• • Secret Agency •



    Anastasia "Anya" Barakova komt uit een arm gezin en woont samen met haar jongere zus in een oud dorp in Rusland. In het dorp is het erg onveilig, er wonen dieven, verkrachters, drugshandelaars etc. Maar die worden allemaal beschermd door Sergej Petrov die handelt in wapens en verkoopt ze weer illegaal door, het is zijn dorp en het liefst wilt hij nog meer overheersen.
    Anya werkt zich kapot om geld binnen te halen en brood op te plank te krijgen voor haar en haar jongere zusje, wanneer ze op een avond schoten hoort en haar jongere zusje neer ziet vallen. Zij komt te overlijden in Anya's haar armen en neemt de arrogante baas van het dorp kwalijk voor haar niet verdiende dood.
    Anya is het spuugzat, dit moet eindelijk een keer ophouden, zo kunnen de mensen in het dorp niet veilig door blijven leven dus belt ze een oude vriend op.
    "Hey it's me, I need your help. I need you to kill someone."
    De twee ontmoeten elkaar eindelijk rond middernacht en bedenken hun plan om de man die verantwoordelijk was voor Sergej's dood om te brengen, wat hun met geluk in een paar dagen lukt en Interpol al jaren mee bezig was. Interpol komt er vervolgens achter wie de daders waren en krijgt ze te vinden, van plaats ze in de bak te gooien geven ze Anya en Michael "Mikey" Lewis een voorstel. Meewerken met hun nieuwe programma of opdraaien voor de moord op Kira Barakova.
    Anya en Mikey bedenken zich geen moment en nemen het besluit aan. Zo maken ze kennis met nog meer mensen die net als hun ook mee doen aan Interpol's nieuwe programma. Ze worden met z'n allen opgeleid in Interpol's geheime spionnen, worden ze getraind in hand-to-hand combat en leren ze met wapens om te gaan.
    Zo wordt de een goed in veldwerk, de ander gespecialiseerd in techniek, en zo heb je nog veel meer.
    "Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards."


    Idk het is een beetje een mix tussen G.I. Joe/The Expendables/Agents of SHIELD & Mission Impossible.


    Rollen
    Zusje hoofdpersoon i][10]Achternaam is Barakova, en het is een kleine rol.[/10][/i
    Interpol agent i][10]Die de commandant wordt van het team, man of vrouw, het liefst 30+.[/10][/i
    • Dumbledore
    1 Vrouwelijke spion
    • Dumbledore
    • Rhyme
    • Sheo
    1 Mannelijke spion
    • Sheo
    • Buchanan
    • Rakharo
    Overige Interpol agenten
    Overige rollen

    Invullen
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd: i][10]20+ voor het team.[/10][/i
    Nationaliteit: i][10]Je karakter mag overal vandaan komen, wees origineel.[/10][/i
    Karakter: i][10]Niet iedereen is lief.[/10][/i
    Uiterlijk/Foto: i][10]Geen muziekkanten graag.[/10][/i
    Codenaam: i][10]Denk aan wat bij je karakter past, of waar hij/zij goed in is, het hoeft niet perse dat te zijn.[/10][/i
    Verleden: i][10]Hoe is je karakter in verband is geraakt met Interpol[/10][/i
    Rank/Specialiteit: i][10]Denk aan scherpschutter, hacker, etc..[/10][/i
    Eventuele extra's:
    Titel?

    [ bericht aangepast op 27 april 2014 - 18:44 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Jaaaaaaaaaaa! Ik ga iets invullen!


    Big girls cry when their hearts are breaking




    Rol: Interpol agent
    Naam: Zain
    Achternaam: Keathing
    Leeftijd: Zain is nu 38 jaar oud. Hij is geboren op 11 april 1976.
    Nationaliteit: Zain is een Amerikaanse. Hij is geboren en getogen in Detriot, Michigan.
    Karakter: Zain is geen lieverdje, maar wel een man met een goed hart. Alles wat hij doet, doet hij met een reden. Hij wil de wereld verbeteren, de straten schoonhouden van al de criminelen en hij zal onschuldige nooit bij zijn zaken betrekken. Zain is echter niet iemand met het meest sympathieke karakter. Hij is stug, kortaf en erg serieus. Dit is iets wat hij al heel zijn leven is geweest, voornamelijk omdat hij er de lol niet van in ziet met alle vreselijke dingen die er in de wereld gebeuren. Dit is dan ook waarom hij zo serieus is. Natuurlijk heeft hij een zachte kant, maar die laat hij nauwelijks tot nooit zien. Zain is dan ook niet getrouwd en hij heeft kinderen, iets wat hij op heeft gegeven sinds hij voor Interpol werkt. Verder is Zain een slimme man met veel inzicht, hij heeft ook veel mensenkennis en hij is goed in iemand manipuleren. Hij kan mensen goed in schatten en weet wat ervoor nodig is om iemand ergens toe te zetten. Naast zijn serieuze kant is Zain ook een erg behulpzaam persoon. Hij geeft goede adviezen en staat altijd klaar voor zijn agenten.
    Uiterlijk/Foto: Zain is een man met een vrij standaard uiterlijk voor iemand van 38 jaar oud. Hij is niet overdreven knap, maar ook geen lelijk persoon. Iets wat erg typerend aan hem is, is dat zijn baardgroei altijd goed te zien is. Hij heeft altijd vrij woeste beharing op zijn gezicht staan, iets wat Zain echt zichzelf maakt. Het heeft niets te maken met luiheid, maar meer met imago. Als zijn baard eraf is, ontbreekt er iets aan Zain. Het is nooit een lange baard, want dat zou hem juist in de weg zitten. Verder heeft hij een vrij rond, maar mannelijk gezicht. Zijn ogen zijn helderblauw van kleur en stralen altijd een bepaalde vriendelijkheid uit, die hij slechts met zijn ogen laat zien - dat terwijl zijn gezicht op serieus of soms zelfs boos staat. Zain heeft donkere haren, waar afentoe een stukje grijs tussendoor te zien is. Hij neemt de moeite niet om ze te verven, omdat het grijs zijn toch een deel is van het oud worden. Zain is ongeveer 1,90 lang en vrij breed gebouwd. Hij is gespierd van alle training die hij in zijn leven heeft gehad, nog steeds is hij erg fit en traint hij veel. Wat ook wel nodig is als agent van interpol.
    Codenaam: Agent Theems. Deze naam is afgeleid van Themis, de Griekse mythologische godin van de gerechtigheid. Zain is namelijk erg gehecht aan gerechtigheid. Hij gelooft dan ook ernstig dat hij gerechtigheid brengt aan de wereld door alle criminelen op te pakken na wat de maffia in Detriot met zijn ouders hebben gedaan. Afentoe kan hij er wat in doorslaan.
    Verleden: Op jonge leeftijd had Zain al een obsessie met het behouden van de vrede in de wereld. Hij hing graag de held uit, maar het was ook werkelijk iets waar hij goed in was. Toen hij nog geen twintig jaar was, had hij al meer drugsbendes opgerold dan de politie van Detriot had gedaan. Hij kwam op een illegale, maar slimme manier aan wapens en trainde zichzelf in zijn vrije tijd. Het probleem was dat de jongen binnen no-time een gehaat persoon was in de onderwereld van Detriot. De grote baas van de topmaffia, Marco de Luca, zocht de familie van Zain op en moordde zijn ouders en jongere broertje op koelbloedige wijze uit - als waarschuwing naar de jongen. vanaf dat moment wist hij dat hij niet langer veilig was in Detriot, dus besloot hij om te vluchten. Hij vluchtte het land uit en bouwde zijn leven opnieuw op in Rusland, daar waar hij bij Interpol terecht kwam.
    Rank/Specialiteit: Zain is een specialist met pistolen. Het maakt niet uit wat voor eentje hij in zijn handen heeft, je moet het hem wel erg moeilijk maken, wil hij zijn doelwit missen.
    Eventuele extra's: /
    Titel? Ik vind 'killer squad' leuk!

    [ bericht aangepast op 23 april 2014 - 20:12 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    Jaaaaaaaaaaa! Ik ga iets invullen!


    Thanks! En oh goede keuze van Gerard Butler! :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik ga mijn eigen OC's ook even invullen. c:


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik maak 'm morgen af!


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    Ik maak 'm morgen af!


    Is goed, het heeft geen haast. c:


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus



    Naam: Anastasia "Anya" Alianovna.
    Achternaam: Barakova.
    Leeftijd: Anya is 28 jaar oud, geboren op 22 maart 1986. Anya was 24 jaar toen ze voor het eerst in aanraking kwam met Interpol.
    Nationaliteit: Anya groeide op in Moskou samen tot ze vijf jaar oud was. Haar ouders waren verongelukt en vervolgens werd Anya en haar 1 jarige zusje opgevangen in een weeshuis net buiten Moskou. Toen Anya achttien was heeft ze het weeshuis verlaten en is net buiten St. Petersburg gaan wonen waar het eerst nog goed ging tot dat er als maar meer criminelen kwamen wonen en Anya en haar zusje niet meer veilig over straat konden lopen.
    Karakter: Anya houd er totaal niet van als mensen iets negatiefs zeggen bij haar in de buurt, dan wordt Anya meteen dreigend en houd de rest zijn mond meteen stil. Ze weet wat ze wil, en staat sterk in haar schoenen sinds de dood van haar zus. Ze laat haar emoties niet snel aan buitenstaanders zien, en wanneer er geen missies zijn zit ze het liefst op haar kamer. Niemand heeft het ook voor elkaar gekregen om haar ooit te laten praten over haar zus, ze hield altijd stevig haar mond. Haar vertrouwen in vreemde mensen is ook minimaal, ze vertrouwd bijna niemand; behalve haar beste vriend. Voor Anya gaat alles in baby steps.
    Uiterlijk/Foto: Anya was vanaf haar geboorte blond. Na het overlijden van haar jongere zus heeft ze het laten groeien en donker geverfd. Anya heeft tussen haar schouderbladen een tattoo met een kruis die heeft ze op haar negentiende laten zetten na de dood van haar ouders toen ze vijf jaar oud was door een goede vriend, daarnaast heeft ze nog een tattoo op haar onderarm met "sestra" wat Russisch is voor zusje. Ze heeft een litteken op haar heup van een messteek die in haar woonwijk heeft opgelopen. Ze is lang; zo'n 1.78 cm lang. Anya's ogen zijn groen/grijs soms lijken haar ogen op dat van een kat en noemen ze haar wel eens kitten. Anya houd daar totaal niet van dus draagt ze helderblauwe lenzen. Haar bril gebruikt ze alleen voor missies; want het is geen gewone bril. Een druk aan de zijkant en ze kan zo op het internet surfen.
    Codenaam: Viper.
    Verleden: Na de moord op haar zus' moordenaar is ze een poos van de radar geweest, tot dat een van Interpol's satellieten een foto van haar heeft opgevangen. De dienst heeft achterhaar aangezeten tot Praag waar ze de keuze voor haar neus werd voorgelegd: "Of in dienst met Interpol, een van hun nieuwe programma's." - "Of voor zoveel jaar de bak in." Anya zette het meteen op de eerste vraag, omdat er nog steeds handlangers van haar zusjes moordenaar rond lopen. Zo was ze op de een op andere dag in Interpol HQ in Lyon, Frankrijk en kreeg ze een schema voor haar trainingen.
    Rank/Specialiteit: Omdat Anya serieus is als het om missies draait, is zij de leider van het team, ook al staat ze onder de commandant die haar heeft uitgekozen. Haar specialiteit veldwerk, ze is daarbij ook goed getraind in hand-to-hand combat.
    Eventuele extra's: Als het stil is rondom het team is Anya altijd te bekennen op haar kamer, of aan het strand waar ze haar yoga uitvoert. Ze heeft er een hekel aan wanneer er iemand haar stoort en ze is enorm bang voor insecten, met reptielen kan ze wel omgaan, maar als er ook maar een bij - bij haar in de buurt komt springt ze in actie.
    Titel? Ik kan niet kiezen tussen A) I, Spy. B) Killer Squad of C) Spies in Disguise.

    [ bericht aangepast op 23 april 2014 - 0:14 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ik ga er ook eentje maken :Y)

    Deze:


    It's never gonna happen, Guys.

    Rhyme schreef:
    ik ga er ook eentje maken :Y)

    Deze:



    haha very funny :'D.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vrouwelijke spion
    Naam: Kaiya
    Achternaam: Yamamoto
    Leeftijd: Kaiya is 24 jaar. Ze is geboren op 24 juni 1990.
    Nationaliteit: Aziatisch, geboren en getogen in Tokio, Japan.
    Karakter: Kaiya is zeer slim van zichzelf. Ze zit het liefst met haar neus in de boeken en dan vaak informatieve boeken. Daarbij is ze goed in leren, waardoor ze vaak details ook opmerkt als ze aan het leren is. Als ze aan het werk is, zal ze heel ijverig bezig zijn. Ze is heel behendig met computers, waardoor ze heel gemakkelijk haar eigen problemen kan oplossen of inbreken in andermans computer. Soms gaat ze zo op in haar werk dat ze heel afwezig lijkt of zichzelf soms ook terugtrekt in haar kantoor. Tijdens het begeleiden van missies zal ze heel beschermend overkomen op het team, aangezien Kaiya wil dat alles tot in de puntjes perfect is. Je zult in haar werk dus ook nooit een fout tegenkomen, aangezien ze het telkens weer controleert. En als het wel fout gaat, heeft ze daar dagen spijt van. Voor de rest is Kaiya gewoon een vriendelijk meisje. Ze zal niet op je afstappen om gezellig te komen kletsen, die behoefte heeft ze ook niet, maar met het team is ze heel hecht. Die beschouwt ze als haar vrienden en ze zal voor hen door het vuur gaan als ze haar nodig zullen hebben.
    Uiterlijk/Foto:

    Kaiya heeft een licht getinte huid en de typische Aziatische trekjes die elke vrouw van deze afkomst heeft. Wat heel erg aan haar opvalt, is dat haar haren aan de achterkant vrij kort geknipt zijn, terwijl lange lokken langs de voorkant van haar gezicht hangen. Haar haren hebben altijd al dezelfde lichtbruine kleur gehad, maar zomers ligt er een rode gloed over haar kapsel heen. Deze gloed is ook in haar ogen te vinden, die eigenlijk donkerder zijn dan haar haarkleur. Voor haar land is Kaiya aan de grote kant, maar vergeleken met de rest is ze maar een klein meisje. Met haar 1.50 piept ze zeker onder haar buitenlandse collega's door.
    Codenaam: Muis, vanwege het feit dat ze de kleinste van iedereen is en ook omdat ze overal binnen weet te komen.
    Verleden: Kaiya komt uit een groot gezin van 6 kinderen. Ze heeft 2 grotere broers, één broertje en voor de rest 3 zussen. Ze is dus niet de jongste van het gezin, maar zeker wel de slimste van het stel. Haar ouders werken op een bank in Tokio, waar ze een vrij hoge functie bekleedden. Kaiya had daardoor een vrij simpele jeugd en kwam nooit iets te kort. Haar ouders zijn rijk, maar dat weerhield hen er niet van om Kaiya om te leren gaan met geld. Zeker omdat ze op een bank werkten, vonden ze het belangrijk dat hun dochters en zonen dit konden, waardoor Kaiya bijna niets toegeschoven kreeg, maar het moest doen met het zakgeld dat ze kreeg van haar ouders. Dat haar ouders rijk waren, was wel de reden dat ze al snel kon beginnen op de universiteit zonder dat ze een beurs of iets nodig had. De studie die ze volgde was criminologie. Op de universiteit viel ze eigenlijk al meteen buiten de groep vanwege haar slimheid. Vakken waren te simpel voor haar en al op jonge leeftijd wist ze binnen de meeste beveiligde sites heen te dringen. Interpol merkte haar op, toen ze inbrak op het net van interpol om een vriendin te helpen die door hen gezocht werd. Ze verwijderde nonchalant alle informatie die ze al hadden over deze persoon. Na lang onderzoek waren ze erachter gekomen dat dit gedaan was door Kaiya en werd haar de optie aangeboden om mee te werken bij interpol of om in de gevangenis gegooid te worden voor inbreuk om geheime informatie.
    Rank/Specialiteit: Ze zorgt ervoor dat het team ergens binnen kan komen, ze is eigenlijk de hacker van het team. Geen puzzel is voor haar te gek, ze lost het wel op. Daarbij begeleid ze het team door middel van de communicator en zorgt ervoor dat ze weten wat er gaat komen en waar ze zich op moeten voorbereiden. (Dus ze zorgt voor het vooronderzoek)
    Eventuele extra's:
    Titel?

    Zo ik moet alleen het karakter nog, ik zoek nog even wat leuke karaktereigenschappen om toe te voegen, zodat hij niet standaard wordt :Y)

    [ bericht aangepast op 23 april 2014 - 12:34 ]


    It's never gonna happen, Guys.

    Vrouwelijke spion







    Naam: Blair
    Achternaam: Cooper
    Leeftijd: Blair is nu vierentwintig jaar oud en zal op 14 augustus vijfentwintig worden. Ze komt uit het jaar 1988.
    Nationaliteit: Blair komt uit Engeland, geboren en getogen in de havenplaats Dover. Ze heeft hier gewoond tot haar negentiende, totdat ze benaderd werd door Interpol en haar leefomstandigheden in Dover niet meer veilig waren.
    Karakter: Blair is een pittige vrouw. Ze is niet op haar mondje gevallen, kan een verwaand gezicht op zetten en laat zeer zeker niet over zichzelf heen lopen. Ze is erg serieus bezig met haar beroep, maar heeft een speels randje aan zich zitten. Ze is erg uitdagend, speels en kan erg verleidelijk zijn tegenover mannen. Haar probleem is echter dat ze nogal gauw geïrriteerd is en heeft een ongelofelijk ochtendhumeur. Verder is ze iemand die het liefste alleen doet wat ze zelf wil, maar dat gaat natuurlijk niet met alle opdrachten die ze meekrijgt. Toch is Blair wel een behulpzame en lieve vrouw, maar het liefste wel als het haar uitkomt.
    Uiterlijk/Foto: Blair is een knappe vrouw met een onopvallend uiterlijk. Er is vrij weinig wat aan haar uiterlijk opvalt en daar is ze zeer tevreden mee. Met haar beroep als spion is het haar doel om zo min mogelijk op te vallen. Ze heeft een slank postuur en ze is ongeveer 1,65M lang. Ze is niet klein, niet lang - gewoon normaal. Ze heeft lange, slanke benen die goed uitkomen in het uniform dat ze voor Interpol draagt. Haar huid is vrij bleek en kan af en toe een perzikroze gloed met zich mee dragen. Blair heeft dunne lippen waarvan ze één kant vaak optrekt als ze lacht. Verder heeft ze lichte ogen die omringd worden door lichte wimpers, die ze graag opmaakt met mascara. Blair heeft lange, lichtblonde haren die ze tijdens het werken omhoog heeft in een strakke staart. Voor chique evenementen steekt ze ze op. Blair is te omschrijven als vrouwelijk. Zelfs als ze in een trainingspak rondloopt, ziet ze er nog elegant en vrouwelijk uit. Ze kleedt zich dan meestal ook in vrouwelijke kleding, zoals mooie jurken. Ze houdt totaal niet van te korte jurkjes, dus meestal komen haar outfits tot haar knieën.
    Natalie Dormer
    Codenaam: Anguish
    Verleden: [Hoe is je karakter in verband is geraakt met Interpol]
    Rank/Specialiteit: [Denk aan scherpschutter, hacker, etc..]
    Eventuele extra's:
    Titel?

    [ bericht aangepast op 24 april 2014 - 9:38 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking





    Naam: Michael "Mikey"
    Achternaam: Lewis.
    Leeftijd: 29. Geboren op 1 April 1985.
    Nationaliteit: Michael is geboren in Toronto, Canada. Zijn ouders konden niet voor hem zorgen dus is hij in Texas opgegroeid bij zijn oma.
    Karakter: Michael is een enorme uitslover, uilskuiken en macho. Hij houd er van om op te scheppen en maakt altijd belachelijke opmerkingen via de comm link als ze een missie hebben, daarnaast is hij ook enorm geliefd bij de vrouwelijke agenten en vind hij dat totaal niet erg. Hij kan soms als een enorme nerd overkomen omdat zijn oma hem veel heeft geleerd naast zijn school en college tijd. Als het uitkomt is Michael ook een echte charmeur en gentleman en kan hij anderen altijd aan het lachen maken.
    Uiterlijk/Foto: Michael is sterk gebouwd, hij is 181 cm lang en heeft vanaf zijn linker borstkas tot zijn bovenarm een tattoo. Tot zijn twintigste had hij halflang haar maar heeft het toch laten knippen. Zijn oma vond het jammer, omdat Michael's oma geen kleindochters heeft en ze vroeger altijd altijd aan zijn haar zat. Michael heeft een stoppelbaard wat zijn oma enorm irriteert wanneer ze hem een zoen wilt geven. Hij heeft chocolade bruine ogen en een litteken boven zijn rechteroog die hij heeft opgelopen toen hij 16 jaar was. Michael is erg gesteld op zijn lichaam en houd ervan om zijn lichaam vaak te laten showen.
    Codenaam: Knave. Michael is enorm gehecht aan zijn verschillende messen die hij ging verzamelen op zijn 24e, hij is daarnaast ook erg behendig in het vechten met messen.
    Verleden: Michael zat vanaf zijn 19e tot zijn 23e bij de US Navy Seals. Nadat hij twee beste vrienden had verloren onder zijn commando op een missie in Pakistan heeft het lang voor hem geduurd voordat hij er weer overheen is geraakt. Generaal Kristensen heeft hem ook ontslagen en gezegd dat hij niet meer terug mag komen. Michael's ouders waren junkies en konden niet voor hem zorgen toen hij werd geboren, dus heeft zijn oma Nora hem opgevoed tot dat ze er te oud voor werd en naar het verzorgingstehuis moest, dat was toen Michael 22 jaar oud was. Zijn oma begon te dementeren en Michael kon ook niet meer voor haar zorgen. Hij zette het huis te koop van zijn oma, en verliet de States en vertrok naar Rusland. Daar kwam Michael verstrikt met wapenhandelaars en drugsdealers en raakte hij het goede pad af. Dat was tot dat hij 25 jaar oud was en Anya ontmoette in een café. Michael probeerde zijn charmes te laten zien bij de Russische Anya maar die leken niet te werken dus werden ze goede vrienden. Anya leerde hem Russisch en zo raakte Michael langzamerhand weer het goede pad op tot Anya's telefoontje.
    Rank/Specialiteit: Gespecialiseerd in messen. Hij draagt altijd wel een stuk of vijf op zak als hij op pad is, daarom doet hij samen met Anya ook vaak het veldwerk.
    Eventuele extra's: Michael heeft nogal vaak nachtmerries van zijn US Navy Seals broeders die onder zijn commando zijn omgekomen. Hij laat het niet merken, ook al heeft het team het allang al door maar zeggen ze niets. Als ze op missies zijn heeft Michael altijd een kaartspel klaar liggen als er niets te doen is en speelt hij altijd vals. Op de thuis basis van het team verzameld hij vliegtuig modellen en leest hij vaak comic books en heeft hij stiekem een crush op Anya.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik vul vanavond een mannelijke spion in! *O*


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Sheo schreef:
    Ik vul vanavond een mannelijke spion in! *O*


    Okee :3


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Korte vraag, zijn de spionnen goede of kwaaie mensen? hahaha :W


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf