• Mallory moet na problemen op een publieke school, naar een strenge meisjesschool in York. Daar is ze streng tegen, tot ze allerlei vrienden maakt op EBDP Roam School. Ze hoort van de meisjes allerlei verhalen dat er elk jaar, op 12 december, twee meisjes verdwijnen. Ze zeggen dat de geest van Amethist, een voormalige vroege studente, nog in de school ronddwaalt. Dat is niet zo raar, aangezien de school al 150 jaar oud is. Mallory moet koste wat het kost, meer over de school weten. En zeker wanneer twee van haar vriendinnen mee verdwijnen.



    x14 studentes


    Hoe?

    Naam;
    Leeftijd( vanaf 14 tot 17);
    Karakter;
    Hobby's;
    Maagd of niet;
    Vriendje;
    Uiterlijk/foto;
    Verleden;
    Soort stand (rijk/normaal);
    Mag het verdwijnen (ja/nee);
    Vorige scholen;
    Geboorteplaats;


    Whosoever chooses to follow guidance, follows it for his own good; whosoever goes astray, goes astray to his own loss.

    Damn! Ik gebruik altijd Mallory xp


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Naam; Hannah road
    Leeftijd( vanaf 14 tot 17); 15
    Karakter; Altijd vrolijk en aardig, ook vaak hyper. Ook erg eigenwijs, ze kan er al helemaal niet tegen als ze geen gelijk krijgt.
    Hobby's; paardrijden :D
    Maagd of niet; maagd
    Vriendje; nope (N)
    Uiterlijk/foto; http://www.nerdyshirts.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/1/5/15yogirl_female_product.jpg
    Verleden; Zit al een tijdje op die school, is erg geschrokken toen haar beste vriendin verdwenen was op 12 december en ze mist haar vriendin nog steeds heel erg.
    Soort stand (rijk/normaal); rijk, maar niet te overdreven
    Mag het verdwijnen (ja/nee); liever niet
    Vorige scholen; onbekend
    Geboorteplaats; Forks

    [ bericht aangepast op 17 okt 2010 - 21:00 ]


    When you believe your dreams come true

    Primavera schreef:
    Damn! Ik gebruik altijd Mallory xp


    Oops.


    Whosoever chooses to follow guidance, follows it for his own good; whosoever goes astray, goes astray to his own loss.

    Vanavond ben ik weer online. Wil je er een reseveren?

    iGoogle schreef:
    Vanavond ben ik weer online. Wil je er een reseveren?


    Sowieso, er zijn 13 rollen over, lieffie. (krul)


    Ik ben nooit dood tenzij je het wilt

    Blackhorse schreef:
    (...)

    Sowieso, er zijn 13 rollen over, lieffie. (krul)

    Ja maar het kan snel gaan.....xD

    iGoogle schreef:
    (...)
    Ja maar het kan snel gaan.....xD


    Zoals nu. Ik reserveer ook. (krul)


    Ik ben nooit dood tenzij je het wilt

    Blackhorse schreef:
    (...)

    Zoals nu. Ik reserveer ook. (krul)

    Haha

    Naam; Lavella swan

    Leeftijd:16
    Karakter;verlegen, kan gemeen uit een hoekje komen. maar wel aardig
    Hobby's; tekenen ,schilderen en lezen
    Maagd of niet; maagd
    Vriendje; geen (had)
    Uiterlijk/foto;http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.spangas.nl/data/spaw/images/Abbey%2520en%2520Beau.jpg&imgrefurl=http://www.spangas.nl/nieuws/nieuwsBericht.php%3Fnieuwsbericht%3D168&usg=__0jh1D9Y2uYsnG_L4bA14fjs15BA=&h=768&w=1024&sz=143&hl=nl&start=0&sig2=acc1Y_zx1IYcISGp_fZ4ew&zoom=1&tbnid=-Np9YoMyrHKr-M:&tbnh=114&tbnw=126&ei=7G-8TLbWH86fOoCt-c0M&prev=/images%3Fq%3Dbeau%26hl%3Dnl%26biw%3D1024%26bih%3D679%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10,100&itbs=1&iact=hc&vpx=98&vpy=105&dur=154&hovh=194&hovw=259&tx=163&ty=139&oei=9G-8TJ6mPNHqObaOydMM&esq=1&page=1&ndsp=10&ved=1t:429,r:5,s:0&biw=792&bih=419[klik1]
    Verleden;haar ouders zijn vermoord
    Soort stand normaal
    Mag het verdwijnen nee
    Vorige scholen;onbekent
    Geboorteplaats; engeland


    “You want weapons? We’re in a library! Books! The best weapons in the world!” ~The Doctor

    heb ik de rol?? (A)


    When you believe your dreams come true

    Naam; Samantha Avalyn Maria Hartright
    Leeftijd: 16
    Karakter; Samantha is een echte dromer en is het liefst in haar eigen wereldje gedompeld. Toch is ze scherp, onstuimig en veranderlijk als de wind. Zij is een sociale kameleon, ze kan zich aan iedereen en aan elk gesprek aanpassen. Ze is makkelijk in de omgang, tenminste, als jij het gesprek maar begint, want ze is erg verlegen. Ze stapt zelf niet zo 1 2 3 naar iemand toe, maar staat altijd open voor een gesprek. Dat is wat anderen aantrekt, dat ze een open uitstraling heeft en er bereikbaar uit ziet. Ze is een lief meisje dat zich altijd zal inzetten voor anderen, zelfs als ze die persoon helemaal niet kent. Samantha is erg slim en spendeert dan ook erg veel tijd met haar neus in een boek. Lezen is een groot onderdeel van haar lezen. Een boek kan nooit groot genoeg voor haar zijn. Ze nestelt zich op een plaats waar ze zich comfortabel voelt en dompelt zich onder in een compleet andere wereld. Samantha is het type dat zichzelf niet verandert omdat anderen het willen, behalve als ze zelf in ziet dat haar gedrag niet door de beugel kan. Wat eigenlijk nooit voorkomt, aangezien ze er voor kiest mensen zich op hun gemak te laten voelen en niet het type is dat snel ruzie maakt.

    Hobby's; Zoals eerder genoemd lezen. Ze heeft een verschrikkelijke passie voor lezen. Zolang ze boeken tot haar beschikking heeft is alles goed. Ook is ze verschrikkelijk goed in tekenen, waar ze dan de tijd die ze niet leest aan besteed. Ze vindt daar rust in. Ze is vooral goed in portretten en als ze verliefd is, kun je vele tekeningen van diegene in haar schetsboek terug vinden. Ze is er goed in, het is een passie van haar,net als lezen. Misschien is het nog wel belangrijker voor haar dan lezen. Muziek behoort ook tot haar hobbies. Ze houdt van bijna alle soorten muziek. Rock is haar handelsmerk, hetgeen dat het meeste op haar ipod terug te vinden is en hetgeen wat ze toch wel het meest luistert. Haar muziekkeuze blijft ook niet bij één continent. Intercontinentaal is terug te vinden op haar ipod. Japans, koreaans, chinees, amerikaans, fins, frans, latin, het is allemaal terug te vinden. Ook houdt ze er van om talen te leren, als je dat een hobby kunt noemen. Ze heeft een talenknobbel en probeert zoveel mogelijk talen te beheersen.

    Maagd of niet; Maagd.
    Vriendje; Nee, maar ze heeft wel een crush op haar beste vriend Dimitri Evans, die ze alleen maar in vakanties kan zien, maar waar ze wel veel brieven van ontvangt. -Zij noemt hem meestal Dimka-
    Uiterlijk/foto;Samantha heeft donkerblonde likken en grote, hazelkleurige ogen, met lange en donkere wimpers. Ze heeft volle, lichtroze lippen. Ze is rond de 1.76 meter lang.
    Verleden; Mensen denken vaak, dat ze een geweldige jeugd heeft gehad, alleen maar omdat haar ouders rijk zijn. Dit is echter niet zo. Haar vader was een alcoholist en gooide in zijn dronken buien dan ook vaak zat spullen naar haar toe en sloeg haar. Dit veranderde echter toen Sam 13 was en haar zusje Amélie geboren werd. Haar vader stopte met drinken en hun gezin werd langzaam weer naar elkaar toegetrokken.
    Soort stand; Rijk, maar ze gedraagt zich er niet naar.
    Mag het verdwijnen; Liever niet natuurlijk, maar dat zal iedereen wel hebben (nerd)
    Vorige scholen; Ze heeft van haar achtste tot 12e thuisscholing gekregen, toen heeft ze van haar 12e tot 14e op een openbare school gezeten en op haar 14e is ze naar het EBDP gekomen.
    Geboorteplaats; Bibury - Engeland

    Ik wil hem sowieso lezen, dus ik zou graag een notificatie willen Ö


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Naam; Lillian Tanner
    Leeftijd;17
    Karakter; Lillian is het onhandelbare kind dat er bestaat (Volgens haar ouders.) Ze wil altijd overal de beste in zijn en de duurste kleding hebben. Ze draagt het liefst haar kleding maar een keer en volgt altijd de laatste mode. Ze gaat het hele weekend uit en komt laat thuis. Ze haalt slechte cijfers en rookt veel. Haar ouders zijn twee reizende mensen en geven niks om hun dochter. Ze huren het ene na het andere kamermeisje in. Lillian komt uit een rijk gezin en heeft geen zusjes of broertjes.
    Hobby's;Shoppen,uitgaan en daten
    Maagd of niet; ontmaagd
    Vriendje; Heeft het ene na het andere vriendje. Ze houdt het al lang niet meer bij. Haar laatste vriendje was aanvoerder van het Football Team.
    Uiterlijk/foto; Lillian heeft lang stijl bruin haar (op een beetje slag na) en groen-grijze ogen. Ze heeft een blanke huid en is 1.70 lang
    Verleden;Haar ouders reisde vanaf haar 4de al weer fulltime. Ze miste haar ouders ontzettend en begon de kindermeisjes te irriteren. na een paar keer begon ze het leuk te vinden en deed ze dit bij iedereen. toen ze op haar 6de naar school ging was ze meteen de meest gewilde. Ze is enorm populair geworden. Later ontmoete ze een nieuw groepje mensen,ze begon er mee om te gaan. Ze gingen samen vaak uit en voor ze het wist rookte ze ook. Haar ouders stuurde haar echter niet naar de school,dat was haar tante Magret.
    Soort stand (rijk/normaal); Rijk
    Mag het verdwijnen (ja/nee);Ja,zolang ze maar weer wel terugkeert (Het liefste)
    Vorige scholen; Seattle school for girls en Seattle High.
    Geboorteplaats;Seattle

    [ bericht aangepast op 18 okt 2010 - 19:39 ]

    Naam: Alecia ‘Amethyst’ Lucca Xevoir, maar ze wilt liever dat mensen haar Lucca noemen.
    Leeftijd (vanaf 14 tot 17): 17 jaar, ze is jarig op 01 Maart. En dus ‘vissen’. Amethyst is de edelsteen van haar sterrenbeeld, daarom is haar bijnaam ook Amethyst.
    Karakter: Alecia interesseert zich in het Occulte, en leest meestal haar horoscoop. Meestal gelooft ze het wel, maar soms ook weer niet. Het ligt eraan wat erin staat.
    Alecia scheld veel, en ze zegt wat ze denkt – zonder enige moeite. De meesten zeggen dan ook tegen haar dat ze een bitch is, vanwege haar antwoorden. Maar dat kan Alecia niet echt veel schelen, want ze let er toch niet zoveel op. Ze pikt ook niet wat andere mensen over haar of haar vrienden zegt, want dan kun je ook een bitch antwoord terug verwachten.. ze laat zich dus niet zo snel over haar heen lopen.
    Haar vrienden vinden haar crazy, maar dan op een goede manier. Want ze is lekker spontaan van karakter, en doet wat ze zelf wilt. Als ze ergens zin in heeft, doet ze dat ook. Maar ze denkt eerst over de dingen na, en als ’t slechte gevolgen heeft doet ze ’t niet.
    Alecia raakt erg snel dingen kwijt – ze vergeet snel dingen, als ze net haar mobiel heeft gepakt en ergens anders heeft neergelegd, weet ze niet meer waar ze het heeft gelaten. And that’s to bad, want ze kan niet zonder haar mobiel. Ze moet altijd haar mobiel bij haar hebben, ze kan niet zonder.
    Als ze bij een persoon is, en die geeft een zwarte aura af; wilt ze er het liefst vandaan. Want dan heeft ze het gevoel dat er wat ergs gaat gebeuren, en meestal heeft Alecia dan ook gelijk.
    Naast dat ze té sarcastisch is, geeft ze erg veel om haar vrienden (alleen kun je dat niet zo goed merken), en geeft ze haar vrienden eerlijk advies. Want als Alecia advies geeft, meent ze het.
    Alecia heeft een slang als 'huisdier', maar zij noemt het meer haar 'maatje'. De slang heet: Ringo. Luna houdt van ijs: Ben & Jerry en van Red Bull. & ze houdt van kersentaart.
    Hobby's: Alecia is erg creatief, ze komt snel met ideeën voor iets. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken, maar dat doet ze het liefst alleen. Dat geeft extra spanning vindt ze. Ze is een echte dare&rule-devil. Ze houdt van zingen, en zingt dan ook supergoed. Ze zit dan ook in de band van haar vriend (Seven Stars), en is zangeres.
    Maagd of niet: Ze is geen maagd, ze is ontmaagd op haar 15e - Door Dyvon.
    Vriendje: Dyvon Dagget, hij speelt gitaar & heeft een eigen band. Waar Alecia de zangeres van is. Dyvon is vaak alleen, en zo voelt hij zich ook de hele tijd. Dat komt ook meerdere deels door zijn vader. Je ziet hem dan ook meestal met muziek op, of ergens in ’t bos tegen een boom alleen zitten. Hij zoekt vaak rustige plekjes op, waar hij over dingen kan nadenken. Als iemand zich schuldig voelt, geeft hij zichzelf altijd de schuld. Dat komt ook meerdere deels door zijn jeugd, hij heeft niet echt een fantastische tijd achter zijn rug gehad.
    Hij is wel enorm slim als het komt tot puzzels en uitdagingen. Dyvon is ook erg koppig en heeft een sterke wil. Hij vind dat hij dingen moet afmaken, hij heeft een echte doorzettingsvermogen.
    Dyvon heeft een mysterieuze uitstraling en doet ook zo, en als je goede vrienden met hem bent dan zul je diegene leren kennen die binnen in hem zit. Het is niet dat hij verlegen is, hij vertrouwt mensen alleen niet zo snel. Ze moeten zijn vertrouwen voor zich winnen, vind hij. En hij vertrouwt Alecia. Hij scheld ook eigenlijk best vaak als hij de kans heeft, maar hij doet het eerder bij vrienden of bij mensen die zijn vrienden/familie uitschelden. Soms komt hij best flirterig over, terwijl dat soms helemaal niet zo is of juist helemaal wel. Je weet het nooit bij hem!
    Uiterlijk (beschrijving!) van Dyvon: Halflang koolzwart haar zorgt ervoor dat zijn best wel mooie huid – dat niet te bleek, of donker is – mysterieus bij hem staat. Hij heeft grijsbruine ogen, het lijkt alsof hij door je ziel heen kan kijken – het is bijna eng. Hij krijgt rode ogen als hij boos wordt, wat speciaal is; want bij de rest van zijn familie komt dat niet voor. Een mooie doodskop versiert met een roos is getatoeëerd op zijn borst. Een soort haaientand heeft hij als ketting om zijn nek, en hij heeft een grote ring om zijn linker middelvinger.
    Uiterlijk/foto: Alecia 01. & Alecia 02.
    Ze heeft lang zwart haar met hazelnoot-bruine ogen. Zo’n 1.70 m, en heeft een bijna ‘perfect’ figuur. Ze is niet te dun, niet te dik. Ze bijt niet op haar nagels, en daardoor heeft ze nu van die mooie lange nagels, die ze graag rood of zwart lakt. Ze houdt van haar tattoo - een draak, dat staat voor sterkte en voor jezelf opkomen, die zich mooi rond haar linkerarm siert.
    Verleden: Vroeger is ze mishandeld door haar vader, want haar vader wou Alecia eigenlijk niet hebben. Dus na een tijdje, toen dat mishandelen niet lukte om haar weg te krijgen, stapte hij op toen ze 8 jaar oud was. Ze was alleen met haar moeder, toen ze 10 was ging haar moeder ook weg: zonder enkele goede reden. Alecia werd bij haar oma achtergelaten, in een koud dorpje. Ze is enigs kind.
    Ze ging steeds vaker naar buiten, en ontmoette steeds meer foute mensen – waar ze dan mee omging. En die ook bij haar op de middelbare school zaten. Alecia gebruikte steeds meer drugs, en begon op haar 13e met roken. Haar oma heeft niet zoveel geld, en woont dan ook in een huis dat lijkt alsof het elk moment kan invallen. Alecia moest dan ook telkens voor haar oma zorgen. Één iemand: Jake, die ze daar heeft leren kennen (in de ghetto-wijken), is wel erg aardig tegen Alecia. En nu zijn ze beste vrienden. Een vriend van Jake (Dyvon) heeft ze even later leren kennen, en nu hebben ze met elkaar.
    Als Alecia 16 is, overlijd de oma van Alecia aan een erge ziekte. Alecia was er kapot van, en heeft er spijt van dat ze niet vaker bij haar oma was. En ze geeft zichzelf de schuld, omdat ze altijd wel weg was, terwijl ze wel gewoon goed voor haar oma zorgde & ze drugs gebruikt. Haar oma wist dat. Ze kreeg wel een gitaar van haar oma. Want haar oma zat vroeger in een bandje, die niet zo bekend was, maar Alecia speelt er zowat bijna elke dag op. Verder heeft ze altijd een ketting van haar oma om haar nek zitten, een hartje met een kristalletje: met daarbinnen in een foto van haar oma, als aandenken.
    Ze ging op zichzelf wonen, want verder had ze niemand. Nu denkt ze dat iedereen haar verlaat, omdat ze niet om haar geven. Net vlak voordat ze 17 werd, kwam ze haar moeder tegen. Haar moeder heeft er spijt van, dat ze zomaar weg ging. Haar moeder vind dat Alecia weer bij haar moet komen wonen, maar liever wilt Alecia dat niet. Toch doet ze het – met tegenzin.
    Haar moeder heeft een superrijke vriend, want hij is een zakenman. Dus hij is meestal wel weg, dus ze wonen in een supergrote villa. Maar Alecia wilt er het liefst helemaal niks van hebben, en niks van het geld aannemen.
    Haar moeder is wel erg veel veranderd door haar superrijke vriend. Alecia haat de vriend van haar moeder.
    Daarom houdt Alecia niet zoveel van haar verleden, dus vraag er niet teveel naar, want dat laat ze toch niet toe, alleen als je betrouwbaar bent..
    Soort stand (rijk/normaal): Nu rijk, maar ze wilt er helemaal niks van weten. Voor haar is de enigste speciale persoon in haar familie: haar oma.
    Mag het verdwijnen (ja/nee): Hoe bedoel je, mag het verdwijnen? Je bedoelt: (soort stand: rijk)? Dan nee, liever niet. Of bedoel je of zij mag verdwijnen van die school, wat ook in ’t tekstje staat van ’t verhaal? Dan maakt ’t mij niks uit, als ze maar wel levend terugkomt, etc.
    Vorige scholen: De basisschool heeft ze overgeslagen, haar ouders konden er niet voor betalen. En ze hebben haar toen ook verlaten, dus ze heeft vooral thuis les gehad. Haar oma was namelijk erg slim. De middelbare school was een school voor arme mensen. Je kon daar niet veilig doorlopen, zonder dat je er werd neergeschoten of geslagen/uitgescholden. Maar Alecia was daar ‘populair’, want niemand kon haar daar wat maken. Ze ging dan ook met de ‘populairste’ en gevaarlijkste mensen om. (zie verleden)
    Nu zit ze op de EBDP Roam School, de vriend van haar moeder betaalt ‘t.
    Geboorteplaats: In de ghetto-wijken van New York City. (Zie verleden)

    [ bericht aangepast op 22 okt 2010 - 16:42 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Naam; Demi Celine Tunstall
    Leeftijd; 17
    Karakter; Ze is heel aardig en laat zich soms te veel meeslepen in dingen. Af en toe kan ze heel hyperactief zijn en kan ze gewoon niet stilzitten. Via haar betrouwbare bronnen staat ze altijd klaar met de nieuwste sappigste roddels. Kansen pakt ze met beide handen aan, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook lukt. Ze is slim, maar maakt zo vaak domme opmerkingen dat mensen denken dat ze gewoon dom is. Mensen kennen haar als een aardig, hyper, vrolijk, gelukkig meisje en eigenlijk heeft ze nooit ruzie met iemand buiten haar ouders en oudere broer.
    Hobby's; Shoppen, Jongens kijken, Stappen, Lezen, Afspreken met vrienden, Films/TV kijken, Boksen, Zwemmen.
    Maagd of niet; Nee
    Vriendje; Nee
    Uiterlijk/foto; Foto.
    Verleden; Haar ouders zijn te druk met hun baan. Ze werkte al haar Au Pairs weg. Zelfs haar ouders wisten niet meer wat ze met haar aan moesten, dus stuurden ze haar naar deze school. Haar ex ging vreemd dus ze had het uitgemaakt, sinds dien heeft ze hem niet meer gezien.
    Soort stand (rijk/normaal); Rijk.
    Mag het verdwijnen (ja/nee); Het is jouw verhaal (; Als ze maar levend terug komt!
    Vorige scholen; Basisschool, Middle School, High school waar ze uiteindelijk werd afgehaald en naar EBDP Roam School.
    Geboorteplaats; Upper East Side New York City


    No guts no glory.