• Emily Gillepsie,Heeft gekozen voor een einde.
    Een einde aan haar leven. Ze springt uit een boom. Ze word gered door een jongen wie ze niet kan beschrijven. hij verdween weer. En zij schommelde op het randje van de dood.

    rollen;
    Ouders (mag beide invullen)
    zusjes/broertjes
    BFFCranberrie
    Meisjes/jongens die op de ziekenafdeling bij haar liggen.Reventon,BoyzoneLover,zippertje
    De jongen waar ze verliefd op is en haar redde

    het liefst ook jongens. En geen emo fotos


    ouders;

    naam;
    leeftijd;
    karakter;
    Uiterlijk/bijpasselijke fotos mogen ook;
    rol van;

    zusjes broertjes en vriendin;
    naam;
    leeftijd;
    karakter
    rol;
    uiterlijk (zelfde geld als bij ouders)

    andere zieken (bijna iedereen zal een rol krijgen als je deze wil)
    naam;
    leeftijd;
    karakter;
    ziekte;
    foto/uiterlijk;

    [ bericht aangepast op 20 aug 2010 - 10:44 ]

    proloog

    [ bericht aangepast op 15 aug 2010 - 20:22 ]

    naam; Isabel Young
    leeftijd; even oud als Emily
    karakter; sociaal, eigenwijs, lief en behulpzaam
    rol; BFF van Emily
    uiterlijk (zelfde geld als bij ouders);
    Klik


    When words fails, music speaks

    Naam; Frederick 'Fred' Parkson
    Leeftijd; 21
    Karakter; Fred leeft in twee fases. Fase één heeft plaats vòòr hij opgenomen werd, en fase twee erna. Bij die twee fases horen ook twee Freds. Fred numero 1 was zelfzeker, flirterig, luid en arrogant en Fred twee is in zichzelf gekeerd, stil, lusteloos en down. De enige eigenschappen die de twee Freds met elkaar delen is roekeloosheid en onverschilligheid.
    Ziekte; Om zijn letsel te begrijpen moet je een beetje van Freds leven voor 'De Gebeurtenis' horen. Fred was niet bang. Voor niks. Nooit geweest. Op zijn veertiende raakte hij voor het eerst in contact met drugs. Soft drugs wel te verstaan, een joint die later in LSD veranderde en snel daarna de vorm van cocaïne aannam. Tegen de tijd dat hij zestien was, waren zijn armen getekend door de shots en vond hij alle mogelijke manieren om aan geld voor cocaïne te geraken, hoe gek ook, doodnormaal. Zijn 'favoriet', m.a.w. wat het meest geld opbracht' was gigolo - of escorte jongen zoals hij dat noemde-. Hij verkocht zichzelf en zijn jeugdige lichaam aan vrouwen in ruil voor geld. Hoewel de jongen een zwaarverslaafde junk was, gaf zijn lichaam dat niet aan. Hij werd niet magerder en verloor zijn kleur en fut niet. Doordat hij zo vroeg begonnen was, had zijn lichaam zich razendsnel aan z'n toestand aangepast. Nu is één van de mindere kanten aan coke toch dat 't zijn werking verliest en je steeds meer moet nemen voor dezelfde kick. Het is zo dat Fred tijdens een nachtje uit met zijn vrienden een lijntje teveel snoof en opgenomen werd in het ziekenhuis. Zijn laatste herrinnering was het licht van het appartement dat fel in zijn ogen scheen. Het zou het laatste zijn wat hij ooit zou zien. Toen Fred namelijk wakker werd uit zijn coma, zag hij niks. Door de overdose was hij zijn zicht kwijtgeraakt. En met het vermogen om te zien, ook zijn wil om te leven, waardoor hij in een depressie is weggezakt en zijn tijd in het ziekenhuis spendeert. Ook snakt zijn lichaam naar drugs waardoor hij van tijd tot tijd zijn lijf niet onder controle heeft.
    Foto/uiterlijk; Klik Fred is slank, iets opleunend naar mager, met een vrij lichte -maar niet bleke- huidskleur. Hij heeft donkerbruine ogen met een gouden gloed - hoewel ze nietsziend zijn en dus niet op hun omgeving reageren- en bruin haar met vrij lange 'manbangs'. Ver is Fred vrij lang 1 m 87 en heeft hij grote handen en voeten in vergelijking met de rest van de mensen van zijn leeftijd.

    [ bericht aangepast op 15 aug 2010 - 22:28 ]


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Ik wil wel iemand doen die ziek is.

    Naam; Demy Crystall Catherine Gately.
    Leeftijd; 13 jaar.
    Karakter; Demy heeft sinds ze ziek is alle moeite opgeven, En ze is bang dat ze het niet overleefd, Soms blijft Demy hopen dat er toch een kans is.
    Ziekte;Longkanker,En Borstkanker. Demy heeft Borstkanker sinds haar 11e toen ze in de pubertijd kwam had ze een knobbel bij beiden borsten zelf dachten haar ouders dat het bij de purbertijd hoorde maar dat was niet zo.Demy had ook asma aanvallen en ze heeft longkanker gekregen en die dingen gaan niet goed met Asma en borstkanker.
    foto/uiterlijk;Demy Crystall Catherine Gately Demy heeft een bril op en haar haren zijn lichter en afgevallen door de gemo kuur, Ze heeft zelf door zulke weinig haren een pruik op (zie foto)


    I Will Always Love You Stephen R.I.P <3 I Love You †

    rol: andere zieke
    naam; xander johnson
    leeftijd; 16
    karakter; lief,eigenwijs,slim
    ziekte; hersenvlies ontsteking
    foto/uiterlijk;http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images01/94/l_b58bf23dd246176ac2e45f93cc78edc0.jpg

    xander heeft half lang blond haar, hij heeft groene ogen met een klein tintje bruin erin.
    hij draagt simpele kleding.

    [ bericht aangepast op 19 aug 2010 - 9:42 ]


    sommige liefdes zijn perfect, andere zijn vervloekt