• [url][/url]

    GEWONE VERHALEN

    1.
    Titel: Dear Diary
    Beroemdheid: /
    Hoofdstukken: 1
    Story: Selena heeft een vreselijk jaar achter de rug. Gelukkig kon ze altijd op de troost van haar dagboek rekenen wie ze btw 'Jasper' heeft genoemd. Selena verhuist naar haar tante samen met haar broer om beide een nieuw jaar te starten met een propere lei, en een nieuw dagboek. Selena gooit haar oud dagboek weg en koopt er een nieuw, 'Demi' haar nieuwe beste vriendin. Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar komt Selena in contact met de knappe maar mysterieuse nieuwe jongen. Hij begrijpt Selena volledig en is de enigste die achter haar schaterlach het gehuil hoort. Wat is er mis met deze lieve, knappe jongen?
    Verhaal: Dear Diary


    STAND ALONE'S

    1. Jonas brothers
    Verhalen: SA ; Jonas Brothers

    2. Harry Potter
    Verhalen: SA ; Harry Potter


    FANFICTIONS

    1.
    Titel: SpangaS
    Beroemdheden: SpangaS cast
    Hoofdstukken: 1
    Story: Miley Evans, beroemd tot in alle uithoeken van de wereld, stopt met haar carrière. Samen met haar ouders, tweelingzus, broer en hond verhuist ze naar Nederland. Ze gaat er voor het eerst sinds jaren weer naar school. Miley wil graag behandeld worden zoals de andere kinderen behandeld worden. Ze wil net zo zijn als de andere meisjes van haar leeftijd. Ze wil jongens, kleren, muziek, grappen, saaie lessen, liefdesverdriet en problemen. Die laatste drie iets minder dan de rest dan wel.
    Verhaal: SpangaS

    2.
    Titel: Miley Gryffindor and the Philosopher's Stone
    Beroemdheden: Harry Potter en Co.
    Hoofdstukken: 10
    Story: Het verhaal, met een ander hoofdpersonage en vreemde wendingen.
    Verhaal: Miley Gryffindor and the Philosopher's Stone

    3.
    Titel:'Godmother'
    Beroemdheden: Harry Potter & Co.
    Hoofdstukken: 10
    Story: Harry Potter was al lang blij dat nog minstens één lid van zijn 'familie' nog in leven was. Hij was al gelukkig genoem met zijn peetvader. Tot Harry in het Grimboudplein nummer 12 achter het verhaal van zijn peetmoeder komt.
    Verhaal: Godmother

    4.
    Titel: Slytherin Love
    Beroemdheden: Harry Potter & Co.
    Hoofdstukken: 3
    Story: Thari McRiven, Samantha Gordon, Hazel Saféé en Naomi Broadway.
    Vier verschillende meisje, met maar twee dingen gemeenschappelijk; De haat aan Slytherin, en het feit dat ze de beste vriendinnen zijn.
    De vier meisjes hebben hun eerste vier jaren in Slytherin al achter de rug. Maar wat als de Sorteerhoed ons aan het begin van hun vijfde jaar vertelt dat er dit jaar wel eens een verzoening zou kunnen gebeuren tussen de vier afdelingen.
    Vier meisjes, vier harten, vier afdelingen, vier zielen, vier tranen, en vooral, vier vriendinnen.
    Verhaal: Slytherin Love


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.