TH lovee 11

dan toch maar door naar 11 ook al heb ik maar 4 reacties... ik wil meer reacties hea, anders stop ik!De volgende ochtend moet je weer naar school. Op school ken je heel veel mensen. Je bent niet meteen populair, je kent gewoon veel mensen. Maar je besluit het nieuwtje ver het contract niet door te vertellen, behalve aan je beste vriendinnen, voor het geval het niet doorgaat. Als je thuis bezig bent met je huiswerk wordt je opgebeld door Lizzy.

Mogelijke uitkomsten

geen Foo Fighters fan? (2 x uitgekomen)

ken je ze niet??? hun zijn echt ubergaaf! (natuurlijk niet zo gaaf als TH XD) je moet ze maar eens opzoeken op youtube!! hun nieuwe single heet The Pretender (zoo vet!!)

JAJAJA!!! foo fighters zijn vet !! (ilikeu ;) ) (88 x uitgekomen)

Jullie zitten op een bankje op een plein in Amsterdam. Achter jullie zit de Swirl (lekker handig!) en jullie kopen lekker grote ijsjes met stukjes koek, aardbei, smarties, enz. Jullie zijn constant aan het lachen. Op een gegeven moment pak jij je boxen uit de rugzak die jullie hadden meegenomen. Je zegt: ‘oké, nu wat muziek.’ Je zet de muziek op. Je hebt er allemaal verschillende soorten muziek op staan, dus binnen de kortste keren staan jij en je vriendinnen te dansen op TH, FF, LP, PCD, en nog veel meer artiesten. Op een gegeven moment komt ‘Küss Mich’ van LaFee voorbij. (als je het liedje niet kent, het gaat erover dat ze eindelijk met haar vriendje naar bed wil en dat hij haar moet kussen (duhuh! XD)). Jij begint te dansen en gaat keihard meezingen. Je hebt de grootste lol samen met je vriendinnen. Als het refrein komt zingen jullie zo hard mogelijk mee. Dan is het refrein afgelopen ‘Küss Mich!’ roep je nog wel het hardst van allemaal. Dan draai je je tijdens het dansen om en… je wordt gekust!

mwa... alleen omdat het een concert is? (1 x uitgekomen)

je gaat niet om helemaal uit je dak te gaan??

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Djaafie

    is wel lol maar mijn favo nummer is monkey wrench is wel oud (als je niet kent moet je maar zoeken) lijkt of je alles wat je egt heb mee gemaakt heb opgesgreven (Djaafie) schrijf trug op privé brichten please:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?