• Ik ben dus nu net begonnen met een One Direction verhaal, maar ik heb nog steeds heel veel ideeën voor een verhaal. Het word waarschijnlijk een Harry Styles- of Liam Payne-verhaal.

    De zestienjarige Summer Elizabeth McGregor raakt in coma na een auto-ongeluk. Haar familie en vrienden zijn enorm ongerust. Als ze na zes maanden wakker word, weet ze niets meer van voor het ongeluk. Ze weet niet dat ze een vriendje heeft, ze herkent zelfs haar eigen ouders en zusjes niet meer. Zal ze zich ooit weer herinneren wat er is gebeurt en zal ze ooit weer iedereen herkennen?


    Ik heb nog geen namen en alles voor de hoofdpersoon. Dit zijn de rollen die ik nodig heb:

    #Vriendin van een van de One direction leden. (Twee tot drie)
    #Twee beste vriendinnen van Summer.
    #Vrienden van Summer.
    #Klasgenoten van Summer.

    Als ik nog meer rollen nodig heb, komt dat er bij.

    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:
    Karakter:
    Hobby's:
    Familie:
    Extra:
    Over wie moet het verhaal gaan, Harry of Liam?:
    Leuke titel?:

    Het verhaal staat al op Q, met dank aan Netsky heet het nu; You're somebody I used to know.

    [ bericht aangepast op 17 sep 2011 - 23:32 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    IK VUL VRIENDIN ZAYN IN (krul)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Wel handig als ik weet wat ik in moet vullen (krul)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Tweelingzusje, of Vriendin Harry
    Volledige naam: Emmelia Lieke Scott
    Bijnaam: Emma
    Leeftijd: 16 15-08-1995
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:

    Emma draagt het liefste skinny jeans met een simpel topje. je zult haar bijna nooit op hakken zien, ook omdat ze 1,80 lang is, maar ook omdat ze veel liever Sneakers draagt. ook draagt ze liever een sweater met capuchon en handschoenen zonder vingers. Ze heeft lang blond-achtig haar, met een kleurtje erin.
    Karakter: Emma kan heel hyper zijn en is bijna nooit rustig.. ze houd het liefste slaapfeestjes met haar vrienden. je moet haar niet boos krijgen want dan is ze niet te houden.. ze is al heel vaak de les uitgestuurd omdat ze niet oplette in de les of omdat ze gewoon zat te klieren.. Emma kan ook heel aardig zijn als je haar eenmaal kent. als je haar vijand bent kom dan niet te dicht in de buurt.. ze heeft heel vaak dingen gekneusd met sporten of freerunnen. doet graag gevaarlijke dingen.
    Hobby's: Freerunnen, Paardrijden, dansen, zingen, snoep eten, drummen
    Familie: Vader, Robert (49), Moeder, Jenny (45), Broer, Michael (22), Tweeling zus
    Extra: Ze gaat nooit weg zonder haar iPhone, handschoentjes en haar oordopjes.
    Over wie moet het verhaal gaan?: Louis
    Leuke titel?: I don't Remember you.

    wil je me zeggen als ik de rol heb??


    "Because I'm with you until the end of the line." - Stucky

    Rol: Vriendin Zayn
    Volledige naam: Lauren Sophia Conrad
    Bijnaam: Laurie of gewoon Lauren
    Leeftijd: 17 | 14 January 1994
    Uiterlijk:


    Lauren heeft lang, bruin, golvend haar dat tot over haar schouders valt. Ze vindt haar haar het mooiste aan haarzelf, dus behandeld ze het alsof het haar baby is. Als andere mensen er dan ook aan zitten, op de kapper en Zayn na, hebben ze echt een probleem. Ze heeft felgroene ogen, die ze accentueert met mascara en eyeliner, zodat haar ogen meer opvallen. Ze heeft een iets wipneusje, dat íets omhoog staat. Haar lippen vindt ze minder. Aangezien ze ongelijk zijn, en haar bovenlip altijd iets omhoog staat.
    Lauren is een klein meisje, en loopt daardoor veel op hakken. Ze is 1,59. Ze draagt vaak jurkjes of korte shortjes, omdat ze mooie benen heeft, die er dan goed in uitkomen.
    Karakter: Lauren is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Lauren dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Lauren die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Lauren is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Lauren stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Lauren straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Lauren vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Lauren ook best een grote mond hebben.
    Hobby's: Dansen, gitaar spelen
    Familie: Ze heeft gescheiden ouders. Ze woont bij haar vader in Bradford, haar moeder woont in London. Haar zusje woont bij haar moeder. Aangezien Lauren een vaderskindje was, en haar tweelingzusje Laurie meer een moederskindje was.
    Extra: Ze heeft een tatoeage met de tekst; 'Dreaming is believing' op haar onderrug staan.
    Over wie moet het verhaal gaan: Liam
    Leuke titel?: Don't you remember


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Beste vriendin van Summer.
    Volledige naam: Jayden Abbigail Bellard.
    Bijnaam: Jayh, Mini, Kleine
    Leeftijd: 5-02-'94
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:


    Jayden heeft lang lichtblond haar dat in de winter nóg lichter kleurt. Haar ogen hebben een diepblauwe kleur. Ze gebruikt een heel klein beetje mascara, maar wel vele lagen foundation. Jayden heeft sneeuwwitte tanden, die niet precies recht staan. Haar lengte is 1.60, en iedereen noemt haar daarom ook 'Kleine'.
    Karakter: Jayden is een spontaan meisje, dat graag met iemand een praatje maakt. Je kan hartstikke met haar lachen, maar ze kan ook serieus zijn en goed luisteren. Ze zal er altijd voor haar vrienden zijn, en ook zal ze altijd proberen haar vrienden te helpen als hun haar nodig hebben. Ze is wel erg naïef en vertrouwt mensen snel.. Soms wel té snel.
    Hobby's: Jayden is gék op gitaarspelen en zingen. Daarom schrijft ze zich meteen op voor talentenjachten, als die er zijn. Nog nooit heeft ze echt gewonnen met een talentenjacht. Wel heeft ze weleens de tweede plaats bemachtigd, maar nooit zal ze haar droom om ooit beroemd te worden opgeven.
    Familie: Ze heeft twee oudere broers, Kevin en Jeffrey waarmee ze een erg goede band heeft en een zusje van tien jaar oud, Chelsea die vind dat haar grote zus Jayden haar grote voorbeeld is en nooit iets zal doen om haar teleur te stellen. Haar ouders zijn gescheiden, maar met beide ouders kan ze het goed vinden. Haar moeder is één van haar beste vriendinnen en ze deelt echt álles met haar moeder.
    Extra: -
    Over wie moet het verhaal gaan, Harry of Liam?: Harry. (:
    Leuke titel?: All The Memories Fade Away -?-

    [ bericht aangepast op 19 sep 2011 - 15:59 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Rol: Vriendin Louis??
    Volledige naam: Isabella Cathrina Simmons
    Bijnaam: Bella
    Leeftijd: 14-02-94
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:


    Bella heeft een mooi getint lichaam, mooi golvend bruin haar. Waar ze het meest trots op is zijn haar lange benen. Wat de meeste mensen mooi vinden zijn haar mooie goudbruine ogen en een mooi slank postuur. Ze heeft mooie witte tanden. Kortom, prachtig.
    Karakter: Bella is het meisje waar je altijd mee kan lachen. Op sommige momenten kan ze erg serieus zijn. Ze is snel jaloers, en snel op haar teentjes getrapt. Maar ze kan best aardig zijn en lief.
    Hobby's: Verhalen schrijven, dansen en dat soort dingen.
    Familie: Ze heeft een jonger zusje en twee grote broers, haar vader en moeder zijn ooit spoorloos verdwenen, haar twee oudste broers zorgen voor het geld.
    Extra: -
    Over wie moet het verhaal gaan, Harry of Liam?: Harry =)
    Leuke titel?: Forgotten Life,?


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Rol: Vriendin van Liam of Louis
    Volledige naam: Eliane Olivia Strycks
    Bijnaam: Eli
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:


    en


    Eliane heeft lang blond haar. Ze heeft grote blauwe ogen met een egale huid. Ze is 1.67 lang en groeit nog maar een klein beetje. Ze heeft een slank postuur.
    Karakter: Eliane is het soort meisje dat het liefste wat meer op de achtergrond blijft. Ze is slim en erg musicaal. Ze speelt sinds haar 6e klassiek piano en doet dat nog steeds met veel liefde. Verder kan ze erg naief en koppig zijn, ze geeft extreem veel om haar vrienden en familie. Eliane is een gevoelig meisje. Ze weet wat ze wilt in het leven en heeft passie voor fotografie, muziek en bloemen. Dit laatste heeft ze van haar moeder.
    Hobby's: Fotogrofie, piano spelen en films.
    Familie: Eliane heeft geen broers of zussen. Dit vind ze erg jammer. Haar vader is advocaat hij reist hierdoor veel en is maar afentoe thuis. Haar moeder heeft echter op de hoek van de straatb een bloemenwinkeltje waar Eliane zelf in haar vrije tijd ook werkt
    Extra: Eliane heeft vroeger anorexia gehad.
    Over wie moet het verhaal gaan, Harry of Liam?: Harry <3
    Leuke titel?: nope i'm sorry.

    Ik ga vriendin Louis invullen.


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin Louis
    Volledige naam: Victoria Sanchez.
    Bijnaam: Ze wordt door iedereen Vicky genoemd.
    Leeftijd: Vicky is 17 en ze wordt 18 op 12 januari. Ze kan niet wachten tot ze 18 word en dan auto kan rijden en andere dingen.
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:


    Karakter: Vicky is een vrolijke, sportief meisje die je in haar vrije tijd altijd in de dansschool, bij Louis of bij haar vrienden te vinden is. Zestaat bekend voor droge humor en sarcastische opmerkingen. Vicky deinst er niet voor terug om haar mening te uitten. Misschien zal het mensen kwetsen, maar beter gekwetst door de waarheid dan getroost door een leugen vind ze zelf. Liegen staat dus niet in Haar woordenboek. Doordat Vicky altijd zegt wat hij vind zijn er mensen die haar in het begin arrogant vinden, maar dat betert naar een tijdje want Vicky is een meisje die het goed meent. Ze heeft een gouden hart en dat ondervind ook Louis. Ze is een heel trouw persoon en zal alles doen voor de mensen die haar dierbaar zijn want zij komen voor haar op de eerste plaats en dan pas zichzelf. Vicky zou zelf haar eigen problemen aan de kant schuiven om anderen met iets miniem te helpen. Victoria is een heel slim meisje met talen. Ze kan duits, frans, engels en spaans, maar als je haar één ding niet moet vragen is het wiskunde. Vicky heeft sommige dagen dat ze heel actief en vrolijk is en altijd grappen zal gaan uithalen, maar dan heeft ze ook van die dagen waar ze heel rustig en chill is, en af en toe is ‘r zo’n dag waar ze heel kort is en in niets zin heeft. Als je een luisterend oor wilt, moet je zeker bij Vick zijn want ze kan echt uren luisteren naar mensen zonder ze te onderbreken, dan neemt ze alles in zich op en als de andere is uitgebabbeld/uitgehuild zoekt ze naar een oplossing en zal ze er alles aan doen om die persoon te helpen. Ze is dus een perfect luisterend oor. Volgens velen is Vicky veel te goed voor deze wereld omdat Zevan het principe is dat iedereen een tweede kans verdient.
    Hobby's: Vicky kan al eerder dansen dan ze kon lopen. Op haar 7e zette ze haar eerste stappen op de dansschool en sinds dien is ze gebeten door de dansmicrobe. Nu danst ze 9 uur in de week op een topniveau en kan zichzelf tot één van de besten van Engeland noemen. Ze houdt vooral van Jazz en Moderne.
    Familie: Vicky is opgegroeit in een normaal gezin in Londen met drie broers, dus ze weet zeker hoe ze haar mannetje moet staan. Want toen ze jong waren hebben ze ruzie genoeg gemaakt en nu, nu kunnen ze geen dag zonder elkaar ze horen. Nicolas is haar tweelingsbroer. De twee kunnen geen dag zonder elkaar, maar als ze elkaar zien gaan ze nonstop discusieëren. Ze zijn echte tweelingen. Als hij huilt, huilt zij. Als zij pijn heeft, heeft hij pijn. Matt is 19 en Jason is 16.
    Over wie moet het verhaal gaan, Harry of Liam?: Harry
    Leuke titel?: You're somebody that I used to know.


    all I want is the taste that your lips allow