• The league of shadows | Harry Potter.
    Munro Campbell is een onopvallende jongen op Hogwarts. Hij is ingedeeld bij Slytherin, maar hier hoort hij eigenlijk niet thuis. Veel vrienden heeft hij niet, er zijn er maar enkele die met hem om willen gaan. Draco Malfoy is er hier één van, maar hier mag niemand iets over weten. Hun vriendschap is bedoeld voor alleen zij, volgens Draco. Munro weet niet waarom, maar hij is ermee akkoord gegaan toen de twee elkaar ontmoette in het eerste leerjaar.
          Draco vertelt in het begin van het zesde jaar dat hij een grote opdracht van de teruggekeerde duistere heer heeft gekregen. Hij moet namelijk het schoolhoofd van Hogwarts vermoorden, Dumbledore. Munro belooft hem om het aan niemand te vertellen. Munro helpt Draco om sterker te worden, moeilijke spreuken te beheersen en probeert hiermee om meer informatie uit hem te krijgen, zonder dat Draco dit door heeft.
          Want ook al zal Munro wijselijk zijn mond dicht houden tegen iedereen op school over Draco, is er een klein groepje tovenaars die het wel weten: The League of shadows. Bijna niemand kent deze groep van machtige tovenaars en zij die het wel kende, werden verplicht zich erbij aan te sluiten of werden vermoord.
          The League of Shadows is niet tegen noch voor de duistere heer. Ze zullen Harry Potter niet redden, maar ook zeker niet vermoorden. Waarom bestaat The League dan?


    Hallo. (: Ik ben weer redelijk actief op Quizlet en heb besloten om weer te gaan schrijven.

    Rollen.
    Veel leerlingen uit hetzelfde leerjaar als Draco en Munro. Het 6e leerjaar. Alle afdelingen.
    Enkele leerlingen leerlingen uit het eerste leerjaar, die bij het broertje van Murno in de klas zitten. Voornamelijk Gryffindor en Slytherin.

    Informatie
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en leerjaar:
    Afdeling en reden:
    Familie en bloedsoort:
    Karakter:
    Uiterlijk: Bekend persoon, Logan Lerman is bezet!
    Toverstok en patronus:
    Overige informatie:

    Thaaaanks! Ik heb er veel nodig, dus kom maaaaar.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Whoop whoop
    Ik ga voor je invullen Sanne


    Miep

    Oh Sanne, ik ga hier zoveel rollen voor invullen. DXwytwvfdioenhf. Moet nu wel zodirect werken dus ze komen vanavond laat pas of morgen, can't wait!!!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Aislinn schreef:
    Oh Sanne, ik ga hier zoveel rollen voor invullen. DXwytwvfdioenhf. Moet nu wel zodirect werken dus ze komen vanavond laat pas of morgen, can't wait!!!


    Oeeeeeh nice! Is goed hoor, Amy! :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Voornaam: Aurore
    Achternaam: Hughes
    Volledige naam: Aurore Elizabeth Huges
    Leeftijd en leerjaar: Aurore is 16 jaar oud, geboren op 17 Maart. Ze zit op dit moment in haar 6e jaar.
    Afdeling en reden: Aurore is tot har grote ongenoegen ingedeeld bij Slytherin. Ze stamt af van grootse tovenaars en is een volbloed. Met een grootse familie achter zich, met een groots (en soms toch ook een afschuwelijk verleden) is ze ingedeeld bij Slytherin. Aurore echter, is hier niet blij mee. Ze is allesbehalve sluw en achterbaks en kan zich qua persoonlijkheid niet meten met haar mede afdeling genoten.
    Familie en bloedsoort: Aurore is een afstammeling van de bloedzuivere Hughes familie. Één van de meest invloedrijjke tovenaarsfamilies van deze eeuw. Samen met de Malfoys ( en niet te vergeten Lord Voldemort) regeren ze met harde hand en hebben dan ook het ministerie in hun zak. Aurore's familie is van de regeltjes en zien dan ook niets liever dan hun geliefde dochter getrouwd zien met een knappe, rijke, invloedrijke, en niet te vergeten, bloedzuivere man.
    Aurore's vader Wilson Hughes heeft zich omhooggewerkt over de ruggen van anderen in het ministerie en werkt ondertussen als hoofd van ... (verzin maar iets dat goed in het verhaal past) en staat op zeer goede voet bij de huidige minister van Toverkunst. Zoals verwacht, is hij een dooddoender en gehoorzaamt, samen met zijn vrouw aan Lord Voldemord.
    Aurore's moeder is de bloedmooie Evanna die ver weg afstamt van de familie van Tom Riddle. Een broer of zus heeft Aurore niet. Ze is het enigste kind, en de laatste bloedverwante...
    Een opa of oma heeft Aurore niet meer, en ook ooms of tantes wordt niet veel mee gesproken.
    Al met al is het niet een fijne familie, machtig, rijk en ongelooflijk sluw, een familie om rekening mee te houden
    Daniel Craig, Charlize Theron
    Karakter: Aurore is iemand die met iedereen kan opschieten. Slytherin, Gryffindor, Ravenclaw of Hufflepuf, het maakt niet uit. Tot het grote ongenoegen van zowel haar ouders, als haar vrienden van Slytherin (waaronder Draco Malfoy (en Munro?)), heeft ze een enorm goede band met Harry Potter, Hermoine Granger en Ron Weasly. Niet alleen Ron, maar met de hele familie Weasley kan ze goed opschieten. Maar ze heeft zoals altijd lak aan die regel.
    Aurore is niet bang voor anderen en al zeker niet voor haar familie. Ze doet wat ze zelf graag wilt en kan heel goed haar eigen vrienden uitkiezen en tot nu toe gaat het goed. Ze heeft beide kanten geleerd zich er niet mee te bemoeien en ze weet ze perfect van elkaar te scheiden en past zich dan ook enorm makkelijk aan aan haar omgeving.
    Aurore is heel erg slim. Niet alleen in haar schoolvakken, waarbij ze heel vaak, een van de beste van de klas is, maar ook met de omgang van mensen. Je zou haar niet manipulatief kunnen noemen, maar ze weet wel hoe ze dingen het beste voor elkaar kan krijgen en is soms een beetje schijnheilig, wat meteen een iets mindere kant van dit meisje is.
    Absoluut niet bang om risico's te nemen en pas nadenken naderhand, daar heeft onze Aurore ook nog een handje van. Eerst doen dan denken. Wat af en toe niet zo heel erg goed uitpakt. Hierdoor is ze soms een beetje roekeloos, maar maakt haar aan de andere kant verschrikkelijk leuk in omgang. Ze is altijd vrolijk en nuchter en laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Niet op haar mondje gevallen zal ze altijd een grote mond teruggeven. Alhoewel ze, als het moet, heel erg goed is in het houden van haar mond. Geheimen zijn bij haar veilig en ze zal zweigen als het graf. Wat haar een fantastische vriendin maakt. Ze is trouw, en loyaal en zal je nooit in de steek laten.
    Ze kan echter wel overkomen als arrogant. Als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft kunnen maar weinig mensen haar op andere gedachten brengen en ze is absoluut niet bang om regels te overtreden. Ze zijn er om gebroken te worden volgens haar. En het maakt het alleen maar leuker om iets te doen dat eigenlijk niet mag. Ze is een enorm nieusgierig persoon en wil álles weten over iedereen. Haar mensenkennis is dan ook bijna griezelig, zo goed. Ze wordt ookwel door haar vrienden een emotioneel wrak genoemd. Ze huilt enorm snel om de kleinste dingen. ze leeft erg met mensen mee, en achter al haar vrolijkheid zit soms ook heel veel onzekerheid. Aurore is enorm schattig als ze huilt en zelf weet ze dat ook, dus als ze haar zin niet kan krijgen gooit ze altijd haar laatste troefkaart in de strijd. Ook is ze niet snel boos. Alleen als je haar echt tot op het bot beledigd zal ze het je niet, of voorlopig niet vergeven...
    Aurore
    kan ook absoluut niet tegen ruzies. Ze probeert hier altijd een oplossing voor te vinden, wat haar vaak lukt omdat niemand dit lieve "schattige" meisje verdrietig wil zien.
    Aurore, echter, is een rommelig, ongeorganiseerd persoon. Huiswerk is altijd keurig op tijd af, maar als het aankomt op het schoonhouden en opruimen van spullen, of het kwijtraken of vergeten van spullen is Aurore de konining. Ze is ook bijna altijd te laat en verzint dan de meest hilarische smoesjes.
    Uiterlijk:



    Candice Swanepoel
    Aurore is een knap meisje om te zien. Haar enorme blauwe ogen, omlijst met een dikke rand lange krullende wimpers komen van haar vaders kant, terwijl de prachtige blonde lokken van haar moeder komen. Haar slanke lichaam heeft de juiste vrouwelijke vormen op de juiste plek zitten en is zo'n 1 meter 65 lang. Haar huid heeft een beige tint dat goed aansluit bij de rest van haar uiterlijke kenmerken. Een kleine neus, mooie gevormde wenkbrauwen een een soort natuurlijke elegantie als ze loopt. Alle blikken trekt ze naar zich toe, zelfs in een zwart Zweinstein gewaad.
    Aurore heeft echter een voorkeur voor dreuzelkleren. Alle rokjes, jurkjes en broeken vind ze geweldig en de hakken die ze kan dragen, misschien nog wel het meest. Heerlijk vindt ze het om rond te struinen op meer dan 10 cm hoge hakken, ze leeft zowat op die dingen. Niet alleen omdat ze haar vrouwelijk laten voelen, maar ook omdat ze meer dan een decimeter toevoegen aan haar eigen, al niet zo lange 1 meter 65. Aurore loopt in haar vrije tijd het liefst rond in dreuzelkleren. Broeken, shirtjes, jurkjes, rokjes, het maakt niet uit. Een beetje een modepopje is het wel en ze vindt het ook belangrijk er goed uit te zien. Dit heeft ze van haar moeder meegekregen.
    Een minimalistische hoeveelheid make- up wordt maar gebruikt. Mascara, oogschaduw, eyelijner en wat lippenglos of stift. Meer is absoluut niet nodig. Met haar haren doet ze veel. Los, krullend of stijl of vast, in een vlecht, knot staart enz. het maakt niet uit.
    Toverstok en patronus: Aurore heeft een 30 cm lange toverstok van diepbruin kersenhout met een rode gloed. Afgewerkt met fijne krullen bij de punt een een simpel handvat, die gevomd is naar haar eigen hand. De kern is een eenhoornhaar.
    Aurore produceert een patronus van een witte tijger.
    Overige informatie: Ze is een van de drijvers van het zwerkbalteam van Slytherin. Ze is enorm goed, en heeft het op de een of andere manier voor elkaar gekregen toegelaten te worden tot een team dat tot voor kort bekend stond, als het team dat geen vrouwen toeliet. Waar nu echter verandering is is gekomen. Drijver zijn is niet wat je verwacht te zien bij een meisje zoals zij, maar dat is maar schijn.
    Aurore heeft een vakkenpaket waarmee je alle kanten mee op kan. Ze doet toverdranken, verweer tegen de zwarte kunsten, kruidekunde, voorspellend rekenen, runen en gedaanteverwisselingen.
    Ook heeft ze een kleine uil: Felicity

    [ bericht aangepast op 13 dec 2012 - 16:59 ]


    Miep

    Dit is de hoofdpersoon.
    Voornaam: Munro.
    Achternaam: Campbell.
    Volledige naam: Munro Christopher Nathaniel Campbell.
    Leeftijd en leerjaar: Munro is zestien jaar oud en zit momenteel in het zesde leerjaar. Hij verjaart op 29 Augustus.
    Afdeling en reden: Munro is ingedeeld bij Slytherin. Dit is een afdeling waar hij zich nooit volledig thuis zal vinden, maar ook de andere drie afdelingen sluiten niet aan bij zijn wensen. Munro is graag alleen en wordt ook vaak alleen gelaten. Hij praat niet veel en is eerder een denker dan een doener. Velen kunnen daarom ook niet goed inschatten hoe hij nou eigenlijk is, omdat hij zichzelf liever niet teveel laat zien. Hij bezit een groot eigenschap die aansluit bij Slytherin wel en dat is sluwheid. Munro kan dingen gemakkelijk uitspelen en lijkt meestal erg onschuldig te zijn, terwijl hij meestal er alleen voor zorgt dat dingen hem beter uitkomen. Het is echter zo dat Munro een slimme jongen is. Hij weet dingen perfect uit te denken en is ook erg ambitieus opgesteld, iets wat hem gemakkelijk naar Ravenclaw zou kunnen leiden. Maar de sorteerhoed heeft zijn keuze toch op Slytherin laten vallen.
    Familie en bloedsoort: Munro komt uit een bloedzuivere familie, maar uit een familie die daar vrij weinig omgeeft. Het had hen niets uitgemaakt of de een wel of niet kan toveren. Munro's vader, Edward, is een tovenaar die werkt in een boekenwinkeltje op de Wegisweg. Het is geen geweldig goed lopend winkeltje, maar het loopt vooral op vaste klanten die een nieuw boek nodig hebben. Munro's moeder, Marlynn, werkt in een café waar veel oude tovenaars en heksen komen als ze klaar zijn met werken. Munro lijkt veel op zijn vader, beide erg stug en niet gemakkelijk te doorgronden. Edward is een strenge man die veel van zijn twee zonen verwacht, terwijl Marlynn daar veel minder van is. Ze is een gezellig persoon, doet het liefste de hele dag waar ze zin in heeft en vindt het vooral belangrijk dat haar zonen met ambitie toveren. Edward was vroeger ingedeeld bij Ravenclaw en Marlynn bij Gryffindor. Ze hebben twee zonen, Munro is de oudste. Hij heeft nog een jonger broertje, Blaine van elf die net zijn eerste leerjaar op Hogwarts start. Blaine wordt ingedeeld bij Gryffindor.
    Karakter:
    Uiterlijk:



    Logan Lerman.
    Toverstok en patronus:
    Overige informatie:

    [ bericht aangepast op 13 dec 2012 - 17:04 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Bijnaaaaaaa klaar.
    oeps, hij is een beetje lang geworden (:


    Miep

    Ik ga ook een rolletje voor je maken!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Voornaam: Mary
    Achternaam: Benning
    Volledige naam: Mary Elisabeth Benning
    Leeftijd en leerjaar: Mary is 17 jaar oud en zit in het 6e jaar.
    Afdeling en reden: Mary zit in het 6e jaar van Ravenclaw en de voornamelijkste rede dat ze daar zit is dat ze gewoon ontzettend intelligent is. Sterker nog, Mary is zo ongeveer de slimste heks die er op dit moment rondloopt. Daarbij is Mary ook iemand die ontzettend nieuwsgierig is en nooit – maar dan ook echt nooit – haar mond kan houden. Maar de intelligentie van Mary betekend niet dat ze alleen maar goed kan leren. Ze beschikt over een enorme dosis zelf- en mensenkennis, sociale vaardigheden en creativiteit.
    Familie en bloedsoort: Mary is een halfbloedje. Haar vader Fredrik was een tovenaar die een of andere hoge pief was die werkte voor de Ministry of Magic. Helaas is Mary’s vader twee jaar geleden overleden. Vermoord tijdens een arrestatie van een groot aantal, toen nog vrijlopende, Death Eaters. Mary’s moeder is de altijd vriendelijke Grace. Zij is een dreuzel en hoeft niet te werken voor haar geld. Toen haar man is overleden heeft hij zijn gezin een klein fortuin nagelaten wat genoeg is om zichzelf voor de rest van hun levens te plezieren. Fredrik en Grace kregen samen drie kinderen. De oudste is de nu 23-jarige Hannah. Hannah is als enigste van de drie kinderen geen heks. Ze studeert op het moment antropologie op Oxford University. Na Hannah komt Daniel. Hij is wel een tovenaar en woont in een klein appartementje aan de Wegisweg.
    Alec Baldwin, Kim Basinger, Emma Stone, Daryl Sabara
    Karakter:
    Uiterlijk:


    Toverstok en patronus:
    Overige informatie

    Ik maak hem strakjes af!

    [ bericht aangepast op 14 dec 2012 - 17:34 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Is dat niet een beetje dom om Emma Watson wie Hermione is, een ander persoon te laten spelen? Just sayin', lol.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Voornaam: Cassie
    Achternaam: Jacksons
    Volledige naam: Cassie Scarlett Jacksons
    Leeftijd en leerjaar: 16, 6de jaar
    Afdeling en reden: Griffoendor, want ze is nergens bang voor en wilt alles wel eens proberen, soms krijgt ze daar wel problemen voor maar dat is het wel waard. Ze heeft op haar 14de verjaardag een jongen gered van de dood, hij was in de rivier gesprongen maar was met zijn voet achter een paar planten blijven hangen die hem onder trokken, ze is achter hem aan gesprongen zonder hier bij na te denken en heeft hem losgekregen, zelf kon ze toen nog niet zo goed zwemmen, vandaar de moed die ze altijd al heeft gehad.
    Familie en bloedsoort: Ze is een volbloed, haar ouders zijn beide tovenaars en ze hebben elkaar leren kennen op Zweinstein, ze zijn niet zo groots of bekend als de ouders van de andere leerlingen. Haar moeder Talia is altijd heel vriendelijk en heeft nooit een slecht humeur tenzij Cassie weer een grote mond opzet, ze heeft geen werk en is gewonde huismoeder. Haar vader Samuel is bijna nooit thuis maar als dat wel zo is is het max. 2 dagen, hij wilt dan wel altijd zo veel mogenlijk tijd doorbrengen met zijn kinderen. Hij werkt als FBI agent omdat hij ooit aan zijn moeder beloofd had dat hij niets met magie zou doen tenzij het echt nodig was. Cassie heeft 2 zussen en 1 broer, de oudste is Amy zij is 20 en studeerd dans en theater aan de kunstuniversiteit. Dan komt Cassie zelf, daarna is haar broer Greg van 16, hij zit ook zijn 6de jaar op zweinstein en als laatste is er Zora van 6 zij zit het 1ste leerjaar op een gewone school.{ Zoran : ryan newman (vroeger), Amy : candice accola, Greg : josh hutcherson, Talia : jennifer aniston, Samuel : brad pitt (iets jonger dan nu) }
    Karakter: Dapper. Nieuwsgierig, ze kan geheimen houden. Sociaal, ze heeft veel vrienden en die zou ze helpen met wat ze ook nodig hebben. Grote mond, soms ook wel eens te groot ;D
    Uiterlijk: lijkt op ariana grande inclusief het rode haar :D
    Toverstok en patronus: 23,5 cm lang, gemaakt uit witte eik met zwarte versiering aan het einde, het einde heeft ook een spiraal errond. Patronus -> het is al een paar keer gelukt en toen was het een wolf.
    Overige informatie: een tattoo van een zonnetje aan de onderkant van haar rug.


    Stiles: "Wait Scott you didn't answer my... Am I not attractive to gay guys? He didn't answer my question."

    Oké, het duurde even, maar dan ga ik ook nu echt mijn rollen maken, hihi.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Voornaam: Mila, bij deze naam wordt ze voornamelijk geroepen. Dit is de afkorting van Emilia.
    Achternaam: Scott
    Volledige naam: Emilia Florence Scott. Haar tweede naam heeft Mila geërfd van haar oma wie enkele jaren geleden overleden is.
    Leeftijd en leerjaar: Mila zal in het begin van het zesde leerjaar zestien worden, namelijk op drie september. Eigenlijk hoort ze dus in het vijfde leerjaar te zitten, maar Mila is een geluksvogel en kreeg haar brief al één jaar eerder dan verwacht. Ze is geboren in het jaar 1980.
    Afdeling en reden: Mila is ingedeeld bij Ravenclaw, dit omdat ze de wijs- en oplettendheid van haar moeder geërfd heeft. Ze is erg leergierig en zit altijd vol ideeën. Vandaar dat het niet eens zo moeilijk was voor de sorteerhoed om haar hier te plaatsen. Het is de afdeling waar ze echt thuishoort.
    Familie en bloedsoort: Mila komt uit een redelijk gewoon gezin. Haar moeder Violet werkt bij het ministerie van toverkunsten en is een halfbloed heks, waarvan oma en opa beide muggleborn zijn. Haar vader, Marcus is volbloed en was in zijn jonge jaren ingedeeld bij Slytherin, vrij bijzonder dus dat hij een halfbloed koos om mee te trouwen, maar het stel is alsnog zeer gelukkig. Violet zat net zoals haar dochter ingedeeld bij Ravenclaw, een afdeling waar ze het altijd erg naar haar zin heeft gehad. Het gezin woont in een klein magisch dorpje vol met tovenaars en heksen waardoor ze zich gewoon kunnen gedragen en geen geheimen hoeven of moeten verbergen en dat is iets waar Mila erg van geniet. Tevens heeft ze twee broertjes, Jasper en Lukas. Jasper zit momenteel in het vierde leerjaar, ingedeeld bij Ravenclaw, net als zijn oudere zus. Lukas in tegendeel is net begonnen met zijn eerste jaar en is ingedeeld bij Slytherin.
          Doordat Mila haar ouders en ook haar opa’s en oma’s allemaal heksen en tovenaars zijn, wordt ze ingedeeld in de categorie volbloed.
    Karakter: Zoals al vernoemd werd is Mila een slim en leergierig meisje die graag in de boeken duikt. Ze is levendig en erg aanwezig en ziet van iedereen het goede in, maakt haast geen onderscheid, of je nou uit Slytherin of Gryffindor komt, het maakt haar niet uit. Hierdoor staat ze wel bekend als iemand die mensen snel vertrouwd en dit kan haar wel eens de kop kosten. Ze biedt snel haar hulp aan, lost anderen hun klusjes op en doet dit voor vrijwel helemaal niets waardoor veel mensen haar als een simpel gebruiksvoorwerp zien. Ze is erg naïef, misschien iets te zachtaardig te noemen en een moederlijk typetje.
          Waarschijnlijk zou je verwachten dat Mila redelijk laf is, maar in tegendeel juist. Mila is een erg moedig meisje, als er iets gedaan moet worden, dan gaat ze vaak recht door zee en doet ze het. Wel is ze een echte denker en zal nadenken over de gevolgen, als deze groot zijn voor haar eigen toekomst, laat ze het zitten, want Mila is namelijk wel iemand die echt vooruit denkt. Ze is een persoon die niet snel met de bakken neer zit en geeft vrijwel nooit op. Een beetje een huismus zou je haar af en toe kunnen noemen, is alles behalve sportief en kijkt bij wedstrijdjes zwerkbal liever toe dan dat ze zelf moet spelen.
    Als je bij iemand wilt zijn met originele ideeën, dan is het Mila wel. Ze is iemand die nooit voor de eerste opties gaat, dit omdat ze liever iets nieuws heeft en gewoon dol is op het halen van hoge punten. Als ze een gemiddeld haalt, kan je ook echt wel verwachten dat Mila een tijdje chagrijnig zal zijn, want hier is ze echt niet tevreden mee. Ze is een strever, een beetje een stresskip te noemen en ongeduldig. Ondanks dat is ze wel erg kalm, zal je haar niet snel in ruzies zien en lost ze deze veel liever en sneller op.
    Uiterlijk:


    Stefanie Scott
    Mila is erg meisjesachtig, ze is niet het type dat je snel in een broek zult zien lopen. Ze draagt graag haarbanden in haar honingblonde haren die tot iets boven haar borsten stoppen. Ze heeft een blanke huid, strakke donkere wenkbrauwen waardoor je eigenlijk zou denken dat ze haar haren geverfd heeft. Mila heeft een spitse neus die valt in haar ronde hoofd. Ze heeft een wat uitstekende kin, donkerbruine ogen die worden omringd door inktzwarte wimpers en een smal postuur, ze weegt circa drieënvijftig kilo en is 1.57m.
    Toverstok en patronus: Mila heeft een ebbenhouten toverstok, zwart van kleur dus en een zeer verfijnd model. De kern bezit drakenhartenbloed van een Hongaarse Hoornstaart. De stok is precies eenentwintig centimeter lang, bijzonder kort te noemen en onbuigbaar. Wanneer de stok gebruikt maakt hoort men een melodieuze zwiep, zwierige lijntjes staan in de stok gegraveerd.
          Mila haar patronus is een eekhoorntje. Dit omdat de beesten toch wel enige intelligentie bezitten en ook Mila niet één van de grootste is. Ze leerde haar patronus oproepen eind vijfde leerjaar na heel wat geduld en veel leren.

    Voornaam: Lukas, dit wordt vaak afgekort tot enkel Luuk, zijn oudere zus noemt hem puur om te treiteren altijd Luka.
    Achternaam: Scott
    Volledige naam: Lukas Jonathan Scott, dit zijn gewoon willekeurige namen, niets bijzonders aan eigenlijk. Eerst dacht het gezin dat Lukas een meisje zou zijn, vandaar ook de bijnaam Luka die Mila hem altijd geeft. In eerste instantie zou zijn naam namelijk Luka Johanna Scott zijn.
    Leeftijd en leerjaar: Lukas is net begonnen aan zijn eerste leerjaar en is geboren op een koude winterdag in december, de twintigste – slechts een aantal dagen voor kerst. Hij is geboren in het jaar 1985. Hij is dus al een tijdje elf jaar oud
    Afdeling en reden: Voor de sorteerhoed was het nog een redelijke opgave om Lukas in te delen. Hij had namelijk zeker de originaliteit en ideeën zoals zijn zus en broer hebben, maar voor heel andere opvattingen. Lukas is slim, maar zeer sluw te noemen. Tevens is hij nog eens redelijk egoïstisch wat de doorslag maakte en de rede waarom hij in Slytherin werd geplaatst.
    Familie en bloedsoort: Zie Mila Scott
    Karakter:
    Uiterlijk: Bekend persoon, Logan Lerman is bezet!
    Toverstok en patronus:
    Overige informatie:


    De rest volgt.

    [ bericht aangepast op 15 dec 2012 - 23:27 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Voornaam: Nickita
    Achternaam: Winslow
    Volledige naam: Nickita audrey Winslow
    Leeftijd en leerjaar: 16 en zit en zesde jaar
    Afdeling en reden: Nickita is ingedeeld in Slytherin dit omdat ze net zo sluw is als haar moeder was die zelf ook in Slytherin zat ook net zoals haar vader is ze super goed in dark magic daardoor was ze niet egt verrast daar ze in die afdeling was ingedeeld ze kan best arrogant en bitchy zijn naar mensen die ze niet mag of gewoon kan uitstaan ook is ze heel snikie in dingen en komt ze vaak wel overal mee weg doordat ze super goed is in liegen.
    Familie en bloedsoort: Nickita is een volbloed ze komt uit een rijk familie samen met haar ouders woond ze in een groot villa op het platteland haar familie stampt af van de duistere kant als is ze daar af en toe niet al te trost op ze heeft een moeder genaamd Mohini Winslow heeft zelf 1 broer genaamd Trustan Winsow haar vader genaamd Oliver Winslow is enigs kind van zijn kant de familie heeft voornamelik altijd wel bekent gestaan aan hun dark magic
    Karakter: Nickita is best bitchy en heeft scheit aan iedereen wat ze wel niet van haar denken als ze je niet mag laat ze dat ook graag merken ook houd ze der wel af en toe van om haar haar een opvalende kleur te geven daardoor valt ze ook wel vaak op in de gang en dat boeit haar helemaal niks ze geniet wel van de aandacht die ze dan krijg
    Uiterlijk:



    op foto is amber mccrackin

    Toverstok en patronus:



    nickita heeft een 25 cm toverstok is gemaakt uit eikenhoud met fleugje eenhoornhaar vandaar de lichte kleur over de staf
    Patronus is niet haar sterkeste kand toch is het haar een keer gelukt en was toen in vorm van een vleermuis
    Overige informatie:
    nickita heeft een hekel aan dreuzels en houd er wel van om af en toe wat kattenkwaat en streken uit te halen

    als je nog rollen nodig had dan ik ben er niet zo goed in met invulen maar wou het wel voor je doen en proberen zodat je er mis toch wat aan heb kijk maar ;-)
    oh en er kunnen spelfouten in zitten maar dat komt dan omdat ik dislexie heb :$ laat maar weten ook als de story online staat ben erg benieuwd ;-)

    [ bericht aangepast op 28 jan 2013 - 22:50 ]


    You can't touch music but music touch you

    Voornaam: Mandy
    Achternaam: Johansson
    Volledige naam: Mandy Nina Johansson
    Leeftijd en leerjaar: Mandy is 16 jaar oud en zit in leerjaar zes.
    Afdeling en reden: Slytherin. Mandy is heel doortrapt en houdt ervan om nare streken met andere mensen uit te halen. Ze doet alles om haar doel te bereiken en speelt overal bij vals. Ze is erg sluw en probeert iedereen te manipuleren door zich altijd veel aardiger voor te doen dan dat ze in werkelijkheid is. Slytherin was niet alleen de voorkeur van Mandy, maar ook de voorkeur van haar moeder. Het maakte voor haar vader niet uit, in welke afdeling zijn dochter terecht zou komen. Maar Mandy voelt zich veel te goed voor de andere afdelingen.
    Familie en bloedsoort: Mandy maakt deel uit van een rijke volbloedfamilie. Haar vader was een Ravenclaw en haar moeder is een Slytherin.
    Karakter: Mandy is gevreesd door vele medestudenten vanwege haar gevaarlijke uitstraling en houding. Ze houdt ervan om jonge leerlingen bang te maken en heeft hier dan ook echt de grootste plezier in. Mandy heeft een hekel aan iedereen die niet een volbloed tovenaar of heks is en discrimineert hierdoor heel erg.
          Mandy is iemand die zich heel stoer opstelt, maar eigenlijk voor alles bang is. Ze heeft een grote mond en roept de meest nare dingen over iedereen, maar als het puntje bij paaltje komt, dan is Mandy nergens te vinden en heeft ze zich verstopt vanwege haar bangheid. Ze is alles behalve moedig, daarom wist de Sorteerhoed dat ze nooit bij Gryffindor zou kunnen komen.
          Mandy is een onwijs grote bemoeial en betweter. Ze probeert zichzelf en andere mensen telkens te overtreffen met haar cijfers, antwoorden en uitspraken en vaak lukt dit aardig. Als ze ziet dat iets niet naar haar wil gaat, dan zorgt ze er verbaal voor dat dit geregeld wordt. Mandy is dan ook echt een echte organisator die vaak ook als de "bedrijfsvrouw" onder de heksen wordt gezien.
          Mandy is heel onvoorspelbaar. Dat Mandy achterbaks en gemeen kan zijn, dat weet iedereen. Maar niemand weet wat er deze keer gaat komen. Of het erger of minder erg zal zijn dan wat ze vorige keer heeft gedaan.
          Mandy is heel emotioneel en heel gevoelig maar probeert dit meestal niet te laten blijken door sarcastische opmerkingen in het rond te gooien. Maar in werkelijkheid wilt Mandy gewoon steun en liefde van iemand.
    Uiterlijk:




    Mandy heeft lang donkerbruin, bijna zwart, krullend haar. Haar haren komen tot halverwege haar middel en elke dag heeft ze het wel in een ander model zitten. Mandy is niet van plan om het te knippen, want ze vindt lang haar mooi.
          Mandy is ietwat lang voor haar leeftijd, en heeft een slank tot mager postuur. Door haar lengte komt ze soms in de problemen met kleren maar door haar slanke middel wordt dit vaak al snel gecompenseerd. Mandy draagt bijna altijd zwarte kleren.
          Ze heeft donkerbruine ogen die bijna zwart zijn. Verder heeft Mandy een blanke huid en lichte, rode lippen.
    Toverstok en patronus: Mandy heeft een toverstok met taxus als houtsoort, drakenhartenbloed als kern en de flexibiliteit is onbuigzaam. Mandy's toverstok is goed geschikt voor de ietwat duistere spreuken. De toverstok is maar liefst zenentwintig centimeter lang, wat behoorlijk lang is. De toverstok is zwart van kleur en geeft een groene lichtstraal af, zodra er een spreuk gezegd wordt.
          Mandy is druk bezig met het oefenen van een patronus oproepen. Het is haar al een paar keer gelukt om een succesvolle patronus op te roepen. Haar patronus is een Perzische kat.
    Overige informatie: Ze vind het leuk om Slytherin aan te moedigen bij Zwerkbal wedstrijden, maar het zou haar niks lijken om zelf aan de sport mee te doen.

    De beroemdheid is Nina Dobrev.


    Chaos is a ladder.