“heb je een plan dan?” een stem kwam van het eind van een lange tafel. De man van wie de stem was, leunde naar voren in zijn gouden stoel. “ik bedoel maar, je weet wat die man heeft om zichzelf te beschermen. Zijn beveiliging is zelfs misschien beter dan de mijne…nee dat ook weer niet” de mysterieuze man lachte, een kille lach met weinig humor. De andere mannen rond de tafel bewogen zich onrustig, vele van hen richten hun blik op de man aan de andere kant van de tafel. Hij was lang, zelfs wanneer hij zat. Hij had vel blauwe ogen en bruin haar. Zijn kin was bedekt met een goed verzorgde baard. Hij keek de tafel rond voor hij antwoordden;
“ja, er is een nieuw iemand in de stad.” zei hij terwijl hij zijn blik ruste op de gouden stoel waar de anonieme man in zat.
“en wat heeft dat met deze situatie te maken, Xephos?” zei de man terwijl hij zijn benen over elkaar slaat. Xephos zucht, hij wist dat Ridge het grappig vond om mensen voor gek te houden.
“ze is een zeer goede huurmoordenaar.” Zei Xephos, hij verwachten een gepaste opmerking, maar hij hoorde alleen een verbaasde ‘zij.’ En hij wist dat Ridge zijn al zo bekende wenkbrauw had opgetrokken. “ja” antwoorden hij terug. Hij hoorden de andere mannen rond de tafel mompelde tegen elkaar. Ridge knikte en sprak.
“oké, ik stuur een paar mannen op haar af.”
Xephos deed zijn mond open om Ridge te waarschuwen dat het misschien niet zo makkelijk zou zijn, maar bedacht zich snel, hij klapte zijn tanden weer op elkaar en knikte.




DISCLAIMER:
DIT IS EEN REDELIJK BLOEDERIG VERHAAL, ik ben niet verantwoordelijk voor welk trauma dan ooit waarvan de oorzaak dit verhaal is. als je iets hebt tege bloed, marteling, gore of mensen die vermoord worden. LEES DIT VERHAAL NIET

ik heb niet alle mensen zelf bedacht.
Raven is een van mijn OCs en de twee mannen (Xephos en Ridge) zijn beide personages bedacht door mensen uit de yogscast.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
fight or flight 1383 89 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen