• Hallo iedereen!

    Ik ben hier nieuw en ga beginnen aan mijn eerste story en zou hier graag een heel groot Fantasy verhaal van maken. Ik ben niet opzoek naar specifieke karakters, maar wel naar rassen en namen zou ook mogen ;) Ik hoor het wel!

    Mayoketchup schreef:
    Hallo iedereen!

    Ik ben hier nieuw en ga beginnen aan mijn eerste story en zou hier graag een heel groot Fantasy verhaal van maken. Ik ben niet opzoek naar specifieke karakters, maar wel naar rassen en namen zouden ook mogen ;) Met rassen bedoel ik bijvoorbeeld dwergen, goblins, elven etc.

    Deze site gebruik ik altijd voor namen. (:

    [ bericht aangepast op 19 juli 2012 - 11:12 ]


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Parachutes schreef:
    Deze site gebruik ik altijd voor namen. (:


    Oké, dankjewel!

    Centaur, Goden, Demi-goden(Half-goden), Shape-shifters, Vampiers, Strijders, Anti-Wezens(Mensen die op wezens jagen en doden), Meerminnen, Engelen, Duistere Engelen, Bescherm engelen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    deze site is ook grappig, hier kan je een normale naam intypen en dan krijg je een elven naam: http://www.chriswetherell.com/elf/
    en hier heb je hetzelfde voor je hobbit naam: http://www.chriswetherell.com/hobbit/

    Hoop dat je er iets aan hebt :)

    Oh ja, half-demonen, elven, nimfen, vampieren en weerwolven (lekker afgezaagd:P), necromancer (iemand die geesten ziet en doden kan oproepen(zombies kan oproepen dus), telekinetische gaven, magiër, trollen, gnoom,


    To live is to fight ~ Shinku