Ik wilde dit even kwijt

Het voelt alsof iedereen mij haat. Alsof ik niet goed genoeg ben voor deze wereld. Daarom denk ik steeds "Waarom leef ik nog". Ik voel dat jij mij haat. Dat jij me liever hier niet wil hebben. Dat jij me liever anders had gewild. Meer zoals alle andere. Dat breekt mij. Terwijl jij zoveel voor mij betekende. Je zei dat ik slecht was. Ik snap het niet. Wat heb ik dan gedaan? Ben ik zo erg. Niet opkijken als ik opeens niet terug kom. Ik weet zeker dat jij dan jezelf niet de schuld geeft. Je zal me nooit missen. Je zal juist blij zijn dat ik weg ben. Jarenlang wilde je me anders hebben. Meer zoals hun daar. Liever, slimmer en misschien ook wel mooier. Jarenlang hield me in de gaten. En elke keer als ik fout deed, wilde je me niet meer zien of horen. Ik was altijd het meisje dat bang in een hoekje staat te huilen. Jou hoorde ik lachend door te telefoon te praten met andere. Doen alsof er niks aan de hand was. De enige wat ik nu wil, is zo snel mogelijk weg hier. Weg van alles wat mij pijn doet. Jarenlang moest ik me sterk houden. Gaf jij mij de schuld van al jou problemen. Alsof ik je dwong om zo te worden. Ik dwing niemand. Jij dwong mij op zo te worden. Om mezelf zoveel te haten en wensen waarom jij niet zoals alle andere waren.

Reageer (8)

  • bollenhans1

    Ik ga het eens duidelijk zeggen tegen je, je bent zeker mooi, twijfel daar nooit aan! En moest het nog niet gebeurd zijn, een jongen zegt dit nu tegen je :-)

    1 decennium geleden
  • Nitori

    ily

    1 decennium geleden
  • Yasmien

    Dat je het weet, ik haat je niet. Ik ken je maar 1 dag eah. En je bent nu al zo speciaal. Je hoeft je niet schuldig te voelen. Je bent echt knap, en een lieve, druk meisje. En voor mij gaat het, hoe je bent. En niet om je uiterlijk ofzo. Want, Intisar, je bent echt prachtig. Je hoeft je niet te veranderen xo

    1 decennium geleden
  • Filia

    ik denk dat niemand jou kan haten! Weetje waarom? Je bent een pracht meid, een lieve meid, een slimme meid, een grappige meid, een fantastisch meid en meisje die om andere geeft. En er zijn genoeg mensen die ook om jou geven. Ik geef om jou.

    1 decennium geleden
  • bieb3rauhl

    neeeeen schat, je bent geweldig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen