Het is vakantie, De 17-jarige Rose mist de Zweinstein Express op vier minuten. Vier minuten! De volgende trein vertrekt pas morgen en Rose humeur daalt tot het nulpunt. Nu komt ze vast te laat op de bruiloft van haar vader, die gaat hertrouwen met een vrouw die Rose nog nooti heeft gezien.

Op het station ontmoet Rose Scorpius Malfoy. Hij is ontzettend geestig en blijkt ook met de zweinstein express te gaan.Terwijl de uren verstrijken, springt er een vonk over. Maar voordat ze telefoonnummers kunnen uitwisselen, raken ze elkaar kwijt. Rose zal moeten rennen om de bruiloft te halen. Maar omdat dit haar laatste jaar op zweinstein was, zal ze Scorpius er niet meer tegenkomen. Zal ze hem ooit nog zien? er volgen 24 bizarre uren, die haar leven op haar kop zetten.


Deze story is niet zelfgeschreven, maar volledig geinspireerd door het boek de statistische waarschijnlijkheid van liefde op het eerste gezicht. Ik vond het echt een superleuk boek en d8 waarom schrijf ik het niet in harrypotter style? Dus dat doe ik nu.

Kudo's & Abo's worden gewaardeerd.

[©Hp characters and names and places belong to J.K Rowling

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 497 110 1 decennium geleden
Hoofdstuk 1 1722 144 1 decennium geleden
Hoofdstuk 2 736 144 1 decennium geleden
Hoofdstuk 3 818 152 1 decennium geleden
Hoofdstuk 5 724 142 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • xAveri

    tijdelijk ffkes gestopt hiermee, ik ga binnenkort verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen