• The Crime Scene Investigation unit of Scotland Yard is one of the busiest in the country. Every day new cases come trough the doors. As soon as one case has been solved, 10 more are waiting to be solved. A team of the best specialists work long shifts to solve the most complicated murdercases. Due to the hard work of these men and women the cases get solved one by one and in that way try to serve justice and make the world a beter place every day over again. But murder and death aren't the only things roaming the workfloor. The scientists wouldn't be able to survive if that was the case, if death always won and sadness was the master of the department. They have to find ways to bring brightness into their lifes and to make all the horrible events they deal with at work worthwhile.

    Op de afdeling Forensische Dienst van Scotland Yard, het politiecentrum van London en omstreken, de beste in het hele land, heb je verschillende departementen: Plaats Delict, Lijkschouwing, Aarde, Planten en Dieren, Wapens, Afdrukken en Toxocologie, Bloed en DNA. Deze onderdelen werken hard samen om de moeilijkste zaken van het hele land uit te pluizen en op te lossen. Maar terwijl iedereen hard aan het werk is gebeurt er ook nog van alles onderling op de werkvloer en in de persoonlijke levens van de medewerkers van de Forensische Dienst.


    • Rollen •
    • Niall Horan • Afdrukken en Toxocologie • Envidia
    • Zayn Malik • Plaats Delict • iMickeyMouse
    • Liam Payne • Bloed en DNA • xParkerx
    • Harry Styles • Lijkschouwing • Osborn
    • Louis Tomlinson • Aarde, Planten en Dieren • LouisPan
    • Mickey Flynn Laighleis • Wapens • Davern


    • Regels •
    • Minimaal 7 regels, 200 woorden, schrijven, dat is niet heel erg moeilijk.
    • Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    • OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    • Houd het graag REALISTISCH! Bijvoorbeeld: Je hebt een zaak neit zo maar in 3 tellen opgelost, 1 streng DNA, of planenmonster kan geen hele zaak oplossen en er is geen enkele mogelijkheid dat je een zaak helemaal in je eentje kan oplossen. Er falen ook zaken en je kan het nooit met al je collega's goed vinden. Veel kan je ook met de computer laten analyseren, maar je zal ook nogsteeds veel met de hand moeten doen en echt opzoeken en nalezen.
    • Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon uit.
    • Reserveringen blijven 48 uur staan. Reservatie telt tot dat de rol helemaal af is.
    • Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    • Naamsveranderingen doorgeven.
    • Geen personages van anderen besturen.
    • 16+ mag
    • Alleen LouisPan of Envidia maken nieuwe topics aan
    Op het overtreden van al deze regels staat na 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier!

    • Het Begin •
    Het is 10 voor 9 en inmiddels bereikt iedereen het laboratorium als elke andere dag. Sommigen hebben een ruwe nacht gehad, terwijl anderen zo fit zijn als een hoentje. Nog even hebben ze tijd om in de koffiekamer wat met elkaar te kletsen voor ze toch echt aan het werk moeten. Vannacht is er namelijk weer een moordzaak geopend door de politie en het is aan de jongens op het lab en op de crime-scene om de politie te assisteren in het vinden van de juiste dader, of daders.

    • De Zaak •
    [Dit wordt up to date gehouden met de RPG. Als je het dus niet meer weet hoe ver het is gevorderd kan je altijd hier even kijken. De feiten kunnen door ieder apart worden opgebouwd, maar de feiten die hier staan worden wel als waar aangenomen, al kan bewijs soms elkaar tegenspreken, vaak niet]
    Een losse natte romp is om 21.13 uur gevonden op een bank van de Thames door 2 hardlopers. Op het feit na dat de romp vrouwelijk lijkt is er voor de rest bijna niets op het eerste gezicht door de politie op gevonden. Voor de rest konden zij niet veel om het lichaam heen zien en hebben ze de hulp van het Departement Plaats Delict ingeschakeld. Deze heeft de nacht door gewerkt op zoek naar sporen en aanwijzingen waarmee de jongens in het lab verder kunnen. Het lichaam, of in elk geval de romp, is naar het mortuarium gestuurd. Alles wat ze nu dus hebben is een losse romp en alle sporen die Plaats Delict heeft gevonden en meegenomen. Hij kan nu de anderen assisteren en rapporten en vindingen doorgeven aan de politie. De rest kan hard aan eht werk met de doorgegeven sporen.


    Bowties were never Cooler

    [First!]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    ( Hi)


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Louis Tomlinson
    Buiten adem kwam ik het lab in gerent. In mijn ene hand had ik een tekening en in de andere de sleutels van mijn locker hier. Mijn rugzak hing op mijn rug. Ik rende door tot in de lockerroom, waar ik dan toch echt even kon stilstaan om me om te kleden en mijn spullen weg kon zetten. Mijn labjas en bril hingen nog in mijn labkantoor, maar een ander paar schoenen, schone, moest ik wel aan en mijn jas uit. De tekening legde ik even weg om snel mijn schoenen te wisselen en was nieuwe deo op te doen. Dat gesprek met de lerares van Poppy was uitgelopen, waardoor ik had moeten hollen de hele weg die ik normaal gesproken gewoon kon wandelen. Toen ik eenmaal mijn schone schoenen aanhad, mijn jas had opgehangen en mijn rugzak had weggezet, pakte ik de tekening die Poppy had gemaakt voor Harry weer op en sloot mijn locker. Toen pas had ik de tijd om even op de klok te kijken en te besluiten dat ik gelukkig nog tijd had voor een glas water en een kop koffie uit de koffiekamer. Ik liep erheen om als eerste wat water in mijn verhitte en waarschijnlijk rode gezicht te gooien en erna een glas van het verkoelende water te drinken. Ik droogde mijn gezicht af aan een handdoek die er hing en liep naar het koffieautomaat om een mok te vullen met het bruine goud. "Goede morgen." zei ik tegen mijn collega's. "Jullie willen niet weten wat ik nu al heb meegemaakt." zei ik met een scheve grijns en een zucht. Zo'n leuk verhaal was het eigenlijk niet, maar goed. De tekening had ik intussen nogsteeds mooi in een hand vast om aan Harry te geven. Ik had het toch aan mijn meisje beloofd om dat te doen, dus dan zou ik het ook doen.


    Bowties were never Cooler

    [Mijn Topics]


    "Family don’t end in blood”

    (Hi.)


    Because I love him, do I need another reason?

    [Hello]


    How far is far

    Harry Styles
    Het was makkelijk aan me te zien dat ik gesloopt was, ondanks dat ik eigenlijk een goede slaap gehad moest hebben. Ik had vannacht wel een belletje gehad dat ze me nodig hadden hier, maar zodra ze hoorden hoe slecht ik klonk hadden ze iemand anders van mijn departiment opgeroepen. Natuurlijk kon het ook niet anders dat ik erover ging lopen piekeren, waarna ik uiteindelijk om vijf uur in slaap wadden gevallen en na zevenen niet meer kon slapen. In totaal had ik dus zo'n vier uur geslapen. Het voordeel was dat ik wel een van de eersten hier was en dus rustig mijn koffie kon drinken, die ik echt hard nodig had. Straks ging ik wel hard aan het werk, ik moest nog een beetje op kracht komen. Ik zat op de grote leren zwarte bank in de hoek met een been over de ander geslagen, wachtende tot de rest arriveerde en mijn rust zou verstoren. Ik mocht ze echt wel, daar niet van, het was alleen nog altijd moeilijk voor me om contact te leggen en emoties te uiten. Daarom werkte ik ook met lijken, dacht ik. Ik zette de kop koffie weer aan mijn lippen en nam er een slok uit, zonder die caffeine was ik niet vooruit te branden, op normale dagen ook niet. Zoals verwacht duurde het niet lang voor Louis binnen kwam zetten om koffie te halen. "Goedemorgen," kreeg ik er met moeite uit, het was nou eenmaal wel zo beleefd om te doen, maar meer dan formaliteiten hoorde je dan ook niet van me. Enigszins benieuwd keek ik hem aan bij zijn woorden, maar mijn ogen geleden al snel naar het papier in zijn hand. Poppy gaf hem wel vaker tekeningen mee voor mij, waarna ik haar op mijn beurt meenam naar het mortuarium, het verbaasde me nog altijd dat ze het niet eng vond. Zij was een van de zeldzame gevallen waar ik gewoon vrijuit tegen sprak, het leek zo veel makkelijker met kinderen, al kon je die ook verliezen. Ik liet een glimlach zien, een uiterst kleine weliswaar, maar het was er een en dat was al ongebruikelijk bij mij.


    Because I love him, do I need another reason?

    Louis Tomlinson
    Ik hoorde van de bank Harry me begroetrn en schonk hem een glimlach terwijl ik koffie pakte. Thuis had ik nooit tijd voor ontbijt en koffie, dus dat moest hier maar, nou goed de koffie, ontbijt at ik al een aantal jaar niet meer. Ik nam een slok en genoot van het donkere goud voor ik me naast Harry op een van de banken liet ploffen. Ik nam nog een slok en legde de tekening op zijn schoot met de woorden: "Je hebt de kleuterjus flink laten schrikken." Poppy had namelijk een tekening gemaakt van Harry die een autopsie deed, volgens mij van de vorige zaak waarbij het lichaam in niet al te beste staat was geweest als ik het me goed kon herrinderen. "Ze was hiervoor bij een vriendinnetje gaan spelen, dus de juf had me die middag niet gezien, dus kwam het nu en mocht ik gaan uitleggen wat ik voor werk deed en waarom een meisje van 4 tekeningen maakt van haar oom die in mensen snijd. Ze snapt het nu wel, vind het wel vreemd dat ze hier geen moeite mee heeft en van mij hier vrij mag rondlopen, maar hoopt toch datik haar ervan kan overtuigen voortaan dingen te tekenen die niet sschokkend zijn voor de juf en de rest van de klas." ratelde ik. Aan de ene kant vond ik het amusant, maar aan de andere kant ook zorgelijk. Een meisje van 4 hoorde inderdaad eigenlijk niet hier op het lab en in het mortuarium rond te hangen, maar ik kon weinig anders. Ook was ik bang dat als Poppy wel dit soort tekeningen bleef maken ik de kinderbescherming op mijn dak kreeg. "Maar zelf was ze er heel trots op, dus ik zou hem ophangen als ze vanmiddag komt." zei ik met een glimlach terwijl ik even naar de tekening keek. Ik vond dat ze heel mooi kon tekenen, zeker voor een 4 jarige. Ik nam nog een slok koffie en liet mijn ogen over mijn collega glijden. "Dus, t ziet er naar uit dat je een zware nacht hebt gehad, of wil je er niet over praten?" vroeg ik voor ik een hand door mijn haren haalde en keek waar de rest van het lab bleef. Meestal was ik een van de latere omdat ik eerst de kleine meid naar school moest brengen, dus het was wel opvallend stil nu, een stilte waar ik maar moeilijk mee om kon gaan.


    Bowties were never Cooler

    Zayn Malik.

    Hartstikke moe loop ik het bureau binnen. Ik heb vanacht hooguit ander half uur geslapen. Rond een uur of half 10 s'avonds werd ik opgebeld of ik zo snel mogelijk kon komen. Er was een romp gevonden, en zo te zien was het een vrouw. Departement PD, plaats deltict, moest er dus heen komen. En ik werk daar dus. De hele avond zijn we bezig geweest sporen te vinden van de dader. Alhoewel we niet veel hebben aan het lichaamsdeel wat we nu hebben. Departement bloed en DNA kan waarschijnlijk niet eens achter halen wie het slachtoffer is. Dus we hebben niets, nada, noppes. Langzaam sjoffel ik naar de koffie kamer tot dat iemand achter me zegt:''Malik, nog iets nuttigs gezien gisteren?'' De stem is van mijn baas. ''Departement bloed en DNA gaat onder zoeken wat we gevonden hebben, en Departement Lijkschouwing gaat volgens mij met iemand van Departement bloed en DNA uitzoeken wie het is. Heb ik gehoord tenminste van ene agent Greene. Verder weet ik niet veel. De politie belt me als ze wat hebben.'' antwoord ik. ''Houd me op de hoogte Malik.'' en hij draait zich om. Ik knik en loop naar de koffie kamer om snel een bekertje te maken met melk en suiker. Mijn blik glijd langs de mensen en ik zie Tomlinson en Styles op de bank zitten. Ik loop naar ze toe en ga op de leuning van de bank zitten. ''Morgen,'' zei ik. Ik mag ze niet heel erg, maar het ze zijn aardiger dan anderen. ''Styles, gaat Lijkschouwing samen met bloed en DNA uitzoeken wie het slachtoffer is?'' vraag ik hem.


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    (Osborn went Mezzanotte.)


    Because I love him, do I need another reason?

    Liam Payne.
    Al gapend liep ik het bureau binnen, en begroette een aantal mensen. Ik had misschien gister maar beter iets eerder naar bed moeten gaan, dan was ik misschien niet zo ontzettend aan het gapen nu, eigen schuld. Van wat ik gehoord heb zijn de mensen van het PD al druk bezig geweest, er was namelijk een lijk, of nou ja ene lijk kon je het niet noemen, een romp gevonden. En behalve dat het van een vrouw afkomstig is, weten ze nog helemaal niks. Ik liep de koffiekamer binnen, om daar Styles, Tomlinson, en Malik aan te treffen op de bank. Ik wenste ze goedemorgen, en maakte een kop koffie, hopend een beetje wakkerder te worden. Ik voegde me ook bij het groepje. 'Is er nog vooruitgang in de zaak?' vroeg ik. Ik zelf had de hele zaak niet echt gevolgd, ik wist alleen dat er een romp was gevonden, meer niet. Gelukkig had ik koffie, en kon ik hier eerst nog even zitten, anders zou ik denk ik onder mijn werk in slaap vallen. Eigenlijk heb ik gister avond helemaal niks gedaan, gewoon de hele avond voor de tv gehangen, en ben de tijd toen een beetje vergeten, vandaar dat ik nu niet echt wakker ben, nou ja, dat zal vast wel komen als ik weer aan het werk ben.


    How far is far

    Harry Styles
    In stilte nam ik een slok koffie en volgde ik zijn bewegingen tot hij naast me kwam zitten en ik een wenkbrauw optrok bij zijn woorden. Het werd al vlug verhelderd door de tekening die hij op mijn schoot legde. Geïnteresseerd bestudeerde ik het papier en liet er voorzichtig mijn vingers overheen glijden. Uiteraard was het geen meesterwerk, dat verwachtte ik ook niet van haar, maar het was mooi en het was te zien dat ze er haar best voor had gedaan. Als het meisje vanmiddag hier was zou ik haar een dankbare knuffel geven. Ik luisterde naar Louis zijn verhaal met een glimlach, al was het laatste niet echt om te lachen. Misschien was het inderdaad beter als ze alleen de mensen die hier werkten tekende en niet wat ze precies aan het doen waren. Het was ook een beetje disturbing dat zo'n klein meisje dit soort dingen maakte, maar als zij er de lol van inzag zag ik het probleem niet zo, zolang ze het niet aan haar klasgenootjes of juf liet zien dan. Ik knikte bij de toevoeging van zijn woorden. "Ik vind dat ze het heel mooi heeft gedaan. Zal ik het anders voor haar inlijsten?" vroeg ik zacht. Dan kon het alsnog worden opgehangen maar kwamen er geen gaatjes in van de punaises, of ik kon het op mijn bureau zetten natuurlijk. Ik maakte een gebaar naar hem bij zijn vraag, om aan te geven dat het er niet toe deed. Het was mijn eigen stomme schuld geweest en dat hoefde niemand te weten. Op dat moment kwam Zayn binnenzetten, bij hem voelde ik me nooit op mijn gemak, hij mocht me niet en liet dat merken ook. "Voor zover ik weet wel, maar er kunnen altijd wijzigingen in de plannen komen," beantwoordde ik zijn vraag. Het was dan wel de gebruikelijke procedure, al werden sommige gevallen anders aangepakt omdat het nu eenmaal niet anders kon. Liam kwam er nu ook bij en ik vond dat het zo wel eens tijd werd om aan het werk te gaan, het werd me veel te druk hier. Ik schudde van niet op zijn vraag. Zoveel vragen vandaag, konden ze daar niet anderen voor lastig gaan vallen? Iemand die niet mij was of in mijn buurt was bijvoorbeeld.


    Because I love him, do I need another reason?

    Louis Tomlinson
    Ik glimlachte toen Harry zei dat hij het mooi vond. Het was misschien niet iets wat een meisje van 4 hoorde te tekenen, maar ik was blij dat hij het gebaar kon waarderen. Toch was inlijsten misschien een beetje veel van het goede. "Alleen als je er zelf gelukkig van wordt." zei ik voor ik nog een slok van mijn koffie nam. Ik dronk 1 kop koffie op een dag, 's ochtends voor het werk, de rest van de dag zoop ik pot na pot thee. Intussen kwamen zowel Zayn als Liam niet al te wakker aanzetten. was ik de enige hier die redelijk had kunnen slapen. Ik was zo'n persoon die zijn telefoon uit zette als hij eenmaal thuis was, dus vanochtend toen ik hem aanzette wist ik pas van de nieuwe zaak en ik zou het hier wel merken. Bij Liam's vraag rolde ik met mijn ogen. "Li. Niet helemaal wakker, ofzo? We beginnen net. Zayn heeft net het PD afgewerkt, ga ik van uit, en het lijk ligt net in Harry's mortuarium..." zei ik voor ik de laatste slok koffie nam. "Zayn, heb je trouwens water en aarde monsters voor me? Of was het daar te laat voor?" vroeg ik aan de duidelijk vermoeide jongen, hopelijk was hij het niet vergeten en werd hij nu niet extreem knorrig, want dan wilde ik echt niet bij hem in de buurt zijn en dan had ik niets te doen. Van Harry zou ik waarschijnlijk wel water uit de longen van de romp krijgen en andere van dat soort sporen wat erop zouden zitten, maar ik wilde nu wat doen, want anders kon ik niet zo veel behalve mensen irriteren en waarschijnlijk bij Harry op een kastje zitten wachten tot hij wat voor me had. En anders kon ik altijd nog een beetje mijn eigen plantjes gaan water geven. Ik had namelijk een heel scala aan dodelijke planten in mijn lab staan. Het was een beetje een hobby van me om ze te verzamelen, en daarbij had ik altijd vergelijkingsmateriaal bij de hand als ik dacht te weten wat het was, of als bijvoorbeeld Niall een gif nodig had voor vergelijking. Zo had ik ook allemaal potjes met giffen, naalden, nagels en tanden van dieren staan op een hoge plank. Alles stond wel buiten bereik van de kleine, maar toch was het wel een hele bonte verzameling en leek mijn lab op sommige plekken meer op een botanische kas dan op een laboratorium, maar goed.


    Bowties were never Cooler

    [De werkdag mag van start gaan]


    Bowties were never Cooler