Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

‘’Ik voelde me best sterk toen ik aan kwam. Hij zal nu toch wel weg zijn? Niet dus. Hij was niet van plan me met rust te laten, en langzaam maar zeker, maakte hij me verder kapot.’’

Lisa Grice is een normaal 14-jarig meisje met een groot geheim die zich bevindt in Frankrijk. Er is niemand die haar gelooft: in de slaapkamer van hun vakantiehuisje loopt een geest rond. Er is niemand die ze in vertrouwen kan nemen, waardoor er verschrikkelijke gedachtes in haar opgaan, die haar niet tegenhouden om naar boven te gaan, naar haar oma die ze misschien wel in vertrouwen kan nemen.

Een klein stukje wat er voorkomt in het verhaal:
Ik schrik wakker van Tim’s stem. Hij mompelt dingen waarvan ik niet kan verstaan wat. Ik durf niet op te kijken, en toch doe ik het. Een zwarte gedaante staat naast zijn bed. Ik begin hard te trillen. ‘Laat ons met rust!’ roep ik angstig. De gedaante kijkt op en loopt dan naar mij toe. Ik slaak een klein gilletje. Hoe dichterbij hij komt, hoe meer ik hem herken. Het gedaante begint te lachen waardoor zijn witte tanden blinken in het maanlicht. Ik kruip verder onder de dekens tot het niet meer verder kan. Ik adem zwaar, hopend dat hij niet nog dichterbij komt. Ik zie niks meer. Ik hoor alleen het gekraak van de houten vloer, steeds dichterbij..

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
001 788 131 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen