Deze story gaat over een Meisje Maaike van 18 jaar. Ze houd heel erg van dansen en doet dat ook al vanaf kleins af aan. Haar beste vriendin Laura zit op voetbal en speelt bij het meidenelftal van Ajax. Door Laura heeft Maaike Christian Eriksen en Nicolai Boilesen leren kennen. Nicolai en Christian spelen allebei bij het eerste elftal van Ajax en zijn nu beste vrienden met Maaike. Laura heeft nog een vriendje Gregory die ook bij Ajax speelt. Maaike moet het niet zo van de liefde hebben. Ze heeft een keer een vriendje gehad, maar dit liep niet goed af.

Hoofdpersonen story.
Maaike: 18 jaar, bruine haren en groene ogen, houd van dansen en doet het daarom het liefst de hele dag, houd van haar vriendinnen en vrienden, heeft een hond Misty. Haar beste vrienden zijn Laura, Nicolai en Christian.
Laura: 19 jaar, blonde haren en bruine ogen, beste vriendin van Maaike en Nicolai en Christian, houd van voetbal.
Nicolai: 20 jaar, blonde haren en blauwe ogen, beste vriend van Maaike en Laura en Christian, houd van voetbal, speelt bij Ajax, komt uit Denemarken.
Christian: 20 jaar, blonde haren en groene ogen, beste vriend van Maaike en Laura en Nicolai, houd van voetbal, speelt bij Ajax, komt uit Denemarken.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog. 308 102 1 decennium geleden
Hoofdstuk 1 - Maaike 422 114 9 jaar geleden
Hoofdstuk 2 - Maaike 506 194 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen