Wie uit Peter Pan ben jij?

Iedereen kent hem wel, de vliegende jongen die als enige kind op aarde nooit volwassen kan worden! Iedereen wil zoals hem zijn; nooit in de pubertijd komen, nooit gepest worden, stoer zijn, kunnen vliegen en leven in een ondergronds boomhuis! Maar natuurlijk heb je nog alle andere personen. Wie van hun allemaal ben jij?

ps: Wist je al dat er een nieuwe versie is uitgekomen van Peter Pan? En het is niet eens een tekenfilm maar levensecht!

Mogelijke uitkomsten

Peter Pan (40 x uitgekomen)

Nooit oud worden, nooit in een kantoor werken, nooit puberpuistjes, je nooit zorgen maken over volwassen dingen en natuurlijk kunnen vliegen! Je bent dapper en hebt humor!
Jij bent Peter Pan!

Wendy (54 x uitgekomen)

Je bent een leuk meisje die het ook prachtig vind om te kunnen vliegen. Als je ontdekt dat de jongen met de los zittende schaduw, jou dat kan leren, ga je helemaal uit je dak!
Jij bent een echte Wendy!

Tinker-bell (41 x uitgekomen)

Nieuwschierig, eigenwijs, maar toch aardig! Als je gehecht bent aan een persoon ( in dit geval Peter Pan) kan je het niet uit staan dat iemand anders ( Wendy) aan hem zit! Jouw stop woordje vanaf nu: 'Tink-Tink!'

Kapitein Haak (15 x uitgekomen)

Een haak inplaats van een hand, opgegeten door een krokodil met een klok in zijn maag! Je bent kapitein van een schip vol met rare snuiters, en de grootste vijand van Peter-pan! Wees blij dat de krokodil een klok in zijn maag heeft, anders zou je hem nooit horen aankomen!
Jij bent Kapitein Haak ;)

De Krokodil (9 x uitgekomen)

Jij helpt Peter-Pan een handje, ook al weet je dat zelf niet. Je vond de arm van Kapitein- Haak zo lekker, dat je nu nog steeds achter hem aan zit! Helaas heb je een klok in geslikt waar door hij je altijd kan horen aan komen. Maar wees gerust, aan het eind van de film krijg je hem te pakken! ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

 • Marisha

  Tinker-bell

  7 jaar geleden
 • tinkerbel1

  Tinkerbell

  8 jaar geleden
 • Elsketjee

  Wendy, de echte versie is zooo leuk Xxx

  Peter pan is ook een van de leukste films, vind ik.

  9 jaar geleden
 • SkyeWizard

  Tink!

  1 decennium geleden
 • beyzos90

  Wendy!
  Haha dan mag ik met peter pan zoenen!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?