• Als Madeline door verschillende instanties onhandelbaar wordt verklaard, lijkt de enige hoop Camp Somers. Een heropvoedingskamp dat strikte regels heeft. De begeleiding zou streng maar respectvol zijn, maar is dat wel zo? En wat gebeurt er als de ouders weg zijn? Steeds vaker gebeuren er vreemde dingen, zo verdwijnen er tieners en heerst er een strenge monarchie onder hen. Zo is er een drugshandel aan de gang en is seks aan de orde van de dag.

    Camp Somers isn't what it seems to be

    16+ er komen delen in voor die voor sommige mensen als heftig kunnen worden beschouwd. Ook komt er seks, drugs, verkrachtingen en afpersingen in voor.

    Wie wil er een rol, ik zoek:
    1~beste vriendin > Progeny
    1~Goede vriendin> OneVoice
    1~iemand die ze niet mag>Patronum
    Nog meer mensen uit Camp Somers (Vriendinnnen) >

    Naam:
    Leeftijd:
    In Camp Somers omdat (Verleden):
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen:
    Foto:
    karakter:
    houd niet van:
    Relatie:


    EDIT: Wat ik bedoel met: "Wat je karakter absoluut niet mag overkomen" dat ze bijv. niet verkracht mag worden anders laat ik dat bijv. wel gebeuren en aan drugs gaan ze sowieso^^

    [ bericht aangepast op 4 juni 2011 - 19:14 ]


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Ik wil beste vriendin zijn! Maar moet dat vanavond nog ingevuld worden? Want ik ben luihui.x; Maar ik vind dit verhaal echt cool!:9~


    everything, in time

    Progeny schreef:
    Ik wil beste vriendin zijn! Maar moet dat vanavond nog ingevuld worden? Want ik ben luihui.x; Maar ik vind dit verhaal echt cool!:9~


    Nee hoor, ^^


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Rol: Beste vriendin.
    Naam: Claire Soleil.
    Leeftijd: 17.
    In Camp Somers omdat (Verleden): Ze werd de hele tijd op verkeerde momenten gesnapt. bv: iemand sloeg haar en zij sloeg dan terug en dat ze het alleen maar haar zagen doen enzo. Ze werd depresief door alle problemen daardoor en ging slechte punten halen op school. waardoor haar ouders minder tijd aan haar besteede.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen: Dat mag jij bepalen.
    Foto:


    karakter: Een meisje dat weet wat ze wil en niet wil. ze komt op voor haar mening en haar vrienden koestert ze. ze is een betrouwbaar persoon, ze laat je dus niet zomaar vallen. ze is een humaan persoon wat geen rare ideeën in haar hoofd heeft. Maar als ze op een moment gewoon instort word het een heel ander persoon. daardoor weet ze niet meer wat goed en fout is waardoor ze wel eens in de problemen kan komen.
    houd niet van: Achterdochtige personen & fake smiles.
    Relatie: met?

    Hopelijk vind je em leuk(flower) Laat het me weten wanneer je begint ofzo. en laat me maar weten wat je bedoelt met relatie dan vul ik em even in.


    Believe in yourself, change the world.

    Met relatie bedoel ik of ze single is of neit en of ze een vriendje heeft buiten camp Somers


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Hmm, oké. weetje dat laat ik aan jou over :O als je de rol kiest.


    Believe in yourself, change the world.

    Rol: Goede/Beste vriendin.
    Naam: Bailley Cloverfield
    Leeftijd: Bailley is 16 jaar en wordt op 22 augustus 17.
    In Camp Somers omdat (Verleden): Bailley heeft zichzelf verwaarloosd. Ze had helemaal geen respect meer voor zichzelf. Dit komt omdat haar ouders van jongs af aan al dronkaards waren. Ze keken niet om naar Bailley en als Bailley dan maar iets van geluid maakte, kreeg ze van haar vader slaag. Haar moeder zorgde helemaal niet voor haar. De enigste persoon die naar Bailley omkeek, was de buurvrouw, Lisa. Lisa liet Bailley soms dagen bij haar wonen tot dat de moeder van Bailley aan de deur stond om haar weer op te eisen. Alsof ze een stuk vuilnis was.
    Toen Bailley in haar pubertijd kwam, liep ze thuis vaak weg en bleef ze dagenlang op straat hangen. Ze spijbelde en kwam regelmatig in aanraking met de politie. Ze kreeg verkeerde vrienden, die haar aanzette tot drugsgebruik. Bailley kon de drug niet betalen en begon dan als pickpocket-dief. Maar die enkele briefjes waren niet genoeg voor de hoeveelheid dat zij begon te gebruiken. De drugs was het enigste wat haar nog goed deed voelen. Junes, een van die verkeerde vrienden, nam haar mee naar een donker straatje. "Ik zal je helpen om aan geld te geraken. Weet je hoe je snel geld kan verdienen?" Zijn grijns was vuil en keek haar vol verlangen aan. Bailley werd toen verkracht in dat donkere straatje. Hij liet haar achter met een briefje van 100 euro. Helemaal verloren en roekeloos. Ze zou alles doen om aan geld te geraken, als ze maar haar drug te pakken kreeg. Al was het dat ze haar benen moest opendoen voor elke vieze man met veel geld. Bailley ging kapot aan het verscheurend gevoel binnen in. Ze wist maar al te goed dat ze verloren was. Dat dit niet is wat ze wou. Maar het verlangen naar de drugs had controle over haar genomen. En Bailley werd een ordinaire straat hoer. Elke avond voor ze de drugs nam, huilde ze. Haar leven was waardeloos. Ze was het stuk vuilnis zoals haar ouders haar behandelde. Ze was niets. En dat deed pijn als ze daaraan dacht. De drugs nam de pijn weg.
    En dan was er de dag dat de politie haar vond. Helemaal gedrogeerd en amper gekleed. Zij lieten Bailley haar ouders een papier tekenen voor Camp Somers. Het kamp dat haar gebroken leven weer zou goed maken.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/overkomen: Bailley wilt haar leven beteren. Maar ze mag zeker niet in verleiding komen met drugs. Want haar verlangen naar dat gelukkig gevoel is nog steeds sterk aanwezig. Ook aanrakingen van een vreemde man, doet haar kots neigingen krijgen. De gedachte alleen dat ze helemaal geen zelfrespect meer had, dat zovele walgelijke mannen haar misbruikt hebben terwijl zij onder invloed was. Die gedachte komt elke avond weer op en houdt haar urenlang wakker met tranen in haar ogen.
    Foto:



    Karakter: Bailley is een zeer nonchalant meisje. Ze laat vaak haar spullen slingeren en ze is altijd wel iets kwijt. Ook heeft ze het zeer moeilijk met namen te onthouden. Dit zal waarschijnlijk komen door het vele drugsgebruik van vroeger. Bailley is helemaal niet graag alleen. Ze heeft graag mensen om haar heen dat het goed met haar menen. Daar heeft ze nood aan. Bailley houdt ook ongelooflijk veel van dansen. Dat heeft ze ontdekt toen ze op 13 jarige leeftijd mee deed aan streetbattles.
    Maar Bailley is momenteel een zeer onzeker meisje. Ze huilt vaak als ze alleen is, daarom dat ze ook liever in groep is. In groep zal ze haar emoties niet snel laten zien. Zo kan ze haar gedachte verzetten. Ze vindt het ook heel moeilijk om iemand te vertrouwen. Maar éénmaal iemand haar vertrouwen heeft gewonnen, ligt haar hart op de tong.
    Houd niet van: Pooiers, want daar heeft ze jaren aan vast gezeten om haar drugs te kunnen te betalen. Het zijn verschrikkelijke personen. Ook houdt Bailley niet van de kleur geel. Het doet haar denken aan het shirt dat haar vader altijd droeg. Het was geel en stond vol met vlekken van bier, eten, zweet en dingen dat ze het niet kon herkennen. Zijn shirt stonk ook ongelooflijk hard. Die man deed zelden een andere shirt aan.
    Relatie: Bailley heeft weinig vertrouwen in mannen gekregen. Ooit hoopt ze dat één iemand haar hart kan raken en met liefde voor haar zorgt. Maar momenteel is dat nog zeer moeilijk voor haar.

    - Ik hoop dat je er wat aan hebt ;D


    Forlife.

    (Ik ben niet zo goed in het invullen van rollen maar probeer het toch voor je wil je namelijk wel er mee helpen en mis kan je er ook wat mee ;))

    Rol: kijk maar voor welke je hem kan gebruiken mag de gene zijn die ze niet mag
    Naam: Nickita Evigan
    Leeftijd: 18
    In Camp Somers omdat (Verleden): Ze is te vaak gesnapt met Graffiti spuiten en zoekt snel ruzie waardoor ze vaak uit discotheken werd gezet het is allemaal te ver gegaan ze ging met de verkeerde mensen om en begon te blowen en later werd het steeds meer druks door de druks voeld ze zich namelijk beter lekker helemaal vrij
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen: dat ze weer aan de drugs gaat beginnen
    Foto:






    karakter: heeft haar mondje altijd wel klaar liggen verbergt haar gevoelens dus heeft een grote mond maar een klein hartje en ze kan een bitch zijn als het moet door bijv. voor haar zelf op te komen
    houd niet van: mensen die zich aanstellen en die denken dat ze alles zijn
    Relatie: kan niet tegen vaste relaties maar wie weet veranderd dat als ze ooit iemand tegen komt die haar het goede pat opstuurt

    wil je het me zeggen als de storie on staat wand ik vind hem nu al awsome alvast tnx <3

    [ bericht aangepast op 2 juni 2011 - 1:12 ]


    You can't touch music but music touch you

    Onevoice schreef:
    Rol: Goede/Beste vriendin.
    Naam: Bailley Cloverfield
    Leeftijd: Bailley is 16 jaar en wordt op 22 augustus 17.
    In Camp Somers omdat (Verleden): Bailley heeft zichzelf verwaarloosd. Ze had helemaal geen respect meer voor zichzelf. Dit komt omdat haar ouders van jongs af aan al dronkaards waren. Ze keken niet om naar Bailley en als Bailley dan maar iets van geluid maakte, kreeg ze van haar vader slaag. Haar moeder zorgde helemaal niet voor haar. De enigste persoon die naar Bailley omkeek, was de buurvrouw, Lisa. Lisa liet Bailley soms dagen bij haar wonen tot dat de moeder van Bailley aan de deur stond om haar weer op te eisen. Alsof ze een stuk vuilnis was.
    Toen Bailley in haar pubertijd kwam, liep ze thuis vaak weg en bleef ze dagenlang op straat hangen. Ze spijbelde en kwam regelmatig in aanraking met de politie. Ze kreeg verkeerde vrienden, die haar aanzette tot drugsgebruik. Bailley kon de drug niet betalen en begon dan als pickpocket-dief. Maar die enkele briefjes waren niet genoeg voor de hoeveelheid dat zij begon te gebruiken. De drugs was het enigste wat haar nog goed deed voelen. Junes, een van die verkeerde vrienden, nam haar mee naar een donker straatje. "Ik zal je helpen om aan geld te geraken. Weet je hoe je snel geld kan verdienen?" Zijn grijns was vuil en keek haar vol verlangen aan. Bailley werd toen verkracht in dat donkere straatje. Hij liet haar achter met een briefje van 100 euro. Helemaal verloren en roekeloos. Ze zou alles doen om aan geld te geraken, als ze maar haar drug te pakken kreeg. Al was het dat ze haar benen moest opendoen voor elke vieze man met veel geld. Bailley ging kapot aan het verscheurend gevoel binnen in. Ze wist maar al te goed dat ze verloren was. Dat dit niet is wat ze wou. Maar het verlangen naar de drugs had controle over haar genomen. En Bailley werd een ordinaire straat hoer. Elke avond voor ze de drugs nam, huilde ze. Haar leven was waardeloos. Ze was het stuk vuilnis zoals haar ouders haar behandelde. Ze was niets. En dat deed pijn als ze daaraan dacht. De drugs nam de pijn weg.
    En dan was er de dag dat de politie haar vond. Helemaal gedrogeerd en amper gekleed. Zij lieten Bailley haar ouders een papier tekenen voor Camp Somers. Het kamp dat haar gebroken leven weer zou goed maken.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/overkomen: Bailley wilt haar leven beteren. Maar ze mag zeker niet in verleiding komen met drugs. Want haar verlangen naar dat gelukkig gevoel is nog steeds sterk aanwezig. Ook aanrakingen van een vreemde man, doet haar kots neigingen krijgen. De gedachte alleen dat ze helemaal geen zelfrespect meer had, dat zovele walgelijke mannen haar misbruikt hebben terwijl zij onder invloed was. Die gedachte komt elke avond weer op en houdt haar urenlang wakker met tranen in haar ogen.
    Foto:



    Karakter: Bailley is een zeer nonchalant meisje. Ze laat vaak haar spullen slingeren en ze is altijd wel iets kwijt. Ook heeft ze het zeer moeilijk met namen te onthouden. Dit zal waarschijnlijk komen door het vele drugsgebruik van vroeger. Bailley is helemaal niet graag alleen. Ze heeft graag mensen om haar heen dat het goed met haar menen. Daar heeft ze nood aan. Bailley houdt ook ongelooflijk veel van dansen. Dat heeft ze ontdekt toen ze op 13 jarige leeftijd mee deed aan streetbattles.
    Maar Bailley is momenteel een zeer onzeker meisje. Ze huilt vaak als ze alleen is, daarom dat ze ook liever in groep is. In groep zal ze haar emoties niet snel laten zien. Zo kan ze haar gedachte verzetten. Ze vindt het ook heel moeilijk om iemand te vertrouwen. Maar éénmaal iemand haar vertrouwen heeft gewonnen, ligt haar hart op de tong.
    Houd niet van: Pooiers, want daar heeft ze jaren aan vast gezeten om haar drugs te kunnen te betalen. Het zijn verschrikkelijke personen. Ook houdt Bailley niet van de kleur geel. Het doet haar denken aan het shirt dat haar vader altijd droeg. Het was geel en stond vol met vlekken van bier, eten, zweet en dingen dat ze het niet kon herkennen. Zijn shirt stonk ook ongelooflijk hard. Die man deed zelden een andere shirt aan.
    Relatie: Bailley heeft weinig vertrouwen in mannen gekregen. Ooit hoopt ze dat één iemand haar hart kan raken en met liefde voor haar zorgt. Maar momenteel is dat nog zeer moeilijk voor haar.

    - Ik hoop dat je er wat aan hebt ;D


    Je hebt de rol.


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    @hierboven de rest van de rollen is nog niet bekend, maar ik bedoel met "Wat je karakter absoluut niet mag overkomen" dat ze bijv. niey verkracht mag worden anders laat ik dat bijv. wel gebeuren en aan drugs gaan ze sowieso^^


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Ik ga Beste vriendin invullen voor je. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin
    Naam: Maxime Evans
    Leeftijd: 17
    In Camp Somers omdat (Verleden): Maxime komt uit een rijk gezin, vroeger had ze bijna alles, behalve aandacht van haar ouders. Ze kreeg foute vrienden. Het begon onschuldig, ze zetten haar aan tot drinken en roken, maar omdat Maxime totaal niet tegen de groepsdruk kon, ging het al snel verder en raakte ze op het slechte pad. Drugs, sex, alcohol en veel geweld. Ze heeft zelfs iemand vermoord en zou het zo weer doen, als die persoon het volgens haar verdiende. Veel mensen die op het slechte pad raken, willen er graag af, Maxime echter niet, ze vond het prima zo. Het kamp waar ze nu in zit vindt ze veel erger. Ze probeert dan ook altijd contact te zoeken met mensen van buitenaf, om te zien of ze een ontsnappingspoging kunnen doen.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen: Alles mag, zolang ze maar niet op het goede pad raakt. (wbw)
    Foto:


    Karakter: Maxime is niet aardig. Je moet gewoon íéts hebben waardoor ze je wel mag, dan ben je bij haar binnen en is ze wel lief. Voor haar vriendinnen zou ze werkelijk álles doen, maar dan ook echt alles. Voor vriendinnen is ze bezorgd en daar zal ze dan ook altijd naar luisteren. Tegen buitenstaanders is ze het tegenovergestelde, ze snauwt ze af, heeft de pik op ze en doet alles om ze sociaal kapot te maken. Als ze boos op je is, is ze zeker niet vies van vechten, dat zou je zelfs een hobby kunnen noemen. Als ze echt kwaad op je is, word je leven nog erger dan wanneer geboren is. Ze negeert je volkomen en zorgt ervoor dat iedereen dat ook gaat doen, je bent lucht voor het hele kamp. Er zullen honderden post-it briefjes op je rug plakken met tekstjes zoals 'Vuile kuthoer' en 'Ik ben een slet'. En áls ze tegen je praat, is dat op een enorm ijzige toon, die je kippenvel zal bezorgen.
    Als ze stoned/dronken is is ze überblij, maar nog steeds niet aardig tegen buitenstaanders.

    Houd niet van: Vrijwilligers, opscheppers, oplichters, goeddoeners, mensen die de baas spelen, muizen, insecten, alle andere beestjes die kruipen, vogels, vissen, katten, honden.. (etc etc, eigenlijk geen enkel dier, op schildpadden na), blije guppen, verraders, leugenaars, schijnheilige mensen, mensen die stinken, vrolijke kleuren, aanstellers, mensen die zeuren, grappen (behalve als ze sarcastisch/sadistisch of verwijzen naar sex. En nog veel meer dingen, eigenlijk heeft ze bijna overal een hekel aan.
    Relatie: Maxime doet niet aan echte liefde, wel aan 'friends with benefits'. She loves sex.


    everything, in time

    Progeny schreef:
    Rol: Beste vriendin
    Naam: Maxime Evans
    Leeftijd: 17
    In Camp Somers omdat (Verleden): Maxime komt uit een rijk gezin, vroeger had ze bijna alles, behalve aandacht van haar ouders. Ze kreeg foute vrienden. Het begon onschuldig, ze zetten haar aan tot drinken en roken, maar omdat Maxime totaal niet tegen de groepsdruk kon, ging het al snel verder en raakte ze op het slechte pad. Drugs, sex, alcohol en veel geweld. Ze heeft zelfs iemand vermoord en zou het zo weer doen, als die persoon het volgens haar verdiende. Veel mensen die op het slechte pad raken, willen er graag af, Maxime echter niet, ze vond het prima zo. Het kamp waar ze nu in zit vindt ze veel erger. Ze probeert dan ook altijd contact te zoeken met mensen van buitenaf, om te zien of ze een ontsnappingspoging kunnen doen.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen: Alles mag, zolang ze maar niet op het goede pad raakt. (wbw)
    Foto:


    Karakter: Maxime is niet aardig. Je moet gewoon íéts hebben waardoor ze je wel mag, dan ben je bij haar binnen en is ze wel lief. Voor haar vriendinnen zou ze werkelijk álles doen, maar dan ook echt alles. Voor vriendinnen is ze bezorgd en daar zal ze dan ook altijd naar luisteren. Tegen buitenstaanders is ze het tegenovergestelde, ze snauwt ze af, heeft de pik op ze en doet alles om ze sociaal kapot te maken. Als ze boos op je is, is ze zeker niet vies van vechten, dat zou je zelfs een hobby kunnen noemen. Als ze echt kwaad op je is, word je leven nog erger dan wanneer geboren is. Ze negeert je volkomen en zorgt ervoor dat iedereen dat ook gaat doen, je bent lucht voor het hele kamp. Er zullen honderden post-it briefjes op je rug plakken met tekstjes zoals 'Vuile kuthoer' en 'Ik ben een slet'. En áls ze tegen je praat, is dat op een enorm ijzige toon, die je kippenvel zal bezorgen.
    Als ze stoned/dronken is is ze überblij, maar nog steeds niet aardig tegen buitenstaanders.

    Houd niet van: Vrijwilligers, opscheppers, oplichters, goeddoeners, mensen die de baas spelen, muizen, insecten, alle andere beestjes die kruipen, vogels, vissen, katten, honden.. (etc etc, eigenlijk geen enkel dier, op schildpadden na), blije guppen, verraders, leugenaars, schijnheilige mensen, mensen die stinken, vrolijke kleuren, aanstellers, mensen die zeuren, grappen (behalve als ze sarcastisch/sadistisch of verwijzen naar sex. En nog veel meer dingen, eigenlijk heeft ze bijna overal een hekel aan.
    Relatie: Maxime doet niet aan echte liefde, wel aan 'friends with benefits'. She loves sex.


    U hebt de rol,,
    de rest kan alsnog gekozen worden voor de "huisgenoten" van haar huisje, of als vriendinnen.


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Ik wil wel iemand doen die ze niet afkan ;D

    Naam: Jessica Vermont
    Leeftijd: 17
    In Camp Somers omdat (Verleden): Ze pikte in winkels, drugsverslaafd, en deed aan grafitti en vandalisme.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen: Voel je vrij ;D
    Foto:


    karakter: Ze kan nogal opvliegend uit de hoek komen, maar is vrij onzeker over zichzelf, wat ze probeert te verdoezelen. Ze is vrij egoistisch, en eenmaal ze haar zin op iets gezegd heeft, zal hij/zij die zich in haar weg begeeft het geweten hebben.
    houd niet van: Bemoeials, nieuwsgierige mensen
    Relatie: Momenteel single, wat ze niet erg leuk vindt, dus geef haar maar een of andere boy ;D


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Patronum schreef:
    Ik wil wel iemand doen die ze niet afkan ;D

    Naam: Jessica Vermont
    Leeftijd: 17
    In Camp Somers omdat (Verleden): Ze pikte in winkels, drugsverslaafd, en deed aan grafitti en vandalisme.
    Wat je karakter absoluut niet mag doen/ overkomen: Voel je vrij ;D
    Foto:


    karakter: Ze kan nogal opvliegend uit de hoek komen, maar is vrij onzeker over zichzelf, wat ze probeert te verdoezelen. Ze is vrij egoistisch, en eenmaal ze haar zin op iets gezegd heeft, zal hij/zij die zich in haar weg begeeft het geweten hebben.
    houd niet van: Bemoeials, nieuwsgierige mensen
    Relatie: Momenteel single, wat ze niet erg leuk vindt, dus geef haar maar een of andere boy ;D


    Je hebt de rol ^^


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Woehoew (dance)


    But I still have this faith in the truth of my dreams.