Helene Numitar, The Queen of Darkness

Helene is de dochter van Awen Numitar, de trotstekoning van Merphia.
Wederbekend als het elvendorp.
Helene is opgevoed met macht, waar ze van houd.
Ondanks dat haar vader, The king of Hope, het land goed bestuurt, denkt zij er anders over. Helene is tweezijdig. Een liefhebbende kant, maar ook een sluwe , harde kant.
Ondank de tijd waar ze in leven, 1647, zijn mannen en vrouwen toch gelijk. Dat was de eerste wet die koning Awen opstelde, uit liefde voor zijn vrouw en dochter.
Het land heeft altijd problemen met het dorp Quitura. De koning, en de koning daar zijn er niet blij mee, beiden goeie koningen, die veel om hun burgers geven. Bij de elven herhaalt de geschiedenis zich niet. De koningen voelen zichzelf niet beter dan de rest, evenmin als Helene en Eroan, de zoon van de andere koning. Helene houd van het volk, met name de boerenjongen Fundamor. Soms sneakt zij uit het paleis, en bezoekt hem. Tot nu toe zijn ze beste vrienden.

Helene heeft een soort van lolita jurk. Maar dan een krijgers. Ze heeft 2 zwaarden en zwart haar. Haar ogen zijn lichtpaars met rode vonkjes. Deze lichten op alsze vrolijk , blij of boos is. Ze is 1.72 meter lang en heeft een dun postuur.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. Onaangename verassing. 973 284 1 decennium geleden

Reageer (2)

  • Inagron

    Nummer 2. ^^

    1 decennium geleden
  • xNyandaful

    Eerste aboo Kyo-Nyan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen