Hoi, welkom bij mijn one shots!

Moet ik ook een one shot voor jou schrijven? Laat een reactie achter of stuur een pb en benoem het volgende:

Namen die in het hoofstuk moeten voorkomen+ leeftijden+uiterlijk:
Ik- vorm of algemeen:
Soft, ruig, speeltjes:
Situatie:
Extras:

IK HEB DIT IDEE VAN KERSEN KIJK BIJ HAAR STORIES!
>http://www.quizlet.nl/stories/72901/sex-one-shots/

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. Hannah en Harry 1025 424 9 jaar geleden

Reageer (2)

 • crazymy

  Als je het niet erg vind heb ik nog een tweede one shot aangevraagd.
  naam: Hannah Raymond
  Leeftijd:18
  Karakter: lief, eigenwijs, sociaal, grappig, zelfverzekerd.
  Ik- vorm of algemeen: ik vorm
  Soft, ruig, speeltjes:
  Situatie: Er is een bruiloft van een gemeenschappelijke kennis van Hannah en Harry. Hannah en Harry zijn zo wat de enige jong-volwassenen op de bruiloft. Hannah en Harry vervelen zich dood en ze raken in een water gevecht in de tuin. De kamers worden ingedeeld en er is een foutje gemaakt met de kamers en Hannah en Harry worden per ongeluk bij elkaar ingedeeld, het landhuis kasteel zit vol dus ze moeten bij elkaar op de kamer. De moeder van Harry (anne) die vind het zielig voor Hannah en probeert een oplossing te bedenken maar Harry zegt dat het niet hoeft en dan Hannah het niet erg vind (hier weet hannah niks vanaf) omdat hij wel met haar het bed wil delen.
  Harry en Hannah flirten aan een stuk door en eindigen in bed met een potje wilde sex. Ze zitten een lang weekend in dat landhuis voor de bruiloft dus ze dagen elkaar de hele tijd uit. Het gaat voor beide alleen maar om lust. Maar aan het eind van het weekend dan wil Harry meer dan alleen maar sex en gaan ze op date en komen ze in een relatie.
  Extras: het zou wel leuk zijn als ze bijv. naar de ontbijt zaal moeten dat ze veel te laat komen omdat ze elkaar niet konden weerstaan en dat iedereen daar al netjes zit te eten en dan komen ze binnen gerend met hun haren door de war. (omdat ze op de weg naar de eetzaal ook niet konden stoppen met zoenen)

  9 jaar geleden
 • crazymy

  hoofdpersoon: Hannah Raymonds,
  uiterlijk:https://s-media-cache-ec0.pinimg.com/236x/de/c5/e5/dec5e589ebf2fcef038e65979fdeb3ce.jpg
  karakter: flirt, aardig, grappig, zelfverzekerd.
  leeftijd:18

  met: Harry styles, One Direction
  Bestaat 1D: One Direction bestaat.
  Leeftijd: 20

  Ik- vorm of algemeen: ik pov
  Soft, ruig, speeltjes: het is wel soft sex maar wel met wilde tinten. geen speeltjes enz.

  Situatie: Hannah zit samen met haar vader in een hotel in New York, haar vader is een hele rijke zakenman dus ze zitten in 1 van de 2 grootste suite van het hotel. One direction zit in die andere suite in het hotel omdat ze drie concerten geven in New York. Dan vind er een sneeuwstorm plaats waardoor ze het hotel niet uitkunnen
  De vader van Hannah zit ingesloten op zijn kantoor. De sneeuwstorm is niet zo erg dat ze geen eten of elektriciteit meer hebben maar ze kunnen gewoon het hotel niet uit en alle treinen, trams, bussen, taxi's enzo rijden niet.
  Hannah die verveelt zich heel erg in haar eentje dus gaat ze een beetje rond lopen over de gangen en dan bots ze opeens tegen een rennende Harry aan die tikkertje aan het spelen is met de rest van de jongens. Ze vallen om Harry valt op Hannah en hij flirt met haar. Hannah die gaat mee spelen met de jongens, ze gaan ook 'hide and seek' Hannah en Harry eindigen samen in éen of andere voorraad kast en ze hebben sexx bla bla.
  Op het eind worden ze een koppel
  Extras: Het zou leuk zijn als je wat grappige dingen toe kan voegen ofzo met flirten enz.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen