• Eindexamens voorbij, bij sommige mensen dus ook de stress. Voor de meeste meiden van het Lynwood college echter niet!
    De stress voor de leukste jurkjes en het mooiste haar voor prom night grijpt nu de macht over de meiden. Het hopen dat een jongen op hun af zal stappen en de vraag stelt die ieder meisje wil horen, knaagt aan alle singles...
    Na Prom night is het tijd om te stappen, geen straat in California is meer veilig deze avond. Al helemaal niet voor het groepje meiden dat alle kroegen en disco's wel langs gaan en overal wel even de show stelen! Ze beginnen steeds minder recht te lopen en de lachbuien zijn niet meer te onderdrukken. Maar dan ontdekken ze in de menigte de jongens van One Direction, die ook al een aantal shotjes op hebben. Ze voegen zich bij het clubje, die nog steeds vrolijk met hun motto: 'clubje in, clubje uit' rond lopen. Maar ze beginnen langzaam niet meer helder te zien...



    Wat zoek ik:
    • Meisje 1.
    De meest meisjesachtige van het hele groepje, is altijd wel opzoek naar een leuke jongen!
    • Meisje 2.Deze ga ik zelf nog invullen :X
    De beste vriendin van meisje 1. Eigenlijk heeft is de precies de tegenpool van meisje 1, maar misschien is dat wel waarom ze zo goed bevriend zijn
    .
    • Meisje 3.
    Ze zou met iedere persoon die je kiest kunnen opschieten. Haar positieve instelling en positiviteit bedekken haar imperfecties.
    • Meisje 4.
    niks specifiek.
    • Enkele andere leerlingen\

    in te vullen:
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum: Let op! highschool leeftijd
    Nationaliteit:
    Karakter: Hoeft geen al te uitgebreide beschrijving te zijn.
    Uiterlijk: Beroemd persoon. Naam graag vermelden.
    Extra:
    Waarschuwen?:

    dankjewel! (Y)

    [ bericht aangepast op 14 nov 2012 - 18:05 ]

    [ bericht aangepast door een moderator op 12 nov 2012 - 19:50 ]

    Ik wil graag 1 of 4 doen :Y)


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Meisje 1.
    Voornaam: Natalie.
    Achternaam: Natalie Davies.
    Volledige naam: Natalie Christine Davies.
    Leeftijd en geboortedatum: Natalie is negentien jaar oud, een jaartje ouder dan de meeste eindexamenklassers dus. Ze is dan ook een jaartje blijven zitten, maar gedraagt zich nog jonger dan de rest.
    Nationaliteit: Amerikaanse, gewoon uit California.
    Karakter: Natalie is een perfect voorbeeld van een meisje dat weet hoe ze mensen om haar vinger moet winden. Ze weet hoe ze mensen inpakt met mooie praatjes en ze daarna moet afdanken en gebruiken. Genoeg mensen zijn erin getrapt en ze houdt er gewoon van om mensen te hebben die dingen voor haar doen. Niet dat Natalie lui is, nee. Alles behalve zelfs, maar ze vindt het gewoon fijn om hulp klaar te hebben staan om het vuile werk op te knappen.
          Natalie is er niet zo van gediend om het vuile werk te doen. Daar zijn anderen voor, zegt ze altijd. Ze wil liever niet haar handen vies maken en vindt het al vreselijk om op school naar het toilet te gaan.
          Hoewel Natalie best een spontaan meisje is, heeft ze zo haar gewoontes om altijd arrogant uit de hoek te komen. Ze wil altijd het laatste woord hebben en is er niet van gediend als mensen haar tegenspreken. Ze moet en zal altijd gelijk hebben. Meestal smijt ze mensen lullige opmerkingen of beledigingen naar hun hoofd of ze doet gewoon arrogant en zelfingenomen. Natalie is nou eenmaal trots op haarzelf en dat laat ze dan ook duidelijk zien en horen. Ze is ook heel erg standvastig. Als ze één keer iets denkt, zal ze niet snel van gedachten veranderen. Ze zal ook nooit zo snel anderen geloven en vindt zichzelf vooral beter dan anderen.
          Natalie is wel een heel vrolijk meisje en zit vol humor. Het is leuk om met haar op te trekken, want een gesprek valt nooit stil. Natalie houdt het leven erin. Ze is spontaan en heel erg onvoorspelbaar. Op elke situatie reageert ze anders en dat weet iedereen maar alste goed. Ze houdt van aandacht, maar vindt het wel oké als iemand anders even zijn momentje heeft, ookal kan ze wel pissig worden als ze het idee heeft dat je concurrentie voor haar bent. Ze is ook spontaan en schaamt zich werkelijk nergens voor. 'You only live once,' wordt dan ook wel haar motto genoemd.
    Uiterlijk:


    Ashley Benson
    Waarschuwen?: Of course.

    [ bericht aangepast op 13 nov 2012 - 16:07 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Meisje 3
    Voornaam: Fay
    Achternaam: Howell
    Volledige naam: Fay Daniella Howell
    Leeftijd en geboortedatum: Fay is 18 jaar, Ze is geboren op 13 Februari 1994
    Nationaliteit: Fay komt uit Canada, maar door de nieuwe baan van haar vader moesten ze gaan verhuizen naar California
    Karakter: Fay is 1 van de rustigere meisje uit de groep. Toch zorgt dit er niet voor dat ze minder opvalt. Fay staat positief in alles wat ze doet. als ze ergens mee begint dan is zij de eerste die met ideeën komt en zorgt dat iedereen een positieve instelling heeft. Fay is een lief en sociaal meisje. Ze praat graag met andere en help andere ook vaak met problemen oplossen. Ze zal niet snel iets zeggen dan rot of lullig is tegenover een ander. Ondanks dat Fay graag anderen helpt zet ze haar eigen problemen aan de kant en praat ze er nooit over. Ze is iemand die je denkt goed te kennen, maar eigenlijk niet . Fay is altijd wel in voor iets leuks en neemt haar vriendinnen graag mee op sleeptouw als ze iets wilt gaan doen. Doordat Fay altijd positief lijkt wordt er nooit aan haar gevraagtd hoe het met haar gaat, dit zorgt er voor dat alles wat er thuis gebeurt of in haar omgeving bij haar blijft en langzaam een probleem voor haar word. dit houdt ze alleen voor haarzelf en is dus niet te merken als een ander
    Uiterlijk:


    Elisabeth Harnois
    Extra: Fay heeft een tattoo met de tekst: "Shine a light, guide me home" op haar boven rug staan
    Waarschuwen: Graag !


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Rol: meisje 2!!!!
    Voornaam: Sidney
    Achternaam: Johnson
    Volledige naam: Sidney Chachi Johnson
    Leeftijd en geboortedatum: Sidney is 18 jaar, Ze is geboren op 26 mei 1994
    Nationaliteit: Sidney komt uit boston, haar ouders zijn omgekomen bij een auto ongeluk op haar 7de, ze is met haar broers naar haar oma verhuist in California
    Karakter: Het is een lief, en stoer meisje, ze kan onwijs koppig zijn, maar is ook goud eerlijk!
    Uiterlijk:


    Extra: neen!!! ik kan niks bedenken!!!
    Waarschuwen?: jaaaaaahhh!!!!


    There's nothing wrong with you, there's a lot wrong with the world where you live in!

    Rol: Meisje 3
    Voornaam: Emily, ookwel Em genoemd
    Achternaam: Washmell
    Volledige naam: Emily Brooke Elizabeth Washmell
    Leeftijd en geboortedatum: Emily is 17 jaar oud, geboren op 21 Juli 1995
    Nationaliteit: Emily is Amerikaanse. Ze woonde vroeger in New York, maar is later naar Californië verhuisd
    Karakter: Emily is een leuke meid. Ze heeft een open kijk in het leven, is enorm spontaan en het glas is altijd halfvol in plaats van halfleeg. Ze zorgt voor enorm veel positiviteit en ze is zo lief dat mensen niet snel boos op haar worden. Ze windt mensen enorm snel om haar kleine vingertjes en met een glimlach onderwerpt iedereen zich. Em is enthousiast en is absoluut niet bang om in de belangstelling te staan en ze is dan ook een enorme flapuit. Ze kan het niet helpen als er zo af en toe iets uit haar mond komt, wat ze liever niet had willen zeggen. Ze heel eerlijk en zegt altijd wat ze denkt, wat de meeste mensen heel erg kunnen waarderen. Zij vindt echter dat mensen de waarheid verdienen, ookal is deze nog zo hard. Ze zorgt er altijd voor dat de waarheid voorzichtig naar voren komt en dat deze persoon het goed opneemt. Ze is heel zachtaardig maar is totaal níét op haar mondje gevallen. Ze laat zich niet uit het veld slaan en gaat ergens vol voor. Ze kan zich heel goed op iets concentreren en focussen. Ze is heel erg geduldig en haar mensenkennis is eng. Ze kan goed praten met mensen en ziet in een oogopslag of er iets goed of fout is. Of er iemand liegt of niet. Emily is heel loyaal aan haar vrienden en zal ze nooit verraden. Als haar een geheim verteld wordt zal deze bij haar het graf in gaan.
    Em is niet de meeste een denker. Ze is nogal roekeloos. Niet nadenken bij wat je doet is typisch Emily. Meestal ondervind ze de harde gevolgen, maar ze klaagt niet en accepteerd ze toch. Het wil niet zeggen dat ze niet slim is, integendeel. Emily is enorm hardwerkend en haalt dan hoge cijfers. Ze bijt zich echt in de leerstof vast en neemt het allemaal heel snel op.
    Emily is een heel koppige meid. Zodra ze zich iets in haar hoofd haalt, móét het gebeuren. Er is maar een weg, en die weg is die van Emily. Ook een klein narigeheidje is dat ze heel rommelig is. Ze ruimt niet graag op, plant niets, is altijd te laat en wordt daarom niet altijd even serieus genomen. Emily heeft bijna nooit ruzie met mensen. Meestal is zij diegene, van wie er verwacht wordt kanten te kiezen. Als er ruzies zijn zit zij er altijd middenin en ze vind het verschrikkelijk.
    Em is ook nergens bang voor. Ze knapt de vieze klusjes net zo makkelijk op als de makkelijkere en is heel makkelijk in omgang. Haar enthousiasme zuigt iedereen in haar directe omgeving mee en mensen zijn dan ook graag bij haar in de buurt.
    Uiterlijk:



    Lucy Hale
    Emily is wel een echt meisje als het gaat om kleren of make- up. Ze draagt het liefste romantische kleding, denk dus aan jurkjes, rokjes, hakken of flatjes. Natuurlijk heeft ze ook broeken en shirts, maar je zal haar nooit betrappen op slobberkleren. Ze heeft echter wel een all star verslaving. Zo'n 20 paar sieren haar enorme kledingkast. Ze draagt niet al te veel make up. Alleen oogschaduw óf eyelijner of oogpotloot. Soms in felle kleuren wat haar ogen beter laten uitkomen. Wat mascara, af en toe wat blush maar wel altijd lippenglos of lippenstift.
    Emily is een knap meisje om te zien. Met haar enorme bambi ogen omlijst met volle donkere rand wimpers aangevuld met volle roze lippen trekt ze veel aandacht. Haar haren zijn glad, donkerbruin en krullen een beetje. Ze is niet lang. 1 meter 65 siert haar slanke lichaam echter wel.
    Extra: Emily kan heel goed zingen. Ze kan niet zonder haar geliefde muziek en heeft dan ook haar iPod altijd bij. Emily woont bij haar oom en tante. Haar vader is altijd weg voor zijn werk en haar moeder is toen ze klein was bij haar gezin weggegaan. Ze heeft het goed bij haar oom en tant en houdt enorm veel van die mensen en is ze nog altijd dankbaar voor het in huis nemen van haar.
    Emily heeft een tattoo aan de binnenkant van haar pols, waar het oneindig teken staat.
    Waarschuwen?: yes please

    [ bericht aangepast op 13 nov 2012 - 17:03 ]


    Miep

    Elisabeth Gillies

    Rol: Meisje numéro 2.

    Voornaam: Ravenna (Ze noemt zichzelf vaak Raven, uitgesproken als Reeven, omdat ze dat cooler vindt.

    Achternaam: Moore

    Volledige naam: Ravenna Evelyn Moore

    Leeftijd en geboortedatum: Momenteel is Ravenna 18 jaar oud. Ze maakt hier regelmatig 17 of 19 van, het ligt eraan wat haar goed uitkomt, en ze is geboren in het jaar 1994. Ze is jarig op 13 januari.

    Nationaliteit: Ravenna is een meisje met Midden-Amerikaanse roots. Ze woonde eerst in het stadje Chihuahua, liggend in Mexico. Nu woont ze in California.

    Karakter: Ravenna is een meisje dat alles behalve meisjesachtig is. Ze vindt jongens totaal niet belangrijk en wil daar ook nog niet aan beginnen. Ze wil het liefst genieten van haar jeugd en zoveel mogelijk leuke dingen doen met vriendinnen. Ze friendzoned werkelijk elke jongen en kleedt zich een beetje jongensachtig. Niet elegant en meisjesachtig, want dat vindt ze niet mooi. Ravenna komt vooral ook over als een meisje dat stoer is en bikkel hard. Maar ze kan wel lief zijn. Ze gaat voor haar vrienden door het vuur, ze vindt haar vrienden heel erg belangrijk. Thuis is ze niet bepaald het zonnetje in huis en haar ouders staan niet altijd achter haar keuzes.

    Uiterlijk: Ravenna kleedt zich altijd vrij stoer en ze heeft enkele piercings. Ze heeft een niet zo'n super vriendelijke uitstraling en lang bruin haar wat over haar schouders valt. Ze heeft bruine ogen en een mooie lichte huid. Ze is 1 meter 80 lang en weegt 62 kilo. Ze heeft schoenmaat 41 en cupmaat C.

    Extra: Ravenna wil binnenkort een tatoeage laten zetten.

    Waarschuwen?: Ja, graag c:

    [ bericht aangepast op 13 nov 2012 - 17:02 ]


    26 - 02 - '16

    Rol: Meisje
    Voornaam: Francis
    Achternaam: Ryvers
    Volledige naam: Francis Catherina Ryvers
    Leeftijd en geboortedatum: Let op! highschool leeftijd Francis is 17 jaar en is geboren op 14 augustus.
    Nationaliteit: Francis is half Italiaans, half Amerikaans. Haar vader is in 1994 op reis gegaan naar Italië en leerde daar haar moeder kennen. Het wa liefde op het eerste gezicht en toen zijn ze een tijdje samen geweest en toen was het weer gedaan. Maar het bleek dat Francis' moeder zwanger was van haar vader en zo zijn ze weer bijeen gekomen. En nu houden ze nog evenveel van elkaar als vroeger.
    Karakter: Hoeft geen al te uitgebreide beschrijving te zijn. Ze heeft verschillende karaktertrekken. Zo kan ze arrogant uit de hoek komen, maar ze kan ook heel erg lief zijn. Ook heeft Francis heeft nogal een pessimistisch karakter. Ze haat bijna alles en iedereen maar toch doet ze altijd vrolijk. Francis is ook nogal naïve en erg onzeker. Je hoeft maar één keer iets slecht te zeggen en ze vergeet het niet snel. Ze skate enorm graag en zo is haar kledingstijl ook. (Één van haar typische outfits.) Ze draagt ook wel jurkjes en rokjes, maar dat bewaart ze liever voor speciale gelegenheden.
    Uiterlijk: Beroemd persoon. Naam graag vermelden.

    Eleanor Calder.
    Ze heeft een wang piercing en een paar tattoos. Een kruis in haar nek, Believe op haar rechterpols en nog twee kleine stretchers in haar oren van 8mm.
    Extra: Francis heeft een jonger zusje van 9 jaar. Ze zijn twee handen op één buik al zie je dat niet zo. Maar merken zul je het zeker.
    Waarschuwen?: Graag. c:

    [ bericht aangepast op 13 nov 2012 - 17:10 ]

    Rol: meisje 3
    Voornaam: Alex
    Achternaam: Klever
    Volledige naam: Alex Ginger Klever
    Leeftijd en geboortedatum: Let op! highschool leeftijd 12-11-1996
    Nationaliteit: Ze is spaans maar op haar op haar 10e verhuist
    Karakter: Hoeft geen al te uitgebreide beschrijving te zijn.Ze is vrolijk en blij en kan met iedereen opschieten maar is snel afgeleid daarom is haar hoogste cijfer een 7 .
    Uiterlijk: Beroemd persoon. Naam graag vermelden. Ariana Grande
    Extra: ze heeft een tatoo van een Hondenpootje
    Waarschuwen?: graag

    Rol: meisje 1
    Voornaam: Emma
    Achternaam: Taylor
    Volledige naam: Emma Payton Taylor
    Leeftijd en geboortedatum: Emma is 17 jaar oud en is geboren op 11 mei 1995.
    Nationaliteit: Half Engels, half Amerikaans.
    Karakter: Emma is een lief meisje, die altijd voor haar vrienden/vriendinnen klaar staat. Ze is helemaal gek op jongens en houdt er ook wel van als ze in het middelpunt staat. Ze doet haar best op school maar dat wilt niet altijd lukken. Haar favoriete kledingstukken zijn rokjes en jurkjes en haar lievelingskleur is roze. Ook kan ze geen dag zonder haar pumps. Veel jongens vallen voor haar sprankelende ogen en haar warme innerlijk.
    Uiterlijk: http://data.whicdn.com/images/43271061/tumblr_m9wynntQp21qef3kzo1_500_large.jpg
    Dianna Agron
    Extra: Ze heeft een tattoo aan de binnenkant van haar wijsvinger. http://data.whicdn.com/images/28048574/553162_213204108786351_193246347448794_322968_519848795_n_large.jpg
    Waarschuwen?: Jupp. x

    [ bericht aangepast op 14 nov 2012 - 19:44 ]


    Be true to who you are - zayn

    Ik vul straks 4 in :)


    The worst part of being lied is that you're not worth the truth.

    Rol: Meisje 1.
    Voornaam: Lilly
    Achternaam: Barnet
    Volledige naam: Lilly Wells Barnet
    Leeftijd en geboortedatum: Lilly is 16 jaar en is geboren op 6 Juni 1996.
    Nationaliteit: Lilly is Engels, uit Holmes Chapel om precies te zijn.
    Karakter: Lilly is een vrolijk en lief meisje, die je wel zou willen helpen als ze je mag. Ze kan een bitch zijn, believe me. Haar lievelingskleuren zijn Roze en Goud en Lilly is een beetje verwend. Ze houd ervan om zich op te tutten en shoppen is haar grootste hobby. Ze wil later styliste worden, omdat ze volgens haar beste vriendin best een mooie smaak heeft. Lilly is jongens- en aandachtgek en wilt bij een avondje stappen nog wel eens zonder kleren staan dansen. Jongens vallen voor haar perfecte lichaam en haar heerlijke bitchy kant.
    Uiterlijk:

    Emma Watson.
    Extra: Lilly heeft een navelpiercing , sinds haar 15e verjaardag.


    Waarschuwen?: Yes please x


    Firm believer of all that is magic

    Rol: meisje 1
    Voornaam: Sascha
    Achternaam: Brown
    Volledige naam: Sascha Kathy Brown
    Leeftijd en geboortedatum: Let op! highschool leeftijd 16 bijna 17 07-01-1996
    Nationaliteit: amerikaans
    Karakter: Hoeft geen al te uitgebreide beschrijving te zijn: Sascha is een lief en vrolijk meisje, maar als ze je nog niet goed kent kan ze best een bitch zijn. ze maakt snel vrienden en is een betrouwbaar en eerlijk meisje. Ze houd van jurkjes en hoge hakken en is altijd bezig met fashion. Ook is ze helemaal gek van de kleur roze ze laat dat dan ook graag merken. Ze doet zich zelfverzekerd voor maar diep van binnen is ze dat niet al laat ze dat niet merken. Ze houdt ervan om met jongens te flirten en ze uit te dagen ze is dus een grote jongensgek en is altijd opzoek naar de perfecte jongen. Shoppen en make up beschouwt ze als haar levensdoel voor haar is het belangrijkste dat ze er perfect uitziet, als ze een keer een bad hair day heeft word ze helemaal gek en als alles niet perfect zit gaat ze de deur niet uit. Soms kan ze een beetje arrogant uit de hoek komen maar dat word weer snel vergeten waneer ze je met haar puppy ogen aankijkt. Ook houdt ze niet van vieze handjes, en heeft ze een grote mond ze zegt alles wat in haar opkomt ookal is dat soms kwetsend. Ze houd ervan om in de spotlight te staan en doet daar dan ook alles voor het geeft haar zelfvertrouwen. Haar motto is: beauty is pain. Kortom ze is een egt meisje.
    Uiterlijk: Beroemd persoon. Naam graag vermelden. selena gomez


    Extra: Sascha wil graag model worden en heeft 1 broer die heel beschermend is maar ze luisterd niet naar hem al zou ze niet zonder hem kunnen.
    Waarschuwen?: het liefst wel x

    [ bericht aangepast op 17 nov 2012 - 4:19 ]

    Rol: Meisje 4
    Voornaam: Jane
    Achternaam: Lloyd
    Volledige naam: Jane Alisha Lloyd
    Leeftijd en geboortedatum: 17 jaar, 19 September 1995
    Nationaliteit: Half Canadees, half Amerikaans. Ze woont al haar hele leven in Californie.
    Karakter: Jane is heel eigenwijs en gaat altijd tegen alles en iedereen in. Ze heeft een duidelijke mening en laat die ook altijd merken ook al is ze geen leiderfiguur. Haar levensmotto is: "Ik zeg wat ik meen, meen wat ik zeg en soms is dat gemeen." Hier leeft ze dan ook een beetje naar. Als je haar eenmaal kent is ze een heel aardig persoon en ook al lijkt het niet zo, kan ze heel verlegen zijn. Vooral met jongens die ze echt leuk vindt. Ze heeft veel mannelijke vrienden maar als ze echt voor iemand wil gaan is ze soms nogal teruggetrokken. Mensen houden van haar of haten haar. Er is geen tussenweg. Ze is heel opvallend en niemand kan om haar heen. Sommigen vinden haar dan ook een aandachtstrekker die altijd de spotlight wil hebben, terwijl ze juist helemaal niet zo van de spotlight houdt. Jane kan heel meisjesachtig overkomen. Vooral op feestjes en als ze uitgaat. Maar ze is ook zeker niet bang om in een sweater naar school te komen.
    Uiterlijk:


    Miss Ariana Grande
    Jane heeft velrood haar omdat ze haar eigen haarkleur (donkerbruin) te normaaltjes vond. Ze wilde graag opvallen. Haar kledingstijl is vrij gecompliceerd. De ene dag draagt ze een skinny jeans met een sweater, de andere dag een short en een leuk topje en de dag daarna een jurkje. Bij Jane weet je nooit hoe ze de volgende dag naar school gaat komen. Ze heeft nooit dikke lagen foundation op maar kan totaal niet zonder haar zwarte eyeliner. De dag dat Jane geen eyeliner draagt had ze zich waarschijnlijk verslapen. Verbaas je niet als ze na de pause alweer een dikke lijn boven haar ogen heeft zitten.
    Extra:
    -Jane heeft een passie voor acteren en draaft daar soms in door. Ze kan een enorme dramaqueen zijn en mist geen enkele acteerles. Ook zit ze bij de toneelgroep.
    -Ze heeft een tattoo met de tekst "shine on, you crazy diamond".
    Waarschuwen?: Yes, please! :)

    [ bericht aangepast op 17 nov 2012 - 0:10 ]


    The worst part of being lied is that you're not worth the truth.

    Rol: Andere leerling.
    Voornaam: Drake
    Achternaam: Brand
    Volledige naam: Drake Brand.
    Leeftijd en geboortedatum: Drake is 17 en geboren op 1 December 1994.
    Nationaliteit: Drake is 25% Belgisch, 25% Nederlands en 50% Brits.
    Karakter: Drake is de meest meisjesachtige jongen die je op Lynwood vind. Hij is goede vrienden met meisje 3 en heeft als hobby shoppen en ook tekenen. Zijn grote droom is om later visagist of stylist te worden en hij is al aardig opweg. Drake is homo en heeft nu net een relatie achter zijn rug met een rugbyspeler, waarmee hij te vaak is gespot met vieze dingen. Drake komt goed voor zichzelf op en met zijn hoge stem is hij echt een deel van deze school.
    Uiterlijk:

    Justin Bieber.
    Extra: Drake heeft een litteken van een ongeluk waarin zijn moeder en zijn stiefvader zijn overleden.


    Firm believer of all that is magic

    Rol: Meisje één
    Voornaam: Allison
    Achternaam: Laurens
    Volledige naam: Allison Maria Laurens
    Leeftijd en geboortedatum: 17 , geboren op 25 mei 1995
    Nationaliteit: Ze is zelf geboren in London , Engeland. Toen ze vier jaar was is ze met haar ouders verhuisd naar Californië. Haar Britse accent kan je nog horen tijdens het praten. Haar vader is Amerikaans , haar moeder is Engels.
    Karakter:. Allison - ook wel Ally genoemd is een sociaal meisje. Ze trekt graag op met haar vriendinnen en gaat het liefst op stap. In de avond vindt ze het leuk om wat in de kroeg te drinken en te dansen. Er zit niets achter haar identiteit , ze is en blijft zo. Als ze een jongen leuk vindt , doet ze er alles aan om zijn aandacht te trekken. Ze wordt snel dronken als ze op stap gaat , wat een slecht iets van haar is.
    Ally is van haarzelf slim , wel één van de slimste in de klas misschien. Ze haalt wel soms een paar vijfjes , maar daar maakt ze zich nooit druk om want ze kan het toch weer ophalen met een tien. Ally is de populairste van de school , iedereen kijkt tegen haar op. Aan de ene kant vindt ze het natuurlijk geweldig , maar aan de andere kant weet ze het niet zo goed. Want als ze maar ook één klein dingetje fout doet , weet de hele school het al. Dat haat ze juist aan haar leven.
    Haar ouders vinden dat ze minder moet uitgaan en zich meer moet focussen op haar school. Maar Ally weet zelf dat ze het goed doet op school. Toch denkt Ally dat ze onder de eisen van haar ouders doet. Daar denkt ze vaak over en wordt dan een beetje depressief. Maar niets weerhoudt haar ervan om een nachtje opzoek te gaan naar jongens.
    Uiterlijk:



    Phoebe Tonkin
    Extra: Haar ouders zijn gescheiden , ze woont nu momenteel bij haar moeder en stiefvader.
    Waarschuwen?: Ja , graag. Je kan haar nog eventueel voor een ander meisje gebruiken.

    [ bericht aangepast op 17 nov 2012 - 12:34 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.