• De welbekende toverschool Hogwarts zal in 1996 niet alleen het onderkomen zijn van de leerlingen die er gewoonlijk naar toe gaan, maar ook van de Roemeense, Hongaarse en Servische toverschool Develixe zullen er leerlingen naar de school gaan. Deze tovenaars en heksen zijn anders dan de doorsnee studenten van Hogwarts, maar worden met een warm welkom binnen gelaten.
          Albus Dumbledore en alle anderen van Hogwarts hadden verwacht dat er eindelijk een jaar van rust zou plaatsvinden, maar dat blijkt niet zo te zijn. Terwijl Harry Potter, Ron Weasley en Hermione Granger druk bezig zijn met het jagen op de Horcruxes, gaat het gewone leven door. Maar steeds meer roddels worden de wereld in gebracht wanneer de dochter van de schoolhoofden aan één iemand iets verteld over het grote geheim, een geheim dat niemand buiten Develixe weet.
          Waarom zijn de studenten van Develixe gevaarlijk?



    Rollen.
    Leerlingen van Develixe.
    Meisjes én jongens, verschillende leeftijden.

    Informatie.
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en leerjaar:
    Familie: Alle leerlingen van Develixe zijn volbloed, maar graag met uitleg van wie de ouders zijn en wat ze doen als beroep. Broertjes en zusjes er ook bij vermelden als hij/zij die heeft.
    Karakter:
    Afdeling en reden: In welke afdeling op Hogwarts hij/zij zou komen bij de sortering.
    Toverstok en patronus:
    Extra informatie: Alles wat nog belangrijk is voor jouw personage.
    Mag ik je waarschuwen?


    Big girls cry when their hearts are breaking


    voornaam: Aphrodite
    Achternaam: Vylore
    Volledige naam: Aphrodite Vylore
    Leeftijd en leerjaar: 17 jaar, leerjaar 6
    Familie: Aphrodite komt uit een rijke volbloed familie, Haar moeder Venus zit in het ministerie, en haar vader Damon is een sterke tovenaar. Ook heeft Aphrodite nog een zusje: Saphira.
    Karakter: Aphrodite is geen makkelijk iemand, ze is brutaal tegen de leraren, en doet liever haar eigen ding. Ze is nieuwsgierig en dat kan haar af en toe in gevaar brengen. Verder laat ze zich niet vlug verleiden bij de jongens. ze is eigenwijs en een doorbijter. Ook houdt ze wel van een avontuurtje
    Afdeling en reden: Zwadderich. Aphrodite is een nieuwsgierig type, en dus alles wil weten over haar omgeving. Ze gaat door totdat ze haar doel heeft bereikt, ook al kan dit haar leven in gevaar brengen.
    Toverstok en patronus: 30,2cm linnenhout met in de kern slangengif. Haar patronus is een cobra slang.
    Extra informatie: Ze is bang te verdwalen in bossen. als alles op elkaar begint te lijken.
    Mag ik je waarschuwen?Ja

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 18:45 ]



    Voornaam: Alexis
    Achternaam: Raintwist
    Volledige naam: Alexis Santana Raintwist
    Leeftijd en leerjaar: 16 jaar, 6e leerjaar
    Familie: Haar moeder is overleden, Haar vader werkt bij het ministerie.
    Karakter: Ze is aardig tegen vrienden, Maar iedereen kent haar als een bitch. Ze kan ook erg mysterieus en verleidelijk zijn, wat veel jongens aantrekt. Ze houdt van gevaar, en is ook voor bijna niks bang. Ze durft veel, en het lijkt bijna alsof ze geen pijn kent.
    Ze is heel brutaal, en het maakt haar niet uit wat de gevolgen ervan zijn.
    Afdeling en reden: Slytherin, ze is sluw en slim.
    Toverstok en patronus: Kers, kern van een veer van een feniks. 24,7 lang. buigbaar.
    Haar patronus is een wolf.
    Extra informatie: Ze word verliefd op Blaise?
    Mag ik je waarschuwen? Tuurlijk

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 18:47 ]


    El Diablo.

    Captivity schreef:


    voornaam: Aphrodite
    Achternaam: Vylore
    Volledige naam: Aphrodite Vylore
    Leeftijd en leerjaar: 17 jaar, leerjaar 6
    Familie: Aphrodite komt uit een rijke volbloed familie, Haar moeder Venus zit in het ministerie, en haar vader Damon is een sterke tovenaar. Ook heeft Aphrodite nog een zusje: Saphira.
    Karakter: Aphrodite is geen makkelijk iemand, ze is brutaal tegen de leraren, en doet liever haar eigen ding. Ze is nieuwsgierig en dat kan haar af en toe in gevaar brengen. Verder laat ze zich niet vlug verleiden bij de jongens. ze is eigenwijs en een doorbijter. Ook houdt ze wel van een avontuurtje
    Afdeling en reden: Zwadderich. Haar hele familie heeft bij zwadderich gezeten, dus dit was geen verassing voor haar.
    Toverstok en patronus: 30,2cm linnenhout met in de kern slangengif. Haar patronus is een cobra slang.
    Extra informatie: Ze is bang te verdwalen in bossen. als alles op elkaar begint te lijken.
    Mag ik je waarschuwen?Ja


    Dit kan niet, want de leerlingen van Develixe hebben voor de rest niks met Hogwarts te maken. Ze kan er wel bij worden ingedeeld, maar dat haar ouders in Slytherin hebben gezeten, is niet mogelijk. Sorry.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    aangepast

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 18:45 ]

    Voornaam: Victoria
    Achternaam: Copac (boom)
    Volledige naam: Victoria Miruna(vrede) Copac
    Leeftijd en leerjaar: 16 13-01-1995
    Familie: Sorin(zon) Copac
    Karakter:Victoria is sluw en mysterieus meisje, ze is doelgericht en weet wat ze wil maar ze is niet verwend. en ze geeft zielsveel om haar vader. ze is wel geliefd bij de jongens door haar schoonheid. ze haalt altijd goede cijfers, en ze houd heel erg van dieren. ze laat zich snel verleiden wat niet altijd goed uitpakt
    uiterlijk:

    victoria is een prachtig meisje ze heeft lang blond krullend haar en draagt vaak zwarte jurkjes. ze ziet er knap uit
    Afdeling en reden: slytherin. ze lijkt lief en aardig, maar van binnen is ze sluw. ze is een goede aanwinst voor slytherin omdat ze slim is
    Toverstok en patronus: toverstok: van wilgenhout met er ingegraveerd V. M. Copac. en buigbaar. patronus: Kraai. een zwarte sluwe vogel met een mysterieus

    Extra informatie: ze is roemeens.
    Mag ik je waarschuwen? jahoor


    xxx

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 19:27 ]


    believe in your dreams, and follow them, in bad times stay strong. and find the power in yourself.

    Voornaam: Ilora
    Achternaam: Lantis
    Volledige naam: Ilora Anne Lantis
    Leeftijd en leerjaar: Ilora is 16 en wordt 17 op 22 december. Doordat ze laat op het jaar geboren is, zit je een jaar lager dan haar leeftijdgenoten. Ze zit in het 6e jaar.
    Uiterlijk: Ilora heeft stijl bruin haar met groen grijze ogen. Ze is een meter 62 groot en de meeste zien haar als een klein, fijn meisje. Ze heeft mooie rechte tanden die ze maar al te graag bloot lacht. Een lach zegt meet dan woorden en dat weet Ilora maar al te goed.
    Buiten haar school uniform draagt ze het liefst een jeans met een simpele shirt erop. Ilora draagt ook graag lekker wijde truien met een leuke print. Gelukkig gaat dit Ilora goed af. En een grote tas, sjaal en zonnebril mogen zeker niet ontbreken.



    Karakter: Ilora straalt vriendschap en warmte uit en dat spreekt veel mensen aan. Dit komt ook grotendeels door haar mooie lach. Ilora wilt voor velen een goede vriendin zijn, maar zij zelf vertrouwt niet al te snel andere. Daarom is ze ook zo goed in geheimen bewaren, want ze weet al te goed wanneer ze moet zwijgen.
    Ze heeft ook overal wel vrienden zitten. Ze is zo vlot in haar praten, dat zelf professors aan haar lippen hangen. Ze is zeer eerlijk en geeft dan ook beleefd en met veel respect voor anderen haar mening. Ze is ook degene die er voor zal zorgen dat ruzie's zo snel mogelijk zijn uitgepraat. Ze is niet alleen een goede prater, maar ook een goede luisteraar.
    Ilora is ook wel iemand die zeer veel nadenkt, vooral over zichzelf. En dit is dan weer het onzeker kantje van haar.
    Ilora speelt ook piano. Als ze speelt, is het voor haar alsof alles kwijt kan spelen. Al haar gevoel en passie zit in haar muziek, in de piano. Alleen heeft Ilora nog nooit voor vele mensen gespeeld. Alleen sommige en vooral haar vriend, Laurens, hebben haar al horen spelen.
    Familie: Ilora is afkomstig van een volbloed familie, met een grote naam. Haar ouders werken beiden bij het Ministerie van Toverkunst. Haar vader, Danté Lantis, werkt op het Departement van Magische Wetshandhaving en haar moeder, Kathléna Morriande, werkt op het Departement van Toezicht op Magische Wezens. Ilora is zeer streng opgevoed geweest samen met haar 6 jarige zusje, Mina. Maar Ilora gaat steeds meer en meer in opstand tegen haar ouders. Want nu ze ziet hoe haar jongere zus, Mina, wordt gestraft omdat ze te luid lacht, te veel speelt, niet stil zit, leeft, wilt ze voor haar zus opkomen. Haar ouders zijn dan ook helemaal niet akkoord met haar gedrag. Gelukkig heeft ze nog haar grootouders waar ze bij terecht kunnen.
    Afdeling en reden: Ilora is in Gryffindor geplaats. Dit komt grotendeels door haar moed om in opstand te komen tegen haar ouders, maar ook omdat zo'n goede vriendin wilt zijn voor vele. Ilora is ook iets wat mysterieus.
    Toverstok en patronus: Haar stok is gesneden uit Es, is 24 cm lang en heeft een haar van de manen van een eenhoorn als kern. Haar toverstok is licht buigbaar.
    Haar partonus is een zwaluw. Zwaluwen zijn zeer slimme en bezorgde vogels.
    Extra informatie: Ilora verkeert al bijna een jaar met Laurens. Laurens is een zeer harde noot om te kraken, maar Ilora heeft vorig jaar zijn hart gewonnen. Sinds dan zijn deze twee onafscheidelijk. Ze voelen elkaar aan, maken elkaars zinnen af en begrijpen elkaar in een blik.
    Ilora heeft ook een zwart witte kat, Jinka.
    Mag ik je waarschuwen? Yesss pls ;D

    Wil je dat ik Laurens ook uitwerk?

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 21:18 ]


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Voornaam: Lily
    Achternaam: Sharp
    Volledige naam: Lily Katherine Evangeline Temperance Sharp.
    Leeftijd en leerjaar: 16 & 6. Ja, een jonge leerlinge.
    Familie: Alle leerlingen van Develixe zijn volbloed, maar graag met uitleg van wie de ouders zijn en wat ze doen als beroep. Broertjes en zusjes er ook bij vermelden als hij/zij die heeft.Mary-Alice, de twee jaar jongere kopie van Lily.
    Karakter: Lily is een vrij ijskoud persoon, heeft bijna nooit medelijden met anderen, maar is daarentegen wel vrij behulpzaam bij mensen die ze aardig vind. Tussen mensen die ze aardig vind en niet, trekt ze een grens, en dat valt te merken in haar gedrag naar die mensen toe.
    Buiten aardig/niet aardig, is ze ook nog eens slim, in de zin dat ze dat graag "uit". Ze is vrij betweterig, maar heeft wel altijd gelijk, krijgt ze dit niet, eist ze dit wel.
    Afdeling en reden: In welke afdeling op Hogwarts hij/zij zou komen bij de sortering. Slytherin, door haar negatieve instelling.
    Toverstok en patronus: Kersenhout en drakenbloed, een vos.
    Extra informatie: Alles wat nog belangrijk is voor jouw personage. Ze wordt op een gegeven moment trouw aan Snape, ze is ook goed in toverdranken. En ze geraakt vrij snel bevriend met onze blonde slytherin-koning.
    Mag ik je waarschuwen? Jaja.


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Drums schreef:
    Voornaam: Ilora
    Achternaam: Lantis
    Volledige naam: Ilora Anne Lantis
    Leeftijd en leerjaar: Ilora is 16 en wordt 17 op 22 december. Doordat ze laat op het jaar geboren is, zit je een jaar lager dan haar leeftijdgenoten. Ze zit in het 6e jaar.
    Uiterlijk: Ilora heeft stijl bruin haar met groen grijze ogen. Ze is een meter 62 groot en de meeste zien haar als een klein, fijn meisje. Ze heeft mooie rechte tanden die ze maar al te graag bloot lacht. Een lach zegt meet dan woorden en dat weet Ilora maar al te goed.
    Buiten haar school uniform draagt ze het liefst een jeans met een simpele shirt erop. Ilora draagt ook graag lekker wijde truien met een leuke print. Gelukkig gaat dit Ilora goed af. En een grote tas, sjaal en zonnebril mogen zeker niet ontbreken.



    Karakter: Ilora straalt vriendschap en warmte uit en dat spreekt veel mensen aan. Dit komt ook grotendeels door haar mooie lach. Ilora wilt voor velen een goede vriendin zijn, maar zij zelf vertrouwt niet al te snel andere. Daarom is ze ook zo goed in geheimen bewaren, want ze weet al te goed wanneer ze moet zwijgen.
    Ze heeft ook overal wel vrienden zitten. Ze is zo vlot in haar praten, dat zelf professors aan haar lippen hangen. Ze is zeer eerlijk en geeft dan ook beleefd en met veel respect voor anderen haar mening. Ze is ook degene die er voor zal zorgen dat ruzie's zo snel mogelijk zijn uitgepraat. Ze is niet alleen een goede prater, maar ook een goede luisteraar.
    Ilora is ook wel iemand die zeer veel nadenkt, vooral over zichzelf. En dit is dan weer het onzeker kantje van haar.
    Ilora speelt ook piano. Als ze speelt, is het voor haar alsof alles kwijt kan spelen. Al haar gevoel en passie zit in haar muziek, in de piano. Alleen heeft Ilora nog nooit voor vele mensen gespeeld. Alleen sommige en vooral haar vriend, Laurens, hebben haar al horen spelen.
    Familie: Ilora is afkomstig van een volbloed familie, met een grote naam. Haar ouders werken beiden bij het Ministerie van Toverkunst. Haar vader, Danté Lantis, werkt op het Departement van Magische Wetshandhaving en haar moeder, Kathléna Morriande, werkt op het Departement van Toezicht op Magische Wezens. Ilora is zeer streng opgevoed geweest samen met haar 6 jarige zusje, Mina. Maar Ilora gaat steeds meer en meer in opstand tegen haar ouders. Want nu ze ziet hoe haar jongere zus, Mina, wordt gestraft omdat ze te luid lacht, te veel speelt, niet stil zit, leeft, wilt ze voor haar zus opkomen. Haar ouders zijn dan ook helemaal niet akkoord met haar gedrag. Gelukkig heeft ze nog haar grootouders waar ze bij terecht kunnen.
    Afdeling en reden: Ilora is in Gryffindor geplaats. Dit komt grotendeels door haar moed om in opstand te komen tegen haar ouders, maar ook omdat zo'n goede vriendin wilt zijn voor vele. Ilora is ook iets wat mysterieus.
    Toverstok en patronus: Haar stok is gesneden uit Es, is 24 cm lang en heeft een haar van de manen van een eenhoorn als kern. Haar toverstok is licht buigbaar.
    Haar partonus is een zwaluw. Zwaluwen zijn zeer slimme en bezorgde vogels.
    Extra informatie: Ilora verkeert al bijna een jaar met Laurens. Laurens is een zeer harde noot om te kraken, maar Ilora heeft vorig jaar zijn hart gewonnen. Sinds dan zijn deze twee onafscheidelijk. Ze voelen elkaar aan, maken elkaars zinnen af en begrijpen elkaar in een blik.
    Ilora heeft ook een zwart witte kat, Jinka.
    Mag ik je waarschuwen? Yesss pls ;D

    Wil je dat ik Laurens ook uitwerk?


    Haha ja als je die wil uitwerken mag het hoor. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking


    Troian Bellisario
    Voornaam: Irsa. Irsa is een IJslande meisjesnamen, de betekenis ervan is "Kleine berin".
    Achternaam: Pervensie
    Volledige naam: Irsa Helina Everonne Pervensie
    Leeftijd en leerjaar: 17, 7e leerjaar.
    Familie: Alle leerlingen van Develixe zijn volbloed, maar graag met uitleg van wie de ouders zijn en wat ze doen als beroep. Broertjes en zusjes er ook bij vermelden als hij/zij die heeft. Irsa is de dochter van Helina Yuléé( Spreek uit: Zjuléé ) en Jayn Pervensie. Haar moeder Helina en haar vader Jayn bezitten een winkel waar je spullen voor toverdrankjes kan vinden en soms helpt Irsa ook in de winkel. Irsa's grootouders zijn afkomstig uit IJsland daarom wou haar moeder ook dat Irsa een naam kreeg die afkomstig is uit IJsland. Irsa heeft een zus Ziva, maar ze hebben nou niet bepaald een goede band.
    Karakter: Irsa is een heel nieuwscherig iemand, waardoor ze vaak als irritant wordt beschouwt en haar betweterige kant geeft haar ook niet echt de beste repuatie. Irsa staat bekendt om haar betweterigheid en perfectionisme, want alles wat haar zus goed doet moet Irsa perfect doen dat is waarom de zussen altijd ruzie hebben. Irsa merkt soms zelf niet op dat ze niet zo sociaal is, omdat ze altijd maar bezig is met school en dus ook leren. Ze is driftig, maar ze weet zich steeds vaker kalm te houden door dingen te sorteren als ze het gevoel krijgt dat ze elk moment de controle over zichzelf kan verliezen. Irsa is ijverig en leergierig waardoor ze voorloopt op de hele klas, ze vraagt namelijk altijd om meer werk en huiswerk. Irsa is heel creatief als het om kunst en schrijven gaat en dat heeft ze geërft van haar moeder. Ze is wel heel ongeduldig en ze is nochal snel op haar teentjes getrapt, wat er ook voor zorgt dat ze wraak wilt nemen als iemand haar boos of jaloers maakt. Als je het hebt verpest bij Irsa, wilt ze je nooit meer zien of ook maar met je praten en ze houdt het dan ook heel goed vol. Ze is alleen niet goed in grappen maken, want ze ziet bijna alles als serieus en soms maakt ze grappen die niemand begrijpt. Zoals je waarschijnlijk al had gemerkt is ze ook erg intelligent.
    Afdeling en reden: In welke afdeling op Hogwarts hij/zij zou komen bij de sortering. Ravenclaw, want ze is creatief, leergierig, ijverig en intelligent. Ze zou niet bij Gryffindor passen omdat ze niet heel dapper is, bij Slytherin zou ze ook niet passen omdat ze niet echt sluw is en bij Hufflepuf zou ze al helemaal niet passen omdat ze niet geduldig is en ze soms weleens liegt.
    Toverstok en patronus: Rozenhout, hoofdhaar van Veela en hij is 1,25 m, hij is niet buigbaar. Haar patronus is een jonge vrouwtjeswolf, zelf weet ze niet waarom.
    Extra informatie: Alles wat nog belangrijk is voor jouw personage. Irsa heeft een uil genaamdt Veela, ze heeft haar zo genoemdt omdat ze zeer geïntreseerdt is in Veela's en zich ook echt in Veela's verdiept.
    Mag ik je waarschuwen? Natuurlijk

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 22:29 ]


    You gave me forever within the numbered days and I am grateful.

    Caribbean schreef:
    (...)

    Haha ja als je die wil uitwerken mag het hoor. (:

    Ik ga er morgen aan beginnen, het eerste wat ik doe als ik thuis kom ;D


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Drums schreef:
    (...)
    Ik ga er morgen aan beginnen, het eerste wat ik doe als ik thuis kom ;D


    Ah that's sweet. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik vul er nog wel één in. (;

    Voornaam: Aidén
    Achternaam: DeVémo
    Volledige naam: Aidén Selot DeVémo
    Leeftijd en leerjaar: 16
    Familie: Aidén is erg gestelt op zijn familie, zijn vader Keiren is zijn voorbeeld, zijn moeder Arlené is huisvrouw en zorgt met alle liefde voor haar 2 zonen en dochter.
    De familie DaVémo is erg rijk, vader Keiren werkt voor het ministerie van toverkunst, hij verdient hier best veel mee maar het meeste van hun geld is geerft van moeders kant van de familie.
    De jongste te huis de vijf jarige Délon is te jong om naar school te gaan Délon is erg gehecht aan zijn broer, de middelste in huis is de 15 jarige Aimée zij gaat net als Aidén naar Develixe.
    Karakter: Aidén is een rustige jongen die toch snel opvalt, hij is erg moedig.
    Hij kan vergeleken worden met een puppy hij is erg loyaal tegenover zijn vrienden en familie.
    Aidén is door zijn moeder opgevoed en zij eist van hem dat hij voor iedereen respect heeft.
    Aidén valt bij bijna iedereen in de smaak door zijn aardige personlijkheid.
    Hij wilt wel eens zijn eigen gevoelens vergeten om andere gelukkig te maken.
    Uiterlijk:


    Aidén heeft bruine haren en mooie blauwe ogen die goed naar voren komen door zijn licht getinte huidskleur.
    Hij is erg lang rond de 1,80, hij heeft een stel rechte witte tanden die hij graag bloot lacht.
    Aidén draagt het liefst langs zijn school uniform een simpel t-shirt met een colbert er over heen daaronder een simple broek met sneakers.
    Afdeling en reden: Aidén zou zonder twijfel in Hufflepuff of Gryffindor komen, de sorteer hoed heeft lang getwijfeld maar heeft toen toch voor Gryffindor gekozen door zijn moedigheid en uitzettingsvermogen.
    Toverstok en patronus: Aidén is best trots op zijn toverstok, hij is van Wilgenhout gemaakt en is 23 centimeter lang de kern bestataat uit een haar van een zeemeermin, de stok is de enigste in zijn soort en is erg krachtig.
    Aidén zijn patronus is een leeuw Aidén kwam daar een paar jaar geleden achter, de leeuw staat voor moedigheid.
    Extra informatie: Aidén is verliefd op Neala Seinga en is erg gehecht aan zijn leeuw Jigger, Jigger is zo betovert dat hij niet groeit en bijt.
    Mag ik je waarschuwen? Als een verhaal door jou is geschreven altijd*O*


    You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive - TABLO (Tommorrow)

    Voornaam: Eloise.
    Achternaam: Adams.
    Volledige naam: Eloise Olivia Adams.
    Leeftijd en leerjaar: Eloise is 15 jaar oud en zit daarom dus in haar 5e leerjaar.
    Familie: Ze komt uit een rijke volbloed familie. Haar vader, Donny, werkt op het Ministerie van Toverkunst. Op de 2e verdieping bij het Departement van Magische Wetshandhaving. Eloise's moeder. Joanne werkt ook op het Ministerie van Toverkunst, op de 9e verdieping bij het Departement van Mystificatie. Verder heeft Eloise een tweelingzusje, Emélie, die goede cijfers haalt en later ook bij het Ministerie wilt gaan werken.
    Karakter: Eloise is een echte bitch. Altijd lacht ze mensen meteen uit als ze zichzelf voorschut zetten en áltijd maakt ze de gemeenste opmerkingen. Ze kan er niet tegen als ze haar zin niet krijgt, en zal er alles aandoen om dat wél te krijgen. Je kan ook beter geen ruzie met haar gaan zoeken, omdat ze altijd wel omringd is door velen mensen, die denken dat ze bevriend met haar zijn omdat ze hun allemaal gebruikt, en ze kan iedereen tegen je op kan zetten als ze dat wilt.
    Eloise kan mensen die betweterig en slim zijn niet uitstaan.
    Uiterlijk:


    Ariana Grande.
    Afdeling en reden: Slytherin, doordat ze erg sluw is en weet dat ze de beste is.
    Toverstok en patronus: 28.6 cm, Hulst, Terzielerhaar en Feniksveer -in 1 verwerkt -, heel krachtig en werkt geweldig voor het vak; Verweer tegen de Zwarte Kunsten. Haar patronus is een slang.
    Extra:Eloise kan haar zusje niet uitstaan omdat, Emélie denkt dat ze altijd gelijk heeft. Emélie zit in Gryffindor, en ja; die twee gaan dus absoluut niet samen.
    Mag ik je waarschuwen? Yush!

    [ bericht aangepast op 27 nov 2011 - 22:44 ]

    Thanks ya'll. (:
    Meer zijn nog welkom!


    Big girls cry when their hearts are breaking