• En jaja. David Boreanaz speelt erin! (Angel, Bones, Buffy The Vampire Slayer) Dus ik is blij! Weten waar het over gaat?

    De film speelt zich af in het fictieve plaatsje Lake Ravasu, een zwaar vervuilde stad gebouwd op een voormalig Indianenreservaat. Centraal staat Jimmy Cuervo, een man die is veroordeeld voor het vermoorden van een verkrachter. Hij wil na zijn straf te hebben uitgezeten een nieuw leven opbouwen met zijn vriendin Lily Ignites The Dawn. Lily’s vader, een priester genaamd Harold, en haar broer, een politieagent genaamd Tanner, hebben allebei een gruwelijke hekel aan Jimmy.

    In Lake Ravasu is ook een satanistische bende actief geleid door Luc "Death" Crash. Op de nacht dat Jimmy Lily ten huwelijk wil vragen, worden beide door deze bende vermoord in een ritueel waarmee de sekte de Antichrist hoopt op te roepen.

    Kort na zijn dood brengt een kraai Jimmy weer tot leven als ondode. Hij begint hierna jacht te maken op de bende. Hij wordt echter tegengewerkt door Harold en Tanner, die denken dat Jimmy verantwoordelijk is voor Lily’s dood. Harold roept in de kerk zelfs alle inwoners op om jacht te maken op Jimmy.

    Ondertussen wil Luc nog altijd het ritueel voltooien. Lucs volgelingen slagen erin Jimmy’s kraai te verwonden waardoor Jimmy begint te verzwakken. Jimmy zoekt daarom Tanner op en overtuigd hem dat Luc en zijn bende de ware moordenaars zijn van Lily. Jimmy doodt de rest van Lucs bende, maar kan niet voorkomen dat Luc zijn ritueel voltooid en een gastlichaam wordt voor Lucifer. Met zijn nieuwe krachten verslaat hij de verzwakte Jimmy.

    Jimmy krijgt hulp wanneer ook Harold inziet wat er gaande is. Hij geneest de kraai waardoor Jimmy zijn krachten terugkrijgt. Jimmy verslaat hierop Luc en voorkomt zo de verwekking van de Antichrist. Luc sterft in het gevecht waarna Jimmy eindelijk rust kan vinden.


    Iemand die die gaat kijken? ;D




    Sorry! Hij komt 22 Mei pas op tv. Haha, verkeerd gelezen. Maar nog steeds op Net5 om O.15.

    [ bericht aangepast op 16 mei 2010 - 11:25 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    die film is leuk, want daar speelt edward furlong in :9~
    maar ik ga dan uit dus kan niet zien , maar heb hem toch 20 x gezien hehe(A)
    maar hij is echt leuk !:D


    I solemny swear i am up to no good

    het is jammer dat de 'the crow' reeks ook zo word uitgemolken, maar t concept is leuk, hoewel ik de acteurs wel eens in betere films heb gezien

    hij klinkt wel tof
    maar ergens ook kinda horror achtig
    which I do not like(A)


    Why don't you break my heart