Ik doe geen Justin Bieber, 1D of Lotr
Geen 16+
Ik doe wel vervolgen (:

-Naam Personage
-Karakter
-Uiterlijk
-Beroemdheid
-Verhaallijn

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Like Fire and Ice - Ashton Irwin for 4everNiall 1369 260 9 jaar geleden
Do You Believe In Love - Jasper Cillissen for DBJC_ 1492 142 9 jaar geleden
Newt Imagine - The Maze Runner 1497 1743 9 jaar geleden

Reageer (5)

  • Heksjee

    -Naam Personage : Freya.
    -Karakter Peter Pan (OUAT)
    -Uiterlijk : https://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2012/07/eleanor-calder-bio-pic120724190806.jpg?w=300
    -Verhaallijn : Freya word mee genomen door de schaduw, ze had een weddenschap verloren en moest 'I believe.' zeggen, nadat ze aankwam in Neverland, ontmoette ze Peter Pan en zijn lost boys. Ze wilde naar huis en probeerde te ontsnappen, steeds weer maar werd elke keer betrapt door Peter of de lost boys.

    8 jaar geleden
  • Quapo

    -Naam Personage Nicole Ackerman
    -Karakter Spontaan, vurig, slim en sarcastisch
    -Uiterlijk: Natalie Dormer
    -Beroemdheid; Newt uit de maze runner (love him)
    -Verhaallijn; Uh, misschien dat ze een romantisch gesprek hebben en zeggen dat ze nooit verwacht hadden om verliefd te worden in zo'n situatie. Verzin er aub wat spannends/romantich bij. Ik ben niet zo goed in verhaallijnen

    9 jaar geleden
  • 4everNiall

    Naam personage: Again xD Joyce *tiehii*
    Karakter: fanatiek, enthousiast, opvliegend, bazig, koppig, beschermend.
    Uiterlijk: blond, lang haar dat ze altijd in een paardenstaart draagt, slank en gespierd (niet te gespierd maar zo dat het mooi is xD)
    Beroemdheid: hmm twijfel twijfel, ik ga ook voor Jasper Cillisen (A) dat is zo'n schatje (H)
    Verhaallijn: Joyce is een goede voetballer, een perfecte aanvaller voor op het veld. Echter, in het doel gaat elke bal er door heen. Wanneer ze worden uitgedaagd door een ander team die ijzersterk is, nemen ze impulsief de deal aan. Als ze winnen hebben ze de eer en zullen ze het andere team niet meer terug zien, wat goed zou uitkomen aangezien het nogal terroristen zijn. Maar als ze verliezen zullen zij het veld moeten verlaten. Er is echter nog een deal: Joyce moet in het doel. Ze traint dag en nacht maar het wil niet lukken. Totdat ze hulp krijgt aangeboden van de beste keeper van het voetbal: Jasper Cillisen. Zijn relatie is al een tijd voorbij. Joyce wil eerst de hulp niet aannemen maar uiteindelijk accepteert ze zijn hulp. Tijdens de trainingen bloeit de liefde op, maar zal Joyce de wedstrijd winnen?

    There u go! Vorige verhaal was vanuit het karakter van Joyce, kun je dit keer vanuit het normale perspectief schrijven? (dus eigenlijk zonder ik vorm xD)
    Thank uu(K)

    9 jaar geleden
  • DBJC_

    -Naam Personage: Michelle.
    -Karakter: Rustig, wat verlegen maar spontaan wanneer ze je een beetje kent.
    -Uiterlijk: Donkerbruin haar, blauwe ogen, lang (kleiner dan Jasper). Normaal figuur.
    -Beroemdheid: Jasper Cillessen (Nederlands Elftal)
    -Verhaallijn: Michelle is met haar vriendin aan het kijken bij de wedstrijd van Ajax, tijdens de wedstrijd valt het oog van de camera man op Michelle en haar vriendin en komen ze in beeld, zo valt ze ook op bij Jasper. Na de wedstrijd blijven Michelle en haar vriendin nog even zitten, omdat het anders veel te druk wordt, dan wordt ze op haar schouder getikt, ze draait zich om en ziet Jasper staan. Hij vraagt haar om haar nummer en of ze op het moment nog even wat met hem wilt drinken, haar vriendin zegt dat ze gaat, zodat Michelle met hem mee kan gaan en dan gaan ze samen wat drinken, en aan het eind van de date zoenen ze. :)

    Dankjewel, als je nog vragen hebt moet je het maar even laten weten!

    9 jaar geleden
  • 4everNiall

    -Naam Personage: Joyce
    -Karakter: blij,veel humor, onzeker, snel opvliegend.
    Uiterlijk: stond er niet bij maar gewoon voor de zekerheid xD. Blond half lang haar, blauwe ogen. Niet dik, niet slank. (beetje ertussen in ;) )
    -Beroemdheid: Ashton Irwin, 5SOS
    -Verhaallijn: wanneer Ashton en Joyce elkaar backstage ontmoeten, vliegen de vonken ervan af. Maar niet vanwege de liefde. Eerder het tegen over gestelde. De haat is groot, vooral als Joyce bij de repetities van hun volgende concert moet helpen. Ze probeert haar best te doen maar elke keer eindigt het op slaande ruzie. Wanneer de rest van de band het zat is bedenken ze een plan wat ervoor moet zorgen dat ze vrienden worden. Maar niemand had verwacht dat het meer zou worden....

    Hope dat je er wat mee kan :P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen