• I Lost You, I Miss You, I Wanna Hold You - Harry Styles


    Verhaallijn
    HPV en Harry zijn beste vrienden, samen maken ze de grootste lol. Op een dag verhuisd de familie van HPV naar Amerika en zij moet mee. Het contact tussen Harry en HPV verwaterd, en in Californië - waar ze nu wonen - maakt ze nieuwe vrienden en zelfs naar mate dat de tijd verdrijft krijgt ze een vriendje. Op een dag besluit ze om terug te gaan naar Londen, waar ze Harry terug ontmoet. En hij heeft nu ook een vriendinnetje, maar HPV beseft als ze Harry nog eens ziet dat ze verliefd is op hem.


    Rollen
    - Harry Edward Styles (-> Annelien2000)
    - Hoofdpersonage vrouw (16-19 jaar) [HPV] (Margot Josephine Evans -> StylesMargot)
    - 2 Vriendinnen van HPV (Destiny Eleanor McCain - > HeartbreakGirl) (Shara Cartner -> KurtySchnei)
    - Vriend van HPV (Victor Graham Ainsworth -> Canoodle)
    - Latere vriendje van HPV (Michael Gordon Clifford -> HeartbreakGirl)
    - Latere vriendinnetje van Harry (Avaline Romanov -> Malarkey)
    - Jongere zus van HPV (Christina 'Chrissy' Louise Evans -> Canoodle)
    - Oudere broer van HPV (Maarten Frederick Evans -> 1DBro)


    In te vullen lijstje (Met '*' zijn verplicht!)
    *Volledige Naam:
    Roepnaam:
    *Geboortedatum/Leeftijd:
    Geboorteplaats:
    *Nationaliteit:
    Gezinssituatie:
    Opleiding/Werk:
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):
    *Karakter (Goede en slechte):
    *Hobby's (Minstens 1 sport):
    Likes:
    Dislikes:
    Allergieën:
    *Angsten
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende):
    Extra (Mag van alles zijn):
    Melden wanneer ik start:

    [ bericht aangepast op 18 jan 2015 - 16:43 ]


    "Hi, we're Liam, Louis, Niall and Harry. Because without Zayn, we're not One Direction.." - Liam Payne

    Ik wil het zusje van de hoofdpersoon wel invullen, en later misschien nog wat meer rollen (:


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    IK CLAIM HARRY'S VRIENDIN NU IEDEREEN DAT WEET GA IK EEN ROL INVULLEN OP MIJN GEMAK DUS IK CLAIM HARRY OKE WEET DAT


    " A real girl isn't perfect and a perfect girl isn't real " - Harry Styles

    OH EN IK CLAIM HPV OOK. MAAR WIE VAN HEN WORDT HET DEFINITIEVE VRIENDINNETJE?


    " A real girl isn't perfect and a perfect girl isn't real " - Harry Styles

    Ik wil wel de hoofdpersonage invullen. Gimme a moment c:


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Volledige naam: Christina Louise (achternaam).
    Roepnaam: Chrissy.
    Geboortedatum/Leeftijd:14 jaar oud, geboren op 21-03-2000.
    Geboorteplaats: België, is verhuisd naar Londen.
    Nationaliteit: Belg/half Brits.
    Gezinssituatie: Chrissy woont samen met haar ouders en haar oudere broer en zus. Ze kan het erg goed met haar grote zus vinden. Ze kan alles met haar bespreken en hebben de grootste lol samen. Helaas heeft Chrissy geen hele goede band met haar broer. Hij gaat soms te wild met haar om, en hij pest haar. Vroeger was Chrissy zelfs een beetje bang voor hem, maar nu kan ze goed voor zichzelf opkomen als haar broer weer eens vervelend doet.
    Opleiding/Werk: Chrissy zit in de tweede klas van de middelbare school. Ze is nog te jong om te werken, maar samen met een vriendinnetje mag ze wel eens oppassen op de peuter van de buren, waarvoor ze dan betaald krijgen.
    Uiterlijk:


    Chrissy heeft erg lang, blond haar en groene ogen. Ze is 1,72 en ze heeft een slank postuur. Het lijkt soms alsof de puberteit nog niet echt bij haar begonnen is. Ze heeft al wel een groeispurt gehad, maar ze is nog zo plat als een dubbeltje en ze heeft totaal geen vormen. Dat maakt haar soms onzeker, omdat haar vriendinnen dit allemaal wel meemaken.

    Karakter: Chrissy is slecht in het bewaren van geheimen. Ook al zeg je haar nog zo vaak: 'Niet doorvertellen, hè!', ze kan het niet laten om het toch aan iemand door te vertellen. Ze kan er niets aan doen, het komt er gewoon uit. Wel is ze erg lief, en een echte vriendin. Ze is sociaal, en hoort bij het populaire kliekje op school.
    Hobby's: Chrissy zit al jaren op turnen. Ze is best goed, en doet vaak mee met wedstrijden. Verdere hobby's zijn piano spelen en cupcakes maken.
    Likes: Turnen, winkelen, afspreken met vrienden en vriendinnen, dingen bakken.
    Dislikes: haar oudere broer (hoewel hij héél af en toe toch wel lief is),
    Allergieën: Chrissy is allergisch voor dierenhaar. Dat vindt ze erg jammer, want ze houdt van dieren en zou er graag eentje willen hebben. Daarom kreeg ze een goudvis, die ze Sushi genoemd heeft. Maar dat is toch niet helemaal hetzelfde als een hond of kat..
    Angsten: Chrissy is zoals de meeste meisjes best wel bang voor spinnen. Als er een spin in haar kamer zit moet haar vader of broer die meteen weghalen. Verder vindt ze torren en slangen ook wel enge beesten, maar ze is er niet extreem bang voor.
    Levensverhaal: Chrissy werd geboren in België, maar omdat ze naar Engeland verhuisde toen ze 5 was kan ze zich niet veel van het land herinneren. Op de basisschool had ze veel vriendinnetjes. Op de middelbare school kwam ze bij het populaire groepje terecht, die eigenlijk geen hele goede invloed op haar hebben. Veel van haar vrienden roken al, en Chrissy heeft ook wel eens stiekem een sigaretje geprobeerd. Ook is ze van plan om binnenkort een navelpiercing te gaan zetten, hoewel dit van haar ouders nog niet mag.
    Extra: Chrissy heeft sinds kort een vriendje, Connor. Hij is haar allereerste vriendje. Ze is bang dat haar familie hem niet geschikt voor haar vinden omdat hij iets ouder is en rookt. Connor is namelijk al zestien. Daarom heeft ze haar ouders, broer en zus nog niets over hem verteld.
    Melden wanneer ik start: Ja!

    [ bericht aangepast op 18 jan 2015 - 13:39 ]


    Han såg ut så som drömmar känns som.




    Volledige naam •
          Avaline Louise Romanov

    Roepnaam •
          Ze wordt meestal gewoon Ava genoemd

    Geboortedatum/Leeftijd •
          Ze is negentien jaar oud [19/09/1995]

    Geboorteplaats •
    Moskou, Rusland

    Nationaliteit •
          Engels

    Gezinssituatie •
          Ava heeft een zusje en een oudere broer. Samen met hun en haar ouders woont ze samen in een huis.

    Opleiding/Werk •
          Ava studeert Rechten aan Berkeley.

    Uiterlijk •
          [Emilia Clarke]
          Ava heeft bruine lokken die tot haar borsten reiken, waar ze nogal blij mee is en alles doet om haar -haar te onderhouden. Ze heeft een lengte van 1.65, iets kleiner dan haar 14-jarige zusje. Een probleem met haar lengte heeft ze niet bepaald, maar ze vindt het wel fijn. Haar ogen zijn mosgroen die in het licht nog lichter lijken dan ze eigenlijk zijn. Door haar lengte kan je makkelijk haar rondingen waarnemen, die ze graag accentueert door een rokje of een kort broekje. Erg hoerig kleden doet ze nooit, maar ze wilt met plezier haar lichaam accentueren.

    Karakter •
          Ava is een aardig en leuk meisje om om mee te gaan. Ze noemt zichzelf dan ook nogal impulsief, wat ze niet helemaal is. Soms zegt ze dan een geheim van iemand die het haar is toevertrouwt is, maar meer niet. Ze heeft pillen voor haar stemmingswisselingen en agressieproblemen, ze wordt zelf gek van de hoeveelheid pillen ze moet nemen. Door haar stemmingswisselingen kan ze soms raar overkomen, de ene keer heel erg vrolijk, de andere keer reageert ze fel. Als je haar eenmaal kent, wen je er wel aan. Haar agressieproblemen zijn niet echt een groot probleem, maar samen met haar stemmingswisselingen is het gevaarlijk. Soms kan het uit de hand lopen en kan ze zichzelf niet tegenhouden. Dan kan het wel eens voorkomen dat ze voorwerpen door de kamer gaan gooien. Later koelt ze wel af, maar daar moet je wel geduld voor hebben. Ze heeft over het algemeen een leuk karakter, maar hier en daar een duister iets. Aan de andere kant kan ze toch wel wat geniepig en chanterend zijn, als ze eenmaal iets wilt, gaat ze het ook nog krijgen - wat er ook in de weg staat. Ze heeft geleerd hoe ze met andermans spelletjes mee moet spelen en probeert het dan altijd ook slimmer te spelen. Daarbij ook haar levensquote; 'You have to learn the rules of the game. And then you have to play it better than anyone else.'
    Ze kan goed met mensen omgaan en probeert dan ook altijd haar best te doen om iemand te troosten als diegene somber is. Ava drinkt af en toe wat alcohol, maar nooit veel dat ze dan de volgende dag niet meer weet wat er is gebeurd. Ava heeft nooit echt geluk in de liefde gehad, ze heeft nog geen vriend gehad en dus ook nog nooit gezoend. Ava vindt het maar goed en speciaal. Anderen vinden haar maar raar dat ze nog nooit een vriend heeft gehad. Ze zegt altijd dat ze wacht voor haar ware.

    Hobby's •
          Ze bespeelt de gitaar en de piano, waar ze wel elke dag minstens een uur aan bezig is. Ook speelt ze fanatiek aan hockey, wat ze in Amerika 'Field Hockey' noemen.

    Likes •
          Een pakje sigaretten, haar familie en wat kleren kan ook geen kwaad. Koffie, ze is gek op koffie.

    Dislikes •
          Ze heeft een regelrechte hekel aan kleine ruimtes, zoals de lift. Ava probeert haar angsten te overwinnen, wat niet zo gemakkelijk gaat. Ook vindt ze winter niet fijn, al is er in Californië geen winter.

    Allergieën •
          Ava is allergisch voor katten, gelukkig ook sinds ze katten niet leuk vindt. Verder heeft ze geen andere rare allergieën.

    Angsten •
          Ava is claustrofobisch – bang voor kleine ruimtes.

    Levensverhaal •
          Ze heeft geen zwaar leven gehad, ze kreeg wel altijd wat haar hartje begeerde, maar moest er toch voor werken. Ava werd wel onder druk gezet om haar cijfers goed te laten worden, maar is toch uiteindelijk in de studie Rechten beland – dat wilde ze al sinds ze veertien was. Ze werkt voor haar geld op het moment bij de Starbucks, vele mensen vinden dit een bijpassende baan bij haar sinds ze leeft voor de koffiebonen.

    Extra •
          Ava rookt zo nu en dan, maar niet fanatiek.

    Melden wanneer ik start •
          Graag!

    [ bericht aangepast op 17 jan 2015 - 13:24 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: Hoofdpersonage vrouw
    *Volledige Naam: Margot Josephine Evans
    Roepnaam: Margotje
    *Geboortedatum/Leeftijd: 23 maart 1997, is bijna 18 jaar
    Geboorteplaats: België, is verhuisd naar Londen
    *Nationaliteit: Belg/Half-Brits
    Gezinssituatie: Een zus, een broer en twee ouders, een normaal gezinnetje
    Opleiding/Werk: Margot werkt in het weekend in de bakkerij net als Harry. Ze studeert voor huidverzorgster en gaat later haar eigen schoonheidssalon oprichten, zei ze altijd
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):

    Margot heeft lange golvende blonde haren en zuivere groene ogen. Op haar glanzende haardos staat een flower crown ofwel een bloemenkrans. Die heeft ze al van toen ze klein was. Iedereen lachte haar uit, omdat ze die aanhad, maar ze wou anders zijn. Anders dan de rest. In het vierde middelbaar verminderde het gepest en kreeg ze respect voor haar aparte smaak. Haar kleren hebben ook dikwijls bloemenprint. Haar kleren weerspiegelen wie ze is.
    *Karakter (Goede en slechte): Margot is van haar eigen al verlegen. Maar eens je ze goed kent, en ze je vertrouwd, is ze een zotte doos, is ze heel erg grappig, sarcastisch, droog, hyperactief, hysterisch en vooral lief. Een slechte karaktereigenschap is dat ze nogal nijdig kan zijn en als je ze boos maakt heb je het ook geweten. Het is heel moeilijk haar boos te maken, ze is heel positief ingesteld wat ook problemen veroorzaakt, maar vooral handig is. Ook vindt ze het vreselijk als de eerste indruk niet goed verloopt. Daar kan ze heel pissig om zijn.
    *Hobby's (Minstens 1 sport): Ze doet aan dansen en yoga. Ze is heel lenig en doet yoga om tot rust te komen. Ze tekent graag en ontwerpt ook kleding voor haarzelf en haar jongere zusje. Ze zingt ook graag en heeft een best wel populair YouTube-kanaal. Ook verzorgd ze graag mensen en geeft velen ook make-overs.
    Likes: Lachen, yoga, tekenen, met uiterlijk bezig zijn van anderen maar ook van haarzelf
    Dislikes:Bitches, mensen die uit de hoogte doen, een slechte eerste indruk,
    Allergieën:Geen
    *Angsten: Opnieuw gepest worden
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende): Margot werd dus geboren in België, maar haar vader is Brits. Vandaar dat Margot zelf ook Engels spreekt thuis, ook in België. Daardoor had ze wat problemen op school. Ze zijn naar Londen verhuist toen Margot 8 jaar was. Margot leerde Harry kennen, wat haar beste vriend werd. Ze werkte samen met hem in de bakkerij en trokken dikwijls met elkaar op. Ze stonden er om bekend om grappen uit te halen en kattenkwaad uit te steken. Niemand was veilig voor hen. Iedereen mocht Margot wel: ze was lief, schattig, aardig, mooi, behulpzaam.. Eens op de middelbare werd Margot gepest wegens haar uiterlijk. Dat vond ze niet leuk. Ze had geen vrienden op school, maar bleef wel haar zelf. Vier jaar lang werd het arme meisje gepest. Ze deed er niets aan want ze vond dat iedereen zichzelf mag zijn. Toen het gepest in het vierde stopte en de pesters doorhadden dat ze niets fout deed veranderde er positief veel. Iedereen begon zichzelf te zijn. Er liepen veel meer verschillende mensen en Margot leek weer echt gelukkig. Maar aan haar leven kwam een einde toen ze verhuisde naar Amerika. Toch, niet alles heeft nadelen. Margot ontmoette haar vriend en ze leek wat opgevrolijkt. Maar ze zou nooit weer even gelukkig zijn als vroeger...
    Extra (Mag van alles zijn): Als je verdere vragen hebt kan je bij mij terecht
    Melden wanneer ik start: Dat mag wel

    [ bericht aangepast op 18 jan 2015 - 16:47 ]


    " A real girl isn't perfect and a perfect girl isn't real " - Harry Styles

    Één van de vriendinnen van HPV
    *Volledige Naam: Destiny Eleanor McCain
    Roepnaam: Destiny, Des
    *Geboortedatum/Leeftijd: 24 oktober 1996/18 jaar
    Geboorteplaats: Californië
    *Nationaliteit: Amerikaans
    Gezinssituatie: Enig kind
    Opleiding/Werk: Ze is afgestudeerd met haar opleiding mechanica. Ze wilt nu verder studeren om garagist te worden, waar haar ouders tegenop zien. Ze werkt als studentenjob in een cafeetje dicht bij haar thuis.
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):



    Ze heeft lang, krullend, bruin haar, lichtblauwe ogen en is ongeveer 1.70m lang. Ze is goed op gewicht. Ze kleed zich meestal wat sexy of rock-achtig. De jongens vinden haar ook sexy, maar ze heeft geen vriendje.

    *Karakter (Goede en slechte): Destiny is een ruige meid, heel luidruchtig en soms arrogant. Terwijl ze vroeger zo niet was. Ze was vroeger vriendelijk en stil. Deze verandering kwam doordat haar ouders haar niet steunde in wat ze deed en ze vaak ruzie hadden. Ze ging om met foute vrienden, waardoor ze begon te roken en veel te drinken. Ze is soms nogal snel gepikeerd. Ze geeft wel veel om haar vrienden en is ook heel sociaal.
    *Hobby's (Minstens 1 sport): Ze doet aan fitness.
    Likes: Rock, metal, haar vrienden, zoetigheden zoals snoep, roken.
    Dislikes: Haar ouders, bitchen, gezonde dingen.
    Allergieën: /
    *Angsten: Onweer, naalden en bang om weer bij die foute vrienden terecht te komen.
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende): Ze had een gemakkelijke jeugd, maar toen ze mechanica wou studeren, werden haar ouders zot. Ze steunde haar niet, waardoor ze bij foute vrienden kwam. Haar vrienden hielpen haar uit de put - ondanks dat zij hun liet vallen - en ze zijn nu nog hechter. Ze haat haar ouders nog steeds en ze heeft nog steeds wat van het gedrag van haar foute vrienden. Voor de rest gaat alles in haat leven vlot.
    Extra (Mag van alles zijn): /
    Melden wanneer ik start: Ja (:

    [ bericht aangepast op 17 jan 2015 - 18:28 ]

    Het latere vriendje van HPV
    *Volledige Naam: Michael Gordon Clifford
    Roepnaam: Michael, Mike, Mikey
    *Geboortedatum/Leeftijd: 20 november 1995/19 jaar
    Geboorteplaats: Sydney, Australië
    *Nationaliteit: Australisch
    Gezinssituatie: Hij is enig kind
    Opleiding/Werk: Hij studeert voor muziekleerkracht op een kunstschool.
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):


    Michael heeft donkerblond haar, maar verft dit in verschillende kleuren. Hij heeft blauwe ogen en is ongeveer 1.75m lang.

    *Karakter (Goede en slechte): Michael is heel luidruchtig en sociaal, hij is soms agressief. Het is op zich wel een heel vriendelijke jongen.
    *Hobby's (Minstens 1 sport): Michael speelt de gitaar, houdt van zingen en doet aan karate en fitness.
    Likes: punk-rock dingen, suikerspinnen, pizza
    Dislikes: haters
    Allergieën: /
    *Angsten: /
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende): Michael heeft een goed leven en goede vrienden. Hij zou niks willen veranderen.
    Extra (Mag van alles zijn): /
    Melden wanneer ik start: ja (:

    Vriendin HPV
    *Volledige Naam: Shara Cartner
    Roepnaam: Shara, Shar
    *Geboortedatum/Leeftijd: 8 augustus 1993/21 jaar
    Geboorteplaats: Dublin, Ierland
    *Nationaliteit: Iers
    Gezinssituatie: Haar ouders zijn niet gescheiden en ze heeft één broer genaamd Bob
    Opleiding/Werk: Ze deed verpleegkunde, en nu is ze zuster in het ziekenhuis van Californië
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):


    Mensen zeggen dat ze er jonger uit ziet dan dat ze is. Ze heeft lang bruin haar en blauwe ogen. Ze heeft een kleine tattoo op haar pols staan met de tekst 'Faith'
    *Karakter (Goede en slechte): Shara is een echte zotte doos, ze heeft droge humor en doet meestal melig. Ze kan soms wel serieus doen, voor bv haar job. Ze kan ook heel eigenwijs doen, wat haar dan een beetje arrogant maakt
    *Hobby's (Minstens 1 sport): In de weinige vrije tijd van Shara doet ze aan paardrijden, ze heeft ook een passie voor schilderen en tekenen
    Likes: dieren, kinderen, eten, Ed Sheeran.
    Dislikes: pesters, honden, spinnen.
    Allergieën: Ze is allergisch aan hazelnoot en honden
    *Angsten: Ze is als de dood voor spinnen.
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende): Toen Shara 3 jaar oud was was ze samen met haar ouders en drie jaar oudere broer Bob verhuisd naar Californie. Elke zomer gaan ze nog terug naar Dublin, voor familie te bezoeken.
    Extra (Mag van alles zijn): /
    Melden wanneer ik start: Ja

    [ bericht aangepast op 17 jan 2015 - 22:41 ]

    Oudere broer HPV
    *Volledige Naam: Maarten Frederick Louise
    Roepnaam: Maarten
    *Geboortedatum/Leeftijd: 22 maart 1997, dus bijna 18.
    Geboorteplaats: België
    *Nationaliteit: Belg/Half-Brits
    Gezinssituatie: Een jongere zus, Christina. Een tweelingzus, Margot. Maarten is ouder dan Margot omdat hij 23:58 is geboren op de 22ste maart en Margot geboren om 00:05 op de 23ste maart. Hun ouders zijn nog bij elkaar.
    Opleiding/Werk: Maarten heeft een hart voor dieren en dus is het meer dan logisch dat hij dierenarts wilt worden. Hij gaat binnenkort studeren, nu werkt hij als vrijwilliger in een dierenasiel.
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):


    Maarten heeft in tegenstelling tot Margot en Christina bruin haar. Hij heeft donkergroene ogen en is ongeveer 1.80m lang.
    *Karakter (Goede en slechte): Maarten is een heel sociaal type, hij kan perfect een gesprek beginnen met een wildvreemde en op het einde van dat gesprek goede vrienden zijn. Zijn vlotte babbel en zijn vriendelijke persoonlijkheid, valt hij goed in de smaak bij de dames. Ook zijn uiterlijk is niet verkeerd. Maarten is ook iemand die snel bezorgt is, vooral als het over Margot of Christina gaat. Bij sommige mensen valt hij niet echt in de smaak door zijn sarcastische uitspraken die lijken alsof hij meent wat hij zegt. Maarten is een soepele jongen, hij past zich overal direct aan. Hij is wel redelijk ongeduldig.
    *Hobby's (Minstens 1 sport): Maarten doet aan Freerunning, turnen en schoonspringen. Verder kan Maarten heel goed de gitaar spelen en zingt graag onder de douche.
    Likes: De vis die hij heeft gekregen voor zijn 16de verjaardag (Dory, vernoemd naar de vis van Finding Nemo), zijn familie, dieren, de Belgische specialiteiten zoals chocolade en bier.
    Dislikes: Mensen die zich anders voor doen dat ze zijn, dierenmishandeling en drugs.
    Allergieën: Hooikoorts
    *Angsten: Mensen waar hij om geeft verliezen
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende): Maarten is geboren in België, maar zijn vader is Brits. Hij spreekt Engels thuis - tenminste, tegen zijn vader - en ze wonen nu in Londen. Maarten was geen problemenkind en had veel vrienden. Hij was populair op zijn school, maar Margot niet. Natuurlijk steunde Maarten Margot. Toen het gepest tegen Margot over was, kon hij ook weer door met zijn leven.
    Extra (Mag van alles zijn): /
    Melden wanneer ik start: Ja

    *Volledige Naam: Harry Edward Styles
    Roepnaam: Harry, Hazza, Curly
    *Geboortedatum/Leeftijd: 1 februari 1994/20, bijna 21
    Geboorteplaats: Londen
    *Nationaliteit: Brits
    Gezinssituatie: Heeft een jongere zus, Gemma. Ouders zijn gescheiden en zijn moeder, Anne Cox, heeft nu een nieuwe vriend genaamd Robin.
    Opleiding/Werk: Harry doet fotografie en is bijna afgestudeerd aan de hoge school. Hij wilt later fotograaf worden van modellen.
    *Uiterlijk (Geschreven/Liefst met foto):


    *Karakter (Goede en slechte): Harry is een lieve jongen, heel sportief en heel grappig, soms flirterig, hij haat het wel als ze hem gay noemen vanwege zijn vriendschap met zijn beste vriend Louis Tomlinson
    *Hobby's (Minstens 1 sport): Fitness, fotografie, zang.
    Likes: Fotografie, zijn vrienden, katten
    Dislikes: Mensen die zeggen dat hij gay is
    Allergieën: /
    *Angsten: Faalangst
    *Levensverhaal (Een paar zinnen is voldoende): Harry weet bijna niks van de scheiding van zijn moeder en vader en vraagt er ook niet veel naar. Harry heeft een normaal leven.
    Extra (Mag van alles zijn): /
    Melden wanneer ik start: ja

    Haha, bij Christina bedoelde ik niet dat Louise de achternaam is maar, dat Louise haar tweede naam is, en dat daarna nog een achternaam moet komen. Maar ik wist niet of ik die achternaam wel moest bedenken omdat dat dan ook gelijk de achternaam van het hoofdpersonage is.


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    Vriend van HPV

    Volledige naam: Victor Graham Ainsworth.
    Roepnaam: Vic.
    Geboortedatum/Leeftijd: 19 jaar, geboren op 23-05-1995.
    Geboorteplaats: Londen, Engeland.
    Nationaliteit: Engels.
    Gezinssituatie: Vic's moeder overleed vlak na de geboorte van Vic. Ze had tijdens de bevalling teveel bloed verloren. Vic's vader kon dit niet verwerken. In één klap was hij zijn vrouw kwijt, en nu had hij ook nog een pasgeboren zoon voor wie hij moest zorgen. Hij kon het maar moeilijk aan, en maakte de grote fout om te gaan drinken om zijn problemen te vergeten. Vic's grootouders, de ouders van zijn vader, zagen dat het niet goed ging en besloten om hun kleinzoon in huis te nemen. Vic heeft zijn vader nooit weer gezien. Hij was nog maar een paar weken oud toen hij werd weggehaald bij zijn vader, dus hij heeft hem nooit leren kennen. Daar heeft hij ook geen behoefte aan.
    Opleiding/Werk: Vic heeft een tussenjaar genomen om te kunnen ontdekken wat hij later wil gaan doen. Hij heeft twee banen: overdag werkt hij in een kledingzaak, 's avonds staat hij achter de bar. Het is moeilijk, maar de enige manier om rond te kunnen komen. Hij krijgt geen geld meer van zijn grootouders, en moet dus zelf voor alles zorgen.
    Uiterlijk:


    Vic is 1,90 en vrij gespierd. Hij is ijdel, en staat soms wel een kwartier voor de spiegel om zijn haar te doen. Als hij langs een spiegel of winkelruit loopt, kan hij het niet laten om even te kijken of hij er nog goed uit ziet. Hij is knap, en dat weet hij zelf ook best. Hij zorgt er wel voor dat hij niet arrogant overkomt, want daar heeft hij een hekel aan.
    Vic zou het liefst merkkleding en -schoenen dragen, maar daar heeft hij niet genoeg geld voor. Hij ziet er wel verzorgd uit, maar zijn kleding komt van goedkopere winkels.
    Karakter: Vic is sinds hij uit huis is erg op zijn vrijheid gericht. Hij heeft een hekel aan vastgelegde afspraken en tijden, en komt dan ook vaak te laat aan. Hij is grappig, erg sociaal en is niet bang om nieuwe dingen te proberen. Hij is altijd op zoek naar een uitdaging. Soms kan hij erg druk zijn, maar sinds hij elke morgen voor zijn werk gaat hardlopen gaat het al een stuk beter,
    Hobby's: Hardlopen, uitgaan.
    Likes: Zijn vrienden, feesten, muziek luisteren.
    Dislikes: Zijn grootouders.
    Allergieën: Vic is nergens allergisch voor.
    Angsten: Vic's grootste angst is het verliezen van zijn vrienden. Hij heeft niets meer aan zijn familie, dus zijn vrienden staan voor hem op nummer één. Hij weet dat hij altijd bij ze terecht kan.
    Levensverhaal: Zoals eerder genoemd, werd Vic opgevoed door zijn grootouders. Twee strenggelovige, ouderwetse mensen. Vic mocht niets van hen. Rond zijn 16e kwam Vic erachter dat hij niet alleen op meiden, maar ook op jongens viel. Hij wist dat zijn opa en oma dit nooit goed zouden keuren, en hield het geheim voor hen. Hij vertelde het wel aan zijn vrienden, die het gelukkig allemaal accepteerden.
    Toen Vic 18 was kreeg hij een vriendje, Sam. Sam vond dat Vic tegen zijn grootouders moest vertellen dat hij biseksueel was, en dus deed Vic dat. Zoals hij al had verwacht vatten ze het totaal niet goed op. Vic werd per direct het huis uitgezet, en hij mocht pas weer terugkomen als hij door had dat hij alleen van vrouwen hield, zoals het hoorde. Vic was dit niet van plan, en besloot om zijn grootouders volledig uit zijn leven te bannen. Hij kocht een klein appartement en ging op zichzelf wonen.
    Extra: Vic is nog steeds samen met Sam. Voor Sam heeft hij twee keer een vriendin gehad.

    [ bericht aangepast op 18 jan 2015 - 16:09 ]


    Han såg ut så som drömmar känns som.