• based on Thirty days of night.
    Clio McAddams woont in het koude Alaska, waar het eens per jaar dertig dagen donker is. Alle voorgaande jaren is dat goed gegaan, maar dit jaar lijkt het alsof er wel eens problemen zouden kunnen optreden. Dan gaat het met name over het bestaan van vampiers. Die problemen lijken allemaal onzin, vindt Clio, maar die gedachte veranderd als een rustige avond totaal word verstoord. Clio en haar moeder weten te ontkomen. Als ze de dag erna wakker word, is ze in het huis van de buren, waar nog een handvol bewoners uit de straat zit. Uiteindelijk raakt het eten op en moeten er mensen op zoek. Diegene die weinig tot geen verwondingen hebben moeten op zoek naar eten. Één van die mensen is Niall Horan, Clio's buurjongen en grote liefde.

    De proloog staat al online, maar ik wil wel, als mensen dat uiteraard zelf willen, mensen waarschuwen als het eerste hoofdstuk online staat.
    Thirty days in the dark. ||Niall Horan.

    Nodig
    •Vriendinnen van Clio.
    •Vriendinnen van de jongens, ik kies er twee.
    •Mensen uit de buurt die ook onderduiken.

    Invullen
    Voornaam, bijnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd, geboortedatum:
    Nationaliteit, geboorteplaats:
    Familie:
    Karakter: Niet iedereen heeft perfecte eigenschappen. Iedereen heeft zo zijn minpunten.
    Uiterlijk: Beroemd persoon, met een korte uiterlijkomschrijving aub.
    Overig: Alles wat nog van belang is.
    Mag ik je waarschuwen?

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 18:55 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Ik vul in (:


    ' Nyctophilia '

    Rol: (Toekomstige) vriendin van één van de boys. (: Het liefst Harry. Ze duikt ook onder samen met Harry. (:
    Voornaam, bijnaam: Manoah, een Portugese naam. Haar moeder is namelijk Portugees en haar vader komt uit Alaska. Meestal wordt ze gewoon Manoah genoemd, maar sommige mensen noemen haar Mano.
    Achternaam: Hutcherson.
    Volledige naam: Manoah Estelle Hutcherson.
    Leeftijd, geboortedatum: Manoah is zestien jaar en is pas jarig geweest. Ze verjaart namelijk op 17 december.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Manoah is een halfbloedje. Haar moeder komt oorsprongelijk uit Portugal, waar Manoah ook geboren is. Manoah's vader komt uit Alaska en was in Portugal toen hij haar moeder tegen kwam. Manoah is geboren in de hoofdstad Lissabon.
    Familie: Manoah komt uit een kleine familie. Haar moeder is de jonge Madaleine. Haar moeder is zelf vol Portugees, hoewel haar naam een beetje Frans of Belgisch lijkt. Ze ziet er nog helemaal niet zo oud uit en dat bevalt haar ook wel. Haar vader is de negenendertig jarige Charles. Iedereen thuis noemt hem Charlie, omdat hij Charles zo charmant en netjes vindt klinken en wat hij dus totaal niet is. Charlie heeft een baan waarbij hij veel moet reizen en heeft zo Madaleine ontmoet. Op dat moment moest hij in Lissabon zaken doen met het grote bedrijf waar Manoah's moeder werkt. Als laatste heeft Manoah nog één grote broer. Haar broer is Pablo en heeft dus net als zijn zusje een Portugese naam. Pablo is hierentegen wel 100% Portugees, want de twee hebben een andere vader. Pablo is haar steun en toeverlaat en hoewel ze vroeger niet met elkaar overweg konden, zijn ze nu twee handen op één buik.
    Karakter: Manoah is een meisje dat heel stevig in haar schoenen staat. Je kan haar niet zomaar omver lopen en met een belachelijke opmerking krijg je haar niet klein. Ze lijkt geen gevoelens te tonen en is zo hard als steen. Ze geeft niks over andersmans gevoelens, alleen over die het kleine breekbare gevoel van haar kleine zusje. Manoah is ook heel agressief, maar dat laat ze niet zo merken. Je moet haar wel echt boos hebben wil ze beginnen. Manoah is niet erg sterk, maar ze is sluw en slim wat ze in haar voordeel heeft. Manoah zondert zich vaak ook af van de anderen wat haar weinig vrienden oplevert. Ze heeft het gevoel alsof er niemand bij haar is en alsof niemand haar ooit zou kunnen begrijpen. Haar ouders geven haar ook weinig aandacht waardoor ze meestal alleen is. Ze weet niet zo goed wat ze met haar leven aanmoet en maakt haar dagen gewoon maar een beetje vol met het een en ander lezen, het nieuws bijhouden en haar buren bezoeken. Als je Mamoah eindelijk helemaal kent, eigenlijk als ze eenmaal uit haar schulp is gekomen, krijg je in een spoedvaart van alles over haar te weten. Hoe ze eigenlijk werkelijk is. Ze wordt vaak van buiten als een charmant meisje gezien, maar als je haar innerlijk kent wordt dat weggedreven en zal je haar omschrijven als dapper en stoer, niet zoals elk ander meisje. Ze geeft niks om haar uiterlijk en heeft een hele rare vorm van humor. Een glimlach van haar is schaars en je zal er echt om moeten vragen, hoewel je dan nog een waterig glimlachje naar je toe wordt gesmeten. Als Manoah iemand leuk vindt, wordt ze heel verlegen en moeilijk te doorzien. Ze zal geen hints geven, ze wordt juist alleen maar stiller en stiller. Veel van haar crushes hebben haar verlaten doordat hun contact verminderde, maar ze heeft geen enkele traan gelaten.
    Uiterlijk:


    Manoah is van uiterlijk een heel charmant meisje dat je aandacht trekt. Ze is niet knap, ze is niet lelijk, maar ze heeft een soort gloed over haar heen waardoor ze speciaal wordt. Haar uiterlijk is juist totaal verschillend met haar innerlijk, maar als je haar eenmaal kent past het op de een of andere manier bij haar. De stoere laarzen die ze aan kan hebben, samen met haar bruine haren die krullend over haar schouders heenvallen. Ze zitten meestal rommelig en los, maar soms doet ze het ook in een losse staart. Manoah heeft donkerbruine ogen met kleine, niet zichtbare groene stippeltjes erin. Je ziet ze alleen maar als je op 2 centimeter afstand in haar ogen staart, hoewel je dat niet zo gauw bij Manoah zou doen als je geen klappen wil. Manoah's lichaam kan je haast perfect noemen. Ze is geen modemeisje, maar dun kan je haar noemen. Ze is daar blij mee, want ze heeft een grote verslaving voor shorts in de zomer. Gewoon, lekker met een oversized T-shirt. Manoah heeft vrij lange benen en is rond de 1,72M lang. Ze draagt voor de rest vrij weinig make-up. Ze vind het maar een beetje plakken en het enige wat ze gebruikt is een klein laagje mascara.
          Miley Cyrus
    Overig: Sinds Manoah klein is komt ze al vaak bij haar buren. Vaak is Manoah bij haar buren gedumpt zodat haar ouders even tijd voor zichzelf hadden. Sinds haar zesde is Manoah al goede vrienden met haar buurjongen Harry/Louis/Liam/Zayn. Ze hebben leuke dingen met elkaar meegemaakt, maar sinds haar vijftiende is Manoah smoorverliefd op haar buurjongen. Stiekem heeft hij het wel door, maar zelf merkt ze daar niks van.
    Mag ik je waarschuwen? Ja!

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 18:30 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik vul zo vriendin Zayn in (:


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendin Clio // Andere onderduiker
    Voornaam, bijnaam: Rosan
    Achternaam: Carlton
    Volledige naam: Vanessa Rosan Carlton
    Leeftijd, geboortedatum: 17-5-1995, nu 16 jaar.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Ze woonde voor vijf jaar in Duitsland, maar is daarna met haar moeder en broer mee verhuist naar Alaska.
    Familie: Broer Jason, moeder Marie. Vader en zusje overleden bij een bootongeluk.
    Karakter: Rosan is een zachtaardig meisje, met wat problemen. Sinds dat haar vader en haar jongere zusje Dani overleden zijn bij een boot ongeluk, is Rosan van een enorme waterrat naar een gesloten en klein meisje verandert. Ondanks dat heeft ze een vrolijke personaliteit, iemand die vaak lacht.
    Uiterlijk: Klikk


    Kylie Jenner
    Rosan heeft donkerbruine, lange haren waar een kleine slag in zit. Net zoals haar haren, zijn haar ogen oog erg bruin. Ze heeft lange wimper en een licht getinte huid.
    Overig: Rosan krijgt elke avond vermoeide ogen, dat neemt ze haar lenzen uit en doet ze haar bril op.
    Mag ik je waarschuwen? Yeaah

    [ bericht aangepast op 4 feb 2012 - 11:30 ]


    ' Nyctophilia '

    Rol: (Toekomstige) Vriendin Zayn.
    Voornaam: Ashlynn
    bijnaam: Ash.
    Achternaam: Swarek
    Volledige naam: Ashlynn Zara Swarek.
    Leeftijd: 17.
    geboortedatum: 29 september 1994.
    Nationaliteit: Amerikaanse.
    geboorteplaats: Baltimore.
    Familie: Ashlynn heeft een oudere broer van 23 David en een klein halfzusje van vier Beau. David woont nog steeds in Baltimore, en studeert daar rechten. In de vakantie's bezoekt hij zijn zusjes,moeder & stiefvader (Emma&John) vaak, die 4 jaar geleden naar Alaska zijn verhuist, voor John zijn werk. Beau is er ook geboren. Emma is weer zwanger, en verwacht over enkele weken een nieuw dochtertje. De echte vader van David & Ashlynn is vertrokken kort na de geboorte van Ashlynn. Haar moeder heeft het nooit over hem.
    Ashlynn kan het totaal niet vinden met haar stiefvader.
    Karakter: Ashlynn is een ontzettend druk meisje, dat moeilijk te missen is. Ze leeft in het nu, en maakt zich nooit druk om de toekomst.
    Ze kent iedereen, en iedereen kent haar, als is het vaak niet persoonlijk maar slechts van naam en gezicht. Ze is prettig gestoord, en doet waar ze zelf zin in heeft. Alles aan Ashlynn is anders, op een goede manier. Ze valt op, zonder dat ze meteen als raar bestempeld word. Ze is enorm grappig, en behoorlijk slim, maar net als ieder ander heeft ook zij slechte eigenschappen. Zo vind ze het moeilijk om over haar gevoelens te praten, en veroorzaakt ze vaak overlast in het dorpje waar ze woont. Puur uit verveling. Ook kan ze er heel slecht tegen als ze zich eenzaam voelt. Vroeger, toen ze nog in de stad woonde, liep ze elke week met een andere jongen, zonder ooit echt een relatie te beginnen, maar sinds ze Zayn heeft ontmoet is er iets verandert aan haar. Ze vertrouwd hem.
    Uiterlijk:


    Dianna Agron.
    Ashlynn heeft lange blonde haren waar een lichte slag in zit. Ze heeft groene ogen en volle lippen. Ze heeft een slank figuur, en een egale huid. Ze heeft nooit last van puistjes.
    Overig: Ashlynn haat het in Alaska. Het is er koud, er is amper wat te doen, en er zijn bijna geen mensen. De paar vrienden die ze daar heeft, maken wat goed maar het liefst pakt ze haar spullen en neemt ze het eerste het beste vliegtuig (helikopter/boot/ufo? weetikveel hoe je in alaska komt :c) terug naar Baltimore. Ze mist haar oude leven, en ook David, haar broer. David en Ashlynn hebben altijd al een goede band gehad.
    Ook is ze bang in het donker. Dat is iets wat ze van vroeger uit heeft.
    Mag ik je waarschuwen? Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 18:53 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: vriendin van iemand, het liefst Louis (:
    Voornaam, bijnaam: Sophia
    Achternaam: Anderson
    Volledige naam: Sophia Michelle Anderson
    Leeftijd, geboortedatum: 17, haar verjaardag is 2 augustus
    Nationaliteit, geboorteplaats: Oorspronkelijk komt ze uit Los Angeles, maar sinds haar 14e woont ze in Alaska.
    Familie: Sophia leeft samen met haar vader, moeder 2 zussen en broer. Haar vader is de 46 jaar oude Jim hij is de baas van de enige autogarage in de stad. Sophia's moeder is de 40 jaar oude Emma. Emma is een verloskundige. Sophia heeft 2 kleine zusjes. Hannah van 15 en Kylie van 12. Sophia heeft ook nog een oudere broer Peter van 19. Hij werkt nu bij zijn vader in de garage en is van plan die over te nemen als zijn vader met pensioen gaat.
    Brad Pitt, Jennifer Aniston, Dakota Fanning, Elle Fanning, Cody Simpson
    Karakter: Sophia is in een woord: aanwezig. Soms word er wel eens van haar gedacht dat ze ADHD heeft, want stil zijn of stilzitten kan ze echt niet. Ze is graag onder de mensen en heeft echt een hekel aan alleen zijn. Je hoort haar altijd overal bovenuit met haar luide stem en er word ook vaak tegen haar gezegd dat ze eens wat stiller moet zijn. Sophia leeft erg zorgvrij en ze trekt zich niks aan. Als iemand iets gemeens tegen haar zegt heeft ze altijd wel een weerwoord en dan loopt ze gewoon verder. Sophia is ook heel ongeduldig, eigenwijs en brutaal. Als je Sophia leert kennen zal je merken dat ze een goede vriendin is, want geheimen bewaren kan ze zeker, en ze is ook heel goed in mensen opvrolijken met haar gekke gedrag. Als je je verhaal kwijt wilt, kan je wel beter naar iemand anders gaan, want luisteren is niet haar sterkste kant.
    Uiterlijk:

    Sophia heeft halflang blond haar en bruine ogen. Ze is ongeveer 1,68 en slank gebouwd. Haar make-up is altijd anders. Op de ene dag heeft ze een hele naturele look, en de andere dag heftige eyeliner, dit hangt erg van haar bui af. Haar kledingstijl is casual, meestal gewoon een spijkerbroek en een shirtje gecombineerd met haar favoriete schoenen: Vans. Voor een feestje vind ze het wel leuk om in een mooie jurk en op hakken te gaan.
    Ashley Tisdale
    Overig: Sophia is gek op dieren en wilt later dierenarts worden. Thuis heeft ze twee honden Cookie en Doughnut een kat Bambi en een papegaai Bubble
    Mag ik je waarschuwen? tuurlijk!

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 18:41 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Ah gosh, ik wil vriendin Harry of Zayn maken, stiekem, hihi. Ik maak wel wat. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Mags schreef:
    Ah gosh, ik wil vriendin Harry of Zayn maken, stiekem, hihi. Ik maak wel wat. (:


    Haha, bedankt! (:
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Iemand uit de buurt die onderduikt.
    Voornaam, bijnaam: Maddy.
    Achternaam: Marchand.
    Volledige naam: Maddy Rosette Marchand.
    Leeftijd, geboortedatum: 18, geboren op 27 december 1993.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Frankrijk, Mâcon.
    Familie: Maddy leeft samen met haar vader en haar broer in een huisje in Amerika. Haar moeder overleed op tienjarige leeftijd door een verkeersongeluk.
    Karakter: Betrouwbaar, eerlijk, behulpzaam en vaak goed gehumeurd. Daarentegen is ze heel ongeduldig en nogal onhandig en heeft ze een kort lontje, wat vaak niet van pas komt aangezien iedereen om haar heen staat en de oren van haar hoofd afkwebbelen om advies te krijgen tegen alledaagse problemen.
    Uiterlijk:


    Maddy heeft donkerblond haar en blauwe ogen, het liefst draagt ze een sweater met daaronder simpele sneakers. Ze heeft maar één paar hakken in haar kast liggen met een knalrode kleur. Ze is rond de 1,70, en menigen blijven plakken aan haar perfecte lichaam. (Alhoewel, Maddy háát haar benen) Het liefst gebruikt ze eyeliner, mascara en een lichte kleur oogschaduw, waardoor haar ogen nog feller op uit komen. Je zult Maddy vaak tegenkomen in een donkergroene sweater en felrode jeans eronder, rokken heeft ze nog nooit gedragen en jurken passen niet bij haar.
    Overig: Maddy verafschuwt appels en wortels omdat ze er allergisch voor is.
    Mag ik je waarschuwen? Ja, graag. (:

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 19:16 ]


    Full of envy behind that anonymous mask

    Rol: Vriendin van Clio
    Voornaam, bijnaam: Mary-Kate, ook wel Mary genoemd, zo stelt ze zich ook voor.
    Achternaam: Quinn
    Volledige naam: Mary-Kate Victoria Quinn
    Leeftijd, geboortedatum: 17 jaar, geboren op 23 oktober 1994
    Nationaliteit, geboorteplaats: Mary is Iers en geboren in Buncrana,
    Familie: Mary’s familie is best wel groot. Het bestaat uit haar, haar vader en moeder, twee broers, John en Stephen, 18, één zus, Lise, 20, één broertje, Peter, 7, en één zusje, Karen, 4. In totaal dus acht mensen. Om dit gezin te onderhouden moest Richard, haar vader, veel geld verdienen, wat hij niet deed, tot wanhoop van Sarah, haar moeder. Richard was oud-professor op een universiteit, maar werd daar ontslagen. Toen hij aan de slag ging voor de plaatselijke krant werd Sarah woedend. Hoe kon zij nu voor een gezin zorgen van toen nog vijf mensen met een minimum inkomen. Op haar aandringen heeft Richard een baan aangenomen waarbij hij het klimaat in Alaska moet bestuderen. Daar woont het gezin nu al acht jaar, en inmiddels is het gezin uitgebreid met een jongetje, Peter en een meisje, Karen.
    Karakter: Mary is een verlegen meisje, dat het haat om alle aandacht te hebben. Ze durft ook totaal geen vreemden aan te spreken. een keer toen ze dat deed keek ze die persoon alleen maar een beetje angstig aan, mompelde een excuus en in keihard weggerend, ze heeft het daarna nog een paar keer geprobeerd, maar dat werd een fiasco. Vriendschappen ontstaan ook alleen maar doordat personen naar haar toekomen. Als dat gebeurt is dat een teken voor Mary dat iemand haar aandacht wil en is ze niet zo verlegen. Ze is voornamelijk ook zo omdat ze bang is dat de mensen die zij aanspreekt niets met haar te maken willen te hebben, en boos zullen reageren. Als je haar beter kent is het een heel open en vrolijk persoon.
    Uiterlijk: http://www4.images.coolspotters.com/photos/311394/karen-gillan-profile.jpg
    Karen Gillan
    Mary heeft rood haar en bruine ogen. Ze heeft een beetje een rond gezicht, wat veel mensen schattig vinden en daar heeft ze weinig problemen mee. Ze draagt vaak een beetje zachtroze of beige kleuren en een spijkerbroek. Ze draagt qua make-up alleen wat mascara, eyeliner en lipgloss. Mary is niet erg lang, zo ongeveer 1.65, maar heeft niet de behoefte zich langer te laten lijken dan ze is.
    Overig: Mary had nog een broertje moeten hebben, maar die is dood geboren. Dit was de tweelingbroer van Peter. Haar moeder voelt zich er schuldig over en rouwt nog dagelijks om het kindje.
    Mag ik je waarschuwen? Ja!!


    First things first, but not necessarily in that order

    Rol: Vriendin van Cilo.
    Voornaam, bijnaam: Hailey. Hailey heeft niet echt een bijnaam. Maar soms wordt ze ook wel Hail genoemd.
    Achternaam: Nights
    Volledige naam: Hailey Jane Nighst
    Leeftijd, geboortedatum: Hailey is 17. Ze is geboren op 13 juli 1994.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Hailey is 100% Engels. Haar hele familie woont in Engeland. Behalve dus Hailey, haar ouders en broer. Ze heeft een erg goede band met haar familie, dus ze vindt het nog altijd jammer dat ze zo ver van elkaar vandaan wonen. Hailey is geboren in hartje Londen. Haar moeder is dus thuis bevallen. Toen Hailey 6 was, zijn ze verhuisd naar Alaska. Ze vond het eerst maar niks, maar toen ze vrienden begon te maken, ging alles vanzelf. Inmiddels wilt ze niet meer terug naar Londen. En wilt ze lekker in Alaska blijven.
    Familie: Hailey is heel close met haar familie. Haar vader, Maikel werkt als advocaat. Hij is een van de betere advocaten in heel Alaska. Daarom is hij vaak weg, iets wat Hailey heel erg jammer vindt. Maar als Maikel thuis is, dan brengt hij de hele dag met zijn familie door. Hailey's moeder, Ann werkt als kapper. Hailey heeft dan ook geweldige haren, dankzij haar moeder. Ook heeft Hailey nog een jonger broer, Drew. Drew is twee jaar ouder en is dus 19. Ze hebben een hele goede band en letten goed op elkaar.
    Karakter: Hailey is best een verlegen meisje. Ze houdt helemaal niet van ruzie of vechten. Daarom probeert ze altijd de vredestichter te zijn. Ze ziet mensen om wie ze geeft, gewoon niet graag vechten of ruzie maken. Hailey geeft heel erg veel om haar vrienden en familie. Voor buitenstaanders heeft Hailey wat mysterieus. Want Hailey is erg stil in een groep. Ze is bang dat ze zich verspreekt en iets verkeerds zegt. Maar tussen har vrienden en familie is Hailey vooral een vrolijk meisje. Nog steeds wat verlegen, maar al een heel stuk minder. Ze lacht dan veel en komt helemaal los. Al zou ze niet opeens op een tafel gaan staan en gaan dansen. Dat gaat haar dan weer te ver. Hailey is vooral heel slim. Zij bedenkt dan ook meestal plannen als ze in een groep werkt. Ookal is Hailey zo stil en rustig, je moet niet aan haar vrienden komen, dan durft ze opeens veel meer. Ook in tijden van nood, zullen veel mensen nog versteld staan van Hailey. En zich afvragen waar dat stille meisje is gebleven.
    Uiterlijk:


    Hailey heeft mooie, donkere haren. Het ligt maar net aan het licht of ze er wat zwart uit zien of donker bruin. Hailey heeft haar haren eigenlijk altijd zoals op de foto te zien. Dan vindt ze haar haren namelijk het mooiste. Hailey heeft bruine ogen, die ze altijd alleen met een klein beetje mascara opmaakte. Hailey heeft een rij van schitterende witte, rechte tanden. Niet zo lang geleden heeft ze een beugel gehad. Hailey is best een lang meisje, ze heeft een lengte van 1.76 meter.
    Selena Gomez
    Overig: Hailey is best een emotioneel meisje.
    Mag ik je waarschuwen? Jaa :3

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 21:02 ]

    Rol: Vriendin van een van de jongens, maakt echt niks iets wie. Doe maar bij wie ze het beste past. (:
    Voornaam, bijnaam: Jolene. Ze wordt veel Jo of Lene genoemd, omdat ze niet een echte bijnaam heeft. Ze wordt ook weleens Prim genoemd, haar tweede naam.
    Achternaam: Montgomery.
    Volledige naam: Jolene Prim Montgomery.
    Leeftijd, geboortedatum: Jolene is achttien jaar oud en is geboren op 11 Juni 1994.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Jolene komt uit het Schotse Edinburgh en heeft daar eigenlijk heel haar leven gewoond. Ze praat met een licht accent, niet erg overdreven.
    Familie: Jolene is opgegroeid in het vrij normale, rustige Montgomery gezin. Haar moeder is de negenveertig jarige Valeria, wie werkt bij een mode-tijdschrift. Ze is al jaren getrouwd met Joshua Sr. Hij is advocaat. Samen hebben ze drie kinderen, waarvan Jolene de jongste is. Ze heeft twee oudere broers. Jolene's oudste broer is Joshua Jr., van vijfentwintig. Daarnaast heeft ze nog een broer, James van twintig. Ze hebben thuis nog twee honden rondlopen, Royce en Diesel.
    Jessica Biel, Bradley Cooper, Ryan Gosling & Sterling Knight.
    Karakter: Jolene is een meisje dat je mag of niet mag, zo simpel is het bij haar. Het is namelijk volledig een kwestie van smaak en zeker omdat Jules er nogal rare trekjes op over houdt. Jolene is bijvoorbeeld een zeer intelligent meisje dat altijd laat weten dat ze aanwezig is. Het is nooit een schreeuw om aandacht, maar eerder een schreeuw om begrip. Ze merkt namelijk dat niet veel mensen haar goed begrijpen en ze dus veel vooroordelen over zich heen krijgt. Zo zien mensen dus dat ze een aandachtstrekkertje is, terwijl dat wel mee valt. Jolene is totaal niet verlegen en heeft niks tegen aandacht, maar vindt het wel moeilijk om iets interessants te vertellen als ze dan eindelijk oor heeft van anderen. Jolene is een heel ambitieus meisje met dromen voor in de toekomst. Ze leeft echt naar die dromen en wil ze kosten wat kost ze waar maken. Dus meestal als je een gesprek voert met haar, zal het gaan over de toekomst of bepaalde doelen in het leven. Je kan goed aan Jolene merken dat ze erg goed algemeen ontwikkeld is en een enorme taalschat bevat, dat is vooral te horen als ze praat. Ze praat veel met moeilijke woorden en doet dit niet om indruk te maken, maar doet dit automatisch. Het is best logisch dat ze weleens irritant genoemd wordt, want ze wil altijd gelijk hebben en is zo eigenwijs als de pest. Daarnaast heeft ze ook nog een erg uitgesproken mening en doet het haar niet erg veel als ze iemand heeft beledigd. Mensen zeggen vaak dat Jolene harteloos is, dan lacht ze en zegt ze dat dat zo is. Ze kickt niet op schattige puppy's, pruillipjes en hartjes.
    Uiterlijk:


    Jolene is een meisje met een vrij normaal uiterlijk, niet erg opvallend. Ze heeft lichtblond, krullend haar dat ze zo nu en dan weleens stijlt. Haar ogen zijn grijs van kleur en deze maakt ze meestal met mascara en eyeliner op. Jolene is ongeveer 1.65M lang en redelijk normaal gebouwd. Niet super dun, maar ook niet super dik. Ze heeft wel vrij stevig heupen en dit vindt ze verschrikkelijk.
    Emily Osment.
    Mag ik je waarschuwen? Is goed. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    --

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 20:26 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Voorlopige rollen verdeling
    •Vriendinnen van Clio: Hailey Jane Nights - Coast en ?
    •Vriendin van Harry en een van de andere jongens: Manoah Estelle Hutcherson - Riverfire en Jolene Prim Montgomery - Dumbledore.
    •Buurtbewoner(s) die ook onderduik(en): Maddy Rosette Marchand - Chroniqueur, Vanessa Rosan Carlton - Eevee en ?

    Ik heb namelijk nog steeds rollen nodig.
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Feminine schreef:
    Voorlopige rollen verdeling
    •Vriendinnen van Clio: Hailey Jane Nights - Coast en ?
    •Vriendin van Harry en een van de andere jongens: Manoah Estelle Hutcherson - Riverfire en Jolene Prim Montgomery - Dumbledore.
    •Buurtbewoner(s) die ook onderduik(en): Maddy Rosette Marchand - Chroniqueur, Vanessa Rosan Carlton - Eevee en ?

    Ik heb namelijk nog steeds rollen nodig.
    -XOXO


    YEAHYEAHYEAHYEAHYEAH! Thank you sooo much! _O_


    Just keep your head up. Stick on the ice.