordt benadruk door haar donkere huidskleur.
    Beste vak: Dat ene vak met voorspellen met thee -weet niet hoe het heet-
    Patronus: wat is dat?:$
    Angst: Alleen en verlaten achterblijven.
    Extra's: Juliet heeft een accessorize-obsessie en verzamelt ze ook echt. En ze is ook dol op shoppen.

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 22:20 ]


    I'd rather be absolutely ridiculous than absolutely boring.

    edit: Beste vriendin maar gewone vriendin is ook goed


    I'd rather be absolutely ridiculous than absolutely boring.

    Rol: Volgeling van Voldemort
    Volledige naam: Natascha Robin Naske
    Afdeling: Zwadderich
    Leeftijd: 19
    Bloed: Zuiver
    Karakter: Natascha net afgestudeerd, maar heeft altijd al een zwak voor Voldemort gehad. Ze is het in alles met hem eens en de heeft dan ook een ongelofelijke hekel aan Dreuzels, Modderbloedjes, Snullen en Halfbloeden.
    Ze is eigenlijk een erg gemeen persoon met een donker verleden. Zij heeft als 15 jarig meisje haar ouders vermoord. Sindsdien wil ze niets liever dan Dooddoener worden en Voldemort dienen.
    Ze is meestal erg kortaf en praat liever niet. Haar lievelingsdier is een slang en ze is dan ook een Sisseltong. Ze is trots op haar Zuiverbloed, maar spreekt nooit over haar ouders.
    Haar grootste wens is de trouwste Dooddoener te worden.
    Uiterlijk: Ze heeft lang zwart haar tot aan de helft van haar rug. Haar ogen zijn zwart, maar haar pupillen zijn wit. Haar huid is bleek en ze is erg mager. Ze draag het liefst een mantel met een kap over haar hoofd. Ze is 1.68 lang.
    Beste vak: Verweer tegen de Zwarte Kunsten
    Patronus: Slang
    Angst: Dood gaan
    Extra's: Ze krijgt een bijzondere band met Nagini


    We know we will lose, but The Dark Side will never give up

    Rol: best friend
    Volledige naam: Sarita schneider
    Afdeling: Griffoendor
    Leeftijd: net zo oud al liz
    Bloed: vol
    Karakter: Uitgebreid Sarita is bijdehand en spontaan. Ze maakt met iedereen een praatje en je ligt altijd dubbel om haar domme opmerkingen. sarita is heel eigenwijs en doet wat zij zelf wilt. Haar maakt het niet uit wat iemand anders van haar denkt. Ze zegt altijd wat ze denkt waardoor ze altijd ruzie heeft met sneep. Sarita is nergens bang voor en is dol op avontuur. Ze is heel nieuweschierig en komt daardoor altijd in de problemen. Sarita kan het ook met bijna iedereen goed vinden en is best sportief maar kan ook heel meisjes achtig zijn. Sarita lijkt op het eerste gezicht arogant maar als je haar beter leert kennen dan kom je er achter dat ze een klein hartje heeft. Sarita doet misschien soms dom maar is eigenlijk ook best wel slim. Iedereen onderschat haar ook altijd omdat ze zo klein lijkt.
    Uiterlijk: Foto en beschrijving Sarita heeft lang blond haar dat meestal los zit. Ze heeft paars achtige ogen en meestal masacara op. Ze heeft meestal sportieve kleding aan maar niet altijd. Ze is best wel klein. Sarita heeft altijd nagellak op en heeft altijd wat paars aan. Foto ben ik nog aan het zoeken
    Beste vak: zwerkbalkunde en dreuzelkunde
    Patronus: een fee
    Angst: sarita heeft meer een angst en dat is dat haar vriendinnen in gevaar komen
    Extra's: sarita heeft een zusje als snul en ze is transformargier wat alleen haar beste vriendinnen weten.


    "Ignite, my love. Ignite."

    Rol: Mag je zelf weten.
    Volledige naam: Santana Carter Dai
    Afdeling: Gryffindor. Ze is gesorteerd op haar dapperheid, intelligentie en moed. Haar haat voor de mensen van Slytherinn ligt erg hoog en ze kan het meestal goed vinden met de mensen van Ravenclaw en Hufflepuf.
    Leeftijd: Veertien
    Bloed: Ze is een puurbloed. Haar ouders hebben allebie op Zweinstein gezeten, en zelfs in hetzelfde leerjaar als James Potter, Sirius Black en de hele groep er om heen. Ze hebben elkaar ontmoet in het laatste leerjaar, haar moeder was erg populair bij vele jongens en haar vader was juist het knuffeligere onhandige jongetje. Ze vielen beide voor elkaar en daarna zijn ze getrouwd. Ze hebben tegenwoordig een boekenwinkeltje op de wegisweg, die redelijk goed draait, ookal moeten ze het tegen Klieder en Vlek opnemen.
    Karakter: Als je Santana tegen zou komen, zou je denken dat het een nietsnuttigge aanstelster is. Ze is ook soms weleens een nietsnut, ze hangt vaak wat rond en met haar nonchalant blik kan ze overkomen alsof de wereld haar niks uit kan maken. Maar eigenlijk is ze zeer intelligent. Haar kennis ligt vaak verder dan die van vele leerlingen. Ze leert erg snel en ze is ook erg leergierig, omdat ze altijd deel van iets uit wil maken. Ze wil graag nieuwe vrienden maken, en ze accepteert mensen erg snel. Ze is een van de vrolijkste meisjes die je je voor kan stellen, ze is heerlijk om naar te luisteren omdat haar stem erg fijn en rustig vertelt. Haar lach daarintegen is erg aanstekelijk en ze ziet ook graag mensen lachen. Ze is vaak erg vrolijk en ze heeft er niks op tegen om te huppelen door de gangen, alleen houden Lara en Ginny haar altijd tegen. Ze kan het ook goed vinden met jongens, omdat ze een erg nonchalante en grappige instelling heeft. Helaas is ze niet iemand die een geheim kan houden, want ze praat graag. Meestal floept ze iets eruit zonder het zelf door te hebben, en dat vaak tegen de verkeerde mensen. Zo weet de hele school het binnen één uur, en krijgt zij er de schuld van. Mensen zijn nooit echt bang geweest van Santana, omdat ze weten dat ze nooit iets doet. Ze is namelijk te goed voor de wereld. Ze laat mensen vaak voor, ze helpt iedereen en ze offert zich vaak op. Mensen roddelen daarom vaak over haar en verzinnen dingen die nooit waar zouden kunnen zijn. Er is niemand die haar volledig kent, omdat ze zich bij ieder weer anders voor doet. Het is nooit dat ze zich helemaal anders voor doet, omdat ze onzeker is, maar omdat ze gewoon vaak in een andere stemming is. Ze heeft namelijk snelle stemmingswisselingen, en dat loopt niet altijd op iets goeds uit. Ze kan het ene moment vrolijk en lief zijn terwijl ze het andere moment de betweter en de slimmerik uithangt. Ze is sowieso ook een slijmbal bij de leraren, door haar praktijk opdracht sneller in te leveren dan iedereen en vooraan te zitten bij elke les. Ze is iemand die buiten de lessen mensen wel plaagt, propjes naar leerlingen gooit en dan vooral gemikt op eerste jaars. Maar tijdens de les lijkt er wat bij haar te veranderen, waardoor ze ineens een heiligboontje is. Iets wat de meeste mensen niet erg leuk vinden, aangezien ze dan erg boos kan worden als ze zich aan je irriteert.
    Uiterlijk: Santana. Ze heeft oranje haren, niet erg lang maar meestal zitten ze wel erg mooi. Ze vallen erg op door de kleur, maar ook door de pony die er in is geknipt. Ze doet haar gewaad altijd wat anders aan als de rest. Ze maakt het niet gek ofzo, maar net was losser en wijder dan de rest. Ze heeft altijd een klein zilver ringetje aan. Die heeft ze van haar oma gehad, die Perkamentus zelfs nog kende.
    Beste vak: Ze is heel erg goed in Dreuzelkunde. Dat komt door haar interesse in Dreuzels, en haar bezoekjes aan de dreuzelwereld. Ze kan zich goed in dat soort mensen plaatsen, en soms denkt ze als een dreuzel.
    Patronus:
    Angst: Een vos.
    Extra's: Sinds een maandje of twee is Santana erg bezig met Ron Weasley. Iedereen kon zien hoeveel de twee zich in elkaar interesseerde. Ze zitten vaak samen, en soms kan je er ook gek van worden. Ze zijn erg close en Hermoine raakt ervan door het dolle heen. Soms lopen ze zelfs hand in hand en ze blijven maar volhouden dat ze geen relatie hebben.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Circle of Secrets [Hogwarts]
    Proloog

    [ bericht aangepast op 14 nov 2010 - 11:59 ]


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    Informatie:
    Rol: Best friend
    Volledige naam: Ceraya Hale
    Afdeling: Griffoendor!!!
    Leeftijd: Hetzelfde als Elizabeth, op 3 november.
    Bloed: Kwart human, half tovenaar en nog een kwart trol (heeft er geen uiterlijk eigenschappen van maar kan wel met trollen communiceren)
    Karakter: Ze is erg op de achtergrond, maar nu ze ouder is heeft ze meer zelfvertrouwen en durft meer voor zichzelf op te komen.
    Doordat ze een gedeelte trol is kan ze erg snel boos worden en iemand willen rammen maar Perkamentus heeft Sneep overhaald om een 'kalmerings drankje' te brouwen die ze iedere dag moet innemen zodat ze niet uit haar vel springt.
    Ze is ook erg slim alleen heeft ze vaak haar domme momenten, ze weet net zoals Jack Sparrow haar acties juist goed te laten lijken en haalt zich onder veel situaties uit dankzij haar overhalende karakter.

    Uiterlijk: klik Ze heeft heel lichtblond haar, haast wit, ijsblauwe ogen en een volslank figuur.
    Ze vond de rokjes nooit wat en na lang gezeur mocht ze eindelijk ook een broek dragen net als de jongens.
    In haar linkeroor heeft ze een klein bruin ringetje zitten waar de letter T op staat, niemand weet dat die voor TRol staat gezien ze nog niemand heeft vertelt dat ze kwart trol is. Maar dat gaat snel verandering in komen..
    Beste vak: Verzorging van fabeldieren
    Patronus: Grote vlinder
    Angst: SPINNEN!! en om geen controle meer te hebben over haar woede.
    Extra's: Kan dieren hypnotiseren zodat ze doen wat zij wilt.
    En heeft al vanaf het eerste jaar een big crush op Marcel Lubbermans

    Ik zie dat je al een link hebt neergezet!
    Ik ga hem gelijk lezen! ik weet zeker dat hij net zo cool word als je andere verhalen!
    Xxxxx

    [ bericht aangepast op 14 nov 2010 - 16:38 ]


    'Ofcourse its all happening inside your head Harry, but does that mean.. that its not real?'

    Rol: vriendinnen zweinstein
    volledige naam: Amber Vannesa Camden.
    Afdeling: Griffoendor
    Ingedeeld door, moed en vertrouwen.
    Leeftijd: Same as Elizabeth =D (12 september)
    Bloed: Ouders zijn dreuzels, dus een Halfje of modderbloedje (word wel boos als je haar zo noemd)
    Karakter: Amber is een dapper meisje, maar ook erg onzeker. DAt komt door haar jeugd. Ze komt snel op voor haar vrienden zonder na te denken over de gevolgen daarvan, ze hecht zich snel aan haar vrienden en gaat zorgvuldig met ze om. Ze is niet de slimste maar is wel een beetje slim, weet de goede spreuken in de situatie te gebruiken.'
    Uiterlijk: klikkos, volle wimpers, bruine ogenm en een slank postuur. Gaatjes in haar oren [a]
    Beste vak: Dreuzelkunde, omdat haar ouders dreuzel zijn.
    Patronus: Een Uil
    Angst: Dat haar vrienden iets overkomt, Clowns
    Extra's: Amber heeft haar jeugd doorgemaakt in de Dreuzelwereld, maar omdat haar krachten zich begonnen te ontdekken. Ze werd daardoor voor gek verklaard en buiten de groep gesloten.
    Clowns: Toen ze op haar 4de een kinderfeestje gaf is ze onder een clown terrecht gekomen die van een eenwieler viel. Sindsdien is ze er doodsbang voor.


    Trust me. I'm the doctor

    Rol: Best Friend
    Volledige naam: Yessica L. Finestar (afgekort Yess
    Afdeling: Huffelpuf
    Leeftijd: 14
    Bloed: zuiver
    Karakter: Yessica is een op het oog verlegen meisje, maar leer je haar beter kennen is het een spontane meid. Ze is erg dapper, alleen wel bang voor spinnen en in het donker. Maar dat is dan ook het enige. Yess heeft het er moeilijk mee dat haar vriendje een dreuzel is. Ze mist hem heel erg, en kan daardoor wel eens heel bot overkomen. Ze twijfelt heel erg, of ze hem moet vertellen dat ze niet op een gewoon internaat zit. Yess is niet sportief, en heeft niet zo veel vrienden.
    Uiterlijk: Foto en beschrijving
    Beste vak:http://kapsels-kristys.nl/uploads/images/01langhaar/lang_haar_dames_kapsels-4Thumbnail.jpgzoals op de foto, ook is ze een beetje mollig
    Patronus: Zeehond
    Angst: Spinnen en het donker
    Extra's: Mist haar vriendje heel erg, en hoopt dat hij ook kan toveren, in de avonduren is ze bezig een spreuk te ontdekken die toverkrachten kan geven aan dreuzels!

    Xx Carlijn - yes it's me-
    Extra's:

    [ bericht aangepast op 14 nov 2010 - 17:10 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Het is nieuwsgierig i.p.v. nieuwschierig (a)

    [ bericht aangepast op 14 nov 2010 - 17:12 ]


    Has no one told you she's not breathing?