• Er heerst een oeroude vloek over Londen, de sprookjeswereld is werkelijk geworden. Slechts één iemand weet hiervan en dat is de slechte burgemeester Ava Lions, ook wel gezien als de slechte heks in de sprookjeswereld. Er is een strijd tussen Fantasie en de Realiteit. Welk van de twee zal winnen?



    Link naar de story: Once upon a time || One Direction

    NIET NODIG MEER!

    [ bericht aangepast op 18 juni 2012 - 21:09 ]


    Simple but effective.

    Deel: DEEL 1 Beauty and the Beast (Belle en het beest) [Zayn Malik].
    - Voornaam: Cherilyn Bella Walker. (bijnaam: Cher)
    - Uiterlijk (haar, kleding stijl etc.): bruin haar, met slag. Ze heeft bruin/ grijze ogen. Ze draagt meestal skinny jeans met een blouse. Als het warm is een shortje met of een blouse of een tanktop. Ze heeft een paar vans , twee paar hakken en een paar zandaatjes. Ze houd ervan om als ze thuis is gewoon in een short en een hoodie te lopen.
    - Karakter: Cherilyn is een heel vrolijk meisje en heeft veel over voor andere mensen. Ze houd er ook van om streken uit te halen, maar als ze iemand ongelukkig ziet doet ze er alles aan om hem/haar gelukkig te maken. Ze geeft zoveel om het geluk van andere dat ze dat van zichzelf wel eens vergeet.
    - Hobby's: Ze houd van piano spelen. En ze is er heel goed in, ook al heeft ze hele kleine handen. Ze heeft ook een passie voor Modern dansen.
    - Foto (mag van een celeb zijn):


    Eleanor Calder.

    Ik hoop dat dit een beetje goed is $


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.