• Olive Bexster een fabelachtig meisje verhuist met haar vader, Artemis en oudere broer, Mason naar de stijlvolle stad New Beckwood. Olive is vanaf moment één geïntrigeerd door haar mysterieuze klasgenoot Suke, maar hij wil niks van haar weten. Wanneer Olive wordt lastiggevallen in een steegje duikt Suke opeens op. De weken daar op zorgen voor een omkeer in haar leven.

    Bezette gaven:
    - Het weer sturen
    - Transformeren
    - Iets van fase veranderen
    - Energie bollen

    Het liefst zo uitgebreid mogelijk.
    Volledige naam:
    Leeftijd*:
    Innerlijk:
    Eigenschappen:
    Uiterlijk:
    Kracht(en)**:


    * van 7 tot 25 jaar
    ** Dit moet een speciale gave(n) zijn. Liever niet iets voor de hand liggends als vuur sturen of teleporteren.

    Vragen zijn altijd welkom.


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Het zou fijn zijn als je even zou kunnen laten weten of je bezig bent met een rol, dan hoef ik niet ongeduldig te worden ;p


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Volledige naam: Gwendolyn Evelyna Grace
    Leeftijd*: 18
    Innerlijk: Gwendolyn is een vrij onzeker meisje dat niet altijd weet wat te doen. Ze doet haar uiterste best om dingen goed te doen en is erg perfectionistisch. Ze wil er zijn voor haar vrienden ook al heeft ze het zelf niet zo makkelijk. Verder is ze heel gemotiveerd en erg vriendelijk. (De eigenschappen stonden hier bij in)
    Uiterlijk:


    Kracht(en)**: Gedachten lezen en vervormen.


    26 - 02 - '16

    Feline schreef:
    [...]


    Dankjewel! (:


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Is er niemand die nog een rol wil invullen? ):

    [ bericht aangepast op 21 aug 2012 - 22:08 ]


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Ik zal er morgen één voor je invullen (:


    "Some day you will be old enough to start reading fairy tales again.” - C.S. Lewis

    PercyWood schreef:
    Ik zal er morgen één voor je invullen (:


    Heel graag & alvast bedankt c:


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    ik ga er nu een invullen ;)


    To live is to fight ~ Shinku

    Volledige naam: Lilith Destiny Jones
    Leeftijd*: 16
    Innerlijk: Lilith is een luidruchtig meisje die absoluut niet over zich heen laat lopen. Ze heeft altijd een weerwoord en kan prima voor zichzelf opkomen. Je wilt geen ruzie met haar krijgen aangezien ze erg opvliegend is en dan harde klappen uitdeelt. Hierdoor zijn sommigen bang voor haar. Wel heeft ze een erg goed gevoel voor humor en is ze erg grappig. Ze is niet erg goed op school en is vaak een beetje lui daarin. Nogal laks. Ze hangt soms ook een beetje de klasclown uit. Lilith is soms best onzeker over dat ze niet zo slim is altijd, maar dit verbergt ze erg goed. Voor de rest boeit het haar niet wat mensen over haar zeggen. Ondanks dat ze wat agressief kan zijn is Lilith erg aardig en spontaan, ze doet alles voor haar vrienden en is erg betrouwbaar. Ze doet alles om ze te beschermen. Lilith heeft een groot eergevoel en komt altijd haar beloftes na. Ze is totaal niet verlegen en vaak erg impulsief. "eerst doen, dan denken" zeg maar.
    Eigenschappen: *is hetzelfde als innerlijk*
    Uiterlijk:


    Lilith heeft lang, blond haar en bruine ogen. Ook is ze maar 1.60 m. lang.
    Kracht(en)**: Lilith kan oorverdovende geluidsgolven maken. Met deze geluidsgolven kan ze mensen soms ook echt letterlijk raken, weg blazen/ duwen. Ergens tegen aanstoten enz. Dit gebeurd soms ongecontroleerd als ze kwaad of overstuur is. Dit geluid komt uit haar keel. Lijkt op een enorm hoge pieptoon. Een pijnlijke pieptoon.

    [ bericht aangepast op 22 aug 2012 - 13:14 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Zo, ik zou er vandaag één voor je invullen en dat ga ik dus ook doen.
    Mag een jongen? Ja/nee? Ik doe het lekker gewoon :3


    "Some day you will be old enough to start reading fairy tales again.” - C.S. Lewis

    Ik vul ook wat in!

    Volledige naam: Dakota Nina Fabray.
    Leeftijd*: 22 jaar oud.
    Innerlijk: Dakota is totaal geen open boek. Het is heel lastig om te weten wat ze denkt of voelt, dat kropt ze namelijk in en verbergt het voor de buitenwereld. Toch heeft Dakota best een grote bek, ze is erg eigenwijs en soms zelfs een beetje bitchy. Velen mensen denken dat Dakota gewoon totaal geen gevoelens heeft.
    Dakota is dat soort persoon die je mag of niet mag. Ze is moeilijk in de omgang en maakt heel slecht vrienden.
    Dakota's situatie thuis is verschrikkelijk. Ze woont namelijk nog bij haar ouders, maar die kunnen echt niet met elkaar opschieten. Dakota is binnenkort van plan om te verhuizen. De ruzies komen allemaal door Dakota's grote mond. Zonder dat ze het weet is ze de grootste bitch die je ooit kan ontmoeten. Maar af en toe, kan ze ook erg aardig zijn.
    Uiterlijk:


    Jasmine V.
    Dakota is een mooie brunette met een normaal postuur. Dakota is een typisch bruin haar, bruine ogen meisje. Ze draagt door haar haarkleur ook voornamelijk meer donkere kleding.
    Dakota houdt ervan om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dat doet ze met zoveel mogelijk make-up en zo hoog mogelijke hakken.
    Kracht(en)**: Dakota kan ervoor zorgen dat alles in haar omgeving stil staat. Dat de wereld voor zolang zij zelf wilt even stopt. Ook kan ze ervoor zorgen dat de wereld voor andere mensen niet stopt, maar voor andere juist weer wel. Bijvoorbeeld dat ze de wereld even op pauze zet, maar behalve voor haar en haar beste vriendin.
    Ook kan Dakota er voor zorgen dat ze onzichtbaar is, maar daarvoor heeft ze heel veel kracht nodig, die ze meestal niet heeft. Nadat Dakota haarzelf onzichtbaar heeft gemaakt, ligt ze wel een aantal dagen doodmoe op bed, omdat die discipline zoveel kracht en energie kost.

    [ bericht aangepast op 22 aug 2012 - 15:31 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Volledige naam: Guido Ravic Doe
    Leeftijd*: 21
    Innerlijk: Guido studeert momenteel aan de universiteit, maar hij heeft niet veel op met studeren. Hij is een echt feestbeest dat vaak in de problemen komt en daar anderen in meeneemt. Zijn krachten gebruikt hij enkel om zichzelf mee verder te helpen, tegen de zin van zijn vader in. Hij is eigenwijs, arrogant en zeker niet bang om zijn mening te verkondigen, hoeveel mensen hij daar mee kwetst, maakt hem niets uit. Het enige waar hij iets om geeft zijn dieren en hij zal hun dan ook niet pijn doen. Dieren, voornamelijk jonge, hulpelozen dieren, zijn dan ook een goed middel om hem te laten doen wat je wilt, als je er tenminste van af weet want hij loopt er niet mee te koop dat hij om dieren geeft.
    Uiterlijk:


    Kracht(en)**: Communiceren met dieren. Hij kan gevaarlijke dieren dus ook vragen om mensen aan te vallen, iets waar zijn vader streng op tegen is. Zijn vader probeert hem zover te krijgen dat hij het niet meer zou doen en één van zijn vaders oplossingen was hem naar de universiteit te sturen.

    Ik kan het gewoon niet laten om er nog één in te vullen :3

    Volledige naam: Joanna (Jo, An of Joan) West
    Leeftijd*: 19
    Innerlijk: Iedereen verwacht dat Joanna, doordat ze onder de tattoeages zit, een echte rockchick is die alleen maar naar rockmuziek luistert en dingen vernielt. Ze konden er niet verder naast zitten. In haar vrije tijd leest Joanna graag een boek en luistert ze naar de muziek van de 80's en de 90's. Tevens helpt ze in het bejaardentehuis waar haar oma sinds anderhalf jaar zit, vanaf het moment dat Joanna 18 was. Joanna is opgevoed door haar oma en heeft daarom een hechte band met haar, ze is daarom ook bereid om door vuur en vlam te gaan voor haar. Doe oma iets aan en je kan het beste zo snel mogelijk weg wezen voor Joanna je vindt en je iets aandoet. Ze kookt graag en deelt ook veel van haar creaties uit aan haar vrienden en in het bejaardentehuis.
    Uiterlijk:


    Kracht(en)**: Joanna's instinct in versterkt waardoor ze door haar zintuigen te gebruiken precies weet wanneer iemand liegt, waar iemand is, zolang diegene in de buurt is, en of iets goed is of fout. Daardoor gaat ze ook niet vaak de fout in bij het koken. Tevens weet ze daardoor precies wie wat gedaan heeft.

    [ bericht aangepast op 22 aug 2012 - 15:37 ]


    "Some day you will be old enough to start reading fairy tales again.” - C.S. Lewis

    Ik maak er nog één :P

    Volledige naam: Fate Hover
    Leeftijd*: 12
    Innerlijk: Fate is een rustig meisje. Hierdoor denken veel mensen dat ze erg verlegen is, maar dit is niet zo. Ze is gewoon nogal stil. Je kunt veel beter met haar praten als je alleen met haar bent. Ze is erg gevoelig en vindt het moeilijk om voor zichzelf op te komen. Als ze wordt beledigd of iets dergelijks, negeert ze die mensen meestal. Ze is best wel onzeker. Fate is erg spiritueel en is gek op kijken naar de sterren. Ze is erg lief en is een goede luisteraar. Je kan met al je geheimen bij haar terecht. Fate is vaak bang om haar mening uit te spreken en huilt erg snel.
    Uiterlijk:


    Fate heeft een schuine pony en donkerbruin, golvend haar. Ook heeft ze bruine ogen en ze is 1.45 m lang.
    Kracht(en)**: Fate kan mensen vaak laten stoppen met iets te doen. Dus als iemand loopt, kan zij diegenene met een handbeweging tot stilstand brengen. Als ze erg haar best doet, kan ze zelfs anderen besturen (als een soort marionettenspeler). Maar dit kost haar enorm veel energie en ze vindt het zelf vaak een beetje eng om te doen.


    To live is to fight ~ Shinku

    Bedankt voor jullie rollen! Ik zal kijken welke ik gebruik (: Meer is altijd welkom!


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."