Gevleugeld en Gekooid
STORY OF THE YEAR — VERBODEN LIEFDE367 jaar geleden sloten Mens en Fae een overeenkomst, een dat de twee volkeren zou doen samenwerken en in goede harmonie laten samenleven. Magie hetgeen hen uiteindelijk verbond…

      Drieëntwintig jaar geleden werd Neirin als pasgeboren Fae baby bij haar vader achtergelaten. Haar moeder verbannen, uit de geschiedenissen gewist voor een onvergeeflijke daad; het vervloeken van de Konings laatst geboren kind. Onwetend met de geschiedenis die zij achter zich heeft of wie haar moeder werkelijk is, groeit Neirin op tot een jonge volwassen vrouw die leeft van haar kunstwerken en magie.

      En dan ontmoet zij Theo. De jongen met de donkere schaduwen in zijn ogen, de onrustige kleuren waar zij zo naar toegetrokken wordt en meer van wil zien. De twee leren elkaar kennen op een bijzondere dag en vinden alles in elkaar wat ze dachten in het verleden te zijn verloren.
Maar dan haalt de geschiedenis hen in, komt de waarheid van hun volkeren boven water en zet deze hun opgebouwde relatie op gevaarlijke losse schroeven.


Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 2155 56 2 maanden geleden
Hoofdstuk 1.1 1818 35 1 maand geleden
Hoofdstuk 1.2 1422 15 1 maand geleden
Hoofdstuk 1.3 1674 13 3 weken geleden
Hoofdstuk 2.1 1893 6 1 week geleden

Reageer (4)

 • Laleah

  Dit geeft me echt een soort.. Carnival Row meets Rhysand vibes!

  2 maanden geleden
 • Ringwraith

  Klinkt interessant! :3

  2 maanden geleden
 • Frodo

  Theorin coming to life (heart2)

  2 maanden geleden
 • Renna

  I already love the sound of this aaaahhhh ben benieuwd!!

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen