• Hoi hoi, ik ga dus beginnen met een nieuwe One Direction story , ik kan niet echt zeggen waar het over gaat want ik heb alleen nog de proloog en ik heb nog niet echt een hele duidelijke verhaallijn maar dat komt wel goed! (:

    Rollen:

    Beste vriendin hoofdpersoon
    Beste vriend hoofdpersoon
    2x vriendin van 1 van de jongens
    Broer hoofdpersoon
    En nog 2/3 vrienden van de hoofdpersoon

    Invullen:

    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Geboortedatum:
    Uiterlijk met foto:
    Karakter:
    Geboorteplaats:
    Familie:
    Extra:


    (De hoofdpersoon heet trouwens Christina Brooks)


    Nobody ever gave a fuck before, all they did was doubt me.

    Rol: (beste) vriendin van de hoofdpersoon
    Volledige naam: Briana Madeline Scott
    Bijnaam: Bri, Brinny
    Geboortedatum: 03-10-1995
    Uiterlijk met foto:


    Briana heeft bruin haar en donker blauwe ogen. Ze is 1.68 m lang.
    Karakter: Briana is een vrolijk meisje met enorm veel energie. Je zal haar vrijwel nooit verdrietig of teneergeslagen zien. Briana heeft een aanstekelijk enthousiasme en weet altijd wel de positieve kant van dingen te bekijken. Ze heeft een goed gevoel voor humor en heeft niet snel vooroordelen. Toch neemt ze echt niet iedereen in vertrouwen. Briana kan heel goed geheimen bewaren en is een luisterend oor. Je kunt haar alles vertellen. Ze weet altijd precies wat ze moet zeggen en doen om iemand op te beuren. Het vreemde is dat ze zelf nooit praat over haar eigen gevoelens. Ze troost anderen altijd maar wil nooit over zichzelf praten. Ze wil anderen niet lastig vallen met haar problemen en daarom denken mensen ook dat ze altijd vrolijk is. Als ze een keertje verdrietig is, weet ze dat goed te verbergen achter een grote glimlach. Briana is niet snel kwaad, tot je aan haar vrienden komt. Dan gaat ze echt door het lint. Voor haar vrienden zal ze altijd opkomen. Wat slechtere eigenschappen zijn dat Briana zich maar moeilijk kan concentreren. Ze is enorm snel afgeleid en haar grote fantasie is dan ook onhandig wanneer ze serieus geconcentreerd moet zijn. Ook is Briana nogal koppig en vaak overtuigd van haar gelijk. Desondanks geeft ze het wel toe als ze ongelijk had. Briana's blijheid en activiteit kan ook te veel worden en dan gaat het mensen enorm irriteren. Ze wordt dan ook nog wel eens door leraren op de gang gezet om af te koelen. Meerdere mensen hebben zich al afgevraagd of ze adhd heeft. Haar ouders hebben haar dus verboden om veel suiker te eten. Helaas is nog een slechte eigenschap van Briana dat ze behoorlijk eigenweis en ongehoorzaam kan zijn.
    Geboorteplaats: Speelt het zich af in Engeland? (Zo ja, een wat slechtere wijk in Londen)
    Familie: Briana's ouders zijn niet heel erg rijk (ook niet heel arm). Ze werken allebei heel hard. Briana heeft nog een oudere broer, Evan (19), met wie ze een hele goede band heeft. Ook heeft ze een erg jong zusje, Quinty (5). Dit is Quinty:


    Extra: Briana Turnt graag en is hier enorm goed in. Ook kant ze erg goed tekenen.

    [ bericht aangepast op 4 okt 2012 - 19:18 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Rol: Beste vriend hoofdpersoon
    Volledige naam: Damon Joe McKinley
    Bijnaam: Damon, pink princess
    Geboortedatum: 14 - 08 - 1994
    Uiterlijk met foto:



    Karakter: Damon heeft de bijnaam Pink Princess, omdat ie homo is. Daar zitten zijn vrienden helemaal niet mee, om de droom van elk meisje is een homo als beste vriend. Natuurlijk is het al helemaal geweldig omdat Damon ook nog is maak voor kleding heeft. Voor de rest heeft Damon ook nog wat minpunten. Zo kan ie zich teveel als een meisje gedragen en erg gemeen zijn. Maar hij heeft er geen moeite mee als iemand hem uitscheld, dat vind ie juist leuk.
    Geboorteplaats: New York
    Familie: Zijn ouders zijn bij elkaar, en hij heeft een grote broer.
    Extra: Hij heeft goede smaak voor kleren.

    [ bericht aangepast op 5 okt 2012 - 18:47 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Rol:vriendin van 1 van de jongens
    Volledige naam:Emma Sanne Jones
    Bijnaam:Emm
    Geboortedatum:10 juli 1994
    Uiterlijk met foto:


    Karakter:Emma is een meisje dat niet snel boos wordt. Ze is altijd vrolijk, maar meestal ook heel erg hyper. Ze stuiterd de hele dag door op en neer. Soms vinden haar vriendinnen dat redelijk irritant, maar de andere keer doen ze vrolijk met haar mee.Maar als Emma boos is, is ze echt hel erg boos. Wat overginds niet vaak gebeurd. Emma zit thuis het liefst tussen de boeken, meidenboeken dan. Of tijdschriften met mode is ook goed. Als Emma zichzelf moest beschrijven was dat kort samengevat: Lief, hyper, soms beetje verlegen, bijna niet boos, heel soms bitchy, snel verliefd en behulpzaam.
    Geboorteplaats:Londen
    Familie:Emma heeft een klein zusje Debby van 5 jaar. Haar vader Wouter en haar moeder Selena.
    Extra: Emma houdt heel erg van zingen en wil daar later ook haar beroep van maken.


    Do what people say you can't.

    Ik weet niet of je nog nodig hebt, maar ik heb hier wel een rol (:
    Rol: De vriendin van 1 van de jongens.
    Volledige naam: Amanda Anderson
    Bijnaam: Aman, Am
    Geboortedatum: 14 februari 1994
    Uiterlijk met foto:


    Karakter: Amanda is een lief meisje met een warm karakter. Ze is altijd vrolijk en nooit chagrijnig. Ze kan af en toe arrogant uit de hoek komen maar verder is ze het totaal niet, je kan haar niet snel boos krijgen tenzij je echt iets hebt gedaan wat haar heeft gekwetst of wat pijn deed.
    Geboorteplaats: Londen.
    Familie: Amanda heeft beide ouders nog en zijn nog gelukkig samen, ze ziet ze haast nooit aangezien ze veel op zakenreis zijn. Amanda heeft geen broers of zussen en vind het allemaal wel goed zo.
    Extra: Amanda rookt, danst graag en heeft een tattoo op haar vinger

    [ bericht aangepast op 11 okt 2012 - 15:32 ]


    Life is a beautiful struggle