• Hallo,
    ik ga een nieuw verhaal beginnen.
    Eigenlijk is het een verhalen bundel.
    Het is geschreven in het gezichtspunt van verschillende mensen, die elkaar kennen, of niet kennen. Ze hebben allemaal een droom en tijdens de mooiste december dagen, komen deze dromen uit.
    Nu had ik het idee om jullie in het verhaal te betrekken door jullie de kans te geven om een personage en een droom te verzinnen.

    Dus here you go :)

    ps. Ik zou het liefst zonder bekende personages werken.
    pps. Iedereen komt aan de beurt en ik zal een blog met de lijst starten, zodat je ziet wanneer jou personage aan de beurt komt.
    ppps. Als je wilt dat ik waarschuw wanneer ik gestart ben, meldt dat dan.


    informatie voor deelname:
    -beschrijf je personage zo uitgebreid mogelijk(naam, leeftijd, afkomst, foto,...)
    -Bedenk een droom en beschrijf deze ook zo uitgebreid mogelijk(wanneer is de droom ontstaan,...)
    -Als er iets is dat volgens jou MOET gebeuren, zeg het dan.


    xx

    Nikki Mcloud is een jong volwassene, ze is 21 jaar en komt uit New York ze woont nu in Hollywood.
    Ze heeft een leuke jeugd gehad, en woonde bij haar liefdevolle ouders. Ze had 1 droom ze wilde zangeres worden. Iedereen vindt dat ze mooi kan zingen. Nikki houd veel van rock muziek. Ze droomt dit al vanaf haar vierde. Ze is naar L.A verhuist, en woont in een klein apartementje, het is een sweervolle apartementje, ze heeft het erg knus gemaakt. Ze heeft niet heel veel vrienden.
    Ze is niet heel erg groot, maar ook weer niet te klein. Ze heeft lang licht bruin krullend haar, en licht blauwe ogen.
    Ze lijkt veel jonger maar toch is ze echt 21 jaar oud.


    Ze heeft geen vriendje, maar ze heeft iemand op het oog, Jared. Hij is niet beroemd en werkt achter een bar, hij vind haar ook leuk.. Maar beide zijn ze erg verlegen. Ze zingt dus heel erg graag, maar liefs zingt ze rock.. Ze zingt van alles.


    Leef de dag, zoals je nooit hebt geleefd.

    Ik wil wel proberen ^^

    Uitleg:
    Naam: Lucinda Grigori ze wordt liever Luce genoemd
    Leeftijd: ze wordt op 25 December 17 jaar
    Woonplaats: New York
    Uiterlijk: Bruine lange haren, Blauwe ogen, Niet erg groot 1.63 m


    Karakter: Lucinda is verlegen maar heeft ook koppige kantjes. Ze heeft een zacht karakter maar kan ook hard zijn als het nodig is. Ze woont alleen in een appartementje (haar moeder woont een paar etages onder haar). Jongens zijn nooit haar sterkste kanten geweest dus heeft ze nog steeds geen vriendje alleen heeft ze een oogje op de twilight acteur Taylor Lautner maar het blijft bij haar voor dromen.
    Droom: Ooit een relatie te kunnen beginnen met Taylor Lautner alleen weet ze dat dit onmogelijk is. Ze heeft hem alleen ooit ontmoet in de winkel waar ze werkt tijdens de vakantie dagen (Voor hij bij Twilight mee deed). Toen was ze helemaal stapel op hem, 4 weken lang kwam hij altijd langs en glimlachte altijd naar haar. Na dat werd hij beroemd dus ja pech voor haar. Toch hoopt ze nog steeds dat hij opzoek naar haar zou gaan.

    De droom is verzonnen door vrienden van me misschien beetje dom maar toch ;) anders mag je zelf een droom kiezen :D nog veel succes met je verhaal nog verder en zou je willen zeggen wanneer je begint ook al zit ik er niet in ^^


    'Yeah, that’s right! You better run! She’s our friend and she’s crazy!' - Stranger Things

    Naam: Athena Jones
    Leeftijd: 16
    Woonplaats: New Jersey
    Uiterlijk: Blond, blauwe ogen, niet erg groot.


    Karakter: Ze is erg geduldig maar denkt nooit ergens over na en is erg impulsief. Ze is niet snel afgeschrokken en als ze een doel in ogen heeft moet ze het bereiken, ze is erg behulpzaam en heeft een doorzettings vermogen van hier tot Tokyo
    Droom: Haar aller grootste droom is om een beroemde actrice te worden en overal herkend te worden, en het liefst ook een net zo'n beroemd vriendje aan haar arm te hebben op de rode loper.

    face=arial]Naam:Severina Kucovic
    Leeftijd:17 Jaar
    Geboortedatum:17 Augustus 1994
    Geboorteplaats: Servië, Yugoslavië Huidige woonplaats:Malibu, L.A
    Karakter:Severina is een erg positief meisje, en ziet overal het goede in,Ze heeft een heel erg groot doorzettingsvermogen en wil koste wat kost haar dromen najagen. Vroeger toen ze nog in Servië woonde had ze het erg moeilijk met haar alholistisch vader, in 2003 zijn ze verhuisd naar Amerika om een beter leven op te bouwen. Ook is ze erg behulpzaam en een goede vriendin, maar heel erg ongeduldig en soms nogal implusief
    Droom:Een eigen discotheek openen[/face]

    [ bericht aangepast op 22 dec 2011 - 16:59 ]


    None

    TrueIssues schreef:
    face=arial]Naam:Severina Kucovic
    Leeftijd:17 Jaar
    Geboortedatum:17 Augustus 1994
    Geboorteplaats: Servië, Yugoslavië Huidige woonplaats:Malibu, L.A
    Karakter:Severina is een erg positief meisje, en ziet overal het goede in,Ze heeft een heel erg groot doorzettingsvermogen en wil koste wat kost haar dromen najagen. Vroeger toen ze nog in Servië woonde had ze het erg moeilijk met haar alholistisch vader, in 2003 zijn ze verhuisd naar Amerika om een beter leven op te bouwen. Ook is ze erg behulpzaam en een goede vriendin, maar heel erg ongeduldig en soms nogal implusief
    Droom:Een eigen discotheek openen[/face]


    None

    Naam: Maddison Axelle Sophia Caverly.
    Bijnaam: Haar vrienden noemen haar Mads, gewoon een afkorting van haar naam. Niks bijzonders, het betekent ook niks.
    Leeftijd: Ze is pas 17 jaar geworden.
    Geboortedatum: Maddison is geboren op 4 maart 1994.
    Geboorteplaats: Ze is geboren in Los Angeles, Noord-Amerika.
    Woonplaats: Ze woont nu in Dublin, Ierland. Ze is verhuist om een opleiding te doen in Engeland. Er werd haar een beurs aangeboden en is naar een klein appartementje in Dublin verhuist.



    Uiterlijk:



    Maddison is een meisje met felrode haren, donkerbruine ogen en een moordend lijf. Vroeger is ze veel gepest om haar uiterlijk en is nu vrij onzeker, hoewel ze dit niemand laat merken. Haar felrode haren vallen met zo'n vijf centimeter over haar schouders heen en vallen de ene keer krullend en de andere keer stijl. Velen jongens vallen niet op haar haar, niet op haar lichaam, maar op haar mysterieuze donkerbruine ogen. Je kunt erin verdrinken en minutenlang blijf je haar dan ook aanstaren als een of andere gek. Ze accentueert haar ogen vaak met eyeliner en een likje mascara, hoewel ze eigenlijk helemaal niet zo van de make-up is. Ze is meer een natural beauty en gebruikt alleen oogmake-up en lipgloss, omdat ze van zichzelf een vrij zuivere huid heeft. Haar puistjesperiode is al voorbij, die heeft ze op haar 14e gehad en weet nu hoe ze ze moet verbergen, dus je zult ze ook nooit zien. Maddison heeft vreselijk lange, slanke benen en brede heupen. Ze heeft veel vrouwelijke vormen die jongens wel aanstaan. Mads kledingstijl is vrij casual. Een leuke skinny met een oversized shirt is voor haar al genoeg, maar als ze uitgaat draagt ze vaak een leuk jurkje of een short.
    Kledingstijl.
    Innerlijk: Maddison is een meisje dat vroeger erg onzeker was en vrij weinig aandacht van jongens en andere meisjes kreeg. Ze viel vaak een beetje buiten de groep, maar ze wilde veranderen toen ze naar de bovenbouw ging. Ze past zich aan aan de populaire en heeft nu een grote klomp zelfvertrouwen, maar kan nog steeds heel makkelijk gebroken worden. Één beledigende opmerking, en je hebt haar schild al doorbroken. Als je haar eenmaal pijn hebt gedaan, is ze niet zo'n meisje dat je 1-2-3 vergeeft. Je moet écht haar vertrouwen terugwinnen en de mensen die haar kennen weten dat ook. Dit gebeurt bij haar ook vaak, want ze vindt mensen te snel aardig en vertelt ze veel te snel vanalles over haarzelf. Dingen waar ze soms spijt van heeft. Ze is wel een heel vrolijk en spontaan meisje dat je meteen opvalt. Bij vreemden in de buurt is de heel open en gezellig, maar bij vrienden is ze toch meer zichzelf en laat ze haar 'echte' en verlegen kant zien. Ze bloost ook heel snel, een jongen gooit een complimentje en haar wangen kleuren al meteen rood.
    Relatie: Ze heeft op dit moment geen relatie, maar ze heeft wel het gevoel dat ze iemand heeft ontmoet die haar hart op hol laat slaan. Een jongen, naam en leeftijd onbekend. Ze botste tegen hem op in de gangen van school en ze hebben even een praatje gemaakt zolang de tijd het toeliet. Ze heeft hem daarna nooit meer gezien.
    Hobby's: Haar hobby's zijn tekenen en schrijven. Ze tekent vooral grote fantasiewerelden of mensen, iets waar ze vrij goed in is. Ze vindt het geweldig om dingen te zien en te maken wat helemaal niet kan. Ze vindt -het tegenovergestelde- fotografie helemaal niet zo leuk, ze is ook helemaal niet fotogeniek. Schrijven vindt ze ook iets leuks om te doen, ze is ook heel muzikaal opgevoed dus ze schrijft vooral liedjes. In die liedjes kan ze ook haar gevoel kwijt, maar ze kan helemaal niet goed zingen.
    Familie: Ze woonde in Los Angeles, samen met haar moeder Élena, vader Joe en zus Hayleigh. Haar moeder was vroeger een enorm bekend model en heeft het er ook bij Maddison en haar zus ingegoten dat ze erg fotogeniek zijn. Élena heeft nu een baan bij Voque, ze schrijft elke week een column over haar leven naast het model zijn. Haar moeder heeft haar vader, Joe, ontmoet in een café'tje waar haar vaders band optrad. Ze heeft geen goede band met haar vader. Maddison heeft ook een énorme hekel aan haar zus Hayleigh, die al vanaf het begin het lievelingetje van haar ouders is. Op school haalt ze hogere cijfers, ze is populairder en véél knapper. Hoewel Maddison meer aandacht van jongens krijgt, is ze toch jaloers op het uiterlijk van haar zus.
    Droom: Kerstmis zit er nu alweer aan te komen en zoals altijd wordt er een mega kerst-feest georganiseerd. Kerstlichtjes, kerstversiering en héél erg veel slow-nummers. Haar droom is die éne jongen terug te zien op dit bal en met hem te dansen op het lààtste liedje van de avond, gewoon voor een speciaal gevoel. Iets dat kerstmis compleet maakt.
    Extra: Maddison zit op een speciale soort 'kunstacedemie' en doet daar veel aan tekenen en fotografie. Haar appartementje ligt daar zo'n drie minuten vandaan. Ze brengt veel tijd door in een parkje, samen met haar beste vriendin Lucy.
    Waarschuwen: Ja!


    Just keep your head up. Stick on the ice.