Stel je eens voor. Je bent in een relatie met de gene waar je ooit voor bent gevallen. Een knappe meid, 24 jaar, dus twee jaar jonger als jijzelf. In zo'n situatie zit ik nu. Het enige wat me eigenlijk bij haar houdt, is haar kleine broertje. Hij is 13 jaar, super schattig. Geen puberend gedrag, en ook helemaal gek van mij. En eigenlijk is het wel tijd dat ik afscheid moet nemen.

Maar, stel je eens voor dat als je dat doet, en je vertrekt naar de Verenigde Staten, het machtigste land ter wereld. Wat als je bij de Twin Towers staat, en op dat moment, wanneer je met drie andere maten van je op weg naar je hotel bent (omdat je de nacht hebt gefeest), boort er een vliegtuig in een toren van de World Trade Centre. Stel je voor dat de stad direct onder vuur ligt in een oorlog. De groep Warriors Nation, die niemand kent, neemt New York met succes (voor hen) in handen.

Dat was in 2001..maar nu in 2017, 16 jaar later, heeft deze groepering zeven van de vijftig staten in handen. De Verenigde Staten en de wereld is in oorlog. Al zestien jaar heerst er de Derde Wereldoorlog. Buiten de VS blijven de slachtoffers beperkt door eens in het jaar een aanslag, maar in de VS is het aantal slachtoffers al opgelopen naar 20 miljoen. En jij....jij zit al die tijd in New York. Je kan onmogelijk het land uit. Je kan onmogelijk naar je liefste, kleine broertje, want dat is het ventje gaan worden. En je kan onmogelijk....naar wat blijkt de grootste liefde van je leven.

Stel je voor dat je hierin zat? Gelukkig is alles fictie, ik ook. Jammer dat één bepaald deel van het verhaal werkelijk is....

De titels van de hoofdstukken, zijn ook titels van muzieknummers...

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Hoofdstuk 00: 532 63 5 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen