• Mutated gaat over de 14 jarige Poetry bij haar geboorte is ze gemuteerd en ze kan de zwaartekracht manipuleren, ze komt in verbinding met andere gemuteerde, onder andere met Darius, een weerwolf en met Isabella, Cyelena, Samantha, Daniëlle, Jomy en ... in totaal zijn ze dus met 8 en de wetenschappers willen ze van de aarde hebben, ze moeten samen werken om te overleven.
    Dit verhaal speelt zich af in 2102.
    Rollen:
    6x gemuteerden (mogen alles zijn vampier, tovenaar, demon, geest sjamaan, necromancer, wat je maar kunt bedenken)
    Racoon , Vocalizer , Yoda2x , eyes , eevee,

    Invullen:
    Naam:
    Leetijd:
    Geboortedatum:
    Soort wezen:
    Karakter:
    Uiterlijk (+foto):
    Familie:
    Extra:

    x

    Story staat online,
    Klik

    [ bericht aangepast op 3 dec 2011 - 15:06 ]

    Naam: Alexis Roselynn Yearwood
    Leetijd: 16, al 336 jaar lang...
    Geboortedatum: 21-08-1766 , getransformeerd op 14-06-1782
    Soort wezen: Vampier
    Karakter: In haar tijd was ze echt gemeen en arrogant. Ze wist dat ze het mooiste meisje van Londen was. Toen ze in een vampier veranderd werd, durfde ze niemand meer onder ogen te komen. ze verhuisde, en haar karakter veranderde. Nu is ze lief en grappig. Maar ze heeft nog haar bitchy momenten.
    Uiterlijk (+foto):


    Familie: Haar familie is helemaal uitgestorven, zonder dat ze wisten of hun dochter nog leefde.
    Extra: Ze heeft een tattoo in haar nek met 'believe'.

    [ bericht aangepast op 2 dec 2011 - 20:25 ]


    El Diablo.

    Naam: Zaria Isabella Dèlore.
    Leetijd: 15.
    Geboortedatum: 24 juni 1986. Gestorven op 1 december 2001.
    Soort wezen: Geest.
    Karakter: Toen Isa nog leefde was ze erg onvoorspelbaar, en zelfverzekerd. Ze zei wat ze dacht, en deed wat ze wou. Nadat ze vermoord is op 1 december 2001, terwijl ze naar huis liep na een feest, veranderde ze langzaam. Ze voelt zich eenzaam , en reageert dit af op alles.
    Uiterlijk (+foto):


    Familie: Ze was enig kind. Na haar dood is haar vader aan de drank geraakt, en zijn haar ouders gescheiden. Haar moeder heeft een nieuw gezin, en doet net of Isa nooit bestaan heeft.
    Extra: /


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Naam: Dawn Northman
    Leetijd: 1000
    Geboortedatum: 21-12-1011
    Soort wezen: vampire
    Karakter: Vriendelijk, zachtaardig, betrouwbaar, behulpzaam, maar heeft een grote bek (schelden) kan niet met iedereen opschieten
    Uiterlijk (+foto):


    Familie: Iedereen die een Fairy is
    Extra: heeft doorzichtige vleugels
    Let me know

    [ bericht aangepast op 3 dec 2011 - 15:50 ]


    Ha! I invent the word impossible. That's why I am the champ. Whether I like it or not.

    Naam: Cyelena Efari
    Leeftijd: Onbekend
    Geboortedatum: Onbekend
    Soort wezen: Necromancer
    Karakter: Geduldig, sarcastisch, beetje sadistisch, haatdragend.
    Uiterlijk (+foto):


    Familie: Geen. (Haar hele familie is uitgemoord)
    Extra: Ze is een heel erg slechte verliezer. (Ze heeft een keer iemand vermoord nadat ze een wedstrijd van diegene verloor)


    26 - 02 - '16

    Naam: Samantha Aili Maria Haesirrityn
    Leeftijd: 20
    Geboortedatum: 26 Juli 2082
    Soort wezen: Pyromancer (oftewel een vuurbestuurde/mage die vuur bestuurt)
    Karakter: Samantha is een erg stil meisje, het broeiende mysterieuze type. Zo is ze niet altijd geweest, maar gebeurtenissen in haar leven hebben haar zo gemaakt. Ze observeert mensen en heeft dan ook een geweldig talent voor begrijpen hoe mensen in elkaar zitten. Ze weet wanneer iemand liegt, ze weet wanneer iemand zich niet gedraagt zoals ze zich normaal gedragen. Kort gezegd, ze heeft een grote mensenkennis, kennis die ze op de harde manier heeft verkregen.

    Ondanks het feit dat ze stil is, is ze niet echt verlegen. Ze zal altijd twijfelachtig zijn in het benaderen van personen, niet zozeer omdat ze het niet durft, maar eerder om bang te zijn dat ze iets verkeerds zegt of doet. Op de één of andere manier hecht ze toch een grote waarde aan wat mensen van haar denken en ze kan er niet tegen als mensen haar niet mogen, vooral niet als ze daar geen geldige reden voor hebben.

    Als je haar eenmaal iets beter kent, dan zul je de warme kant van haar zien, het zorgzame en het lieve. Het is een beetje een moeilijke start om tot die laag door te komen, maar als dat gelukt is, dan weerspiegelt haar persoonlijkheid haar krachten. Ze is warm en aardig en erg zorgzaam over mensen die ze dicht bij haar hart houdt. Je kunt altijd naar haar toe, gezien ze altijd objectief is en doordat ze zo vaak anderen observeert, weet ze altijd dat er iets mis is, voordat je ook maar naar haar toe stapt.

    Aan de andere kant heeft ze ook een erg opvliegende kant en ze kan vooral erg sarcastisch zijn. Haar humor is dan ook vooral sarcastisch, pervers en apart. Ze wordt niet snel boos, maar als je de verkeerde dingen zegt en de vlam eenmaal aanwakkert, dan moet je je voorbereiden om gebrand te worden. Haar krachten kan ze ook lang niet altijd in bedwang houden, dus als ze heel erg boos is gaat dat gepaard met vaak dingen die spontaan in de fik vliegen of zelfs hele explosies. Op zo'n moment is ze dan ook daadwerkelijk woest en moet je van goede huize komen om haar gekalmeerd te krijgen.
    Uiterlijk (+foto):



    Samantha heeft een mooi gezichtje, wat er misschien iets jonger uit ziet, dan dat zij zelf is. Haar huid is niet heel bleek en neight meer naar het zongebruind. Haar neus is niet klein, maar ook niet groot en ze heeft een brede neusbrug, waar in grote mate sproeten overheen lopen, die ook lichtjes doorlopen over haar lippen heen. Haar onderlip is iets voller dan haar bovenlip en ze heeft geen hele brede lippen. Haar wimpers zijn korter dan zij zou willen dat ze zijn en haar ogen zijn een stormgrijs, vermengt met een diepbruin, wat zorgt voor een interessante kleurmix. In haar ogen is vaak een bepaalde triestheid te vinden, maar voornamelijk heerst er een mysterieuze twinkeling in.

    Haar haar is een diep, natuurlijk rood en heeft een lichte slag er in zitten. Ze heeft lagen en haar haar komt tot ongeveer het midden van haar rug. Ze is niet lang en niet kort -1.76- en heeft een vrij normaal postuur. Ze is geen typisch meisjes meisje. Ja, ze draagt soms jurkjes of rokjes, maar het allerliefst loopt ze rond in een spijkerbroek -van skinny tot baggy- met een leuk shirt met een print of gewoon simpel een tanktop.
    Familie: Sam heeft alleen nog maar een overbeschermende vader en tweelingbroertjes, Michael en Sebastian. Sam praat niet graag over haar familie en zal het onderwerp dan ook meestal ontwijken. Ze geeft zichzelf de schuld van de dood van haar moeder en kleine zusje (Jade). Tot op zekere hoogte was dit dan ook haar schuld.
    Extra: Ze heeft nooit daadwerkelijk afscheid genomen van haar familie. Op een nacht pakte ze gewoon een tas in, sloop door het raam naar buiten en liet ze achter zich. Het was geen keuze die ze wilde maken, maar ze kon niks anders. Haar moeder en kleine zusje waren al dood door haar, haar vader en broertjes wilde ze veilig houden. Dit was de enige manier.

    Wat is er dan met haar moeder en zusje gebeurd? Haar ouders hebben altijd geweten dat Sam geen normaal kind was en toen ze een keer per ongeluk de schuur in de fik stak, wisten ze dat zeker. Altijd hebben ze haar in bescherming genomen en het geprobeerd verborgen te houden. Alles ging goed, totdat Sam op een gegeven moment een relatie kreeg met Kyle, die 21 was. Sam was zelf op dat moment 17. Twee jaar ging alles goed, totdat bleek dat Kyle werkte voor een 'bedrijf', dat wel erg geïnteresseerd was in haar en haar krachten. De enige reden dat Kyle een relatie met Sam had, was om er achter te komen of het echt zo was, dat Sam krachten bezat. Uiteindelijk vertelde ze het hem, grootste fout ooit. Zij wilden Sam, haar familie was daar de sleutel toe. Haar moeder en zusje werden als ruil genomen. Hun leven voor dat van Sam. Alleen toen Sam zich zonder problemen over gaf, werden ze alsnog vermoord. Op dat moment namen Sam haar emoties het over en het hele gebouw + de mensen die haar verraden en in het nauw gedreven hadden gingen ten onder. Nog geen maand later liep ze weg, om haar familie te beschermen voor haarzelf. Vreemd genoeg heeft dit alles geen invloed gehad op haar visie over de liefde. Ze heeft daar een grens getrokken, constant doemdenken heeft ook geen zin en niet iedereen is hetzelfde.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2011 - 14:46 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Yoda, Racoon en Vocalizer jullie hebben de rol,
    GRRRRR en ZaynxGirl, ze worden niet getransformeerd of zo geboren ze worden gemuteerd, dus ik kan ze niet gebruiken.

    Ik heb nog 3 rollen nodig!

    [ bericht aangepast op 3 dec 2011 - 12:01 ]

    Ik wil er wel eentje maken, al snap ik niet precies wat is dan moet invullen als ik de reactie hierboven lees :$


    ' Nyctophilia '

    Naam: Daniëlle Daphne Willet
    Leeftijd: 17
    Geboortedatum: 20-8-2085
    Soort wezen: Vampier
    Karakter: Daniëlle is heel erg lief maar soms slaat haar humuer heel snel om. Dan is ze het ene moment vrolijk en blij en het ander moment boos & geïrriteerd. Ze kan goed opschieten met mensen en andere wezens. Ze is heel intelligent en het heeft het heel snel door als ze voor de gek word gehouden of als iemand tegen haar liegt. Ze is heel rechtvaardig en heeft een hekel aan mensen die roddelen of heel lief doen bij haar en even later doen alsof ze haar niet kennen.
    Uiterlijk (+foto):


    Familie:Ze is de dochter van Sophie Dansky-Willet en Joshua Willet. Ze heeft een oudere broer, Samuel. En een oudere zus, Ruby en een jonger broertje Dylan.
    Extra: Daniëlle word vaak Danny of Elle genoemd. Ze heeft haar familie sinds dat ze is gemuteerd niet meer gezien want ze wil geen pijn doen en ze denkt dat ze het niet zullen begrijpen, dat wat ze nu is. Ze houdt nog steeds heel veel van ze. Danny is nog steeds op zoek naar iemand zoals haar zelf. Ze gelooft in de kracht van liefde en van in jezelf geloven.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2011 - 16:35 ]


    Physics is awesome

    Ik ben niet zo goed in rollen, maar waarschuw me alsjeblieft als je met deze story begint want het klinkt echt heeeel awesome. :9~


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Eyes alleen je geboortedatum klopt niet want het speel zich af in 2102, maar je hebt de rol.

    Eevee gewoon alles invullen maar hij/zij moet wel een normale leeftijd hebben en geen 1000 of 336, gewoon tussen de 12 en de 21 ofzo.

    Oke
    dan is mijn personage wel en vampier


    Ha! I invent the word impossible. That's why I am the champ. Whether I like it or not.

    Naam: Jomy Wright
    Leetijd: 17
    Geboortedatum: 24'11'2085
    Soort wezen: Demoon
    Karakter: Nog nooit, maar dan ook nooit is er een Demoon ontstaan met blond haar en blauwe ogen. En dat weet onze Jomy, waardoor ze altijd een grote mond terug heeft. Jomy is een erg zelfstandig meisje en heeft geen andere nodig. Maar ook zij zit er soms doorheen en heeft dan toch iemand nodig om haar hart te luchten. Ze is erg goed in mensen verleiden, doordat ze haar uiterlijk mee heeft en daardoor niet snel gezien word als een vervelend meisje.
    In vier woorden: Zelfstandig - Bitchy - heeft een rustige/gevoelige kant - Verleidelijk.
    Uiterlijk (+foto):


    Barbara Palvin
    Jomy heeft erg felle blauwe ogen, die haar een nieuwsgierige look geven. Samen met haar vuilblonde haar geeft het haar juist een schattige meisjes look, ets wat Jomy totaal niet is. Ze heeft vaak haar haar warrig over haar schouders hangen, maar als ze aan het werk is (Niet werken als is beroep) heeft ze haar haar strak in een staart gebonden.
    Familie: Broer Jesse en jonger broertje Ron.
    Extra: Ze heeft een plaksteentje op haar rechter boven hoektand.

    [ bericht aangepast op 15 jan 2012 - 16:32 ]


    ' Nyctophilia '

    Eevee je hebt de rol :)
    Nog 1 rol over !

    Geen idee of je twee rollen mag invullen, maar ik dacht, misschien wil je ook een man x'D

    Naam: Mikael Dimitri Vladivoska
    Leeftijd: 21
    Geboortedatum: 17 December, 2081
    Soort wezen: Hij bezit de kracht van telepathie. Hij kan dingen laten zweven en emoties en zijn gedachten overbrengen naar andere mensen. Hij zal ongetwijferld nog meer kunnen, maar die krachten moet hij nog ontdekken en oefenen.
    Karakter: Mikael is een heel erg open persoon. Hij is toegankelijk en spraakzaam, maar daarbij ook nog eens zeer manipulatief. Hij heeft een zilveren tong, die hem uit bijna elke situatie kan helpen. Mensen voelen zich bij hem zeer op zijn gemak en hij vindt het zelf fijn om in het gezelschap van anderen te zijn. Hij is zeer intelligent en gebruikt dit naar zijn voordeel. Over het algemeen is hij gewoon een hele aardige jongen, die verlatingsangst heeft. Dit resulteert weer in een redelijke bindingsangst, maar als hij eenmaal vrienden heeft en er om geeft, zal hij alles voor hen doen. En er alles aan doen, om er voor te zorgen dat ze hem niet achter laten. Hij heeft een hele droge humor, is soms ietwat sarcastisch en af en toe te naief. Hij gaat graag uit van het goede van mensen, tweede kansen geven en mensen veranderen. Zelfs al heeft de tijd hem geleerd dat dit vaak niet het geval is.

    Mikael is heel erg van de knuffels en is dan ook een echte knuffelbeer. Als hij kan zien dat mensen verdrietig zijn of als ze stil zijn, kunnen ze al snel verwachten dat hij ze om hun middel hangt. Het is op zo'n moment ook onmogelijk om hem weg te duwen of tegen te stribbelen, gezien hij de invloed op mensen heeft, dat ze hem ook daadwerkelijk terug willen knuffelen.

    Ook kan hij serieus zijn, behoorlijk serieus zelf. Er is een tijd van lachen en een tijd om serieus te zijn en hij is dan ook een meester plannenmaker en goed in het bedenken van wat er moet gaan gebeuren.
    Uiterlijk (+foto):



    Mikael heeft kort, donkerbruin haar en lichtgrijze ogen, die altijd een bepaalde glans in zich hebben. Het is erg zeldzaam als je hem verdrietig betrapt. Hij is een goede 1.81 meter en redelijk breed gebouwd. Dit is echter alleen spiermassa. Zijn uiterlijk draagt bij aan zijn aantrekkelijkheid, een goed uiterlijk is nooit mis natuurlijk.
    Familie: Zijn moeder heeft hem als baby achtergelaten bij een klooster. Hij is opgevoed door de nonnen daar.
    Extra: Het enige aanknopingspunt dat naar zijn familie leidt, is het legerplaatje van zijn vader. Dat is dan ook het enige wat hij heeft van zijn ouders en je zult het hem altijd zien dragen.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2011 - 15:00 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Yoda dankje :) je hebt de rol