Het was laat in de avond Noa werd waker van een raar geluid. Toen ze naar buiten keek zag ze wel duizendde vleermuizen rontjes vliegen op de zelfde plek.mam pap kom eens kijken. Schatje wat is er het is 3 uur s’nachts.Ow Papa is er trouwens niet want hij is op nachtdienst van zijn werk. Maar wat is er? Kijk dan uit het raam. Ja onze straat wat is daar mee? Nee niet dat maar de vleermuizen! Ach je hebt het vast gedroomt ik ga weer slapen slaap leker.ja. maar ik dacht dat ik echt vleermuizen zag. Ik ga maar slapen ik heb morgen een afspraak met Kik en Loeloe.
Op school
He Loeloe weet je ik zag echt iets heel raars vanacht. Wat dan? Allemaal vleermuizen rontjes vliegen. Ach denk maar niet dat jij de eeninge bent want ik zach het ook. Echt raar.
Ja maar het is de tijd van het raar. Wat die vleermuizen? Ja dat zij mijn moeder, dus hoef je je geen zorgen te maken. Ow gelukig ik dacht al.ja, maar keb jij Kiki al gezien we zouden toch gaan shoppen? Ja waarneer komt ze toch. Hoe laat is het nu Loeloe? Ongever 5 uur. Echt ik ga om 8 uur bij Katy slapen! Ik bel haar wel even. Hallo met Kiki. Hallo met Noa waar blijf je nou. Hoe bedoel je? We hadden een afspraak! Ow sorry mijn oma belde. Jaja zeg voortaan even als je uit wil met Rishart.
Oke sorry hoor maar hij vroeg of ik met hem uit wou en ik kon geen nee zeggen want hij is zo hot. Ik begrijp het wel maar lieg dan niet oke? Oke nou doei. Doei, en vijne date nog. Oke doei. En? Ze is aan het date met Rishart. Ow dus ze laat ons stikken voor een jongen? Ja, maar wij kunnen toch nog naar de stad. Nee. Waarom niet? Ik heb ook een date. Met wie? Met Nino. Ow en sinds waarneer? Nu net doei. Doei. Ik bel Katy wel of ze met me naar de stad wil. Hallo met katy ik ben er niet spreek wat in na de piep. Laat ook maar dan zijn alleen ik en meneer Bikkels over. En ik. Aaaaaaahhhhh. Wwiee zij dat? Ik. Wie ben jij? Wacht ik weet het jij bent Natasja dat vermiste meisje toch? Ja hoe weet je dat. Je bent zo vaak op het news dat ik je echt wel herken hoor, maar waarom kom je niet terug je ouderrs missen je super erg. Weet ik maar ik kan niet terug. Waarom niet Natasja? Dat mag ik niet zeggen maar zeg hier niks over Noa. Ow
ik moet weg doei. Wacht waarom kom je naar mij? Ach laat ook maar. Bliep bliep bliep.
’Hallo met Noa.’Kijk uit voor hem. Hallo hallo Natasja was jij dat Hallo hallo? Wie is hem Hallo? Oke nu word ik echt bang!! Bliep bliep bliep. Hallo met Noa. Hoi met Katy ik zag dat je hebt gebelt. Ja ik wou vragen of je samen naar de stad wil? Jahoor dat wil ik wel alleen daar na gaan wel meteen naar mijn huis oke? Oke doei. Doei. O wacht kom jij naar mij? B b b b b b b b. Oke ik kom wel naar haar.
Bij Katy thuis
Ding Dong. Hoi Katy kom je Shoppen. Nou nee Noa het gaat regenen laten we morgen gaan shoppen oke? Oke. Goed kom binnen. Hoi mevrouw bouwhuis hoe gaat het? Ach hallo schatje goed hoor ik en Katy komen trouwens morgen op bezoek komen want ik en Rihanna gaan samen sjaaltjes brijen. Oke ik kijk er naar uit. Ik ga Pizza halen tot zo Schatjes. Tot zo mam. Tot zo mevrouw bouwhuis. Oke waar gaan we het over hebben. Ik weet wel wat. Oke vertel. Ik werd opgebeld en raad eens wat hoor de ik en wie was het? Het was ...... nee ik weet het niet zeg!! Oke ik weet niet wie het was en die genen zij: kijk uit voor hem, raar he. Haha leuk spookverhaal hoor en nu echt. Het is echt! Jaja. Echt maar laten we het ergens anders over hebben. Oke, he weet je het al van meester Rick? Nee wat. Shely is verlieft op hem. Echt!!! Ja erg he. E jahh. Schatjes eten!!! We komen het wel ophalen mama. En noem ons geen Schatjes. Oke schatjes. Mam!!! Sorry sc.. Jou moeder. Pizza tijd. Bliep bliep. Hallo met noa. Hey met Kiki ik heb een probleem mijn moeder is er niet en nu kan ik niet naar binnen mag ik met jullie mee logeren?? Van mij wel maar ik vraag even aan katy.oke. Hey Katy kan Kiki ook hier ook logeren?? Jahoor. Oke. Het kan. Mooi ik kom er aan. Oke doei. Tot zo. Oke

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Het vampierenhuis 804 160 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen