Lieke:
Ik was net uit van school en liep naar mijn fiets. Ineens zag ik achter de bomen in het park een flits. Ik was nieuwsgierig en pakten mijn fiets en ging er naar toe. Ik gooide mijn fiets in de bosjes en liep langzaam richting de flitsen. Er stond daar een jongen met bruin haar een spijkerbroek en een wit shirt aan. Het leek wel of hij toverde. Hij gooide een soort water in de vorm van een bal tegen een boom en dat veranderde in ijs. Waar was hij ineens was hij weg. Wow ik schrok me kapot ik voelde een hand op me schouder hij stond achter me. Ik wilde wegrennen maar ik viel achterover van de schrik. En hij hielp me omhoog. Hij wilde zijn naam vertellen maar ineens zag ik iets flitsen achter hem en hij draaide zig om en WOW

Mickel spar :
Ik was net aangekomen op aarde samen met me ouders en me zusje van 7. Ik heb ook nog een tweelingbroer maar door hem moesten wij onze planeet verlaten.
Ik was rustig me krachten aan het oefenen tot ik geritsel hoorde.
Er stond achter de boom een beeldschoon verlegen meisje.
Ik deed of ik haar niet zag en ging door met oefenen. Ik gooide een waterbal in de lucht waar zij naar bleef kijken ondertussen ging ik achter haar staan. Ik legde mijn hand op haar schouder en ze schrok Zich kapot haha. Ik stak mijn hand uit toen ze op de vloer lag en raapte haar op.
Ik voelde dat ze beefden van de schrik. Ik zij haar wees niet bang mijn naam is Mickel maar voor ik mijn naam volledig uitgesproken had hoorde ik iets op me afkomen. Ik draaide me om en lijde het opafkomende voorwerpen om naar de andere kant. Pas toen zag ik dat het een vlijmscherpe pin was. Het was een handlanger van mijn broer.
Ik pakte het meisje haar pols stevig vast en zij haar vertrouw me. Ik sprong omhoog en sliingerde van boom naar boom. Toen ik de handlanger afgeschud had ging ik naar een hutje waar ik altijd kom als ik na moet denken. Ik zette het meisje neer en stelde me opnieuw voor. Sorry voor de onderbreking net ik ben Mickel spar aangenaam kennis te maken en jij bent ? Ik ben Lieke stotterde ze.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
hoofdstuk 2 415 114 1 decennium geleden
hoofdstuk 3 184 99 1 decennium geleden
hoofdstuk 4 391 126 1 decennium geleden
hoofdstuk 5 655 112 1 decennium geleden
hoofdstuk 6 277 103 1 decennium geleden
hoofdstuk 7 179 107 1 decennium geleden
hoofdstuk 8 366 104 1 decennium geleden
hoofdstuk 9 325 88 1 decennium geleden
hoofdstuk 10 107 103 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen