Beverly Ray Chelson

E-i-n-d-e-l-i-j-k , het is vakantie! Na een zware laatste dag school plof ik op de bank en zet de tv aan, een goed begin van een ik-ga-niks-doen vakantie! Ik zet TLC aan en kijk een programma over bruiloften terwijl ik mijn schattige kittens Knorretje en Tijger aai. Ik ben zó moe! gelukkig is het nu zomervakantie, anders had ik waarschijnlijk wel door oververmoeidheid een week thuis moeten blijven.
'Beverlyyy. Ik ben thuis.' Mama komt de kamer binnenlopen en geeft me een kus. 'Hoi mam.' Mompel ik terwijl ik me uitrek. Tijger schrikt en springt blazend van mijn schoot af. 'Nou nou..' Mama lacht. 'Was school leuk vandaag?' 'Hmm.. zelfde als altijd. Vermoeiend, saai en gezellig met mijn vriendinnen.' Antwoord ik. Morgen gaan we al op vakantie naar Italië... Zon, zee, strand, shoppen... Ik droom weg en merk niet dat mijn moeder me al voor de derde keer vraagt of ik mijn spullen al gepakt hebt. 'Jaha, dat heb ik gister al gedaan.' Zeg ik. 'Goedzo schatje. Ik ga Kelly van school halen. Tot zo!' Ze geeft me nog een kus en dan loopt ze de kamer uit. Ik strompel naar mijn kamer en start mijn laptop op. 3 mails, 1 skype oproep, 7 mentions op twitter. Ik open eerst de mails. De eerste is van mijn best friend Julian.

Hii Beverly,
Heb je zin om vanavond iets te doen? K wil je wat vragen voordat je op vakantie gaat morgen.
Kus, Julian.


Ik glimlach. Julian maakt me altijd zó bij! Ik mail terug dat ik natuurlijk wel even met hem iets wil doen. Een filmpje pakken ofzo.
Ik klik de volgende mails open, gewoon wat reclame, niks bijzonders.

Dan kijk ik naar mijn skype oproep ; van mijn beste vriendin Lotus. Even geen zin in, doe ik later nog wel.
De mentions op twitter zijn ook niet zo belangrijk, dus ik sluit mijn laptop af en begin met omkleden, terwijl ik beneden hoor dat mijn zusje en moeder thuiskomen.

Ik kijk wat ik aan zal doen.. Ik kies een zwart kort jurkje met een diepe inkijk, zwarte pumps en een zilveren armband. Ik kam mijn lange stijle blonde haren en vlecht ze in een schuine vissengraat vlecht. Dan maak ik smokey eyes en doe een roze lipgloss op. Ik bekijk het resultaat, leuk. Het is 5 uur, dus ik loop naar beneden. 'Wow Beverly! Je ziet er super mooi uit!' Kelly loopt om me heen. 'Wil je dat ook een keer bij mij doen?' Ik knik. 'Heeft mam het eten al bijna klaar?' Ik kijk op mijn mobiel 17:10, over 50 minuten komt Julian. 'Ja, we kunnen nu aan tafel, ik wou je net gaan halen.'
Samen lopen we naar de eetkamer en ik ruik meteen dat we friet eten, yes!

Na een half uur sta ik op van tafel en werk ik nog snel even mijn make up bij. Dan geef ik papa, mama en Kelly een kus en doe mijn jas aan. Dan hoor ik de deurbel, dat zal Julian wel zijn. Ik open de deur, en daar staat Julian, in een pak, hij ziet er zo knap uit. 'Hii princess.' Ik geef Julian een kus op zijn wang, en hij pakt mijn hand. Samen lopen we naar een café een paar straten verder. We lopen naar binnen en gaan aan een bartafel zitten. Julian bestelt twee drankjes en we kletsen veel.

Dan, na een uur of twee, gaan we weg uit het café. We gaan naar Julian's huis. Hij is alleen thuis, dus we hebben van niemand last. Dan, pakt Julian mijn hand weer vast. Ik draai me om, en kijk in zijn mooie blauwe ogen... 'Beverly, ik wou je nog wat vragen...' Ik knik en glimlach. Julian is echt mijn beste vriend. 'Beverly, ik weet dat dit raar is maar, zou je mijn vriendin willen zijn?' Mijn ogen worden groot van schrik. Woow. Dit had ik niet verwacht. 'Je mag ook nee zeggen hoor..' Julian bloost. 'Nee, nee, dat is het niet, ik bedoel, ja, ik wil je vriendin zijn maar..' Julian legt zijn vinger op mijn lippen. 'Ssst..' Ik glimlach en buig voorover, tot mijn lippen zijn lippen raken. Wat zijn ze warm, en zacht. Ik sla mijn armen om zijn nek, en mijn handen glijden door zijn blonde haren, terwijl zijn handen over mijn rug naar beneden glijden en mijn billen vastpakken. Dit voelt zo goed. Langzaam gaat mijn mond open, en voel ik zijn tong naar binnen glijden. We zoenen, vol passie en lust. Ik kreun zachtjes. Hij tilt me op en drukt me tegen de muur. Ik duw mijn nagels in zijn rug terwijl hij me zoent. In mijn nek, op mijn kin, langzaam weer omhoog naar mijn mond. Ik duw hem zachtjes weg als ik zie hoe laat het is. 'Sorry, het is al, laat..' Julian knikt, zet me zachtjes neer op de grond en geeft me een kus. Dan lopen we samen naar huis.

Als we voor mijn deur staan, geef ik Julian mijn laatste kus voor de vakantie.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Summer love [16 +] deel O2 1119 133 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O3 1561 254 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O4 612 131 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O5 857 165 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O6 874 150 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O7 889 155 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O7 471 152 1 decennium geleden
Summer love [16 +] deel O8 578 157 1 decennium geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen