• Echte liefde? Dat is iets wat niet ontbreekt bij Meredith Johnson en Francesc Fabregas. Samen zijn ze erg gelukkig met elkaar. Maar wanneer Francesc betrokken is bij een auto-ongeluk komt aan zijn leven een einde. Meredith is ten einde raad, ze weet niet meer wat ze moet met haar leven zonder hem. Totdat ze een brief ontvangt een brief die ze nooit verwacht had...

    ROLLEN GEZOCHT!
    Beste vriendin van MeredithTunstall
    Zus van MeredithSevani
    Vriendin van Robin van Persie. + beste vriendin.Emirates
    Vriendin David Villa.BARCA
    Vriendin Cristiano RonaldoEmirates
    Vriendin Xabi Alonso. Skymaw
    Vriendin Gerard Pique. + beste vriendin. BARCA
    Vader van Meredith.
    Moeder van Meredith.


    Naam;
    Leeftijd;
    Uiterlijk beschrijving + foto;
    Innerlijk;
    Werk/Studie;
    Extra;


    Voor de mensen die hem willen lezen Letters to Meredith

    [ bericht aangepast op 26 okt 2010 - 20:00 ]


    Everything is worse without music.

    Beste vriendin Meredith, Vriendin Robin van Persie.

    Naam; Celine Bonderaz
    Leeftijd; 20.
    Uiterlijk beschrijving + foto; Celine heeft donkerblond haar, met krullen, en bruine ogen. Ze heeft een lichte tint, en heeft een slank tot mager postuur. Ze heeft volle wimpers, en dunne wenkbrauwen.
    Innerlijk; Celine is soms verlegen, soms een prater. Licht er aan met wie ze praat. Bij Robin kan ze enorm door ratelen, en bij Meredith is ze soms verlegen. En ook andersom. Ze is sociaal, zegt wat ze denkt, en positief ingesteld.
    Werk/Studie; Celine heeft een Paarden ranch, die ze over heeft genomen van haar opa. Ze studeert dierenverzorging, en wilt verder gaan in de paarden wereld.
    Extra; Celine heeft een tattoo op haar pols met de initialen van Robin, en aan het einde een hartje.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus


    Beste vriendin
    Naam; Melanie Stuart
    Leeftijd; *net zo oud als de hoofdpersoon*
    Uiterlijk beschrijving + foto; Bruinzwart haar, bruine ogen..
    Innerlijk; Nogal naïef, maar is ook wel wantrouwend. Maar haar beste vriendin vertrouwd ze zo.
    Werk/Studie; werk als journaliste
    Extra; Euhm, Melanie heeft claustrofobie.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2010 - 16:54 ]


    Whosoever chooses to follow guidance, follows it for his own good; whosoever goes astray, goes astray to his own loss.

    Beste vriendin Meredith + toekomstige vriendin Gerard Piqué?
    Naam; Mallory Ronnie Diarté-Casanova
    Leeftijd; één jaar jonger dan Meredith
    Uiterlijk beschrijving + foto; Mallory!, ondanks het feit dat Mallory van Spaanse én Colombiaanse afkomst is heeft ze een heel lichte huid. Ze heeft nog een redelijk jong gezicht, dit vooral door haar bolle wangentjes, haar zalmroze lippen en de kleine, lichtbruine sproetjes die overal op haar gezicht versprijt staan. Als ze lacht, en haar spierwitte tanden laat zien, krijgt ze kuiltjes in haar wangen. Mallory heeft grote hazelnootbruine ogen met wat groene tinten erdoor gemengd. Ze heeft van natura zeer donkere en krullende wimpers en ze draagt nooit, écht nooit, make-up. Haar lange haren, die tot over haar schouders komen, zijn donkerbruin tot bijna zwart met een paar eenzame pijpenkrullen.
    Mallory draagt alleen maar kleren die ze zelf heeft gemaakt of kleren die ze cadeau heeft gekregen van vrienden of familie. Doordat Mallory al zo lange benen heeft draagt ze zelden hoge hakken, alleen als ze kleedjes draagt of met Gerard afspreekt zodat ze niet altijd op zijn voeten moet gaan staan om hem te kussen. Want hoewel Mallory lange benen heeft torend Gerard toch nog flink boven haar uit. Het liefst van al draagt Mallory gewone sneakers, haar favoriete schoenen zijn en blijven cowboybotten, in alle soorten, kleuren en maten..
    Innerlijk; Mallory is een vrolijk meisje met een mooie glimlach. Ze lacht vaak en ze houdt er van om mensen aan het lachen te maken en andere gelukkig te zien. Ze heeft een goed gevoel voor humor en ze maakt graag sarcastische opmerkingen waardoor iedereen altijd plat ligt van het lachen. Mallory kan redelijk fel uit de hoek komen als iemand een opmerking over haar familie of vrienden maakt. Ze heeft een grote mond en zegt altijd de waarheid. Ze geeft mensen bijna nooit een tweede kans, alleen als ze zichzelf ermee pijn doet als ze die persoon geen tweede kans geeft. Mallory is een echte losbol. Ze houdt van feestjes maar ze drinkt nooit alcohol. Ze wordt vaak raar aangestaard als ze gewoon een Fanta besteld in plaats van bier. Ze amuseert zich liever nuchter dan zat en de volgende dag met een reuze kater rond te lopen. Ze houdt van sporten, maar ze is er niet goed in. Ze bekijkt het leven altijd door een roze bril en ze is bijna altijd positief.
    Werk/Studie; Mallory is een redelijk bekende mode-ontwerpster op Internet. Ze heeft een eigen website www.madebychicks.com waar ze haar eigen gemaakte kledij op te koop zet en ze verdient er redelijk veel mee. Mallory werkt in het dierenasiel waar ze de honden voor haar rekening neemt. Ze neemt ze uit wandelen en speelt met hen in de tuin of ik het centraal park. Met haar opbrengst van haar kledij sponsert ze het dierenasiel en stort ze vaak geld voor het fonds voor blindgeleiden honden.
    Extra; Zelf heeft Mallory twee puppy's, een klein lichtbruine wolfje, Alou en een kleine witte huskey Tucker.

    [ bericht aangepast op 12 nov 2010 - 17:55 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Zus van Meredith
    Naam; Mercedes Johnson
    Leeftijd; Zestien
    Uiterlijk; Mercedes. Ze heeft lichtblonde haren met mooie krullen erin, ze zijn lang en veel mensen zijn erg jaloers op haar lange blonde krullen. Haar ogen zijn blauw en zijn mooi gecombineerd met haar blonde haren. Ze heeft mooie rechte tanden, na drie jaar een beugel te hebben gehad. Meestal draagt Mercedes mooie kleding, dat komt omdat hun ouders genoeg geld hebben en ze heeft ook veel kleding.
    Innerlijk; Mercedes is een leuke en intelligente meid. Ze is erg slim en dat mag iedereen ook altijd weten, ze gebruikt haar verstand voor bijdehandte opmerkingen en om wijze besluiten te nemen. Ze gedraagt zich soms alsof ze als volwassen is, terwijl ze dat duidelijk nog niet is. Soms is ze super druk, gedraagt ze zich als een puber en is ze erg moeilijk om ook maar een fatsoenlijk gesprek mee te maken. Mercedes vindt zichzelf duidelijk erg leuk, ze is arrogant en ze loopt vaak mensen te commanderen, omdat ze zichzelf namelijk beter vind. Toch vinden mensen Mercedes vaak erg leuk, aardig en ze is erg populair. Dat komt waarschijnlijk omdat ze erg grappig is, ze maakt contstant grapjes en haar lach is erg aanstekelijk. Ook is Mercedes erg druk en brutaal, ze is niet bang om haar mening te zeggen en ze is grof gebekt. Mercedes is erg geliefd bij de jongens, door haar grote mond en haar grote borsten, waar ze vaak erg overschepperig over doet. Ze is een echt baasje en vaak erg vervelend tegen haar ouders, en soms ook tegen Meredith. Want ze is niet bang voor iemand, omdat ze weet dat ze iemand toch wel aankan. Ondanks haar nonchalante instelling bekijkt Mercedes het leven erg positief, ze neemt wat ze kan nemen en dan moet je vooral denken aan jongens. De ene naar de andere, maar dat maakt haar op school nog geen slet. Ze is eerder het voorbeeld als degene die alles verkeerd doet.
    Werk/Studie; Mercedes zit nog op school, op de middelbare. Ze doet VWO en daarna is ze van plan om naar de universiteit te gaan, om te gaan studeren voor Dokter of kinderarts. Mensen vinden dit vaak niets voor Mercedes, maar het is altijd al haar droom geweest om mensen te helpen, als er iets aan hen mankeert.
    Extra; Sinds kort is Mercedes met een jongen bezig, een tegelijk deze keer. Ze heeft hem ontmoet op school en hij geeft haar soms dansles. Moose is de gelukkige. Ze kenden elkaar nog niet maar Mercedes was meteen van zijn schattige gedrag gecharmeerd, en nou zijn ze met elkaar bezig en iedereen kan zien dat dat wel wat gaat worden.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2010 - 17:31 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Give me the focking rol dude! :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Vriendin Xabi Alonso
    Naam; Lily mary Johnson
    Leeftijd; 20
    Uiterlijk beschrijving + foto; http://15.media.tumblr.com/tumblr_ks48esikRN1qz8a9zo1_500.jpg
    Lily heeft blond halflang haar met een slag erin. Een paar sproetjes op haar neus. En is 1.70 m lang. Ze heeft bruine ogen en ze draagt over het algemeen alleen mascara. Ze draagt meestal een skinnie jeans met een leuk t-shirt en een vestje erop met daaronder een paar sneakers. En een paar leuke armbanden.
    Innerlijk; Ze is een lief meisje, maar laat niet over zich heen lopen. Ze weet goed wat ze wilt en daar zijn haar ouders niet altijd blij mee, want dat levert vaak problemen op. Ze is ook heel erg koppig. Ze is een vrolijk meisje, vaak is ze druk. Maar ze houdt ook heel erg van lezen en dat is een van de enige momenten dat ze ook stil is. Ze haalt ook veel kattekwaad uit. Ze houd van zingen en zingt vaak de hele dag door.
    Werk/Studie; Ze speelt in het dames elftal van real madrid.
    Extra; Ze is captain en staat linksback.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2010 - 18:55 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Dude, thanks voor de rol, zou je willen melden als je verhaal online staat. Mag ik btw nog een rol invullen? Ik verveeeel me!


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    BARCA schreef:
    Dude, thanks voor de rol, zou je willen melden als je verhaal online staat. Mag ik btw nog een rol invullen? Ik verveeeel me!

    Je mag nog een rol invullen want ik ben nog wel eentje nodig! dus ga lekker los haha!


    Everything is worse without music.

    Ik wil ook nog een! ;D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Vrouw David Villa
    Naam; Elizabeth Noa Domínguez Villa
    Leeftijd; 26
    Uiterlijk beschrijving + foto; Liz! Liz' haren zijn heilig voor haar. Ze houdt van het feit dat haar haren niet platinablond zijn maar een meer donkere kleur hebben en ze niet fake overkomen. Ze heeft grote donkerblauwe ogen en ze gebruikt graag donkere make-up rond haar ogen om haar ogen in de kijker te zetten. Ze heeft niet de typische roze lippen maar meer naar de bruinachtige tint op. Ze heeft lange benen en een normale cup van borstmaat. Liz loopt àltijd in kleedjes rond. Winter, zomer, sneeuw of een tornado, altijd kleedjes. De ene keer draagt ze high heels onder haar kleedjes, de andere keer vrolijke pantoffels of korte allstars. Het enigste waar Liz een hekel aan heeft zijn ballerina's!
    Innerlijk; Liz is een zeer moederlijk persoon. Ze heeft altijd het beste met mensen voor en ze staat altijd voor hen klaar. Ze heeft het trekje dat, wat uur het ook maar mag zijn, ze altijd zou opstaan of ophouden met wat ze bezig was om naar je verhaal te luisteren. Ze heeft het liefst dat iedereen gelukkig is en probeert iedereen ook altijd gelukkig te maken. Zo houdt ze ook haar klassen onder controle. Ze zorgt voor fijne lessen waar iedereen zich goed in voelt, en neemt soms heel lange pauzes.
    Liz heeft ook een keerpunt, ze kan er niet tegen als mensen van haar profiteren. Zo kan ze soms fel uit de hoek komen als haar klas zich misdraagt of van haar profiteren en dan veranderd ze in de onhumoristische, boze stiefmoeder. Ze respecteert mensen en ze wil dat die mensen haar dan ook respecteren.
    Werk/Studie; Liz heeft jarenlang gevoetbalt waardoor ze David ook leerde kennen. Ze was capitain en keeper in hun team maar op haar tweeëntwintigste stopte ze met voetballen toen ze perongeluk zwanger werd van David waardoor ze hun eerst dochtertje kregen; June, een mooi dochtertje, geboren op de eerste dag van juni die ondertussen al vier jaar oud is. Omdat Liz een jaar afstand deed van het voetballen om voor haar dochtertje te zorgen raakte ze de liefde voor de sport een beetje kwijt en ging studeren voor het beroep wat altijd haar tweede keuze was geweest, leerkracht Geschiedenis. Ondertussen geeft Liz al twee jaar les aan de leerlingen van het vierde middelbaar en ze is één van de meest geliefde leerkrachten van de school.
    Extra; Sinds zes maanden loopt Liz weer terug rond met een dikke buik. Ze blijft David er maar van overtuigen dat het er maar ééntje is ondanks de omtrek van haar gegroeide buik maar ze houdt nog steeds geheim dat het eigelijk twee baby's zijn die in haar buik groeien. Twee gloednieuwe gezonde jongetjes voor het gezinnetje Villa. Het geslacht wat David zo graag wou hebben en nu krijgt hij er twee van!

    [ bericht aangepast op 26 okt 2010 - 19:42 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Vriendin Cristiano Ronaldo
    Naam; Florence Luna Lomera
    Leeftijd; 20.
    Uiterlijk beschrijving + foto; Florence heeft blond haar, en draagt krullen onderin. Ze is slank, en ongeveer 1.70. Ze draagt meestal rode bloemen in haar haar, soms een roos, of een andere bloem. Ze heeft heldere blauw/groene ogen.
    Innerlijk; Een papa's kindje. Wilt wat ze wil, zegt wat ze denkt.
    Werk/Studie; Achtergrond zangeres, en wilt later zangeres worden.
    Extra; Florence is zwanger van haar eerste kind, terwijl Cristiano het nog niet weet. Ze is bang dat hij het kind niet wilt, en stelt het zo lang mogelijk uit, tot dat hij er zelf achterkomt.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2010 - 19:34 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus